ΑΕΛ-ΠΑΟΚ, 30/09, 20:30, Novasports2
Re: ΑΕΛ-ΠΑΟΚ, 30/09, 20:30, Novasports2
ας συνεχίσει να πηγαίνει με τον σταυρό στο χερι ο ρωσος
μας εχουνε ξεσκισει
μας εχουνε ξεσκισει
-
Εγραψα τι δουλεια εχει ο Κουγιας στο πάγκο της ομάδας. Ο τύπος πάει και φτύνει τον παίκτη μας ,στα @@@ μου το αποτέλεσμα και εαν εκανε λάθος αλλαγές ο Λουτσεσκου και αν χασαμε δυο βαθμούς ...
ΕΙΣΤΕ ΤΡΑΓΙΚΟΙ. Ξεσκιστε κι αλλο την ομαδα σας, μπορειτε.
Σας σιχαθηκα.Περινενετε πως και πως να γινει γκελα και να σκασετε μυτη.Λες και δεν μας φτανει η στεναχωρια μας, εχουμε και εσας. ΑΙ σιχτιρ πια...
Σας σιχαθηκα.Περινενετε πως και πως να γινει γκελα και να σκασετε μυτη.Λες και δεν μας φτανει η στεναχωρια μας, εχουμε και εσας. ΑΙ σιχτιρ πια...
Έχεις στα χέρια σου το ακριβότερο υλικό στην ιστορία του ΠΑΟΚ και ακόμη κάνεις προετοιμασία εδώ και 2 μήνες. Αλλά δεν φταις εσύ, αυτός που σε έφερε φταίει που ορκιζόταν κιόλας ότι με εσένα θα πάρουμε πρωτάθλημα.
- Dimitris_L4
ΤΡΑΓΙΚΟΙ....ο αλλος νομιζει οτιβπροπονει την ξανθη...μπαινει στο δευτερο να κρατησεις το σκορ απεναντι στη χειροτερη ομαδα του πρωταθληματος....αι στο διαολο..
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ...ΠΑΙΖΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 90 ΑΔΙΑΦΟΡΑ....Χάσατε από την πιο ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ομάδα...που πήγαινε από 4άρα σε 4άρα...Ήδη μας ξεσκίζουν στο διαδίκτυο όλοι οι άλλοι...Μας λέγανε πως στην Αττική δεν παίρνεις βαθμούς τώρα θα λένε πως ούτε μέχρι τα τέμπη δεν μπορείς να πάρεις τίποτα...Περιμένουμε και πρωτάθλημα??Καλά κάνουν οι κάτω και δεν μας υπολογίζουν.Καλά κάνει και δεν μας αναφέρει η Αττική(αθλητική) Κυριακή..Σε ένα πρωτάθλημα ΜΟΝΟΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ θα βγεις δεύτερος...Η Κούλα και η Κούλα....Η Κούλα έχει παίκτες με αρχίδια που τα δίνουν όλα...Και έχω το Καντουρί να παίρνει 1 χαρτί για να κάνει πασούλες, έχω τον Βιερίνια να είναι στην Γερμανία...τον Πέλκα και τον Μακ να είναι σπίτι τους...Ούτε προσωπικότητα, ούτε τίποτα....ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ ΕΙΣΤΕ!!!Μας γαμ...ατε το Σ/Κ παλι...Αλλά και ποιον τον νοιάζει αυτό??2 εβδομάδες πάλι στη μιζέρια και στην αφάνεια...ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΟΥΜΕ...Συγνώμη για το ύφος μου αλλά έχω αγανακτήσει...
Proedre και εγώ στα όρια του εγκεφαλικού είμαι αλλά μεταξύ μας ΑΔΕΡΦΕ το τι γράφουν και τι λένε οι άλλοι στα ΠΑΠΑΡΙΑ μου!!!
Ας τα ριξουμε ολοι μαζι στη διαιτησια. Ειχαμε 90 γαμημενα λεπτα να.πατησουμε 4 μπαλακια την.χειροτερη ομαδα της λιγδας και τωρα βρηκαμε πατημα. Ρε σουταρε τον γαμω και φερε εναν προπονητη και στειλτον.πισω στην.ξανθη. Απλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΡΟΣΤΕΡ.
Προφανώς και δεν θα μιλήσω για το ματς...
1) Αυτός ο διαιτητής και ο ένας ο επόπτης, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΦΥΡΙΞΟΥΝ!
Αν ο Σαββίδης δεν φροντίσει για αυτό, θα είναι ΑΧΡΗΣΤΟΣ!
2) Ο Λουτσέσκου πρέπει να φύγει ΧΘΕΣ!
Ευνουχισμένος προπονητής ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!
1) Αυτός ο διαιτητής και ο ένας ο επόπτης, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΦΥΡΙΞΟΥΝ!
Αν ο Σαββίδης δεν φροντίσει για αυτό, θα είναι ΑΧΡΗΣΤΟΣ!
2) Ο Λουτσέσκου πρέπει να φύγει ΧΘΕΣ!
Ευνουχισμένος προπονητής ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!
++++++Rexaris έγραψε:Ναι φταίει ΚΑΙ η διαιτησία, αλλά εμείς πρώτοι δώσαμε το δικαίωμα στο κοράκι για να επηρεάσει το αποτέλεσμα.
Το τι χριστοπαναγίες θέλω να ρίξω δεν λέγεται. Σεβόμενος το χώρο θα πω όμως οτι έτσι δεν πάμε πουθενά και ούτε που να μιλάμε για πρωτάθλημα. Με παίκτες που δεν μπορούν να τα δώσουν όλα μια φορά την εβδομάδα, με προπονητή που αργεί πολύ να δέσει την ομάδα και με μια ΠΑΕ που άφησε απροστάτευτη την ομάδα ενώ θα έπρεπε να είναι υποψιασμένη για την διαιτησία στο σημερινό ματς. Έτσι σε κρατάνε (και κρατιέσαι και μόνος σου) τέταρτος να σου ρίχνουν φάπες οι άχρηστοι αλλά πονηροί.
Μετά το κάλπικο πέναλτυ με τη Λαμία που βούιξε η Ελλάδα ήταν σίγουρο οτι η επόμενη κίνηση θα ήταν διαφορετική πχ να χτυπηθεί αντίπαλος αντί να βοηθηθείς εσύ. Και αφιερωμένο σέ όλους τους βλάκες που ζητούσαν συγνώμη από την ΑΕΚ για την τάχαμου αδικία στον τελικό Κυπέλλου.
Φίλε μαζί σου αλλά δεν ανέχομαι να με θεωρούν το Παοκάκι που ήμουν κάποτε...Έχω Πρόεδρο με απίδια και μεγάλες απαιτήσεις, απαιτώ σεβασμό...από όλους είτε είναι Διαιτητές είτε ομάδες είτε Αθηναίους..HOOL4IGAN έγραψε:Proedre και εγώ στα όρια του εγκεφαλικού είμαι αλλά μεταξύ μας ΑΔΕΡΦΕ το τι γράφουν και τι λένε οι άλλοι στα ΠΑΠΑΡΙΑ μου!!!
Ο προεδρος με απιδια θα τους ειχε ριξει προστιμο οταν μειναν εκτος απο Ευρωπη και οταν κανανε τα 2 Χ με Λεβαδειακο και Απολλων Σμυρνης.Ο δικος μας τους εκανε και το τραπεζι.proedros έγραψε:Φίλε μαζί σου αλλά δεν ανέχομαι να με θεωρούν το Παοκάκι που ήμουν κάποτε...Έχω Πρόεδρο με απίδια και μεγάλες απαιτήσεις, απαιτώ σεβασμό...από όλους είτε είναι Διαιτητές είτε ομάδες είτε Αθηναίους..HOOL4IGAN έγραψε:Proedre και εγώ στα όρια του εγκεφαλικού είμαι αλλά μεταξύ μας ΑΔΕΡΦΕ το τι γράφουν και τι λένε οι άλλοι στα ΠΑΠΑΡΙΑ μου!!!
Μην ξεχασουμε να πουμε την ΑΕΚ,αεκακι κουλα κλπ.
Οπως ειπε και ο φιλος παραπανω,ανεβηκε απο Γ και σου δειχνει με το μισο μπατζετ πως χτυπας τιτλο αν εχεις βαρια φανελα και νοοτροπια πρωταθλητη.Πολλα ψωμια ακομα για να φτασουμε τους ΠΟΚιτες δυστυχως.