9.Aleksandar Prijovic
-
Re: 9.Aleksandar Prijovic
Βρε φιλε εισαι απιστευτα απολυτος. Εχεις βγαλει απο 50-60 λεπτα συμπερασμα για την αξια των παιχτων. Δεν γινεται αυτο. Αυτο που χανει ο Πριγιοβιτς το εχω δει να το χανει ο Φαν Περσι, ο Σουαρεζ και ο Μεσσι. Τι σημανει οτι δεν εχουν τεχνικη;
Θα τους δουμε ολους ειναι πολυ νωρις να βγαλουμε το οποιοδηποτε συμπερασμα.
Παντως ο Πριγιοβιτς εχει σε 3 30λεπτα 3 γκολ και μια ασιστ. Και τα 2 γκολ ηταν και πολυ σημαντικα για την ομαδα.
Παντως ο Πριγιοβιτς εχει σε 3 30λεπτα 3 γκολ και μια ασιστ. Και τα 2 γκολ ηταν και πολυ σημαντικα για την ομαδα.
ελεος ρε φιλε...δηλαδη ο καβανι και ιμπραιμοβιτς με αυτα που εχουν χασει φετος τι ειναι...χαμηλου επιπεδου?? εκτος αν δεν εχει ιδεα απο εκτος ΠΑΟΚ....οποτε πασο...
Και όπως τόνισα, είναι πολύ καλύτερος από Κουλούρη και Κλάους στην δύναμη, απαραίτητο στοιχείο σε έναν striker.ron-swanson έγραψε:Βρε φιλε εισαι απιστευτα απολυτος. Εχεις βγαλει απο 50-60 λεπτα συμπερασμα για την αξια των παιχτων. Δεν γινεται αυτο. Αυτο που χανει ο Πριγιοβιτς το εχω δει να το χανει ο Φαν Περσι, ο Σουαρεζ και ο Μεσσι. Τι σημανει οτι δεν εχουν τεχνικη;
Η κριτική για το χαμένο γκολ, δεν έχει να κάνει με το ότι έχασε το γκολ, αλλά με το που έστειλε την μπάλα.
- PAOK_Antarctica
Εξαρτάται και τι λες ρε μαν.gpap έγραψε:πώπω μάγκες, σαν κομμουνιστές κάνετε.
Μην πει κάποιος κάτι διαφορετικό από αυτό που έχετε στο μυαλό σας,
αμέσω ειρωνία και άγιος ο θεός.
Αν λες ότι ο γάιδαρος πετάει, ε θα δεχθείς ειρωνεία.
Το τετατετ (που ο ίδιος δημιούργησε) ήταν πιο δύσκολο από όσο φαίνεται με την πρώτη ματιά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Al Bandy την Πέμ 09 Φεβ 2017, 22:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Εντάξει το γκολ που έβαλε αν δεν έχεις πραγματικά δυνατό σουτ δεν μπαίνει ούτε με τύχη ούτε τίποτα έδειξε το παιδί ότι θα την ρίχνει σαν πύραυλο δεν χαρίζει με τίποτα απλά βλέπω να ξεπουλάνε οι φανέλες
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Βρηκαμε καινουριο διασκεδαστηgpap έγραψε:το αν ''ξέρει μπάλα'' φαίνεται από τη φάση που βρέθηκε με τη μπάλα μπροστά στην εστία και την έστειλε πάνω στον τερματά της ξάνθης.
Ένας σκόρερ κλάσης, θα έσκαβε γλυκά την μπάλα στην εστία.

Ένα πολύ δύσκολο μέσα.
Ένα πολύ εύκολο έξω.
Μου αρέσει πολύ το εκτόπισμα που βγάζει στις διεκδικήσεις.
Δε μου αρέσει ένα κάπως μπλαζέ στυλ
Πρόσημο ξεκάθαρα θετικό .
Θετικότατο
Ένα πολύ εύκολο έξω.
Μου αρέσει πολύ το εκτόπισμα που βγάζει στις διεκδικήσεις.
Δε μου αρέσει ένα κάπως μπλαζέ στυλ
Πρόσημο ξεκάθαρα θετικό .
Θετικότατο
Ολα τα γκολ μπαίνουν κ όλα χάνονται....
Η ποδοσφαιρική ευφυία όμως....??????
Το οτι σκέφτηκε να κανει αυτή.την ενέργεια στη.γκολαρα και να κυνηγήσει τη φαση....σ ενα ευκολο κοντρολ του αμυντικού της Ξάνθης με αποτέλεσμα να κλέψει τη μπάλα κ να βγει αμέσως τετ α τετ δεν το αναγνωρίζει κανεις???? Ποδοσφαιρική ευφυία λέγεται αυτό μάγκες και ο κοτσίδας δείχνει να έχει.....πολλά κανταρια.
Υγ δεν παραδίδω μαθήματα σε κανέναν αυτή είναι η....ταπεινή μου γνώμη.
Η ποδοσφαιρική ευφυία όμως....??????
Το οτι σκέφτηκε να κανει αυτή.την ενέργεια στη.γκολαρα και να κυνηγήσει τη φαση....σ ενα ευκολο κοντρολ του αμυντικού της Ξάνθης με αποτέλεσμα να κλέψει τη μπάλα κ να βγει αμέσως τετ α τετ δεν το αναγνωρίζει κανεις???? Ποδοσφαιρική ευφυία λέγεται αυτό μάγκες και ο κοτσίδας δείχνει να έχει.....πολλά κανταρια.
Υγ δεν παραδίδω μαθήματα σε κανέναν αυτή είναι η....ταπεινή μου γνώμη.
Alastor έγραψε:Βρηκαμε καινουριο διασκεδαστη![]()
navigator11 έγραψε:Χαααααχαχαχα.![]()
![]()
stelyk έγραψε:gpap έγραψε:![]()
![]()
τι φρουτο εισαι...

- kataramenos5
Πφφφ.Σιγα το φορ.Αμα χανει ετσι τα τετ α τετ δε κανει για τον ΠΑΟΚ των ονειρων μας.Ασε που δεν εχει και DNA ΠΑΟΚτσηδικο .Εχει βαρεσει το τυμπανο μικρος?Κι αυτη η κοτσιδα....Σα καγκουρας απ την επταλοφο .Γελαει ο κοσμος.
τελικα οχι μονο δεν μπορεις να πηδηξεις ουτε την κυρα σου, εισαι και χαζος...ακου εκει 2/3 ευκαιριες γκολ που ακουστηκε αυτο?τετοιο κακο να μη μας ξαναβρει μακρια απο εμας δαιμονα :ugeek:
Αυτο που μετράει στα φορ ειναι πόσο γυρίζουν θα πω τυχαία στα δε Μπακ για βοήθειες
Αρ τάκλιν ... κλπ
Με τα γκολ κ το εκτόπισμα δεν ασχολείται καμια σοβαρη οναδα
Αρ τάκλιν ... κλπ
Με τα γκολ κ το εκτόπισμα δεν ασχολείται καμια σοβαρη οναδα
30 χρόνια μέσα από τα γήπεδα.obanebane έγραψε:gpap πόσο καιρό παρακολουθείς ποδόσφαιρο φίλε μου;
Πρώτο παιχνίδι το 1-1 με ηρακλή στο Καυτατζόγλιο το 1986.