Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Δημοσίευση από Guitarman »

Δηλαδή ρε συ Ναβι πιστεύεις ότι ο βαζελος έχει παρασηνιακά τόση δύναμη όση ο είχε ο γάβρος τα τελευταια χρόνια? Φαντάζομαι συμφωνείς πως όχι. Και εγώ επίσης συμφωνω μαζί σου ότι θα τον σπρώξουν. Αλλά σίγουρα δεν θα δούμε τις παράνοιες των τελευταίων ετών γιατί πολύ απλά ο ΠΑΟ δεν έχει τόση δύναμε παρασκηνιακά. Έχει όμως μία αξιόλογη ομάδα που είναι η μοναδική που μπορεί να μας κοντράρει (συνυπολογίζοντας ότι θα τον σπρώχνει και το σύστημα αλλά όχι τόσο κραυγαλάια).

Όλα αυτά βέβαια υπό την υπόθεση ότι ο γαβρος θα σαπίσει
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Όσον αφορά τους μετά την τετράδα δε διαφωνώ. Και ο Αστέρας θα είναι δυνατός και ο ατρόμητος.
Όσο για την ΑΕΛ δε νομίζω ότι μπορεί να κάνει κάτι,ίσως μια εύκολη σωτηρία και ένας κάποιος ενθουσιασμός στην αρχή μέχρι να προσγειωθουν στην πραγματικότητα.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ο βαζελος πηρε καλούς παικτες για ενδεκάδα συν οτι του βγαίνουν ολοι οι τραυματίες τέως σουπερ παικτες Μπεργκ κ μολεδο όπως φαινεται φετος

Καλος ο γουακασο κ ο κολομβιανός

Εμεις μειονεκτούμε στην επίθεση (σημαντικο) κ στο κεντρο στην αμυνα στον όγκο - θα δουμε βαρελα βεβαια όπως κ κανιας μπρίκιτς μπισβεσβαρ

Που μπορει να αλλάξουν τα δεδομένα

ΑΕΚ κ γω δεν την πιστευω αλλα εχει κωλο κ τυχη ´
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ο γουακασο με εντυπωσιασε με την ασιστ στο 2ο γκολ και τον πολυ κοντρολαρισμενο τροπο π κινηθηκε..

Αυτοί, όχι, δε θελω να πάρουν τα 4 του γιουροπα...
Κ διαβασα οτι η μπροντμπι ειναι αλλη ομαδα φετος, καλύτερη..
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

desperando έγραψε:και για μενα αυτη τηστιγμη φαβορι ειναι ο βαζελος

εχει μια παρα πολυ καλη 11αδα
εχει εναν μηχανισμο που ξερει τι πρεπει να κανεις και τι να θησιασεις για να πας για πρωταθλημα
εχει την ικανοτητα να ξεπερναει τις κρισεις πολυ ανωδυνα
εχει δειξει οτι δεν εχει κανενα προβλημα να βαλει σε τελευται μοιρα την ευρωπη αν νιωσει οτι του δημιουργει προβλημα στον στοχο του πρωταθληματος
αλλα το πιο σημαντικο ειναι οτι εχει με διαφορα το καλυτερο ιατρικο τιμ και τιμ γυμναστων
συν την ΄΄φυσιολογικη΄΄ ευνοια που εχει διαχρονικα
ο φετινοςβαζελος πιστευω οτι θα πιασει μποριε και να ξεπερασει τους 65 βαθμους.
δεν ξερω αυτη τη στιγμη αν εμεις και ο υπο διαλυση γαυροςμπορει να φτασει αυτο το νουμερο
συμφωνω...και σημαντικο ειναι οτι η 11αδα τους εχει και αρκετη προσωπικοτητα μεσα...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Είναι καλλίτερη η μπροντμπυ γιατί περσυ έφαγε πενταρα από τον ΠΑΟΚ κσι το βαζελο σύστημα πώς θα δικαιολογησει ενδεχόμενη στραβή η θα θριαμβολησει σε ενδεχόμενη πρόκριση ? Υποβαθμιζοντας την πρόκριση του ΠΑΟΚ

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Brøndby IF - Hertha BSC 3 - 1
Άβαταρ μέλους
edgecrusher

Δημοσίευση από edgecrusher »

Sera4 έγραψε:
desperando έγραψε:και για μενα αυτη τηστιγμη φαβορι ειναι ο βαζελος

εχει μια παρα πολυ καλη 11αδα
εχει εναν μηχανισμο που ξερει τι πρεπει να κανεις και τι να θησιασεις για να πας για πρωταθλημα
εχει την ικανοτητα να ξεπερναει τις κρισεις πολυ ανωδυνα
εχει δειξει οτι δεν εχει κανενα προβλημα να βαλει σε τελευται μοιρα την ευρωπη αν νιωσει οτι του δημιουργει προβλημα στον στοχο του πρωταθληματος
αλλα το πιο σημαντικο ειναι οτι εχει με διαφορα το καλυτερο ιατρικο τιμ και τιμ γυμναστων
συν την ΄΄φυσιολογικη΄΄ ευνοια που εχει διαχρονικα
ο φετινοςβαζελος πιστευω οτι θα πιασει μποριε και να ξεπερασει τους 65 βαθμους.
δεν ξερω αυτη τη στιγμη αν εμεις και ο υπο διαλυση γαυροςμπορει να φτασει αυτο το νουμερο
Θα συμφωνησω απόλυτα κ με τους δύο σας. Ο βαζελος παρόλο που έχει περιορισμένες λύσεις αριθμητικα είναι πολύ επικινδυνος. Και μπορεί πολύ εύκολα να μας κάνει ζημιά. Γι αυτό πρέπει εμείς (οι οπαδοί) να βάλουμε στην άκρη τις οποίες διαφωνίες/ενστασεις έχουμε και να στηριξουμε την ομάδα όσο γίνεται πιο πολύ
συμφωνω...και σημαντικο ειναι οτι η 11αδα τους εχει και αρκετη προσωπικοτητα μεσα...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Guitarman έγραψε:Brøndby IF - Hertha BSC 3 - 1
Τι αλλαγές έχει σε σχέση με περσυ ?

panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Θα μας τρελάνετε μερικοι.φαβορι ο βαζελος που τον είδατε ρε μάγκες φαβορί τον βαζελος με ποιες ομάδες έπαιξε και εντυπωσίασε και τον κάνατε φαβορί ? Αυτη την στιγμη κανέναν παίκτη από βαζελο δεν θα ήθελα. σε καμια γραμμή δεν είναι καλύτερος από μένα .Πιο φαβορί?
Τερμα τριάδα ,ο Βελιδης ειναι καλύτερος από τον Στιλ.
Άμυνα Τον Ιβανοφ τον έχετε δει?
Θέλετε να συγκρινουμε τον Βαρελα με τον Μολεντο,κλασεις καλύτερος ο Βαρελα.
Μπακ ο Κιτσιου πολύ καλυτερος και από τα δύο δεξιά μπακ του Βαζελος.
Λεοβατς πολύ καλυτερος από τον Σουηδο που μία παίζει και 4 μέρες είναι για φυσικοθεραπεία.
Κέντρο έχουν τρεις παικτες και έχω 8 να παίξω ότι σύστημα θέλω .
Εξτρέμ έχω 4 και 2 που μπορούν να παίξουν άνετα.Εκτος από τον ιμπαρμπο τι άλλο έχουν?
Πάμε και στα σέντερ φορ Κλαους Μπεργκ εδώ μπορείτε θεωρητικά να πούμε ότι είναι καλύτερος ,όμως ο ΠΑΟΚ θα δείτε συνολικά θα κάνει περισσότερα γκολ.
Άβαταρ μέλους
edgecrusher

Δημοσίευση από edgecrusher »

panpangr77 έγραψε:Θα μας τρελάνετε μερικοι.φαβορι ο βαζελος που τον είδατε ρε μάγκες φαβορί τον βαζελος με ποιες ομάδες έπαιξε και εντυπωσίασε και τον κάνατε φαβορί ? Αυτη την στιγμη κανέναν παίκτη από βαζελο δεν θα ήθελα. σε καμια γραμμή δεν είναι καλύτερος από μένα .Πιο φαβορί?
Λεοβατς πολύ καλυτερος από τον Σουηδο που μία παίζει και 4 μέρες είναι για φυσικοθεραπεία.
Εξτρέμ έχω 4 και 2 που μπορούν να παίξουν άνετα.Εκτος από τον ιμπαρμπο τι άλλο έχουν?
Πάμε και στα σέντερ φορ Κλαους Μπεργκ εδώ μπορείτε θεωρητικά να πούμε ότι είναι καλύτερος ,όμως ο ΠΑΟΚ θα δείτε συνολικά θα κάνει περισσότερα γκολ.
Δε διαφωνώ καθόλου με τις συγκρίσεις σου. Όμως η λίγδα όμως δεν είναι κανονικό πρωτάθλημα και ο βάζελος είναι μεγάλο γρανάζι του συστήματος, έτσι δε χρειάζεται να είναι καλύτερος από μας για να μας κλέψει το πρωτάθλημα. Για παράδειγμα δε θα μου φανεί καθόλου περίεργο να περάσει αέρα από όλα τα παραρτήματα του γαύρου παίζοντας φιλικά παιχνίδια ενώ εμείς να δίνουμε κανονικούς αγώνας φτύνοντας και αίμα για να νικάμε. Επιπλέον, έχει εντεκάδα για να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι είναι ικανός για τίτλο, ώστε να του δοθεί και όλη η απαραίτητη στήριξη από τα "ανεξάρτητα" ΜΜΕ.
Γι αυτό θα πρέπει αφενώς ο ΠΑΟΚ από την 1η αγωνιστική να κόβει κ@λ**ς και να μοιράζει παντού τεμάχια και αφετέρου εμείς να είμαστε 100% κοντά στην ομάδα και να παρέχουμε αμέριστα τη συμπαράσταση μας.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

eorptol έγραψε:

Έχει αλλάξει την μισή ομάδα.

Εσύ πως καταλήγεις στο ότι η Μπρόντμπυ δεν είναι καλύτερη από πέρσι? Επειδή παίζει με τον βάζελο?
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

επι μονιμου βασεως τριτοτεταρτη ειναι
το ιδιο και φετος
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Guitarman έγραψε:
eorptol έγραψε:

Έχει αλλάξει την μισή ομάδα.

Εσύ πως καταλήγεις στο ότι η Μπρόντμπυ δεν είναι καλύτερη από πέρσι? Επειδή παίζει με τον βάζελο?
Αλλαγές εντεκάδας 3 με την χερτα τα γκολ που έβαλε τα είδες; και οι φίρμες της ήταν και περσυ

Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

panpangr77 έγραψε:Θα μας τρελάνετε μερικοι.φαβορι ο βαζελος που τον είδατε ρε μάγκες φαβορί τον βαζελος με ποιες ομάδες έπαιξε και εντυπωσίασε και τον κάνατε φαβορί ? Αυτη την στιγμη κανέναν παίκτη από βαζελο δεν θα ήθελα. σε καμια γραμμή δεν είναι καλύτερος από μένα .Πιο φαβορί?
Όλοι επιθυμούμε να έχεις δίκιο
Αλλά σε έναν μαραθώνιο πρωταθλήματος παίζουν παρά πολλά πράγματα σημασία και μια απλή σύγκριση των ροστερ δεν προσφέρει ολοκληρωμένα συμπεράσματα
Αό τον βαζελο προσωπικά την επιθετικη τους τριάδα την ζηλεύω
Θεωρώ ότι μόνο ο Τζαλμα είναι στο επίπεδο αυτών των τριων
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Κυρ 07 Αύγ 2016, 19:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”