Μαπογκο, ισως δεν θα επρεπε, αλλα, μιας και, απ ο,τι καταλαβαινω, εγω ειμαι "οι μερικοι", και το ποστ σου εχει στοχο να δημιουργησει εντυπωσεις, σου απαντω:Mapogo έγραψε:Τελικά , με το πες-πες , μερικοί (ίσως) έψησαν τον εαυτό τους κ προσπαθούνε απεγνωσμένα μπας κ ψήσουν κ τους άλλους.
Οτι κ καλά , ο οπαδός είναι αυτός που απαιτεί με το καλημέρα , νταμπλ , ή έστω μόνο πρωτάθλημα.
Κ επειδή δεν το παίρνουμε , πάλι ο οπαδός τρελαίνεται κ στέλνει τον προπονητή.
Τεσσερα φαουλ βλεπω στην αποψη σου.
1) Δεν εγραψα πουθενα αυτα που γραφεις για τους οπαδους. Απλα διαστρεβλωσες το νοημα του κειμενου μου.
2) Δεν προσπαθησα, και μαλιστα "απεγνωσμενα", να πεισω κανεναν. Εκανα μια προβλεψη. Οπως εχεις δικαιωμα εσυ να προβλεπεις, ετσι εχω κι εγω.
3) Ειναι τουλαχιστον προσβλητικο να μονοπωλεις την ιδιοτητα του οπαδου. Οπως εισαι εσυ οπαδος, ετσι ειμαι κι εγω. Υπαρχουν λοιπον οπαδοι που χαρηκαν με την αποπομπη, και ισως την αποτυχια, των ΓΔ, ΧΣ, ΑΑ και ΙΤ, και οπαδοι που στενοχωρηθηκαν. Και οσοι στενοχωρηθηκαν δεν στενοχωρηθηκαν για την αποτυχια του ιδιου του προπονητη, αλλα με την αποτυχια του ΠΑΟΚ να κερδισει κατι απ τον καθενα απ αυτους.
4) Δουλεια του οπαδου ειναι ν αγαπα την ομαδα. Και στην ομαδα ανηκει κι ο καθε παικτης, οπως ο Κιτσιου κι ο Πελκας, και ο καθε προπονητης. Ο οπαδος μπορει λοιπον να μην "στελνει" τον προπονητη, αλλα δεν κανει και κατι για να τον βοηθησει στο εργο του, οταν ξεσκιζει καθε χρονο με καθε ευκαιρια καθετι που σχετιζεται με την ομαδα.
Ασε λοιπον τον καθενα μας να αγαπα τον ΠΑΟΚ οπως νομιζει. Νομιζω, αλλωστε, πως ο ΠΑΟΚ υπηρχε πριν τον ΦΣ, και υπαρχει και χωρις αυτον, και δεν εχει, στην τελικη, την αναγκη κανενος ΦΣ.