Πιθανός νέος προπονητής 2016/2017

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
mrpink

Re: Πιθανός νέος προπονητής 2016/2017

Δημοσίευση από mrpink »

Mapogo έγραψε:Τελικά , με το πες-πες , μερικοί (ίσως) έψησαν τον εαυτό τους κ προσπαθούνε απεγνωσμένα μπας κ ψήσουν κ τους άλλους.

Οτι κ καλά , ο οπαδός είναι αυτός που απαιτεί με το καλημέρα , νταμπλ , ή έστω μόνο πρωτάθλημα.

Κ επειδή δεν το παίρνουμε , πάλι ο οπαδός τρελαίνεται κ στέλνει τον προπονητή.
Μαπογκο, ισως δεν θα επρεπε, αλλα, μιας και, απ ο,τι καταλαβαινω, εγω ειμαι "οι μερικοι", και το ποστ σου εχει στοχο να δημιουργησει εντυπωσεις, σου απαντω:

Τεσσερα φαουλ βλεπω στην αποψη σου.

1) Δεν εγραψα πουθενα αυτα που γραφεις για τους οπαδους. Απλα διαστρεβλωσες το νοημα του κειμενου μου.

2) Δεν προσπαθησα, και μαλιστα "απεγνωσμενα", να πεισω κανεναν. Εκανα μια προβλεψη. Οπως εχεις δικαιωμα εσυ να προβλεπεις, ετσι εχω κι εγω.

3) Ειναι τουλαχιστον προσβλητικο να μονοπωλεις την ιδιοτητα του οπαδου. Οπως εισαι εσυ οπαδος, ετσι ειμαι κι εγω. Υπαρχουν λοιπον οπαδοι που χαρηκαν με την αποπομπη, και ισως την αποτυχια, των ΓΔ, ΧΣ, ΑΑ και ΙΤ, και οπαδοι που στενοχωρηθηκαν. Και οσοι στενοχωρηθηκαν δεν στενοχωρηθηκαν για την αποτυχια του ιδιου του προπονητη, αλλα με την αποτυχια του ΠΑΟΚ να κερδισει κατι απ τον καθενα απ αυτους.

4) Δουλεια του οπαδου ειναι ν αγαπα την ομαδα. Και στην ομαδα ανηκει κι ο καθε παικτης, οπως ο Κιτσιου κι ο Πελκας, και ο καθε προπονητης. Ο οπαδος μπορει λοιπον να μην "στελνει" τον προπονητη, αλλα δεν κανει και κατι για να τον βοηθησει στο εργο του, οταν ξεσκιζει καθε χρονο με καθε ευκαιρια καθετι που σχετιζεται με την ομαδα.

Ασε λοιπον τον καθενα μας να αγαπα τον ΠΑΟΚ οπως νομιζει. Νομιζω, αλλωστε, πως ο ΠΑΟΚ υπηρχε πριν τον ΦΣ, και υπαρχει και χωρις αυτον, και δεν εχει, στην τελικη, την αναγκη κανενος ΦΣ.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

mrpink έγραψε:
Mapogo έγραψε:Τελικά , με το πες-πες , μερικοί (ίσως) έψησαν τον εαυτό τους κ προσπαθούνε απεγνωσμένα μπας κ ψήσουν κ τους άλλους.

Οτι κ καλά , ο οπαδός είναι αυτός που απαιτεί με το καλημέρα , νταμπλ , ή έστω μόνο πρωτάθλημα.

Κ επειδή δεν το παίρνουμε , πάλι ο οπαδός τρελαίνεται κ στέλνει τον προπονητή.
Μαπογκο, ισως δεν θα επρεπε, αλλα, μιας και, απ ο,τι καταλαβαινω, εγω ειμαι "οι μερικοι", και το ποστ σου εχει στοχο να δημιουργησει εντυπωσεις, σου απαντω:

Τεσσερα φαουλ βλεπω στην αποψη σου.

1) Δεν εγραψα πουθενα αυτα που γραφεις για τους οπαδους. Απλα διαστρεβλωσες το νοημα του κειμενου μου.

2) Δεν προσπαθησα, και μαλιστα "απεγνωσμενα", να πεισω κανεναν. Εκανα μια προβλεψη. Οπως εχεις δικαιωμα εσυ να προβλεπεις, ετσι εχω κι εγω.

3) Ειναι τουλαχιστον προσβλητικο να μονοπωλεις την ιδιοτητα του οπαδου. Οπως εισαι εσυ οπαδος, ετσι ειμαι κι εγω. Υπαρχουν λοιπον οπαδοι που χαρηκαν με την αποπομπη, και ισως την αποτυχια, των ΓΔ, ΧΣ, ΑΑ και ΙΤ, και οπαδοι που στενοχωρηθηκαν. Και οσοι στενοχωρηθηκαν δεν στενοχωρηθηκαν για την αποτυχια του ιδιου του προπονητη, αλλα με την αποτυχια του ΠΑΟΚ να κερδισει κατι απ τον καθενα απ αυτους.

4) Δουλεια του οπαδου ειναι ν αγαπα την ομαδα. Και στην ομαδα ανηκει κι ο καθε παικτης, οπως ο Κιτσιου κι ο Πελκας, και ο καθε προπονητης. Ο οπαδος μπορει λοιπον να μην "στελνει" τον προπονητη, αλλα δεν κανει και κατι για να τον βοηθησει στο εργο του, οταν ξεσκιζει καθε χρονο με καθε ευκαιρια καθετι που σχετιζεται με την ομαδα.

Ασε λοιπον τον καθενα μας να αγαπα τον ΠΑΟΚ οπως νομιζει. Νομιζω, αλλωστε, πως ο ΠΑΟΚ υπηρχε πριν τον ΦΣ, και υπαρχει και χωρις αυτον, και δεν εχει, στην τελικη, την αναγκη κανενος ΦΣ.
Ξεκινάς εντελώς λάθος. Οχι δεν αναφερόμουνα σε σένα.

Αν σου έχει διαφύγει , μπορείς πολύ εύκολα να δεις (σε πολλά τόπικ) αυτή την καραμέλα του "διώξαμε αυτόν ή εκείνον". Ποιοί τον διώξαμε ?

Οπως κ την καραμέλα του "ο οπαδός ΑΠΑΙΤΕΙ πρωτάθλημα".

Οπως κ την καραμέλα (πισπιλισμένη με πολύ ενοχή κ αυτομαστίγωμα) ότι φταιμε οι οπαδοί.

Ετσι λοιπόν θεωρώ τελείως άνευ αντεικειμένου να σχολιάσω τα 1,2,3,4 κλπ κλπ.

Κ εντελώς πληροφοριακά , δεν νομίζω πουθενά να έχω μονοπολήσει την ιδιότητα του οπαδού.

Γνώμη έχω κ τη λέω, όπως όλοι.
Άβαταρ μέλους
mrpink

Δημοσίευση από mrpink »

Οκ, με συγχωρεις. Απλα το σχολιο σου ηταν αμεσως μετα το δικο μου, και θεωρησα πως απαντας σε μενα.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Δε βαρεθηκατε τα χιλιοειπωμενα και χιλιοπεπραγμενα?

1)Να ερθει ο νεος προπονητης στα μεσα ιουνιου. (Αληθεια για παικτες κ προπονητη ποιος ψαχνει για να παρει τα κρεντιτς αν βγουν αμφοτεροι?)

2)Να γινει η αξιολογηση του ροστερ μεχρι το σεπτεμβριο.

3)Τοτε θα ανακαλυψουμε και αρκετες χτυπητες τρυπες αλλα θα χει κλεισει η μεταγραφικη περιοδος.

4)Θα στραφουμε σε ελευθερους αλλα δε θα υπαρχει κατι αξιολογο.

5)Η ομαδα μετα απο καποια περιοδο θα φορμαριατει και θα αρχισουμε τα "παμε για πρωταθλημα" αλλα συντομα θα κανει και μια κοιλια (οπως ειναι φυσιολογικο) και εκει θα αρχισουμε τα "το μπουλο".

6)Θα αρχισει να κανει συσκεψεις και skype conferences ο σαββιδης με τον εαυτο του και θα τον διωξει τον προπονητη.

7)Θα ξαναφερει τον ιβιτς. Αυτη η λουπα θα γινει 3 φορες συμπεριλαμβανομενης της φετινης.

8)Μετα θα συνεχιστει (εχοντας βαφτιστει ξεπουλημενος και ο βλανταν-ως αλλος γχ) με τον γκαρσια.

Αυτη θα ειναι η μοιρα μας. Μια χαραμαδα ελπιδας τον σεπτεμβριο και απο οκτωβριο ολα μαυρα και φουλ κανιβαλισμος αναμεταξυ μας. Συγνωμη αλλα εγω κουραστηκα. Στηριζω με ολη μου τη δυναμη τον ΠΑΟΚ εστω και απο μακρια πλεον αλλα μεσα μου γνωριζω πως ποτε μα ποτε δεν θα παμε μπροστα. Το γιατι δεν το ξερω απολυτα αλλα αν ειχα χρονο ελευθερο θα το εβρισκα. Αυτοι που πληρωνονται παντως δεν ενδιαφερονται να το βρουν. Ο σαββιδης που πληρωνει δε, δεν πιστευει οτι κατι φταιει γενικοτερα παρα μονο οι αναλωσιμοι.

Καλη επιτυχια στην ποδοσφαιρικη μου καψουρα τον Βλαντο. Καλο κουραγιο και αν με ακουγε θα του προτεινα να παραιτηθει μετα απο την φετεινη επιτυχημενη του πορεια. Γιατι θα ειναι επιτυχημενη.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Πρωταθλητισμό με παίκτες 20-23 ετών δεν κάνεις. Ο Santos έφερε Vieirinha. Δεν είναι ότι δεν ξέρει να παίζει με μικρούς, είναι ότι είχε σαν στόχο την πρώτη θέση.
[youtube]3Es-RIBnba8[/youtube]

Alan Hansen, on August 19, 1995 announced on Match of the Day that "You'll never win anything with kids" after a young Manchester United side lost the season opener to Aston Villa 3-1. However, we now all know that Fergie's team of youngsters including David Beckham, the Neville brothers, Paul Scholes and Nicky Butt were able to wrestle the title back from Blackburn Rovers, and also win the FA Cup, securing the first of what was to be two consecutive double-winning seasons, a feat never before seen in English football.

Hansen's statement was to famously inspire a t-shirt slogan that became popular with the Old Trafford faithful. At the time Hansen tried to qualify his rash prediciton by claiming that the great Bill Shankly had said it back in the 1970′s, but he has since admitted this to be the biggest blunder of his media career.

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

buffalobill4 έγραψε:Δε βαρεθηκατε τα χιλιοειπωμενα και χιλιοπεπραγμενα?

1)Να ερθει ο νεος προπονητης στα μεσα ιουνιου. (Αληθεια για παικτες κ προπονητη ποιος ψαχνει για να παρει τα κρεντιτς αν βγουν αμφοτεροι?)

2)Να γινει η αξιολογηση του ροστερ μεχρι το σεπτεμβριο.

3)Τοτε θα ανακαλυψουμε και αρκετες χτυπητες τρυπες αλλα θα χει κλεισει η μεταγραφικη περιοδος.

4)Θα στραφουμε σε ελευθερους αλλα δε θα υπαρχει κατι αξιολογο.

5)Η ομαδα μετα απο καποια περιοδο θα φορμαριατει και θα αρχισουμε τα "παμε για πρωταθλημα" αλλα συντομα θα κανει και μια κοιλια (οπως ειναι φυσιολογικο) και εκει θα αρχισουμε τα "το μπουλο".

6)Θα αρχισει να κανει συσκεψεις και skype conferences ο σαββιδης με τον εαυτο του και θα τον διωξει τον προπονητη.

7)Θα ξαναφερει τον ιβιτς. Αυτη η λουπα θα γινει 3 φορες συμπεριλαμβανομενης της φετινης.

8)Μετα θα συνεχιστει (εχοντας βαφτιστει ξεπουλημενος και ο βλανταν-ως αλλος γχ) με τον γκαρσια.

Αυτη θα ειναι η μοιρα μας. Μια χαραμαδα ελπιδας τον σεπτεμβριο και απο οκτωβριο ολα μαυρα και φουλ κανιβαλισμος αναμεταξυ μας. Συγνωμη αλλα εγω κουραστηκα. Στηριζω με ολη μου τη δυναμη τον ΠΑΟΚ εστω και απο μακρια πλεον αλλα μεσα μου γνωριζω πως ποτε μα ποτε δεν θα παμε μπροστα. Το γιατι δεν το ξερω απολυτα αλλα αν ειχα χρονο ελευθερο θα το εβρισκα. Αυτοι που πληρωνονται παντως δεν ενδιαφερονται να το βρουν. Ο σαββιδης που πληρωνει δε, δεν πιστευει οτι κατι φταιει γενικοτερα παρα μονο οι αναλωσιμοι.

Καλη επιτυχια στην ποδοσφαιρικη μου καψουρα τον Βλαντο. Καλο κουραγιο και αν με ακουγε θα του προτεινα να παραιτηθει μετα απο την φετεινη επιτυχημενη του πορεια. Γιατι θα ειναι επιτυχημενη.
Eτσι ακριβως αισθάνομαι κι εγω...

Αν και ακομα και με την μπουρδελοκατασταση, φετος δεν υπαρχει για μενα δικαιολογια οτι δεν ξερουν ποια ειναι τα κενα στο ροστερ. Και το τελευταιο παιδακι βλεπει που χρειαζονται παικτες και τι ποιοτητας. Τελος οι δικαιολογιες απο εμενα σε αυτο το κομματι.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Συντροφε, η ευχη και η καταρα του ΠΑΟΚ ειναι ο ιδιος ο σαββιδης.

Οσο φουσκωνω απο περηφανεια για την εταιρικη κοινωνικη μας ευθυνη βοηθωντας προσφυγες και ευπαθεις κοινωνικες ομαδες (ειμαστε by far η πρωτη εταιρεια στην ελλαδα σε αυτο) και σε αυτο καταλυτικη ειναι η παρουσια του ποντιου αλλο τοσο στο αγωνιστικο ειναι ο απολυτος υπαιτιος για την συρρικνωση μας καθε χρονο.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

σύντροφε και bill κάπως έτσι αισθάνομαι και εγώ............
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Πρωταθλητισμό με παίκτες 20-23 ετών δεν κάνεις. Ο Santos έφερε Vieirinha. Δεν είναι ότι δεν ξέρει να παίζει με μικρούς, είναι ότι είχε σαν στόχο την πρώτη θέση.
Σαφώς και θα έχεις κάποιους έμπειρους και πολύ ποιοτικούς στην ομάδα ώστε και το άμεσο αποτέλεσμα να κυνηγηθεί και τα πραγματικά ταλέντα να αποκομίσουν οφέλη,παραστάσεις και γνώσεις.

Θεωρώ ότι τα αυτονόητα δεν χρήζουν επεξηγήσεων,ιδίως σε παλαιούς και έμπειρους συνφορουμίτες... ;)
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Sfinas έγραψε:με λίγα λόγια, ο ΠΑΟΚ αντί να κυνηγάει τίτλους , θα κυνηγάει ταλέντα,δηλαδή το όνειρο μας είναι να γίνουμε ακαδημία ... :opaokara: :lol: :lol: :lol:

φέρτε το santos να μην έχει να πει κανεις τίποτα , τουλάχιστον τον πρώτο χρόνο που είναι κρίσιμος... αν και στην ηλικία που είναι ο santos χλομό να κάτσει να ασχοληθεί με καθημερινές προπονήσεις ταξίδια κτλ για αυτό ασχολείται με εθνικές...
Δεν έχω όνειρο να γίνω ακαδημία και να μην κυνηγάω τίτλους,λάθος κατάλαβες (πάλι...)...

Μήπως θεωρείς τη Γιούβε ακαδημία επειδή εξέλιξε και θα μοσχοπουλήσει το καλοκαίρι Πογμπά και Μοράτα;;... :lol:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

goran 64 έγραψε:Θα δείξει @ σπόρε και μην γίνεσαι επιθετικός-ειρωνικός δίχως λόγο, ειδικά όταν κάποιος έχει διαφορετική άποψη απ την δική σου!!!

:lol: ε δε μπορει... τρολλαρεις στο μαξιμουμ τωρα
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Dimg4 έγραψε:
goran 64 έγραψε:Θα δείξει @ σπόρε και μην γίνεσαι επιθετικός-ειρωνικός δίχως λόγο, ειδικά όταν κάποιος έχει διαφορετική άποψη απ την δική σου!!!

:lol: ε δε μπορει... τρολλαρεις στο μαξιμουμ τωρα
Aυτο που εκανες λεγεται...................κλοπη πνευματικων δικαιωματων. :roll:

Θα μπορουσες να βαλεις μερικα +
στο δικο μου σχολιο. :twisted:

:mrgreen:
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:
Sfinas έγραψε:με λίγα λόγια, ο ΠΑΟΚ αντί να κυνηγάει τίτλους , θα κυνηγάει ταλέντα,δηλαδή το όνειρο μας είναι να γίνουμε ακαδημία ... :opaokara: :lol: :lol: :lol:

φέρτε το santos να μην έχει να πει κανεις τίποτα , τουλάχιστον τον πρώτο χρόνο που είναι κρίσιμος... αν και στην ηλικία που είναι ο santos χλομό να κάτσει να ασχοληθεί με καθημερινές προπονήσεις ταξίδια κτλ για αυτό ασχολείται με εθνικές...
Δεν έχω όνειρο να γίνω ακαδημία και να μην κυνηγάω τίτλους,λάθος κατάλαβες (πάλι...)...

Μήπως θεωρείς τη Γιούβε ακαδημία επειδή εξέλιξε και θα μοσχοπουλήσει το καλοκαίρι Πογμπά και Μοράτα;;... :lol:

αυταρκεια .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Το πρότζεκτ του ΠΑΟΚ πρεπει να ειναι η ευρεση 20-23χρονων,η ανελιξη τους μεσα απ'την προοδο της ιδιας της ομαδας και η μεταπωληση τους σε πολλαπλασιες απ'την αγορα τους αξιες.

Δε μπορουμε να στηριζόμαστε για παντα στα λεφτα και τις διαθεσεις του μεγαλομετόχου,η αυταρκεια θα πρεπει να ειναι αυτοσκοπος!

Προπονητης που μπορει να υπηρετησει τον σκοπο αυτον ειναι ο Μπόλονι ή καποιος σαν αυτον.

Ο Σαντος να καθίσει εκει που ειναι με τις ευχες μας για καθε επιτυχια να τον συνοδευουν!
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Τι δεν καταλαβαινεις;

Παμε απ'την αρχη,β+α βα,λ+ο λο.

Α,κι ο ευεργετης του ΠΑΟΚ που εσυ προσταζεις το τι θα κανει γραφεται Σαββιδης,με 2 β και Σ κεφαλαίο,το 'σαβιδης' ειναι ντροπιαστικο,υποτιμητικο και αλλόθρησκο.
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Τι δεν καταλαβαινεις;

Παμε απ'την αρχη,β+α βα,λ+ο λο.

Α,κι ο ευεργετης του ΠΑΟΚ που εσυ προσταζεις το τι θα κανει γραφεται Σαββιδης,με 2 β και Σ κεφαλαίο,το 'σαβιδης' ειναι ντροπιαστικο,υποτιμητικο και αλλόθρησκο.
έλα ρε μπαμπινιώτη κανε μας μαθήματα ορθογραφίας :lol: :lol: :lol: αν δεν το έχεις καταλάβει εδώ για μπάλα μιλάμε , δεν είμαστε ο φιλολογικός σύλλογος παρνασου για να μιλάμε για ορθογραφία ... :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”