Νίκος Bεζυρτζής

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
sakoulepsu_teen

Re: Νίκος Bεζυρτζής-Αντιπρόεδρος ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ

Δημοσίευση από sakoulepsu_teen »

dim-cyprous-paok έγραψε:καλημερα κ χρονια πολλα σε ολους.
Αν κ γραφω σπανια,διαβαζωντας ομως καθημερηνα ολους εδω μεσα θα ηθελα να εκφρασω κ γω οσο ποιο σηντομα κ περιεκτηκα μπορω.....
Συμφωνω κατα αρχας με τους περισοτερους απο δω μεσα,αλλα εχω καποιες αποριες κ αν μπωρει καποιος ας μου τις λυση.
1 καλα τα λεμε εμεις εδω αλλα κ που τα λεμε τι γεινετε?????
2 οι συνδεσμοι γιατι κανουν τουμπεκι ψιλοκομμενο? ουτε μια ανακινωση ρε αδερφια :redcard: απο κανεναν?
3 Για να μην παρεξηγηθω κιολας,απο την στιγμη που ειναι επιλογη του ιβαν ο ΝΒ οκ ρε αδερφε!!! αυτος πληρωνει,
αλλα οχι κ να μας πουλανε ετσι τρελα ρε αδερφια αρδ κ κυρ νικος κ μεις μονο μπλα μπλα. 42 εφτασα κ απο μπλα μλπα χορτασα,κανα δυο ψιθυριστα λογακια σε κανα αυτακι σε στιλ τετατετ νομιζω θα ηταν αρκετα.....
4 με βαση ολα τα παραπανω κατα την γνωμη μου, ολα οσα συμβαινουν τα τελευτεα χρονια στον ΠΑΟΚ ΜΑΣ συμβαινουν γιατι μας πειρανε χαμπαρει ολοι, αρδ,αλοθρησκοι,λαμογια,κ απλα σπανε πλακα, γιατι απλα δεν μας φοβουνται.
ΥΓ¨για τα περισοτερα που συμβαινουν κ μας πονανε φταιμε εμεις κ ΜΟΝΟ εμεις που τα ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Τώρα σε όλα τα αθλητικά ραδιόφωνα της σαλόνικα με ένα σώμα μια ψυχή λαϊκός ήρωας ο Νίκος Βεζυρτζης

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

eorptol έγραψε:Τώρα σε όλα τα αθλητικά ραδιόφωνα της σαλόνικα με ένα σώμα μια ψυχή λαϊκός ήρωας ο Νίκος Βεζυρτζης

Τους μπινελικωνεις τους αρδ αλλά μου φαίνεται όλη μέρα δίπλα στο ραδιόφωνο εισαι :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Θέλω να δω τι κλίμα διαμορφωνεται από τους αρδ άκουσα 5 λεπτά από τον καθένα και το έκλεισα δυστυχώς αυτοί επηρεάζουν καταστάσεις..... Αν δεν άκουγα θα πήγαινα χαρωπος Τούμπα Κυριακή και θα ελεγα γιατι λίγος κόσμος και γιατί αποθεωνουν τον Νικόλα εκανε τιποτε; Και γιατί κράζουμε φρανκ; Κοντά είναι να γίνει αυτό πολύ προπαγάνδα
Ο εχθρός σου πρέπει να ξέρεις τι λέει και οι αρδ της πόλης είναι τόσο εχθροί μας όσο και ο γαβρος

Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Παίδες καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί ΠΡΕΠΕΙ να κράζουμε το Βεζυρτζή;

Έκανε κάτι χειροπιαστά κακό επίτηδες εις βάρος του ΠΑΟΚ;

Ή απλά δεν μας άρεσε κάτι που έκανε το 2006 ή το 1998; Γιατί εγώ ήμουν μικρό παιδί όταν τον πέτυχα έξω απ το Παλέ και ο κόσμος τον κοιτούσε με δέος και σεβασμό (ίσως επειδή τα έσκαγε τότε).

Παιδιά σ ένα απο τα λιγοστά πλέον ποστ μου το έχω ξαναγράψει :

Ο Σαββίδης ψάχνει ΜΑΝΙΩΔΩΣ να βρει ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ.
Και στη προσπάθειά του αυτή επέλεξε και το Βεζυρτζή.
Δεν ξέρω αν είναι σωστό ή οχι.
Ξέρω όμως οτι αποδεικνύει την ελλεινή ΓΥΜΝΙΑ μας ως σύλλογος.
Απο το 90 μέχρι σήμερα (26 χρόνια) δε βγάλαμε ούτε ΕΝΑΝ παράγοντα. Κι όσοι πήγαν να δημιουργηθούν τους ξεσκίσαμε.
Αφήστε λοιπόν το κράξιμο για την υποτιθέμενη αβάντα στο Βεζυρτζή και στοχεύστε στην απόγνωση που νιώθει ο Σαββίδης όταν δεν έχει πουθενά να ακουμπήσει και δε ξέρει τι να κάνει για να ισορροπήσει το καράβι.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

απλο.

γιατι απο τη στιγμη που μπηκε στο "σχημα" μας εχει κανει μπουρδελο με τις ευλογιες των αρδ. και χωρις δικη του αντιδραση./..

ισα ισα καθε δηλωση ειναι και αλλο λαδι στη φωτια λες και ειναι ο μαμαω στη φαση...

συνεντεύξεις επι συνεντεύξεων, όλο τα ίδια και τα ίδια και συνεχώς υπονοούμενα να αιωρούνται στον "αέρα" της πόλης και πρόσφατα και της υπόλοιπης ελλαδας...

για να βρει αυτός ρολο και να δικαιολογήσει το μεροκάματο, δεν χρειάζεται να μειώνει όλους τους "συνεργάτες" του...
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Καλή χρονιά Rain.

Προσωπικά πιστεύω ότι έχει να προσφέρει πολλά σε συγκεκριμένα πόστα όμως και αυτά κατά την γνώμη μου δεν είναι οι μεταγραφές όπου δημιουργεί σύγχυση και περαιτέρω γραφειοκρατία.

Μπορεί να προσφέρει όπως π.χ. ένας τεχνοκράτης διοικητής νοσοκομείου που θα κάνει διοίκηση και διαχείριση, θα είναι η φωνή και η εκπροσώπηση προς τα έξω, θα υπερασπίζεται και θα προστατεύει το "σπίτι του" αλλά δεν θα μπεί σε ιατρικά συμβούλια για την πορεία ασθενούς και θα αφήσει την λήψη ιατρικών γνωματεύσεων και αποφάσεων στους ειδικούς γιατρούς.

Με την περίπτωση Γκαλίτσιου αφήνει να εννοηθεί ότι αυτός έχει το πάνω χέρι στις μεταγραφές. Προσωπικά λοιπόν με χάλασε η άκομψη εμπλοκή του στις μεταγραφές όπου αδειάζεις και υποσκάπτεις έναν από τους καλύτερους στον κόσμο στο αντικείμενο του και επιτρέπεις να ροκανίζεται η θέση του. :twisted:

Για να μην ξεχνιόμαστε για τον Φρανκ έπεσε από την Τσέλσι χοντρό χρήμα στην Τόττεναμ για να τον πάρει ως μεταγραφή αθλητικού διευθυντή και εμείς σε ένα εξάμηνο επιτρέπουμε να αμφισβητείται και να ακυρώνονται οι κινήσεις του που κακές δεν τις λές κάτω από τις συνθήκες που έγιναν και που σε τόσα μάτς με τραυματισμούς και απουσίες σε κανένα δεν είπες ¨και ποιός θα παίξει τώρα;", αντίθετα πέτυχε ισχυρό ανταγωνισμό σε όλες τις θέσεις. Όλες οι μεταγραφές δεν βγαίνουν σε κανέναν και επίσης δεν θεωρώ παλτό κανέναν από τους παίκτες που έφερε αλλά αντίθετα πιστεύω ότι οι περισσότεροι από αυτούς είτε δημιουργούν ήδη ή θα δημιουργήσουν υπεραξίες που το τελικό ισοζύγιο θα είναι κατά πολύ θετικό. Προς τι λοιπόν αυτή η υπόσκαψη του αθλητικού μας διευθυντή; Και αν δεν υπάρχει τέτοια γιατί δεν βγαίνει να τον στηρίξει ο ίδιος αλλά αφήνει να σέρνεται ότι ο Φρανκ τρώει τα λεφτά του Ιβάν και ο ίδιος θα είναι ο προστάτης των χρημάτων του με τις αποφάσεις που φαίνεται να παίρνει; Πόσο υποτιμητικό είναι αυτό για τον αθλητικό διευθυντή μας και πόσο να το ανεχτεί με το βιογραφικό που έχει; :twisted:

Θέλω να πιστεύω ότι τελικά κάτι θα κάνει να στηρίξει ένα από τα καλύτερα στελέχη που έχουμε στην ομάδα μας και να προσφέρει ουσιαστικά εκεί που μπορεί.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

" Έμπειρε" Αντιπρόεδρε της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και Υπεύθυνε του Αγωνιστικού Ποδοσφαιρικού Τμήματος αλήθεια την "Δήλωση ολοκληρωτικής στήριξης" της Διοίκησης και του μεγαλομετόχου στον Ίγκορ Τούντορ (άρα και στον Φρανκ Άρνεσεν) γιατί δεν την "σπικάρισες" εσύ αλλά ο Κυρ Κυρ; Εεεεεεεεεεεε; :yellowcard: :yellowcard: :yellowcard: :yellowcard: :yellowcard: :yellowcard: :yellowcard: :yellowcard: :yellowcard:
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Κανε μια δηλωση,οτι να 'ναι ρε φιλε,
ετσι για να 'χουμε να ασχολουμαστε καμμια βδομαδα
μεχρι να γινει καμμιά μεταγραφη.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Τώρα ασχολείται μέ τις μεταγραφές ποιοτικών ετοιμοπολεμων παικτών

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ή μήπως... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ;;;;;;;;;;;;
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Θέλω να πιστεύω ότι οι αλλεπάλληλες δηλώσεις του έγιναν με εντολή Ιβάν για να πάρουν κλίμα, να είδαν το διχασμό που πάει να δημιουργηθεί και να ηρεμήσουν και ν αφήσουν και την ομάδα να δουλέψει ήρεμα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Μακάρι να είναι έτσι

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Yupis

Δημοσίευση από Yupis »

johnys999 έγραψε:Θέλω να πιστεύω ότι οι αλλεπάλληλες δηλώσεις του έγιναν με εντολή Ιβάν για να πάρουν κλίμα, να είδαν το διχασμό που πάει να δημιουργηθεί και να ηρεμήσουν και ν αφήσουν και την ομάδα να δουλέψει ήρεμα.
Και γω θα ήθελα να το πιστεύω αλλά δυστυχώς η ιστορία μας έχει δείξει πως στον ΠΑΟΚ δύσκολα βάζουμε τόσο καλά οργανωμένα σχέδια σε λειτουργία. :?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”