Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙΙ
- Ekatnetworkltd
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙΙ
Καλά καλαμίδες δεν φοράει,είναι σίγουρο,θα του το πούν σίγουρα!Αλλά ο πούστης ο φακός ζούμ συνέχεια στο καλάμι του έκανε!Μας τρολάρει!
άντε να ξεκινήσουμε να μαλώνουμε
ΥΓ :Αχ ρε φακούντο που έμπλεξες
άντε να ξεκινήσουμε να μαλώνουμε
ΥΓ :Αχ ρε φακούντο που έμπλεξες

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ekatnetworkltd την Πέμ 03 Σεπ 2015, 21:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙΙ
Ναι, με τον Indi και τον παικταρά De vrijK_geo έγραψε:ρε παιδια το εχω απορια και δεν το εψαξα κιολας..
ο Φλααρ ηταν αυτος που επαιζε στο κεντρο στην τριαδα στην Ολλανδια στο μουντιαλ;
Είχε χάσει και ένα σημαντικό πέναλτι αν θυμάμαι καλά ο Vlaar

- ace79grpaok
Τους Ολλανδούς Μπακ δεν τους πάω..
Ονσυγκεκριμενος τον εχω δει λίγα παιχνίδια αλλα δεν μαρεσε
Προτιμώ καναν νεαρότερο στυλ ραικοβιτς για αντί Τζαβέλλα
Για σκορτιγκμπετ τωρα βγαίνουν άρθρα άσε θα δούμε
Ονσυγκεκριμενος τον εχω δει λίγα παιχνίδια αλλα δεν μαρεσε
Προτιμώ καναν νεαρότερο στυλ ραικοβιτς για αντί Τζαβέλλα
Για σκορτιγκμπετ τωρα βγαίνουν άρθρα άσε θα δούμε
-
Ο Φλαρ είχε κάνει ματσάρα στον ημιτελικό με Αργεντινή, ήταν ίσως ο καλύτερος του γηπέδου.
Πέρσι έπαιζε πολύ για Γιουνάιτεντ.
Γενικά φέρνει λίγο σε Σταμ, σκληρός παίχτης, δεν είναι ο κλασικός λάιτ Ολλανδός.
Πέρσι έπαιζε πολύ για Γιουνάιτεντ.
Γενικά φέρνει λίγο σε Σταμ, σκληρός παίχτης, δεν είναι ο κλασικός λάιτ Ολλανδός.
καλος, εξαιρετικο μουντιαλ ειχε κανει, αλλα απο τοτε λιγο βαρυς, τωρα;
παντως θυμαμαι οτι ηταν βραχος στην αμυνα. και εξαιρετικα τακλιν.
παντως θυμαμαι οτι ηταν βραχος στην αμυνα. και εξαιρετικα τακλιν.

- Amon Tobin
Ακόμη δεν έχω συνέλθει ότι έγινε η μεταγραφή του world class Berbatov!!! Είναι απίστευτη η θετική ενέργεια και βλέπω τα διαρκείας και οι φανέλες να φεύγουν σφαίρα!
Μετά από αυτή την ηχηρή μεταγραφή, αν υπάρχει περίπτωση να πάρουμε Γιορκούφ ή ένα καλό αμυντικό, θα είναι πολύ πιο εύκολο να πειστεί ο παίκτης πλέον!!!
Μετά από αυτή την ηχηρή μεταγραφή, αν υπάρχει περίπτωση να πάρουμε Γιορκούφ ή ένα καλό αμυντικό, θα είναι πολύ πιο εύκολο να πειστεί ο παίκτης πλέον!!!
πήγα λίγες μέρες Άγιο Όρος και πήραμε μπερμπάτωφ
μήπως να πάω μόνιμα, να πάρουμε πρωτάθλημα?
μήπως να πάω μόνιμα, να πάρουμε πρωτάθλημα?
Ρε σταματήστε, θα τα δει ο ιγκορ και θα έχουμε πάλι πρόστιμα, εξάλλου ατομικό και κορόιδο έκανε ο άνθρωπος...
Εντωμεταξύ του χάρισε μια φορά αργοπορία γιατί του είπαν πως τον είχε στείλει ο Ιβάν στην τούμπα...
Πάντως, χτυπα ξύλο, αν φαει ποτέ ο διμιταρ προστιμο πιστεύω θα τους τρολαρρει και θα πει θέλω να πληρώσω τα 10πλασια...
Εντωμεταξύ του χάρισε μια φορά αργοπορία γιατί του είπαν πως τον είχε στείλει ο Ιβάν στην τούμπα...
Πάντως, χτυπα ξύλο, αν φαει ποτέ ο διμιταρ προστιμο πιστεύω θα τους τρολαρρει και θα πει θέλω να πληρώσω τα 10πλασια...

- kataramenos5
Απο αντιΠελκες
ελευθερους τι παιζει?
Ριχτε μια λιστα οι μανατζερικοι.

Ριχτε μια λιστα οι μανατζερικοι.
Κανω ενα διαλειμα απο τα μπανακια μου,τι να κανω ειμαι μεταγραφακιας.Οσο και αν ξεψαχνιζω την λιστα με τους ελευθερους χαφ δεν μπορω να βρω τιποτα το ενδιαφερον πλην του Γαλλου που ακομα και τωρα καποιοι γραφουν οτι ειναι παλυ τραυματιας,τεραστιο ρισκο και το οικονομικο για τον Ιβαν και το αγωνιστικο για την ομαδα.Εκτος του Γαλλου ναδα,νιεντε,nothing,ο επομενος πιο ενδιαφερον πρεπει να ειναι ενας κορεατης που ω τι σπανιο τον λενε Κιμ.Εγω που εχω σκαλωμα με την θεςη λεω καλυτερα πλεον να περιμενουμε τον γεναρη.Στους αμυντικους τωρα εψαχνα παντου για τον Ραικοβιτς και πλην της μεταγραφης του στην Τσελσι πιτσιρικας πραγματικα δεν εχει κανει τιποτα αλλο στην καριερα του,σε βαθμο που απορεις για ποιον λογο να τον θελει ο Δανος,αν τον θελει ομως πραγματικα θα τον παρει κιολας.Ο Ολλανδος δεν νομιζω να παιζει να ερθει Ελλαδα,οσο τωρα για τον Τσεχο ενδιαφερον βιογραφικο αλλα και αυτος ερχεται απο σοβαρο τραυματισμο,λογικα δεν θα απασχολησει.
-
Τον Κορέατη ερχόμουν να ποστάρω. Δεν φαίνεται κακός... Θα πιάσουμε και Ασιατική αγορά.
[youtube]oQ9BpCep9zs[/youtube]
[youtube]dECDWlM_wm8[/youtube]

[youtube]oQ9BpCep9zs[/youtube]
[youtube]dECDWlM_wm8[/youtube]
Ε οχι αν καποια στιγμη παρουμε επιτελικο θελω να ειναι επιτελικος,θελω καλλιτεχνη οχι χαμαλη πολυτελειας.