Pas Giannena - Π.Α.Ο.Κ., 30/08, 21.30, NS1 & HD
Re: Pas Giannena - Π.Α.Ο.Κ., 30/08, 21.30, NS1 & HD
Η Γιουβέντους έχει δύο ήττες, μάλλον μαζί θα πέσουμε
ΠΑΟΚΑΡΑ ΡΕ ΝΙΑΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Επεξεργάστηκε... Ήρεμα βρε!
Roman
ΠΑΟΚΑΡΑ ΡΕ ΝΙΑΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ
Επεξεργάστηκε... Ήρεμα βρε!
Roman
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Κυρ 30 Αύγ 2015, 22:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κωσταντινιδης για πολλα χαστουκια τριτο συνεχομενο ματς κανει ενεργειες τραβηγμενες απ τα μαλλια ολες στο βροντο
Τέσπα, τα λέμε αύριο με τις μεταγραφές γιατί αυτό το πράγμα δεν αντέχεται.
+1...ο κίτσιου ήταν πάγκο η εκτός αποστολήςκαι αυτός;rainmaker έγραψε:Κωσταντινιδης για πολλα χαστουκια τριτο συνεχομενο ματς κανει ενεργειες τραβηγμενες απ τα μαλλια ολες στο βροντο
τα ειπες ολα στολκερ...The_Stalker έγραψε:Αν η πλειοψηφία των Παοκτσήδων είναι έτοιμη να ακυρώσει την προσπάθεια που γίνεται με το καλημέρα, ομάδα δεν θα κάνουμε ΠΟΤΕ. Αν η πλειοψηφία ηδονίζεται με τη μίρλα και αυνανίζεται ακούγοντας χαμούρα και λοιπούς αρδ, ομάδα δεν θα κάνουμε ΠΟΤΕ. Αν η πλειοψηφία δεν φωνάζει ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ ρε γμτ, ειδικά στα δύσκολα, ομάδα δεν θα κάνουμε ΠΟΤΕ.
Τι θέλετε ρε παιδιά γ@μώ τη γκρίνια μου μέσα;
Να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι; ΔΕΝ γίνεται.
Να βγουν λίρα 100 και οι 10 μεταγραφές; ΔΕΝ υπάρχει ανάλογο προηγούμενο πουθενά.
Να παίζει ο Σάμπο με το καλημέρα σαν Μπουσκέτς; ΔΕΝ γίνεται.
Να φτιάξουμε υπερομάδα σε 2 μήνες; ΔΕΝ γίνεται.
Να πάρουμε πρωτάθλημα φέτος; ΜΟΝΟ με θαύμα.
Είτε πιστεύεις σε ότι γίνεται φέτος, είτε όχι. Αν δεν πιστεύεις φίλε συνοπαδέ, σε παρακαλώ κάτσε στα ωά σου χωρίς να μιλάς. Άσε εμάς που πιστεύουμε να στηρίξουμε την προσπάθεια, μήπως και καταφέρουμε να βγούμε από το τέλμα του αρνητισμού και της μιζέριας και να δούμε τον ΠΑΟΚ εκεί που του αξίζει. Αν αναπολείς περασμένα "μεγαλεία", υπάρχει πάντα η Βέροια για να εκτονώσεις τις ανάγκες σου. Φτάνει πια.
υπομονη και γερο στομαχι θα ειναι ενα πολυ δυσκολο διμηνο αλλα στο τελος θα αξιζει τον κοπο...
Πανηγυρζιδες για selfies θες να πειςstelyk έγραψε:ΠΑΟΚ
Αλλά που.... 2 ματσάκια στην σούπα λίγδα και όλοι άχρηστοι, αστείοι οπαδοί!!!
-
Με το καλαμι το έβαλε.jimpapa έγραψε:Ξεκινάς μια χαρά ..έχεις 70% κατοχή στο πρώτο και χάνεις ένα κάρο Γκόλ...ο ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο και έχεις ενα Τέρματα που τρώει γκόλ που δεν τρώει 12χρονο παιδάκι των ακαδημιών...δεν σου δίνουν ΚΑΘΑΡΟ πέναλτυ να ισοφαρίσεις και να δείς ΑΛΛΟ αγώνα... μπαίνουμε ΞΑΝΑ δυνατα στο δευτερο...παίζουμε καλα...πάει ο άλλος και καρφώνει αυτογκόλ με κεφαλιά και σε κόβει τα πόδια...πας να κάνεις κάτι ......ε ΟΛΑ στραβά ρε μάγκες...ηρεμία ..να κλείσουν οι μεταγραφές...και πάμε παρακάτω...
- PaokPatraG4
Πωωωωω ρε γαμωτο.....τι αμαρτιες πληρωνουμε ρεεεε....ξενερωμα αλλα δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα αλλο εκτος απο ΣΤΗΡΙΞΗ!!!!!
Εγώ θελω να κλέψουμε την πρώτη θεςη στα πλει οφ ... Να μαστε σε καλη απόσταση , να βγάλουμε παικτες και στην κατάλληλη ώρα κλέψιμο θέσης
- denyparxeisalio
Μόλις περιέγραψες όλον τον αγώνα για μέναjimpapa έγραψε:Ξεκινάς μια χαρά ..έχεις 70% κατοχή στο πρώτο και χάνεις ένα κάρο Γκόλ...ο ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο και έχεις ενα Τέρματα που τρώει γκόλ που δεν τρώει 12χρονο παιδάκι των ακαδημιών...δεν σου δίνουν ΚΑΘΑΡΟ πέναλτυ να ισοφαρίσεις και να δείς ΑΛΛΟ αγώνα... μπαίνουμε ΞΑΝΑ δυνατα στο δευτερο...παίζουμε καλα...πάει ο άλλος και καρφώνει αυτογκόλ με κεφαλιά και σε κόβει τα πόδια...πας να κάνεις κάτι ......ε ΟΛΑ στραβά ρε μάγκες...ηρεμία ..να κλείσουν οι μεταγραφές...και πάμε παρακάτω...

ετσι ακριβως εγιναν τα πραγματα φιλε (μαλιστα λιγο αργοτερα χειροτερεψαν κιολας)jimpapa έγραψε:Ξεκινάς μια χαρά ..έχεις 70% κατοχή στο πρώτο και χάνεις ένα κάρο Γκόλ...ο ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο και έχεις ενα Τέρματα που τρώει γκόλ που δεν τρώει 12χρονο παιδάκι των ακαδημιών...δεν σου δίνουν ΚΑΘΑΡΟ πέναλτυ να ισοφαρίσεις και να δείς ΑΛΛΟ αγώνα... μπαίνουμε ΞΑΝΑ δυνατα στο δευτερο...παίζουμε καλα...πάει ο άλλος και καρφώνει αυτογκόλ με κεφαλιά και σε κόβει τα πόδια...πας να κάνεις κάτι ......ε ΟΛΑ στραβά ρε μάγκες...ηρεμία ..να κλείσουν οι μεταγραφές...και πάμε παρακάτω...
ΑΛΛΑ
3αρα απο το χωριο....ΠΑΛΙ
υπομονη μεχρι την επομενη (εχουμε βεροιαρα, ατρομητο και παραδοσιακα χανουμι μεσα)
-
Kύριοι γράφω πολύ σπάνια και συγνώμη για τα παρακάτω αλλά για αυτό το μπουρδέλο που παρακολούθησα μέχρι το 60 (μετα δεν άντεξα) δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια - κουράστηκα. Εδώ και κάποια χρόνια έχουμε όλες τις προυποθέσεις για καλά πράγματα και μας κάνουν ρεζίλι και γελάνε μαζί μας τα χωριά του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κάθε χρόνο ξεκινάω γεμάτος ελπίδα για κάτι καλό - πόσο μάλλον φέτος - και κάθε χρόνο η ομάδα μου καταστρέφει τις Κυριακές μου με νευριάζει και με κουράζει. Τι να πώ, για τακτική αφέλεια, για τον κλόουν απο τη Σλοβενία, για το βραζιλιάνο της σειράς? Πειράματα και πλάνα και @ρχίδια. Έχω ξεχάσει την τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ με έκανε να χαμογελάσω. Καληνύχτα και καλή μας τύχη.
-
- denyparxeisalio
Αυτό που γράφει το live του ινπαοκ για 61(!!!) λάθη ισχύει; Το έδειξε κάποια κάρτα της νοβα;