27.Γιάννης Μυστακίδης
- Amon Tobin
Re: 27.Γιάννης Μυστακίδης
Μπράβο Γιάννη...συνέχισε έτσι παλικάρι μου...
Στη θέση του Πέλκα είμαι περίεργος κ εγω για να τον δω,χθές πάντως θα μπορούσε ο ΙΤ να έχει αυτόν απο αριστερά κ τον Σάμπο απο δεξια γιατί ο Σάμπο απο αριστερά δε μπορει για κανένα λόγο σε αντίθεση με Μύστα.
Στη θέση του Πέλκα είμαι περίεργος κ εγω για να τον δω,χθές πάντως θα μπορούσε ο ΙΤ να έχει αυτόν απο αριστερά κ τον Σάμπο απο δεξια γιατί ο Σάμπο απο αριστερά δε μπορει για κανένα λόγο σε αντίθεση με Μύστα.
μπραβο αδερφε!ΜΠΡΑΒΟ εισαι μαγκας και χαρισματικος..
για μενα η θεση του ειναι περιφερειακος επιθετικος με κινηση και στη περιοχη
συνεχισε ετσι παλικαρι μου..και προπαντος ετσι αντρικεια..σεμνα και ταπεινα
για μενα η θεση του ειναι περιφερειακος επιθετικος με κινηση και στη περιοχη
συνεχισε ετσι παλικαρι μου..και προπαντος ετσι αντρικεια..σεμνα και ταπεινα
Χαρισης μυστακιδης πιτσιρίκια με χαρακτήρα
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
stephanos έγραψε:Εξτρέμ είναι η θέση του.
joshua έγραψε:Επιθετικος ειναι η θεση του.
ariskatiforos έγραψε:για μενα η θεση του ειναι περιφερειακος επιθετικος

Κι εγώ λέω ότι του ταιριάζει η θέση "10" .

Και δεν θέλουν εφτά χρόνια προσαρμογή, σαν κάτι αλλά καλομαθημενα
SM-G920F
SM-G920F
Ο Μυστακίδης μου θυμίζει τα πρώτα βήματα του Χρήστου Δημόπουλου στον ΠΑΟΚ. Αλλαγή και γκολ και στη συνέχεια φονιάς. Και το στυλάκι του μου τον θυμίζει.Ελπίζω, μόνο, να μην είναι και ίδιος χαρακτήρας.
Μπα δεν δείχνει με τίποτε ότι είναι ίδιος χαρακτήρας
-
- Mr Ξερόλας 2019
Τον γουσταρα καργα,(τον δεν θελω να πω το ονομα του)εως το παιχνιδι πριν το κυπελλο αγωνιστικα,μετα ουτε να τον ακουω δεν θελω.Ομως για να τον φτασει αγωνιστικα αν και ειναι αρχη ο Μυστακιδης θελει ακομα.Καποια ψειγματα εχει παντως.Χθες ηταν καλος πρωτη φορα που επαιξε βασικος και οχι σαν αλλαγη που ηταν σχεδον ολες τις φορες καλος.
Τον θυμάσαι στα πρώτα του παιχνίδια, που έπαιζε αριστερά? Έτρεχε και νόμιζες ότι πατούσε σταφύλια.Έλεγα, θυμάμαι, τότε, που τον βρήκε αυτόν ο Παντελάκης. Κι όμως Με προπονητή τον Χεερ ήταν αλλαγή και γκολ και στη συνέχεια αναντικατάστατος. Μοιάζουν, πάντως, πολύ αν τον θυμάσαι.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Ναι,απλως θελω να τον δω στα αριστερα μπροστα, σε παιχνιδια που παιζουμε την κοντρα,αλλα αυτο μαλλον θα αργησει.Παντως και εξυπνος φαινεται και καλη ντριμπλα εχει και γερμανοδουλεμενος ειναι και το μυαλο του ειναι στην δουλεια κ στο εδαφος,οποτε προσεχως τα καλυτερα αναμενουμε.KOSTAS54 έγραψε:Τον θυμάσαι στα πρώτα του παιχνίδια, που έπαιζε αριστερά? Έτρεχε και νόμιζες ότι πατούσε σταφύλια.Έλεγα, θυμάμαι, τότε, που τον βρήκε αυτόν ο Παντελάκης. Κι όμως Με προπονητή τον Χεερ ήταν αλλαγή και γκολ και στη συνέχεια αναντικατάστατος. Μοιάζουν, πάντως, πολύ αν τον θυμάσαι.
- pisakaipoupoula
Δεν τον ξέρω τον Δημόπουλο, εμένα μου θυμίζει λίγο Σάλπι, από άποψη του ότι έχει να δώσει θα στο δώσει, δεν θα τον δεις να μη τα δίνει όλα...σε χαρακτηριστικά καμία σχέση με Σάλπι εννοείται...κάθε φορά που παίζει είναι συγκινητικός πάντως
- ΑποστόληςΑ
Μυστακίδης όλο ουσία
Το μικρότερο συμβόλαιο, με την μεγαλύτερη προσφορά
ΠΑΟΚ24 - 21-01-2016, 22:15
Ο Γιάννης Μυστακίδης είναι σίγουρα η ευχάριστη έκπληξη του φετινού ΠΑΟΚ. Γιατί παρά τα 20 χρόνια του και την απειρία σε υψηλό επίπεδο, τα στατιστικά του είναι αξιοθαύμαστα.
Ο νεαρός μεσοεπιθετικός που έχει αγωνιστεί ουσιαστικά σε πέντε διαφορετικές θέσεις μέχρι σήμερα, έχει συμπληρωμένα 802 λεπτά συμμετοχής, σε 20 διαφορετικά παιχνίδια.
Σε αυτά τα λεπτά, έχει πετύχει τρία γκολ ενώ έχει και πέντε ασίστ, κάτι που ουσιαστικά μεταφράζεται ως ένα γκολ ή ασίστ ανά έναν αγώνα.
Νούμερο που κανένας άλλος συμπαίκτης του δεν έχει πιάσει φέτος, σε μία σεζόν που ουδείς περίμενε ένα τέτοιο ξεπέταγμα από τον 20χρονό μεσοεπιθετικό.
Παρατήρηση: Είναι γεννηθείς 07.12.1994, δηλαδή 21 ετών και 1,5 μηνών
Το μικρότερο συμβόλαιο, με την μεγαλύτερη προσφορά
ΠΑΟΚ24 - 21-01-2016, 22:15
Ο Γιάννης Μυστακίδης είναι σίγουρα η ευχάριστη έκπληξη του φετινού ΠΑΟΚ. Γιατί παρά τα 20 χρόνια του και την απειρία σε υψηλό επίπεδο, τα στατιστικά του είναι αξιοθαύμαστα.
Ο νεαρός μεσοεπιθετικός που έχει αγωνιστεί ουσιαστικά σε πέντε διαφορετικές θέσεις μέχρι σήμερα, έχει συμπληρωμένα 802 λεπτά συμμετοχής, σε 20 διαφορετικά παιχνίδια.
Σε αυτά τα λεπτά, έχει πετύχει τρία γκολ ενώ έχει και πέντε ασίστ, κάτι που ουσιαστικά μεταφράζεται ως ένα γκολ ή ασίστ ανά έναν αγώνα.
Νούμερο που κανένας άλλος συμπαίκτης του δεν έχει πιάσει φέτος, σε μία σεζόν που ουδείς περίμενε ένα τέτοιο ξεπέταγμα από τον 20χρονό μεσοεπιθετικό.
Παρατήρηση: Είναι γεννηθείς 07.12.1994, δηλαδή 21 ετών και 1,5 μηνών
Πού καλός παίκτης, γερμανικη νοοτροπία, γρήγορος, τεχνίτης και καλή κεφαλια μας έδειξε χτες. Ο Garry πολλές φορές κουτουλάει, ενώ αυτός βλέπει πάντα γήπεδο (εξ ου κ οι ασιστ).
Αν τον λέγανε Mystakidof θα ηταν αναντικαταστατος
Αν τον λέγανε Mystakidof θα ηταν αναντικαταστατος
θεωρώ ότι είναι ο πλέον ελπιδοφόρος Έλληνας στην ηλικία του, σε μια θέση μάλιστα που η εθνική δεν έχει και τις καλύτερες λύσεις (μεσοεπιθετικούς-εξτρέμ).
είπαμε, το τρίπτυχο.
ΔΟΥΛΕΙΑ,ΔΟΥΛΕΙΑ,ΔΟΥΛΕΙΑ.
είπαμε, το τρίπτυχο.
ΔΟΥΛΕΙΑ,ΔΟΥΛΕΙΑ,ΔΟΥΛΕΙΑ.
- john4serres