sourmenetes έγραψε:Δημητρης17 έγραψε:RoMaN έγραψε:Όντως off-topic...
Καμιά φορά με ξύνει το χέρι να ανοίξω ένα topic "Θρησκεία", αλλά θα πρέπει να βάλουμε άλλος 5 mods και να διεκδικήσουμε και βασικό μισθό..
Βέβαια, θα ανέβει και η κίνηση εδώ κατακόρυφα..
Τέλος τα off, αν θέλετε πηγαίνετε Καφενείο...ή στο Κοινωνία, ξέρω 'γώ..
Ολα τα λεφτα η σκεψη σου Ρόμαν!!!

Καλα ρε μαγκες, εσεις τουλαχιστον που μενετε επανω, αυτον τον Μυστακιδη, γιατι δεν το πηγαινετε το παιδι σε κανενα καλο μαγαζι στην Τσιμισκή να παρει ενα παντελονι;;; Το παληκαρι εσκασε στο γαμο με σακακι, πουκαμισο ασπρο, παπιγιόν και απο κατω βερμουδα!!!

Κανεις πλακα..

:lol::lol::lol:
Βαλς φωτο.
Αδερφε sourmenete δεν ξερω ακομη πως βαζουμε φωτο και βιντεακια

αλλα εχθες στην αρχικη δεξια εκει που κατεβαινουν τα διαφορα θεματα, ειχε ρεπορταζ απο τον γαμο με καμποσες φωτογραφιες!! Μην με παρεξηγησεις, αλλα λογω και της ηλικιας μου (50) αλλα και του στυλ μου, μου φανηκε ψιλοαστεια η φαση!!!

Ολοι οι αντρες ντυμενοι λες και τους ειχε βγαλει καμμια πρέσσα, ολοι ιδιοι λεμε!!! την διαφορα την εκανε ο Μυστακιδης που, ναι μεν απ τη μεση κι απανω ηταν ιδιος με ολους, δηλαδη στενο μαυρο σακακι αλλα Τσάρλι Τσάπλιν δεκαετιας '20, ασπρο πουκαμισο πίστας (οχι moto GP

) και παπιγιον μαυρο, απο κατω φοραγε ενα θεόστενο μαυρο παντελονι, πολυ κοντό, αρκετα πανω απ τον ατραγαλο και χωρις καλτσα, γυμνο το ποδαρι. Τα παπουτσια καλυτερα ριξε μια ματια μονος σου...

Ε, κι αμα θες, ριξε και την γνωμη σου.