Ιάκωβος Αγγελίδης
Re: Ιάκωβος Αγγελίδης νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
"Στόχος μας είναι να φτιάξουμε μία ομάδα με βάση από τις Ακαδημίες και έμπειρους παίκτες που να διεκδικεί το πρωτάθλημα σε ετήσια βάση και να έχει επιτυχημένη ευρωπαϊκή παρουσία"
Το βρίσκω λίγο ανεδαφικό για Ελλάδα όπου η τεχνογνωσία γύρω από το σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι μάλλον ανύπαρκτη. Εκτός αν σκοπεύουν να στελεχώσουν τα τμήματα υποδομής με ξένους, τι να πω? Επίσης λογική συνέχεια θα ήταν Ιβιτσ στην πρώτη ομάδα πλαισιωμένος με κατάλληλο team.
Το βρίσκω λίγο ανεδαφικό για Ελλάδα όπου η τεχνογνωσία γύρω από το σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι μάλλον ανύπαρκτη. Εκτός αν σκοπεύουν να στελεχώσουν τα τμήματα υποδομής με ξένους, τι να πω? Επίσης λογική συνέχεια θα ήταν Ιβιτσ στην πρώτη ομάδα πλαισιωμένος με κατάλληλο team.
-
Athens έγραψε:Για την διάρκεια του συμβολαίου του και το μπάτζετ: "Οι όροι της συμφωνίας μου με τον ΠΑΟΚ είναι εσωτερικό θέμα. Όσον αφορά στο μπάτζετ έχω καταλάβει τα όρια. Υπάρχουν και οι κανονισμοί της ΟΥΕΦΑ το financial fair play και δεν υπάρχει περίπτωση να ξεφύγουμε απ' αυτά τα πλαίσια"
σαφεστατη απαντηση για το μπατζετ!! εχει λεει καταλαβει τα ορια, ε δεν μας το λες και σε μας που εκτος απο οπαδοι ειμαστε και πελατες για να ξερουμε και μεις τι μπατζετ θα διαθετουμε για την ομαδα...?
οταν εμεις κανουμε χιλιομετρα ρε φιλε, ξερουμε ποσο βενζινη θα καψουμε, τι φαγητο θα φαμε στο πηγαινε ελα, αν θα παρουμε αναμηνηστικα απο την μπουτικ ποσα θα διαθεσουμε και το λεμε στην οικογενεια....
εσυ δεν μπορεις να μας πεις γι αυτην την χρονια αν το μπατζετ μας θα κυμανθει απο 6 εως 8 μυρια ευρω?
ντεμεκ προεδρας εισαι...η μαλλον δεν ξερεις...?
Η τελευταία σου πρόταση είναι τουλάχιστον ... (***) αφελής..
Συμπλήρωσε με κάποιον λιγότερο προκλητικό χαρακτηρισμό..Odi.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ksenitemenos4 την Τρί 02 Σεπ 2014, 12:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
ελα ρε το μπατζετ ειναι συγκεκριμενο το ειπε .
οσα ειναι τα εσοδα +10 μυρια
αρκει να μας πει καποιος ποσα ειναι τα εσοδα

esoda-exodaobanebane79 έγραψε:ελα ρε το μπατζετ ειναι συγκεκριμενο το ειπε .
δεν με ενδιέφερε ούτε και θα με ενδιαφέρει στο μέλλον το τι θα πει ο πρόεδρος σε μια συνέντευξη τύπου. Αυτά είναι από τα ελάχιστης σημασίας για μια ομάδα, πόσο μάλλον για τον ΠΑΟΚ. Όλες οι συνεντεύξεις τύπου όλων των ομάδων είναι πανηγυράκια για τα μ.μ.ε. λαική κατανάλωση και ευκαιρία για κράξιμο για αυτούς που κράζουν. Το θέμα είναι τι θα γίνει μακροπρόθεσμα. Αν βέβαια δεν τον "διώξουμε" μέχρι τότε επειδή δεν μας έφερε τον τάδε και ξέρωγω.
Από αυτά που είπε πάντως συγκρατώ μια φράση.
"Το Σαββίδη τον βρήκα εγώ"
Από αυτά που είπε πάντως συγκρατώ μια φράση.
"Το Σαββίδη τον βρήκα εγώ"
- Μπαρκαρούτσος
Όφειλε να παρίσταται ο ΖΒ. Τον Αγγελίδη τι να τον ρωτήσουν για τις μεταγραφές; Έχει 1 μήνα στον Π.Α.Ο.Κ. και λιγότερο από μήνα σε επίσημο επίπεδο.
Το να ρωτάνε τον Αγγελίδη για τις μεταγραφές τώρα, είναι άκυρο.. Προς το παρόν αξιολογεί το staff του Π.Α.Ο.Κ. σε επίπεδο στελεχών-διοίκησης, το είπε ξεκάθαρα ο ίδιος..
Το να ρωτάνε τον Αγγελίδη για τις μεταγραφές τώρα, είναι άκυρο.. Προς το παρόν αξιολογεί το staff του Π.Α.Ο.Κ. σε επίπεδο στελεχών-διοίκησης, το είπε ξεκάθαρα ο ίδιος..
Θα πάρει ή δε θα πάρει 150000€/χρόνο; Ήταν η σημερινή τοποθέτηση του ΠΡΟΕΔΡΟΥ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ή δεν ήταν;Ksenitemenos4 έγραψε: Δυο εβδομάδες εχει επίσημα στην ομάδα!! Το τι προεργασία έκανε ο ίδιος πριν δεν σημαίνει οτι θα έβγαινε σήμερα να παρουσιάσει αναλυτικό πλάνο για μεταγραφές,χρέη,γήπεδο, προπονητικό και να μας πει και τον καφέ στο τέλος! Δεν μπορεί να γνωρίζει τόσα θέματα και τόσο πολύπλοκα σε τόσο λίγο χρόνο!και θα ήταν και αφελές απο μέρος του να αραδιασει λόγια ενώ είναι φανερό οτι θέλει να μελετήσει κάτι πολύ καλα πριν πει ένα πράγμα...τώρα όλα αυτά ας μην κανόνισε την συνέντευξη δεν μου λένε τίποτα εμένα,αν εσύ το βλέπεις σαν τραγωδία δες το, τι να σου πω...μάλλον έχεις περίεργη αντίληψη της τραγωδίας... Και όσον αφορά στο σοφτ που λένε διάφοροι, τι θελουμε δηλαδή? τον τσέ γκεβαρα με σπουδές χαρβαρντ στη διοίκηση επιχειρήσεων? αν είναι δυνατόν όλα να μας ξινιζουν και να μας βρωμανε...
Υγ. Τι θα πει δεν βλέπεις ΚΑΝΕΝΑ πλάνο? δηλαδή ένας άνθρωπος τεχνοκράτης που τον ακολουθεί μια πολύ καλή φήμη και με ένα καλό βιογραφικό, αποφάσισε ξαφνικά να τα γράψει όλα στα τέτοια του και να έρθει στον ΠΑΟΚ με βάρκα την ελπίδα? φτάνει με τις υπερβολές...ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΑΝΟ, ΤΡΑΓΩΔΙΑ ...
Δεν περίμενε ότι θα του κάνουν αυτές τις ερωτήσεις για να ξέρει να απαντάει ορθά, κοφτά και άμεσα;
Τότε γιατί δε ζήτησε και από τον Βρύζα να είναι δίπλα του για να ενημερωθεί πιο ολοκληρωμένα ο κόσμος;
Για να καταλάβουμε τι λέμε. Εάν αυτό ήταν συνέντευξη για να δω εάν θα τον προσλάβω σαν πρόεδρο του ΠΑΟΚ, συγγνώμη, αλλά θα ήταν από τους τελευταίους. Μη σου πω θα γελούσα κιόλας. Πας σε συνέντευξη για δουλειά και όπου και να το ψάξεις, λένε "ΜΑΘΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ". Να δείξεις έτοιμος και ενημερωμένος για την ιστορία της εταιρείας. Πώς ξεκίνησε, που δραστηριοποιείται, πώς λειτουργεί, ποια είναι η "ιδιοσυγκρασία" της ρε παιδί μου...
Λοιπόν, η σημερινή συνέντευξη, όπως είπε ο despe ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ, εγώ επιμένω και λέω ότι ήταν ΤΡΑΓΩΔΙΑ και καλύτερα να μην είχε γίνει γιατί μεγάλωσε ακόμη περισσότερο την αγωνία μας και το άγχος μας. Για εμένα ο σημερινός πρόεδρος του ΠΑΟΚ θα έπρεπε να έχει μία παρουσία, όπως αυτή που είχε ο Μπόλονι και ό,τι και να του λέγανε οι ΑΡΔ, τους ξεπάστρεβε και κάναε τουμπεκί. Μακάρι να είναι έτσι σε 6 μήνες... Σήμερα, είναι σαν να του κάνανε τις ερωτήσεις που κάνανε στον Μπόλονι, αυτός δεν είπε κουβέντα, έβαλε να παίξει το βίντεο του Τσιστιακόφ που έφτιαξε για να υποστηρίξει τον ΓΔ με τους αυτοματισμούς και στο τέλος είπε "Καταλάβατε τώρα πώς δουλεύω;" και έφυγε...
-
Σιγά μην έκανε και ο Κόλκας interview τον αγγελιδη σημερα! Έχουμε διαφορετική νοοτροπία δεν βγαίνει άκρη, εδώ ο άνθρωπος με το ζόρι έβρισκε τις λέξεις στα ελληνικά και εσύ περιμένεις να τους αποστομωσει κιόλας...το ποσά θα πάρει γιατι το αναφέρεις δηλαδή? σημαίνει οτι σε δυο εβδομάδες έπρεπε να εχει 100% γνώση των θεμάτων? εμένα δεν με ενδιαφέρει ουτε να αποστομωσει αρδ ουτε να είναι μάγκας ουτε επαναστάτης ουτε τίποτα...απο τέτοιους πήξαμε! Για άλλο λόγο ήρθε στην ΠΑΕ και το να τον κρίνεις απο μια συνέντευξη τέλος Αυγούστου, το βρίσκω παρά πολύ βιαστικό και αφελές...αυτά Απο μένα, δεν εχει νόημα να το συνεχίσουμε...klainmein έγραψε:Θα πάρει ή δε θα πάρει 150000€/χρόνο; Ήταν η σημερινή τοποθέτηση του ΠΡΟΕΔΡΟΥ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ή δεν ήταν;Ksenitemenos4 έγραψε: Δυο εβδομάδες εχει επίσημα στην ομάδα!! Το τι προεργασία έκανε ο ίδιος πριν δεν σημαίνει οτι θα έβγαινε σήμερα να παρουσιάσει αναλυτικό πλάνο για μεταγραφές,χρέη,γήπεδο, προπονητικό και να μας πει και τον καφέ στο τέλος! Δεν μπορεί να γνωρίζει τόσα θέματα και τόσο πολύπλοκα σε τόσο λίγο χρόνο!και θα ήταν και αφελές απο μέρος του να αραδιασει λόγια ενώ είναι φανερό οτι θέλει να μελετήσει κάτι πολύ καλα πριν πει ένα πράγμα...τώρα όλα αυτά ας μην κανόνισε την συνέντευξη δεν μου λένε τίποτα εμένα,αν εσύ το βλέπεις σαν τραγωδία δες το, τι να σου πω...μάλλον έχεις περίεργη αντίληψη της τραγωδίας... Και όσον αφορά στο σοφτ που λένε διάφοροι, τι θελουμε δηλαδή? τον τσέ γκεβαρα με σπουδές χαρβαρντ στη διοίκηση επιχειρήσεων? αν είναι δυνατόν όλα να μας ξινιζουν και να μας βρωμανε...
Υγ. Τι θα πει δεν βλέπεις ΚΑΝΕΝΑ πλάνο? δηλαδή ένας άνθρωπος τεχνοκράτης που τον ακολουθεί μια πολύ καλή φήμη και με ένα καλό βιογραφικό, αποφάσισε ξαφνικά να τα γράψει όλα στα τέτοια του και να έρθει στον ΠΑΟΚ με βάρκα την ελπίδα? φτάνει με τις υπερβολές...ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΑΝΟ, ΤΡΑΓΩΔΙΑ ...
Δεν περίμενε ότι θα του κάνουν αυτές τις ερωτήσεις για να ξέρει να απαντάει ορθά, κοφτά και άμεσα;
Τότε γιατί δε ζήτησε και από τον Βρύζα να είναι δίπλα του για να ενημερωθεί πιο ολοκληρωμένα ο κόσμος;
Για να καταλάβουμε τι λέμε. Εάν αυτό ήταν συνέντευξη για να δω εάν θα τον προσλάβω σαν πρόεδρο του ΠΑΟΚ, συγγνώμη, αλλά θα ήταν από τους τελευταίους. Μη σου πω θα γελούσα κιόλας. Πας σε συνέντευξη για δουλειά και όπου και να το ψάξεις, λένε "ΜΑΘΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ". Να δείξεις έτοιμος και ενημερωμένος για την ιστορία της εταιρείας. Πώς ξεκίνησε, που δραστηριοποιείται, πώς λειτουργεί, ποια είναι η "ιδιοσυγκρασία" της ρε παιδί μου...
Λοιπόν, η σημερινή συνέντευξη, όπως είπε ο despe ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ, εγώ επιμένω και λέω ότι ήταν ΤΡΑΓΩΔΙΑ και καλύτερα να μην είχε γίνει γιατί μεγάλωσε ακόμη περισσότερο την αγωνία μας και το άγχος μας. Για εμένα ο σημερινός πρόεδρος του ΠΑΟΚ θα έπρεπε να έχει μία παρουσία, όπως αυτή που είχε ο Μπόλονι και ό,τι και να του λέγανε οι ΑΡΔ, τους ξεπάστρεβε και κάναε τουμπεκί. Μακάρι να είναι έτσι σε 6 μήνες... Σήμερα, είναι σαν να του κάνανε τις ερωτήσεις που κάνανε στον Μπόλονι, αυτός δεν είπε κουβέντα, έβαλε να παίξει το βίντεο του Τσιστιακόφ που έφτιαξε για να υποστηρίξει τον ΓΔ με τους αυτοματισμούς και στο τέλος είπε "Καταλάβατε τώρα πώς δουλεύω;" και έφυγε...
Αυτό που ανακοίνωσε ο Ιβάν τον Απρίλη, είναι η αναδιάρθρωση της ΠΑΕ, αρχίζει όμως τώρα να εκτελείται και δεν ξεκίνησε τον Απρίλη. Ότι στραβό είδαμε μέσα στο καλοκαίρι βαραίνει τους υπόλοιπους, οι οποίοι τώρα αξιολογούνται από τον Αγγελίδη. Οι ΑΡΔ έκαναν χρήσιμες ερωτήσεις, η μόνη που δεν άκουσα και κατά κόρον όλοι εδώ μέσα θα θέλαμε να ακουστεί είναι αν θεωρείται πλήρες το ρόστερ χωρίς αρ. εξτρέμ και 2ο σ. μπακ, αλλά έμμεσα η απάντηση είναι κάπου μεταξύ Άγγελου και Ζήση.
Ο πρόεδρος:
- μπορεί να μην εντυπωσίασε με τον χειρισμό της Ελληνικής γλώσσας (πιο εποικοινωνιακοί και ρήτορες ήταν οι ΖΖ;) αλλά τον προτιμάω από κάποιον Άγγλο για παράδειγμα, είναι φανερά Κύπριος της διασποράς, μια χαρά τον είδα. Κατάλαβα μια χαρά τα πάντα.
- προφανώς δεν παρουσίασε αναλυτικό οργανόγραμμα και προβολές οικονομικών στοιχείων, είμαι σίγουρος όμως ότι δουλεύει σε αυτά, σήμερα είπε αυτά που θα έλεγε οποιοσδήποτε CEO που πρωτοαναλαμβάνει.
Μίλησε λοιπόν για:
ορίζοντα τετραετίας (διάρκεια συμβολαίου του), καλύτερη καθημερινή λειτουργία, ιεράρχηση ρόλων και ευθυνών, ξεκίνησε αξιολόγηση προσωπικού και εταιρίας (θα διαρκέσει μήνες), αλλαγές/βελτιώσεις αμέσως όπου διαπιστώνονται, οικονομική βιωσιμότητα, μοντέλλο στηριγμένο στις ακαδημίες, δημιουργία ΠΑΟΚ brand, εκμετάλλευση ομογενειακής αγοράς, προς το παρόν αυτός κατεβαίνει Αθήνα, Βρύζας ΤΔ, Άγγελος προτείνει μεταγραφές, Γκαρσία έκλεισε το θέμα, παραδέχεται δισταγμό κόσμου με τα μειωμένα διαρκείας, μπάτζετ στα πλαίσια του ισολογισμού, 10 μύρια μπόνους Ιβάν προαιρετικά, Κλάους θα υπογράψει και τον περιμένουν, η ομάδα μπορεί και φέτος για πρωτάθλημα, πιθανόν ενίσχυση από ελεύθερο τις επόμενες 10 μέρες.
Αυτά άκουσα, αυτά κατάλαβα, αυτά μου αρκούν σε αυτή τη φάση. Είμαι ευχαριστημένος με τα θερινά; όχι/ Ξεχνάω τον Πάμπλο; όχι. Αγοράζω διαρκείας; ζω μακριά (ψωνίζω απ'το www.paok-megastore.gr)
Στηρίζω όλους στην ομάδα και τους αφήνω να κάνουν για μια χρονιά επιτέλους λίγη δουλειά. Υπομονή ξεστόμισε ο άνθρωπος και θα αρχίσουμε να βλέπουμε και το έργο του, σε όλα τα επίπεδα.
Ο πρόεδρος:
- μπορεί να μην εντυπωσίασε με τον χειρισμό της Ελληνικής γλώσσας (πιο εποικοινωνιακοί και ρήτορες ήταν οι ΖΖ;) αλλά τον προτιμάω από κάποιον Άγγλο για παράδειγμα, είναι φανερά Κύπριος της διασποράς, μια χαρά τον είδα. Κατάλαβα μια χαρά τα πάντα.
- προφανώς δεν παρουσίασε αναλυτικό οργανόγραμμα και προβολές οικονομικών στοιχείων, είμαι σίγουρος όμως ότι δουλεύει σε αυτά, σήμερα είπε αυτά που θα έλεγε οποιοσδήποτε CEO που πρωτοαναλαμβάνει.
Μίλησε λοιπόν για:
ορίζοντα τετραετίας (διάρκεια συμβολαίου του), καλύτερη καθημερινή λειτουργία, ιεράρχηση ρόλων και ευθυνών, ξεκίνησε αξιολόγηση προσωπικού και εταιρίας (θα διαρκέσει μήνες), αλλαγές/βελτιώσεις αμέσως όπου διαπιστώνονται, οικονομική βιωσιμότητα, μοντέλλο στηριγμένο στις ακαδημίες, δημιουργία ΠΑΟΚ brand, εκμετάλλευση ομογενειακής αγοράς, προς το παρόν αυτός κατεβαίνει Αθήνα, Βρύζας ΤΔ, Άγγελος προτείνει μεταγραφές, Γκαρσία έκλεισε το θέμα, παραδέχεται δισταγμό κόσμου με τα μειωμένα διαρκείας, μπάτζετ στα πλαίσια του ισολογισμού, 10 μύρια μπόνους Ιβάν προαιρετικά, Κλάους θα υπογράψει και τον περιμένουν, η ομάδα μπορεί και φέτος για πρωτάθλημα, πιθανόν ενίσχυση από ελεύθερο τις επόμενες 10 μέρες.
Αυτά άκουσα, αυτά κατάλαβα, αυτά μου αρκούν σε αυτή τη φάση. Είμαι ευχαριστημένος με τα θερινά; όχι/ Ξεχνάω τον Πάμπλο; όχι. Αγοράζω διαρκείας; ζω μακριά (ψωνίζω απ'το www.paok-megastore.gr)

Στηρίζω όλους στην ομάδα και τους αφήνω να κάνουν για μια χρονιά επιτέλους λίγη δουλειά. Υπομονή ξεστόμισε ο άνθρωπος και θα αρχίσουμε να βλέπουμε και το έργο του, σε όλα τα επίπεδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kourdos την Τρί 02 Σεπ 2014, 12:43, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Το ότι με ευκολία έκανε αυτό που δεν μπορούν να κάνουν οι ποδοσφαιριστές (ντρίπλα) τον κάνει μάλλον γατόνι και όχι λίγο ή "τι μας είπε και αυτός τώρα" (αυτό το λέω γενικά και όχι για εσένα και να σημειώσω ότι εκτιμώ πολύ τις ποδοσφαιρικές σου γνώσεις σε σχέση με τις δικές μου).desperando έγραψε:ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ
ελαχιστες σωστες ερωτησεις αλλα και σε αυτες ο νεος προεδρος εκανε οτι δεν μπορει να κανει κανεις ποδοσφαιριστης του ΠΑΟΚ (ντριπλα)
σορρυ αλλα εγω δεν καταλαβα τιποτα.ουτε ποιο ειναιτο οργανογραμμα της εταιριας,ουτε ποιο ειναι το πλανο της,ουτε πως θα λειτουργησει το αγωνιστικο τμημα που εχει ως στοχο τον πρωταθλητισμο,ουτε γιατι η παε ειναι μουγκη απεναντι στους φιλαθλους της (την στιγμη που παραδεχεται οτι οι ποδοσφαιρικες ομαδς ειναι για τον κοσμο),ουτε τιποτα.
υγ συνηθως στην παρουσιαση νεου προεδρου ειναι στο πανελ και ο απερχομενος κανοντας εναν απολογισμο της θητειας του και προλογιζοντας τον νεο.
βεβαια αυτα για τον ΠΑΟΚ ειναι ψιλα γραμματα
Το οργανόγραμμα το έδωσε: πρόεδρος αναφέρεται στο ΔΣ (Ιβάν), ΤΔ και προπονητής αναφέρεται στον Πρόεδρο και υπαρχει άμεση επικοινωνία ΤΔ και προπονητή για core business θέματα. Οπως πρέπει απο ότι καταλαβαίνω. Για τις παρακάτω θέσεις δεν νομίζω να μας πολυενδιαφέρει.
Το "πλάνο" τι είναι? Εάν ειναι το plan δηλαδή το σχέδιο λειτουργείας της εταιρείας δεν θα έπρεπε να περιμένουμε να το ακούσουμε σήμερα από τον CEO. Αυτό (και ίσως τον τρόπο λειτουργείας του αγωνιστικού) τα έθιξε όταν μίλησε για τον δικό του στόχο δηλαδη την αναβάθμιση του brand name του ΠΑΟΚ.
Για την επικοινωνία ήταν ξεκάθαρος όταν είπε ότι είναι πολύ σημαντική και θα γίνεται με την συνδρομή των social media για να είναι σε καλύτερους χρόνους.
Σήμερα δεν είχαμε παρουσίαση νέου προέδρου. Είχαμε επικοινωνία προέδρου με οπαδούς μέσω τύπου/δημοσιογράφων. Εάν περιμέναμε απολογία ανάλυση πεπραγμένων απελθούσης διοίκησης έχεις δίκιο. Τώρα το ότι δεν ήταν ο ΤΔ εκεί προφανώς έτσι αποφάσισε ο πρόεδρος και κανείς δεν μπορεί να του πεί τίποτα γιατί έτσι πιστεύει μάλλον ότι είναι το σωστό. Παρουσίαση πεπραγμένων απελθούσης διοίκησης γίνονται στις ΓΣ μετόχων. Εάν δεν γίνουν υπάρχουν δικαιώματα μειοψηφίας (? εδώ μπορεί και να κάνω λάθος γιατί νομίζω ότι ο Ιβαν έχει > 75% ?).
Είπε όμως και κάτι πολύ σημαντικό. Financial Fair Play. Μπήκα στον κόπο να διαβάσω το κείμενο από εδώ
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf
Σελίδα 33, Αρθρο 58 και κάτω. Για 3ετία 15-16, 16-17 και 17-18, μπορούμε να έχουμε ζημιές έως 5μύρια (χ3). Για ζημιές 5-10 (χ3) πρέπει να βάλει σε μορφή equity δηλαδή κεφαλαιοποίηση χρεών ο Ιβάν την διαφορά. Παραπάνω από 10 την κάτσαμε. Αρα πρέπει να κάνει τον ΠΑΟΚ να πουλάει σαν όνομα εμπορικό ΑΛΛΑ και να κλείνει τις χρονιές με μικρή ζημια. Και το σημαντικότερο: απο οτι καταλαβαινω απο σελιδα 40 αρθρο 66 παρα 1, υποχρεώσεις προς δημόσιο που έχουν δημιουργηθεί πριν τις 30 Ιουνίου της αρχής της τριετίας μετράνε στα έξοδα. Εύχομαι να κανω λάθος αλλά αυτο σημαίνει και τα χρέη με το πρωτογενές να είναι γύρω στα 12 ευρώ και τις αυξήσεις άλλα τόσα. Ισως ένας δικηγόρος να μας πει τι λέει το κείμενο καλύτερα.
Ο Αγγελίδης είναι CEO με ξεκάθαρη εντολή. Αυτό μας είπε σήμερα. Νομίζω ότι οφείλουμε να του δώσουμε τον χρόνο που χρειάζεται κάθε καινούργεια διοίκηση και η κριτική μας να έρθει στον σωστό χρόνο.
- aisiodoksos
Οτι θα παιρνει ολες τις αποφασεις αυτος και αυτο στα ψιλα ε? οτι του εδωσε το κουμαντο ο Ιβαν δηλαδη ... πολυ ενδιαφερουσα συνεντευξη και αν ξερεις να ψυχολογεις ενα ατομο απο τον τροπο που αντιδραει και που απανταει σιγουρα καταλαβαινεις πολυ περισσοτερα .. Εγω σημερα παντως 2 Σεπτεμβριου θεωρω οτι ηρθε ενας ανθρωπος ο οποιος θα βελτιωσει συνολικα τον ΠΑΟΚ σε ολα του τα επιπεδα , φανηκε οτι δεν ηθελε να πει λογια που θα φουσκωναν μυαλα (γιατι κατι τετοιο ειχε κανει ο ΙΒαν και αυτο πληρωνουμε ακομα , βεβαια σημερα ο Αγγελιδης για αυτο κατηγορειται γιατι δεν μας ειπε τα ωραια τα παχια τα λογια να γουσταρουμε..αβυσος η ψυχη του ΠΑΟΚτση θα πω εγω) ..φαινεται ανθρωπος των πραξεων .. και κατι τελευταιο σιγουρα δεν ειναι οτι δεν ξερει να απαντησει , χαζος δεν ειναι σιγουρα.
Οσο για το χωσιμο με το γαντι στο ΑΡΔ και αυτο στα ψιλα (μονο του Τζαντζαρα ειδατε και ακουσατε) , στο σημειο που του λενε ακουγεται απο το ταδε...και λεει ο τζακ απο που ακουγεται ? εσεις τα γραφεται δεν ακουγεται ... οπως επισης και η απαντηση του Τζαντζαρα σε αυτο το πραγμα που ειπε οτι στην ΠΑΕ καποιοι μας μιλανε απο αυτους τα ακουμε...ποιοι ειναι αυτοι οι καποιοι που θελουν να δημιουργησουν κλιμα και δινουν θεματα στα αρδ? η απαντηση γνωστη νομιζω..αν ξηλωσει αυτους ο τζακ θα εχει την πληρη εμπιστοσυνη μου σε οτι και αν κανει..αν δεν τους ξηλωσει και συνεχιζει να συμπορευεται με αυτους γιατι νομιζει οτι ειναι καλοι και οτι θα τον βοηθησουν θα αρχισω να εχω αμφιβολλιες.. παντως του δινω προσωπικα αρκετο χρονο να τους αξιολογησει και να τους διωξει..
ΕΜΠΑΙΝΕ ΤΖΑΚ!
Οσο για το χωσιμο με το γαντι στο ΑΡΔ και αυτο στα ψιλα (μονο του Τζαντζαρα ειδατε και ακουσατε) , στο σημειο που του λενε ακουγεται απο το ταδε...και λεει ο τζακ απο που ακουγεται ? εσεις τα γραφεται δεν ακουγεται ... οπως επισης και η απαντηση του Τζαντζαρα σε αυτο το πραγμα που ειπε οτι στην ΠΑΕ καποιοι μας μιλανε απο αυτους τα ακουμε...ποιοι ειναι αυτοι οι καποιοι που θελουν να δημιουργησουν κλιμα και δινουν θεματα στα αρδ? η απαντηση γνωστη νομιζω..αν ξηλωσει αυτους ο τζακ θα εχει την πληρη εμπιστοσυνη μου σε οτι και αν κανει..αν δεν τους ξηλωσει και συνεχιζει να συμπορευεται με αυτους γιατι νομιζει οτι ειναι καλοι και οτι θα τον βοηθησουν θα αρχισω να εχω αμφιβολλιες.. παντως του δινω προσωπικα αρκετο χρονο να τους αξιολογησει και να τους διωξει..
ΕΜΠΑΙΝΕ ΤΖΑΚ!
-
Kourdos έγραψε:Αυτό που ανακοίνωσε ο Ιβάν τον Απρίλη, είναι η αναδιάρθρωση της ΠΑΕ, αρχίζει όμως τώρα να εκτελείται και δεν ξεκίνησε τον Απρίλη. Ότι στραβό είδαμε μέσα στο καλοκαίρι βαραίνει τους υπόλοιπους, οι οποίοι τώρα αξιολογούνται από τον Αγγελίδη. Οι ΑΡΔ έκαναν χρήσιμες ερωτήσεις, η μόνη που δεν άκουσα και κατά κόρον όλοι εδώ μέσα θα θέλαμε να ακουστεί είναι αν θεωρείται πλήρες το ρόστερ χωρίς αρ. εξτρέμ και 2ο σ. μπακ, αλλά έμμεσα η απάντηση έιναι κάπου μεταξύ Άγγελου και Ζήση.
Ο πρόεδρος:
Μίλησε λοιπόν για:
ορίζοντα τετραετίας, καλύτερη καθημερινή λειτουργία, ιεράρχηση ρόλων και ευθυνών, ξεκίνησε αξιολόγηση προσωπικού και εταιρίας (θα διαρκέσει μήνες), αλλαγές/βελτιώσεις αμέσως όπου διαπιστώνονται, οικονομική βιωσιμότητα, μοντέλλο στηριγμένο στις ακαδημίες, δημιουργία ΠΑΟΚ brand, εκμετάλλευση ομογενειακής αγοράς, προς το παρόν αυτός κατεβαίνει Αθήνα, Βρύζας ΤΔ, Άγγελος προτείνει μεταγραφές, Γκαρσία έκλεισε το θέμα, παραδέχεται δισταγμό κόσμου με τα μειωμένα διαρκείας, μπάτζετ στα πλαίσια του ισολογισμού, 10 μύρια μπόνους Ιβάν προαιρετικά, Κλάους θα υπογράψει και τον περιμένουν, η ομάδα μπορεί και φέτος για πρωτάθλημα, πιθανόν ενίσχυση από ελεύθερο τις επόμενες 10 μέρες.
Αυτά άκουσα, αυτά κατάλαβα, αυτά μου αρκούν σε αυτή τη φάση. Είμαι ευχαριστημένος με τα θερινά; όχι/ Ξεχνάω τον Πάμπλο; όχι. Αγοράζω διαρκείας; ζω μακριά![]()
Στηρίζω όλους στην ομάδα και τους αφήνω για μια να κάνουν για χρονιά επιτέλους λίγη δουλειά. Υπομονή ξεστόμισε ο άνθρωπος και θα αρχίσουμε να βλέπουμε και το έργο του, σε όλα τα επίπεδα.
+++++++++++++
Ό,τι νά 'ναι...Ρε συ, σοβαρά τώρα, πιάνεσαι από λέξεις και δεν πιάνεις το νόημα. Αφού αυτός ζήτησε τη συνέντευξη τύπου τον ήθελα ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΤΟΙΜΟ και ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ. Τέλος. Ήθελα σε ό,τι τον ρωτάνε να έχει ξεκάθαρες απαντήσεις. Δε μίλησα ούτε για μαγκιές, ούτε για Τσε που λες κι εσύ. Όντως πήξαμε από αυτούς και μακάρι να μην ξαναδώ ποτέ στον ΠΑΟΚ παλαίμαχο ποδοσφαιριστή. Ειδικά μέσα στη διοίκηση που δεν ξέρουν τι τους γίνεται, όπως δεν έχει ιδέα και ο Βρύζας σαν manager-τεχνικός διευθυντής. Εγώ έκρινα τη συνέντευξη τύπου και το πως την χειρίστηκε ο Αγγελίδης, ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. Ούτε βιάστηκα να τον στείλω στο κρεματόριο, ούτε τίποτα. Το έγραψα κιόλας "Μακάρι να έχει στρώσει και να δουλεύουν όλα ρολόι σε 6 μήνες...". Πίστωση χρόνου και εύχομαι στην επόμενη απόπειρα της ΠΑΕ να επικοινωνήσει με τον κόσμο, να έχουν στρώσει τα πράγματα και να έχουμε κάποιο όφελος...Ksenitemenos4 έγραψε:Σιγά μην έκανε και ο Κόλκας interview τον αγγελιδη σημερα! Έχουμε διαφορετική νοοτροπία δεν βγαίνει άκρη, εδώ ο άνθρωπος με το ζόρι έβρισκε τις λέξεις στα ελληνικά και εσύ περιμένεις να τους αποστομωσει κιόλας...το ποσά θα πάρει γιατι το αναφέρεις δηλαδή? σημαίνει οτι σε δυο εβδομάδες έπρεπε να εχει 100% γνώση των θεμάτων? εμένα δεν με ενδιαφέρει ουτε να αποστομωσει αρδ ουτε να είναι μάγκας ουτε επαναστάτης ουτε τίποτα...απο τέτοιους πήξαμε! Για άλλο λόγο ήρθε στην ΠΑΕ και το να τον κρίνεις απο μια συνέντευξη τέλος Αυγούστου, το βρίσκω παρά πολύ βιαστικό και αφελές...αυτά Απο μένα, δεν εχει νόημα να το συνεχίσουμε...klainmein έγραψε:Θα πάρει ή δε θα πάρει 150000€/χρόνο; Ήταν η σημερινή τοποθέτηση του ΠΡΟΕΔΡΟΥ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ή δεν ήταν;Ksenitemenos4 έγραψε: Δυο εβδομάδες εχει επίσημα στην ομάδα!! Το τι προεργασία έκανε ο ίδιος πριν δεν σημαίνει οτι θα έβγαινε σήμερα να παρουσιάσει αναλυτικό πλάνο για μεταγραφές,χρέη,γήπεδο, προπονητικό και να μας πει και τον καφέ στο τέλος! Δεν μπορεί να γνωρίζει τόσα θέματα και τόσο πολύπλοκα σε τόσο λίγο χρόνο!και θα ήταν και αφελές απο μέρος του να αραδιασει λόγια ενώ είναι φανερό οτι θέλει να μελετήσει κάτι πολύ καλα πριν πει ένα πράγμα...τώρα όλα αυτά ας μην κανόνισε την συνέντευξη δεν μου λένε τίποτα εμένα,αν εσύ το βλέπεις σαν τραγωδία δες το, τι να σου πω...μάλλον έχεις περίεργη αντίληψη της τραγωδίας... Και όσον αφορά στο σοφτ που λένε διάφοροι, τι θελουμε δηλαδή? τον τσέ γκεβαρα με σπουδές χαρβαρντ στη διοίκηση επιχειρήσεων? αν είναι δυνατόν όλα να μας ξινιζουν και να μας βρωμανε...
εχει δημιουργησει πολλα συνδρομα ο μπολονι τελικα.klainmein έγραψε:Θα πάρει ή δε θα πάρει 150000€/χρόνο; Ήταν η σημερινή τοποθέτηση του ΠΡΟΕΔΡΟΥ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ή δεν ήταν;Ksenitemenos4 έγραψε: Δυο εβδομάδες εχει επίσημα στην ομάδα!! Το τι προεργασία έκανε ο ίδιος πριν δεν σημαίνει οτι θα έβγαινε σήμερα να παρουσιάσει αναλυτικό πλάνο για μεταγραφές,χρέη,γήπεδο, προπονητικό και να μας πει και τον καφέ στο τέλος! Δεν μπορεί να γνωρίζει τόσα θέματα και τόσο πολύπλοκα σε τόσο λίγο χρόνο!και θα ήταν και αφελές απο μέρος του να αραδιασει λόγια ενώ είναι φανερό οτι θέλει να μελετήσει κάτι πολύ καλα πριν πει ένα πράγμα...τώρα όλα αυτά ας μην κανόνισε την συνέντευξη δεν μου λένε τίποτα εμένα,αν εσύ το βλέπεις σαν τραγωδία δες το, τι να σου πω...μάλλον έχεις περίεργη αντίληψη της τραγωδίας... Και όσον αφορά στο σοφτ που λένε διάφοροι, τι θελουμε δηλαδή? τον τσέ γκεβαρα με σπουδές χαρβαρντ στη διοίκηση επιχειρήσεων? αν είναι δυνατόν όλα να μας ξινιζουν και να μας βρωμανε...
θεωρω οτι αυτο που θεωρησες μαγκια ειναι το πιο ευκολο πραγμα.
θα μπορουσε να βγει ανετα να πει θα τα αλλαξω ολα.θα διωξω το βρυζα το μπ@υστη που δεν κανει.θα διωξω γκαγκατσιπαιδια που δεν εχουν βιογραφικο κλπ και να τον κανουμε θεο.και ας μην εκανε τπτ αλλο.
το πιο ευκολο πραγμα σημερα στον ΠΑΟΚ ειναι να γινεις αρεστος.βγαινεις και τα χωνεις στο βρυζα.τοσο ευκολο.θεος με το καλημερα.αρχιζουν μετα οι διθυραμβοι.ωρε τι μαγκας ειναι αυτος.ΠΑΟΚτσακι απο κουνια κλπ.
αυτο εκανε ο μπολονι.εγινε αρεστος κανοντας τον καμποσο με ατομα τα οποια ο λαος ειχε χοντρα στη μπουκα.και το εκανε με βλαχομαγκικες και εκ του ασφαλους δηλωσεις αποδεικνυοντας ποσο μικροπρεπης και ασοβαρος ανθρωπος ειναι.πιο μικροπρεπης (αν ειναι αυτο δυνατον) και απο αυτους που εβριζε.
γι αυτο κ θεωρω το μπολονι αδερφαρ@.ειλικρινα μεχρι να διαβασω το τοστ σου και εγω δεν μπορουσα να βρω για ποιο λογο εγινε η συνεντευξη τωρα.εψαχνα να βρω κατι θετικο.θενξ που μου το εδωσες απλοχερα.
αυτο που ειπε ειναι οτι επιασε δουλεια προχθες και απο εδω και περα εχει το απολυτο δικαιωμα αξιολογησης των παντων.μενει να δουμε αν οντως ειναι αυτο που λεει η αν θα αναζωπυρωσει τις θωριες συνομωσιας που κυκλοφορουν τοσο καιρο και δυστυχως ουτε να αποδειχθουν μπορουν ουτε να διαψευστουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Τρί 02 Σεπ 2014, 12:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- desperando
- Επικοινωνία:
υπαρχει ενα μεγαλο κενο οσον αφορα την αξιολογηση των στελεχων.
αντε τα στελεχοι διοικητικων ποστων μπορει να κανει την αξιολογηση μονος του μιας και το κατεχει.
στο αγωνιστικο πως θα γινει η αξιολογηση οταν και ο ιδιος το δηλωσε αλλα και το γνωριζαμε εξ αρχης οτι δεν εχει σχεση με το αθλημα?
θα πει καποιος οτι αυτο ειναι ευκολο...ο τεχνικος διευθυντης θα αξιολογησει τον προπονητη και ο προεδρος τον τεχνικο διευθυντη.
και ρωταω εγω πως θα αξιολογησει ο ζησης τον αγγελο οταν ολοι ξερουν οτι δεν ηταν επιλογη του και οτι δεν τον ηθελε για προπονητη?
ο βρυζας πως θα αξιολογηθει οταν ο προπονητης δεν ειναι της επιλογης του?
αν αυριο ο ΠΑΟΚ δεν πηγαινει καλα,πως θα μπορει ο προεδρος να ζητησει τα οποια ρεστα απο τον τεχνικο διευθυντη?
το πιο λογικο ειναι να αποποιηθει οποιασδηποτε ευθυνης και να πει οτι το αγωνιστικο τμημα της σεζον 14-15 δεν ηταν δικης του επιλογης.
παλι σκ@τ@ τα καναμε εγω αυτο ξερω
οσο για τον στοχο που εθεσε εμενα το ΄Ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία βιώσιμη ποδοσφαιρική οργάνωση και είναι σημαντικό να μην ξεφεύγει από το financial fair play.΄΄ δεν με καλυπτει καθολου
αντε τα στελεχοι διοικητικων ποστων μπορει να κανει την αξιολογηση μονος του μιας και το κατεχει.
στο αγωνιστικο πως θα γινει η αξιολογηση οταν και ο ιδιος το δηλωσε αλλα και το γνωριζαμε εξ αρχης οτι δεν εχει σχεση με το αθλημα?
θα πει καποιος οτι αυτο ειναι ευκολο...ο τεχνικος διευθυντης θα αξιολογησει τον προπονητη και ο προεδρος τον τεχνικο διευθυντη.
και ρωταω εγω πως θα αξιολογησει ο ζησης τον αγγελο οταν ολοι ξερουν οτι δεν ηταν επιλογη του και οτι δεν τον ηθελε για προπονητη?
ο βρυζας πως θα αξιολογηθει οταν ο προπονητης δεν ειναι της επιλογης του?
αν αυριο ο ΠΑΟΚ δεν πηγαινει καλα,πως θα μπορει ο προεδρος να ζητησει τα οποια ρεστα απο τον τεχνικο διευθυντη?
το πιο λογικο ειναι να αποποιηθει οποιασδηποτε ευθυνης και να πει οτι το αγωνιστικο τμημα της σεζον 14-15 δεν ηταν δικης του επιλογης.
παλι σκ@τ@ τα καναμε εγω αυτο ξερω
οσο για τον στοχο που εθεσε εμενα το ΄Ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία βιώσιμη ποδοσφαιρική οργάνωση και είναι σημαντικό να μην ξεφεύγει από το financial fair play.΄΄ δεν με καλυπτει καθολου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Τρί 02 Σεπ 2014, 12:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.