Το Σ.....δεν ειδα!!!....
14.Facundo Abel Pereyra
Re: 10.Facundo Abel Pereyra
Παιδιά έχω να γράψω καιρό λόγω προσωπικών τρεχαμάτων, αλλά δεν μπορώ μετά το χτεσινό........ολοκληρωτική νίκη.......ίσια, πιο ευθεία δε γίνεται.........όσο ίσιος είναι και ο Άναστασιάδης θαρρώ, που χτες τα είπε όλα με μια κουβέντα...........δεν αφήσαμε τα παράξενα να γίνουν δικαιολογία.......αυτό είναι μεγάλη κουβέντα και παρόλο που όπως έχω γράψει διαφωνούσα με την πρόσληψη του, την θεωρούσα πισωγύρισμα και απλά του έδινα σιωπή και 100% στήριξη για να κριθεί στο τέλος, σήμερα μετά τη χτεσινή του συνέντευξη του βγάζω το καπέλο. Αν αυτό που είπε ο ΠΑΟΚ το κρατήσει και το κάνει κτήμα του, για όλες τις ομάδες, ακόμα και μετά τον Αναστασιάδη, τότε όλα θα πάνε καλύτερα. Μόνο και μόνο για αυτή του την προσφορά, σπάω τη σιωπή μου, επαναδηλώνω τη στήριξη μου και καταθέτω τα σέβη και τις ευχαριστίες μου.
Υ.Σ. Ο Κεφαλλογιάνης στο κόντρα έχει ένα πολύ καλό άρθρο, στο οποίο λέει πως με το ίδιο παιχνίδι, αλλά με περσινά και προπέρσινα μυαλά, ο ΠΑΟΚ θα το τελείωνε με 8 παίκτες. Έτσι είναι. Η αλλαγή αυτή νοοτροπίας πιστώνεται ακέραια στον προπονητή. Μπράβο.
Υ.Σ. Ο Κεφαλλογιάνης στο κόντρα έχει ένα πολύ καλό άρθρο, στο οποίο λέει πως με το ίδιο παιχνίδι, αλλά με περσινά και προπέρσινα μυαλά, ο ΠΑΟΚ θα το τελείωνε με 8 παίκτες. Έτσι είναι. Η αλλαγή αυτή νοοτροπίας πιστώνεται ακέραια στον προπονητή. Μπράβο.
Κατι εγινε (ή έκανα) και το ποστ μπήκε εδώ......το βάζα ξανά στο thread του Αναστασιάδη. Sorry mods.cellophan έγραψε:Παιδιά έχω να γράψω καιρό λόγω προσωπικών τρεχαμάτων, αλλά δεν μπορώ μετά το χτεσινό........ολοκληρωτική νίκη.......ίσια, πιο ευθεία δε γίνεται.........όσο ίσιος είναι και ο Άναστασιάδης θαρρώ, που χτες τα είπε όλα με μια κουβέντα...........δεν αφήσαμε τα παράξενα να γίνουν δικαιολογία.......αυτό είναι μεγάλη κουβέντα και παρόλο που όπως έχω γράψει διαφωνούσα με την πρόσληψη του, την θεωρούσα πισωγύρισμα και απλά του έδινα σιωπή και 100% στήριξη για να κριθεί στο τέλος, σήμερα μετά τη χτεσινή του συνέντευξη του βγάζω το καπέλο. Αν αυτό που είπε ο ΠΑΟΚ το κρατήσει και το κάνει κτήμα του, για όλες τις ομάδες, ακόμα και μετά τον Αναστασιάδη, τότε όλα θα πάνε καλύτερα. Μόνο και μόνο για αυτή του την προσφορά, σπάω τη σιωπή μου, επαναδηλώνω τη στήριξη μου και καταθέτω τα σέβη και τις ευχαριστίες μου.
sorry ρε παιδια αλλα δεν γινεται. δεν μπορω. δεν την παλευω. εχω κανει bookmark το γκολ του στο γιουτουμπ και το βλεπω ανα τεταρτο της ωρας....
δεν την παλυεω λεμαι!!! το βλεπω και φωναζω μονος μου!!!
ΤΙ ΓΚΟΛ ΕΒΑΛΕΣ ΡΕ ΤΡΕΛΕ, ΜΑ ΤΙ ΓΚΟΛ;;;;;;;;
και οσο κοιταω οτι πριν ακομα μπει στα διχτυα εχεις παρει πορεια για να πανηγυρισεις, τρελαινομαι ακομα περισσοτερο!!!!!!!!!!!

δεν την παλυεω λεμαι!!! το βλεπω και φωναζω μονος μου!!!
ΤΙ ΓΚΟΛ ΕΒΑΛΕΣ ΡΕ ΤΡΕΛΕ, ΜΑ ΤΙ ΓΚΟΛ;;;;;;;;
και οσο κοιταω οτι πριν ακομα μπει στα διχτυα εχεις παρει πορεια για να πανηγυρισεις, τρελαινομαι ακομα περισσοτερο!!!!!!!!!!!
- Ekatnetworkltd
Πήγε να περάσει μια μαγική μπαλια στον κλάους και εκεί φάνηκε πόσο αέρινα έπαιζε και με ψυχολογία στα ύψη
- sourmenetes
- Moderator
Εσυ ακομα μιλας???
Ξυονησες το μωρο χθες το βραδυ και ακομα εχεις μουτρα και μιλας????

Ξυονησες το μωρο χθες το βραδυ και ακομα εχεις μουτρα και μιλας????
- Ekatnetworkltd
- paokovios1974
Εσυ καλος φαινεσαι,και στο οφσαιτ παλι γκολαρα εβαλες,παπ απο το ενα ποδι στο αλλο και τριπλα, παπ παρτο μεσα βρωμογαυρε
prist64 έγραψε:Καλα,το γκολ σου,ενα ποιημα,αλλα ολα τα λεφτα ειναιslidar έγραψε:ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ..
ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ..
το σουτ στον ............................................κουκουλοφορο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και μαλιστα στοχευει και ορμαει.. οχι τρεχω να γλυτωσω και ριχνω ψιλες στον αερα μπας και αρπαξουν κανεναν
και το καρφωσε μπροστα στην επισημη γκευθυρα μαλιστα μην το παραβλεπουμε αυτο....

το εχω δει ισα με 50 φορες το γκολ απο εχθες!απο τα καλυτερα που εχουμε βαλει γενικως και απο παντα!
GRACIAS FACUNDO!!!!

GRACIAS FACUNDO!!!!
- sotiris1960
- Επικοινωνία:
Ετσι απλα.tolis14 έγραψε:Ουτε ζελε, ουτε παράξενη κομμωση, ουτε ποικιλοχρωμα φωσφοριζε παπουτσια, ουτε καρδουλες στα γκολ...απλα μπαλαδοφατσα απο αλλες εποχες...παιχτουρα...
Α ρε πουτανιέρα.....
τεχνικη παντου και παντα...
Ακομα και ο γαβρος με το τσιλικο σπορτεξ, φαλτσαριστα γυρισε στην 7...
τεχνικη παντου και παντα...
Ακομα και ο γαβρος με το τσιλικο σπορτεξ, φαλτσαριστα γυρισε στην 7...