14.Facundo Abel Pereyra

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
mpafos4

Re: 10.Facundo Abel Pereyra

Δημοσίευση από mpafos4 »

Το Π το ειδα....το Ξ το ειδα...

Το Σ.....δεν ειδα!!!.... :lol:
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Παιδιά έχω να γράψω καιρό λόγω προσωπικών τρεχαμάτων, αλλά δεν μπορώ μετά το χτεσινό........ολοκληρωτική νίκη.......ίσια, πιο ευθεία δε γίνεται.........όσο ίσιος είναι και ο Άναστασιάδης θαρρώ, που χτες τα είπε όλα με μια κουβέντα...........δεν αφήσαμε τα παράξενα να γίνουν δικαιολογία.......αυτό είναι μεγάλη κουβέντα και παρόλο που όπως έχω γράψει διαφωνούσα με την πρόσληψη του, την θεωρούσα πισωγύρισμα και απλά του έδινα σιωπή και 100% στήριξη για να κριθεί στο τέλος, σήμερα μετά τη χτεσινή του συνέντευξη του βγάζω το καπέλο. Αν αυτό που είπε ο ΠΑΟΚ το κρατήσει και το κάνει κτήμα του, για όλες τις ομάδες, ακόμα και μετά τον Αναστασιάδη, τότε όλα θα πάνε καλύτερα. Μόνο και μόνο για αυτή του την προσφορά, σπάω τη σιωπή μου, επαναδηλώνω τη στήριξη μου και καταθέτω τα σέβη και τις ευχαριστίες μου.

Υ.Σ. Ο Κεφαλλογιάνης στο κόντρα έχει ένα πολύ καλό άρθρο, στο οποίο λέει πως με το ίδιο παιχνίδι, αλλά με περσινά και προπέρσινα μυαλά, ο ΠΑΟΚ θα το τελείωνε με 8 παίκτες. Έτσι είναι. Η αλλαγή αυτή νοοτροπίας πιστώνεται ακέραια στον προπονητή. Μπράβο.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Έχει απόλυτο δίκαιο ο κεφαλογιανης
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

cellophan έγραψε:Παιδιά έχω να γράψω καιρό λόγω προσωπικών τρεχαμάτων, αλλά δεν μπορώ μετά το χτεσινό........ολοκληρωτική νίκη.......ίσια, πιο ευθεία δε γίνεται.........όσο ίσιος είναι και ο Άναστασιάδης θαρρώ, που χτες τα είπε όλα με μια κουβέντα...........δεν αφήσαμε τα παράξενα να γίνουν δικαιολογία.......αυτό είναι μεγάλη κουβέντα και παρόλο που όπως έχω γράψει διαφωνούσα με την πρόσληψη του, την θεωρούσα πισωγύρισμα και απλά του έδινα σιωπή και 100% στήριξη για να κριθεί στο τέλος, σήμερα μετά τη χτεσινή του συνέντευξη του βγάζω το καπέλο. Αν αυτό που είπε ο ΠΑΟΚ το κρατήσει και το κάνει κτήμα του, για όλες τις ομάδες, ακόμα και μετά τον Αναστασιάδη, τότε όλα θα πάνε καλύτερα. Μόνο και μόνο για αυτή του την προσφορά, σπάω τη σιωπή μου, επαναδηλώνω τη στήριξη μου και καταθέτω τα σέβη και τις ευχαριστίες μου.

Υ.Σ. Ο Κεφαλλογιάνης στο κόντρα έχει ένα πολύ καλό άρθρο, στο οποίο λέει πως με το ίδιο παιχνίδι, αλλά με περσινά και προπέρσινα μυαλά, ο ΠΑΟΚ θα το τελείωνε με 8 παίκτες. Έτσι είναι. Η αλλαγή αυτή νοοτροπίας πιστώνεται ακέραια στον προπονητή. Μπράβο.
Κατι εγινε (ή έκανα) και το ποστ μπήκε εδώ......το βάζα ξανά στο thread του Αναστασιάδη. Sorry mods.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

sorry ρε παιδια αλλα δεν γινεται. δεν μπορω. δεν την παλευω. εχω κανει bookmark το γκολ του στο γιουτουμπ και το βλεπω ανα τεταρτο της ωρας....

δεν την παλυεω λεμαι!!! το βλεπω και φωναζω μονος μου!!!

ΤΙ ΓΚΟΛ ΕΒΑΛΕΣ ΡΕ ΤΡΕΛΕ, ΜΑ ΤΙ ΓΚΟΛ;;;;;;;;

και οσο κοιταω οτι πριν ακομα μπει στα διχτυα εχεις παρει πορεια για να πανηγυρισεις, τρελαινομαι ακομα περισσοτερο!!!!!!!!!!!

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Πήγε να περάσει μια μαγική μπαλια στον κλάους και εκεί φάνηκε πόσο αέρινα έπαιζε και με ψυχολογία στα ύψη
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Εσυ ακομα μιλας???
Ξυονησες το μωρο χθες το βραδυ και ακομα εχεις μουτρα και μιλας???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Έφαγα πολυ κράξιμο σου λέω
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Εσυ καλος φαινεσαι,και στο οφσαιτ παλι γκολαρα εβαλες,παπ απο το ενα ποδι στο αλλο και τριπλα, παπ παρτο μεσα βρωμογαυρε
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

prist64 έγραψε:
slidar έγραψε:ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ..

ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ..

Εικόνα
Καλα,το γκολ σου,ενα ποιημα,αλλα ολα τα λεφτα ειναι
το σουτ στον ............................................κουκουλοφορο :lol: :lol: :lol:

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

και μαλιστα στοχευει και ορμαει.. οχι τρεχω να γλυτωσω και ριχνω ψιλες στον αερα μπας και αρπαξουν κανεναν
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

και το καρφωσε μπροστα στην επισημη γκευθυρα μαλιστα μην το παραβλεπουμε αυτο....

Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

το εχω δει ισα με 50 φορες το γκολ απο εχθες!απο τα καλυτερα που εχουμε βαλει γενικως και απο παντα!

GRACIAS FACUNDO!!!!

Άβαταρ μέλους
sotiris1960
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από sotiris1960 »

tolis14 έγραψε:Ουτε ζελε, ουτε παράξενη κομμωση, ουτε ποικιλοχρωμα φωσφοριζε παπουτσια, ουτε καρδουλες στα γκολ...απλα μπαλαδοφατσα απο αλλες εποχες...παιχτουρα...
Ετσι απλα. :nairepaok:
niks

Δημοσίευση από niks »

Α ρε πουτανιέρα.....

τεχνικη παντου και παντα...

Ακομα και ο γαβρος με το τσιλικο σπορτεξ, φαλτσαριστα γυρισε στην 7...
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”