Δεν ντρεπεσαι λιγο ρε?????RoMaN έγραψε:Λες να φτάσει κι αυτός Ευρωβουλή;desperando έγραψε:υγ2 πραγματικα πιστευω οτι αν ρειξει την απαιτουμενη δουλεια μπορει να γινει ο νεος ζαγορακης![]()
Μακάρι, αφού τελευταία ο δρόμος της πολιτικής περνά από τα γήπεδα...
32.Θεοφάνης Τζανδάρης
- sourmenetes
- Moderator
Re: 32.Θεοφάνης Τζανδάρης
- AlexanderAthens
Αχαχαχαχα απίστευτος ο Romansourmenetes έγραψε:Δεν ντρεπεσαι λιγο ρε?????RoMaN έγραψε:Λες να φτάσει κι αυτός Ευρωβουλή;desperando έγραψε:υγ2 πραγματικα πιστευω οτι αν ρειξει την απαιτουμενη δουλεια μπορει να γινει ο νεος ζαγορακης![]()
Μακάρι, αφού τελευταία ο δρόμος της πολιτικής περνά από τα γήπεδα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Ekatnetworkltd
Δυστυχως ο Αλβανός ο αντιπαθής σε κάποιους κάτσε ειναι πολυ περισσότερο ΠΑΟΚΤΣΗΣ απο κάποιους ,τσανδαρη διέψευσε άμεσα τον μάνατζερ σου και άλλαξε τον τον παπαρα ,αλλιώς ξεκινάς τη καριέρα σου πολυ στραβά
Παρ' τους τα λεφτά, Φάνη!
Αν δίνουν 170 καθαρά ετήσια στον Κατσικά, εσύ πόσα δικαιούσαι;
Ρε, παρ' τους τα, ΛΑΙΜΑΙ!!!
Αν δίνουν 170 καθαρά ετήσια στον Κατσικά, εσύ πόσα δικαιούσαι;
Ρε, παρ' τους τα, ΛΑΙΜΑΙ!!!
eorptol έγραψε:Πακέτο μάλλον θα φύγουν και οι δυο ......αν συνεχίσουν το ίδιο τροπάρι
για να μην υπογραφουν παμε στο απο δεν θελουν να μεινουν μεχρι θελουν να φυγουν
ποιο ειναι το νοημα των υποδειξεων ? και ποιο τροπαρι γραφεις
δηλαδη τι θα παθουν τι θα τους κανεις?
θα πανε εκει που εχουν προσφορα μια ωρα νωριτερα η σαν ελευθεροι το καλοκαιρι
32.Θεοφάνης Τζανδάρης
Αν δεν θέλουν να μείνουν ας πανε στο καλο .....ίσως οι αντικαταστάτες τους ειναι πολυ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΙ και ειναι πιθανό αυτο ζηση απο σένα εξαρτατε άντε να πει και καμία καλη κουβέντα ο διάστημανθρωπος για σένα ......
:)
Εγω πάντως θα γίνω κουραστικός συγκρίνοντας την συμπεριφορά κάτσε με αυτα τα παιδια που ο κάτσε περαςε και πολλα ....ελπίζω οτι αυτα ειναι κόλπα των ΜΑΝΑΤΖΑΡΕΩΝ τους και οχι δικά τους
Εγω πάντως θα γίνω κουραστικός συγκρίνοντας την συμπεριφορά κάτσε με αυτα τα παιδια που ο κάτσε περαςε και πολλα ....ελπίζω οτι αυτα ειναι κόλπα των ΜΑΝΑΤΖΑΡΕΩΝ τους και οχι δικά τους
οχι ισως θα ειναι σιγουρα καλυτεροι οι αντικαταστατες τους
αν και για τον φανη δεν εχω προβλημα να μεινει
αν και για τον φανη δεν εχω προβλημα να μεινει
- navigator11
32.Θεοφάνης Τζανδάρης
Για να δούμε ειδικα για τον τσανδαρη θα στεναχωρηθώ αν μάθω οτι συμφωνει με το παπαροπουλο ....
-
ron-swanson
Ο Τζανδαρης εχει συμβολαιο μεχρι το 2016.
Κι εμενα θα μου κανει πολυ αρνητικη εντυπωση αν οντως δεν ανανεωσει. Μου φαινοταν διαφορετικος χαρακτηρας αυτο το παιδι. Μακαρι να ειναι μλκιες του μανατζερ του μονο.
Κι εμενα θα μου κανει πολυ αρνητικη εντυπωση αν οντως δεν ανανεωσει. Μου φαινοταν διαφορετικος χαρακτηρας αυτο το παιδι. Μακαρι να ειναι μλκιες του μανατζερ του μονο.