66.Bibras Natcho

Άβαταρ μέλους
Othin

Re: 66.Bibras Natcho

Δημοσίευση από Othin »

"Αισθάνομαι καταπληκτικά εδώ"

Ο Μπίμπρας Νάτχο στο περιθώριο της βράβευσής του για το καλύτερο γκολ της 23 αγωνιστικής με τον ΟΦΗ, μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα και την πόλη και άφησε πολλές πιθανότητες να συνεχίσει να φορά το Δικέφαλο στο στήθος και μετά το καλοκαίρι.
Πιο συγκεκριμένα:
"Ευχαριστώ πολύ τους φιλάθλους για το βραβείο, είναι η πρώτη φορά που παίρνω κάτι ανάλογο και ελπίζω να μην είναι τελευταία".
Για το πως αισθάνεται στον ΠΑΟΚ: "Αισθάνομαι πολύ καλά, είμαι πολύ χαρούμενος. Νομίζω, όμως, ότι τώρα πρέπει να βοηθήσουμε την ομάδα και όλοι μαζί να προχωρήσουμε προς τα εμπρός"
Για την επίσκεψη των οπαδών χτες με αφορμή την πορεία της ομάδας: Κατάλαβα χτες πόσο σημαντική είναι η ομάδα για τους φιλάθλους. Τα σκαμπανεβάσματα δεν είναι ποτέ καλά για την ομάδα. Τη μια κερδίζουμε με μεγάλο σκορ και μετά χάνουμε χωρίς προσπάθεια. Ενδεχομένως να οφείλεται και στο ότι ήρθαμε αρκετοί παίκτες τον Ιανουάριο. Νομίζω ότι αυτή την εβδομάδα, το αργότερο την επόμενη θα έχουμε προσαρμοστεί και ελπίζω να έχουμε μόνο νίκες από εδώ και πέρα".
Για το τι θα πρέπει να γίνει για να μείνει και μετά το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ: "Είναι σημαντικό να αισθάνομαι όπως τώρα, αν γίνει αυτό τότε υπάρχουν πολλές πιθανότητες. Μπορεί να ήρθα μόνο για έξι μήνες, αλλά έχουμε με τον ΠΑΟΚ σημαντική οψιόν, που δεν υπάρχει μόνο για να πιστεύουν οι φίλαθλοι ότι υπάρχει".
Για το τι πρέπει να περιμένουν οι φίλαθλοι από τον ίδιο: "Είμαι λίγο καιρό εδώ, πιστεύω ότι σε μία δύο εβδομάδες θα βρίσκομαι σε καλή κατάσταση και μαζί με τους συμπαίκτες μου να φέρουμε την ομάδα ένα επίπεδο παραπάνω".
Για τον ρόλο του στο γήπεδο: "Εγώ θέλω να παίζω. Εδώ έχω πιο επιθετικό ρόλο, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που δεν έχω ξανακάνει. Η ερωτηση είναι αν μπορώ να βοηθήσω ή όχι".
Για την εικόνα του από το ελληνικό ποδόσφαιρο: "Για τους διαιτητές δεν θέλω να μιλησω. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι καλύτερο από αυτό που πίστευα, ενώ για την ομάδα και για την πόλη έχω να πω ότι αισθάνομαι καταπληκτικά".

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2014 14:52
Από Admin team Κατηγορία: Ποδόσφαιρο | Συνεντεύξεις
Ετικέτες Νάτχο best goa

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.paokmania.gr/podosfairo/synenteykseis/59476-aisthanomai-katapliktika-edo
Η πιο ελπιδοφόρος είδηση που διάβασα μετά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Το περίεργο είναι πως ο Bibras δεν ξενέρωσε, παρόλο που μάλλον κατάλαβε τί παίζεται με τα κοράκια, κρίνοντας από την (μη) κρίση που έκανε γι αυτούς. Ευτυχώς το π#!@άκι ο στυλιάρας (φαντάζομαι πως τον ονόμασαν έτσι από αυτά που βάζει στον π@το του) φαίνεται πως δεν κατάφερε να τον απογοητεύσει, αλλά μάλλον να τον πεισμώσει.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Πολυ καλο αυτο
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

το θεμα ειναι η γεματη Τουμπα.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Παλι καλα που ειναι και το παιχνιδι με την μπενφικα να θυμηθουμε πως ειναι η τουμπα γεματη
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Ποσο δικιο εχεις φιλε μου.......
Συνηθως λογω δουλειας χανω αρκετα ματς κ στεναχωριεμαι αφανταστα που δεν ειμαι στο γηπεδο :cry:
μακαρι να εχουμε καλη πορεια απο εδω κ περα μπας κ δουμε το γηπεδο με μερικες χιλιαδες παραπανω.
Αισιοδοξες δηλωσεις απο Νατχο μακαρι να μεινει κ να γινει ηγετης.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το οποίο θα το δει σαν θεατής.
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Καλυτερα νομιζω (οχι για αγωνιστικους λογους) φαντασου οτι θα βλεπει ολη την κερκιδα ως θεατης απο την σουιτα κ θα εχει πιο ολοκληρωμενη εικονα,αν βαλουμε κ κανα γκολ κ αρχισει να ταρακουνιεται απο τις δονησεις τοτε ακομα καλυτερα,επισης πλεον εχουμε κ 2 σημαντικα ματς με τον γαυρο.
Επισης μακαρι να σηκωθει κ το καινουριο πανο (Θεου θελοντος κ καιρου επιτρεπωντος) για να μεινει αναυδη ολη η Ευρωπη κ ο Μεσιε Πλατινι.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Το βίντεο της συνέντευξης εδώ:
http://www.paokfc.gr/en/news-en/bibras- ... ard-video/

Στο βίντεο ο Κυριάκος μεταφράζει: "μπορεί να ήρθα μόνο για έξι μήνες αρχικά", και η λέξη "αρχικά" που παραλείφθηκε στα άρθρα είναι σημαντική. Επειδή δεν υπάρχει η αγγλική δήλωση δεν ξέρω αν αυτό είναι θέμα απόδοσης μετάφρασης ή έτσι ακριβώς ειπώθηκε, πιο πιθανό θεωρώ να γράφουν ότι ναναι, αλλά αν κάποιος έχει δεί κάπου τις δηλώσεις του ίδιου του παίκτη μπορεί να το επιβεβαιώσει.

Για την διαιτησία δεν είναι ότι το ανέφερε επειδή το μυρίστηκε αλλά η ερώτηση περιείχε το θέμα της διαιτησίας.

Όπως και να 'χει οι δηλώσεις του είναι μια έστω πολύ μικρή ελπίδα για την συνέχεια του στην ομάδα ιδιαίτερα όταν γίνονται μετά από τέτοιο ξενέρωμα.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

καλά αυτό με τον κυργιάκο δεν υπάρχει..

ούτε αγγλικά δε μπορεί να μεταφράσει σωστά...

απορώ γιατί υπάρχει ακόμα εκεί μέσα
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

γιατι να φταίει ο Κυριάκος και όχι αυτοί που μετέφεραν σε κείμενο τη συνέντευξη;;;;;; αφού λέει ο φίλος παραπάνω:
ο Κυριάκος μεταφράζει: "μπορεί να ήρθα μόνο για έξι μήνες αρχικά", και η λέξη "αρχικά" που παραλείφθηκε στα άρθρα
:? :? :? :? :? :?
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

danirifle έγραψε:καλά αυτό με τον κυργιάκο δεν υπάρχει..

ούτε αγγλικά δε μπορεί να μεταφράσει σωστά...

απορώ γιατί υπάρχει ακόμα εκεί μέσα

Από όσο τον έχω παρακολουθήσει πιστεύω ότι ο Κυριάκος κάνει καλή απόδοση των μεταφράσεων ακόμα και όταν ο ομιλητής μιλάει για αρκετή ώρα χωρίς να του διαφεύγει κάτι από αυτά που λέει.

Ο K_geo το θέτει σωστά. Προσέξτε ότι υπάρχει συγκεκριμένη ερώτηση που αναφέρεται στον διαιτητή του αγώνα με τον παο και στην διαιτησία και ουσιαστικά ο bibras με την απάντηση του αποφεύγει να σχολιάσει την διαιτησία. Όμως η μεταφορά της συνέντευξης σε γραπτό κείμενο με παραποιημένη την ερώτηση και με την εμφάνιση στην απάντηση δήθεν αυθόρμητο σχόλιο του bibra για την διαιτησία από το πουθενά, ουσιαστικά τον εμφανίζει ως να έχει καταλάβει τι παίζεται με την διαιτησία και στην πρώτη του ευκαιρία να το στιγματίζει. Αυτό είναι πολύ επικίνδυνο και μπορεί να τον στοχοποιεί στους διαιτητές για την συνέχεια. :twisted:

Με βάση και το παραπάνω φαίνεται να μην έχει μεταφερθεί σωστά η συνέντευξη στα κείμενα και απλά άφησα μια πολύ μικρή επιφύλαξη στην απόδοση της μετάφρασης διότι δεν υπάρχει η αρχική δήλωση του παίκτη. Η δήλωση "μπορεί να ήρθα μόνο για έξι μήνες αρχικά" σημαίνει ότι ήρθα για έξι μήνες με προοπτική συνέχειας ενώ η δήλωση "μπορεί να ήρθα μόνο για έξι μήνες" σημαίνει πρωτίστως γειά σας και ίσως το δούμε ξανά. Για αυτό θεώρησα σημαντικό να ακούσω τον ίδιο τον παίκτη τι λέει ώστε να μην υπάρχει πιθανότητα λάθος μεταφοράς σε δηλώσεις που αφορούν την μεγάλη επιθυμία μας για αυτόν.

Δεν ξέρω από ποιόν προέρχεται η μεταφορά της συνέντευξης σε κείμενα. Αν είναι από φιλικό περιβάλλον (πράγμα μάλλον δύσκολο) ο συντάκτης είναι πολύ αφελής και απρόσεχτος ενώ στην άλλη περίπτωση :twisted: :twisted: προτείνω να μπεί η πηγή του κειμένου στην black list του Paokmania για προσπάθεια πρόκλησης ζημιάς στο μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας με αφορμή μάλιστα μια σημαντική διάκριση για αυτόν που τον ζεσταίνει με την ομάδα.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

δεν αναφέρομαι στη συγκεκριμένη συνέντευξη
μιλάω για το σύνολο των μεταφράσεων του κυργιάκου
τεσπα, δεν είναι ον τόπικ, οπότε δεν το συνεχίζω
black death

Δημοσίευση από black death »

Τα Αγγλικά του Χουμπ, όπως και το Λάζλο παλιότερα, δεν είναι και ότι καλύτερο πάντως. Απορώ δηλαδή πόσο δύσκολο είναι για μια μεγάλη ΠΑΕ να προσλάβει μεταφραστή/διερμηνέα της γλώσσας του προπονητή.
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα για το αν μπορει η παε να προσλαβει διερμηνεα για τη γλωσσα του προπονητη. το μονο ευκολο.
μπορει να γινεται απο επιλογη αυτο. μπορει ακομα κι ο χουμπ να το θελει, να δινει συνεντευξεις στα αγγλικα. δεν ξερουμε.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Αλλη μια φορά γιατί η συζήτηση έχει πάει τελείως αλλού:

Βίντεο (http://www.paokfc.gr/en/news-en/bibras- ... ard-video/) στο 3:10
Ερώτηση προς Bibras: Θέλει να δώσει δύο εντυπώσεις για το ελληνικό πρωτάθλημα, για τον διαιτητή γιατί συζητήθηκε πολύ τελευταία η διαιτησία.
Bibras: Για τους διαιτητές καταρχήν δεν θέλω να μιλήσω γιατί πιστεύω ότι αυτή δεν είναι η δουλειά μου, δεν κάνει καλό......
Συμπέρασμα : Αποφεύγει στην ερώτηση-παγίδα για την διαιτησία να μιλήσει για αυτήν.

Αντίστοιχα το δημοσίευμα που παρέθεσε παραπάνω ο Othin
Ερώτηση: Για την εικόνα του από το ελληνικό ποδόσφαιρο;
Απάντηση: "Για τους διαιτητές δεν θέλω να μιλησω. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι καλύτερο από αυτό που πίστευα, ενώ για την ομάδα και για την πόλη έχω να πω ότι αισθάνομαι καταπληκτικά".
Συμπέρασμα: Η ερώτηση παραποιήθηκε από τον συντάκτη του γραπτού κειμένου και η πρώτη εντύπωση που έκανε στον Bibras το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι οι διαιτητές και δεν θέλει όμως να το προχωρήσει παραπέρα αλλά το στιγματίζει ώς πρώτη εικόνα.

Επομένως το δημοσίευμα στοχοποιεί τον Bibras στους διατητές: Παραποιείται το νόημα των απαντήσεων και εμφανίζεται ο ίδιος να στοχοποιεί την διαιτησία (ενώ κάνει ακριβώς το αντίθετο) και αυτό μπορεί να φέρει αντίποινα στην συνέχεια. Αντί να τον σέβονται οι διαιτητές με βάση την αξία του, να τον στοχοποιήσουν και αυτοί ως εκδίκηση. Είναι δημοσίευμα που με τον τρόπο που αποδίδεται είναι αχρείο γιατί εκμεταλλευόμενοι μια σημαντική στιγμή για τον ίδιο, λειτουργεί αγωνιστικά και μεταγραφικά εις βάρος της ομάδας για αυτό και η αγανάκτηση μου και sorry για την επιμονή μου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”