σε καθαρα γκολ βουκιτς 6 επειτα βιτορ 5..........

Είχα την εντύπωση ότι ο Ουμπιντες ήταν 27-28. Άκυρο τότε. Ούτε ο Ουμπιντες. Μόνο Καραγκουνη κι αυτό σαν μεταγραφή επένδυσης.Demir έγραψε:Ο ουμπιδες είναι παικταρας.. Απλά έπρεπε να τν κλείσεις καλοκαιρι Τζαμπαα... Τώρα για 32 χρόνων παίκτη να δώσεις 400.000 είναι παρά πολλά... Η ομάδα θέλει επιτελικό χάφ γιατί είναι ακίνδυνη...μόνο ο Λουκάς παει κάθετα .. Οι άλλοι γύρο γύρο...
Sorry αν σε μπέρδεψα αγαπητέ! Μια διευκρίνηση που ίσως φανεί χρήσιμη..sotos26 έγραψε:To σκεπτικό του αόρατού πολύ ωραίο αλλά δυστηχώς χάνει στο εξής...Ο ΠΑΟΚ έχει γύρω στους 37.000 πόντους πες 38.000, ο τελευταίος των ισχυρών στα playoff πέρσι είχε ΄γυρω στα 55.000, άντε να χει του χρόνου 50.000 ή σε δυο χ΄ρονια που λέει ο Σαντμαν, 12.000 πόντοι? Πρέπει να σηκώσω το ΟΥΕΦΑ ρε αδερφέ για να το φτάσω αυτό το νούμερο! Γενικά η είσοδος στο ΤΣ.Λ. μέσω της οδού των μη πρωταθλητών είναι μη ρεαλιστική, θα είσαι στους αδύνατους τέλος! Με βάση βέβαια τα υπόλοιπα του σκεπτικού του αόρατου έτσι?(όχι μεγάλες μεταγγραφές-συμβόλαια) Αν πάρω όμως Σκόκο και χαφάρα πίσω του, δυο έστω ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ στον άξονα(εννοείται κρατάς Στοχ ή πέρνεις στα ίδια επίπεδα παίχτη) ίσως λέω ίσως να κάνεις το σχεδόν αδιανόητο να πετάξεις μια-δυο ομάδες έξω απ'το ΟΥΕΦΑ φέτος, και την δυνατή του ΤΣ.Λ του χρόνου...Ξέρετε κάτι? Θα το πάρω του χρόνου, με δυο παιχταράδες και με Στέφενς δεύτερη χρονία, κάποια παλτά θα χουν φύγει, και και...Πρέπει όμως να πάρει δυο τέτοιους παίχτες, δε γίνεται αλλιώς. Μη συγκρίνουμε τον Πατέρα τώρα και δεν ξέρω εγώ τι, απλά και ωραία:Πήρε 8εκ. παίχτες ο γαύρος φέτος? Μη μου λετε για τα λεφτά του Τσλ που πέρνει γιατί θα σου πω πως ο Κόκκαλης πρώτα τα χωσε πήρε παιχταράδες, το σήκωσε και έπαιξε ΤΣ.Λ δεν έπαιξε ο ΟΣΦΠ σαν μη πρωταθλητής Τσ.λ...Μεταγγραφές οπότε, δε θα πω σαν τους πολλούς που λένε 10-15, 2 και καλούς, 2 πάρε ή ένα 6άρι και ένα 11άρι ή ένα 8άρι και ένα 11άρι όπως γουστάρεις Ιβάν, αλλά μην τους ακούς! Η καφετιέρα η φτηνή? Ξέρεις εκείνη που σου πε η Μαρία να πάρεις? Θα χαλάσει μάγκα! ¨Οτι δίνεις πέρνεις και άμα πέρνεις Ιγκλέσιες πρώτος δε θα βγεις