11.Miroslav Stoch

Άβαταρ μέλους
guardian4

Re: 11.Miroslav Stoch

Δημοσίευση από guardian4 »

danirifle έγραψε:
guardian4 έγραψε:Σου λειπει ενας αντελινο απ την αλλη.
Υπομονη μεχρι ιανουαριο :opaokara:
α έτσι! οι αντίπαλοι για να τον κόψουν πάνε πάντα 2 ή ακόμα και 3. αν η δεξιά πλευρά γίνει ακόμα πιο δυνατή, δε θα μπορούν να το κάνουν αυτό
Αυτο ακριβως. Stelyk ελπιζω να ειναι ακομα ενας λογος να ερθει χειμωνα. Αλλωστε καπως ετσι τον κλεισαμε απο την πορτο.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ποτε δεν βαραμε δευτερο πεναλτι τη στιγμη που εχουμε χασει ενα(εκτος βεβαια αν εισαι ο μεσι ή ο κριστιανο).
καταφερες στο β΄ημιχρονο να εισαι με τους αντιπαλους
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

desperando έγραψε:ποτε δεν βαραμε δευτερο πεναλτι τη στιγμη που εχουμε χασει ενα(εκτος βεβαια αν εισαι ο μεσι ή ο κριστιανο)
ή Γιώργος Κωστίκος :lol: :lol: :lol:

Σοβαρά τώρα. Έχω την εντύπωση ότι τον παρακίνησαν να το βαρέσει. Σα να πήρε το μάτι μου τον Σάλπι να το κάνει, αλλά ο γιος μου ήταν πολύ ανήσυχος εκείνη την ώρα (μάλλον πονούσαν τα ματάκια του :lol: :lol: ) και δεν βάζω το χέρι μου στο βαγγέλιο.

EDIT : μη βιάζεστε ορισμένοι. Enough said.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Shit happens, δεν πειραζει εφοσων νικησαμε.
Περισσοτερη προσαπθεια στις προπονησεις.

Πρεπει να περιμενουμε να δεσουν οι καινουργιοι παικτες με την ομαδα.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

angelheart έγραψε:
desperando έγραψε:ποτε δεν βαραμε δευτερο πεναλτι τη στιγμη που εχουμε χασει ενα(εκτος βεβαια αν εισαι ο μεσι ή ο κριστιανο)
ή Γιώργος Κωστίκος :lol: :lol: :lol:

Σοβαρά τώρα. Έχω την εντύπωση ότι τον παρακίνησαν να το βαρέσει. Σα να πήρε το μάτι μου τον Σάλπι να το κάνει, αλλά ο γιος μου ήταν πολύ ανήσυχος εκείνη την ώρα (μάλλον πονούσαν τα ματάκια του :lol: :lol: ) και δεν βάζω το χέρι μου στο βαγγέλιο.

EDIT : μη βιάζεστε ορισμένοι. Enough said.
ετσι ειναι,ο σαλπι του εδωσε την μπαλα.αλλα οταν εχεις ειδη χασει ενα πεναλτι δεν βαρας και αλλο γιατι ο μη γενοιτο αν χασεις και το δευτερο μετα αδειαζεις ψυχολογικα,οτι ακριβως ειδαμε στο β΄ημιχρονο
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

σωστος ντεσπε ειδικα σε μια φαση στο 2ο ημιχρονο που ενω ειχε χωρο για σουτ στο τελος εχασε την μπαλα.
παντως ειχε μια καλη προπσθεια στο 2ο ημιχρονο δειγμα του οτι δεν τον γαμησε εντελως ψυχολογικα.

κρατηστε τον και φερτε του και τον Βιειρινια απο δεξια να κανουμε παπαδες του χρονου αντε εμεις θα τα λεμε ολα??...

:pano:
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Μέχρι τώρα έβλεπα μία εικόνα κάποιου που θεωρεί ότι είναι σε παραπάνω επίπεδο και η ομάδα του χρωστάει. Νομίζω ότι από σήμερα, με τα δυο χαμένα πέναλτι, συνειδητοποιεί ότι πλέον αυτός χρωστάει στην ομάδα. Και τον βλέπω να το ξεπληρώνει σε καμιά δεκαριά μέρες... ;)
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

stelyk έγραψε:σωστος ντεσπε ειδικα σε μια φαση στο 2ο ημιχρονο που ενω ειχε χωρο για σουτ στο τελος εχασε την μπαλα.
παντως ειχε μια καλη προπσθεια στο 2ο ημιχρονο δειγμα του οτι δεν τον γαμησε εντελως ψυχολογικα.

κρατηστε τον και φερτε του και τον Βιειρινια απο δεξια να κανουμε παπαδες του χρονου αντε εμεις θα τα λεμε ολα??...

:pano:
+1
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

stephanos έγραψε:Μέχρι τώρα έβλεπα μία εικόνα κάποιου που θεωρεί ότι είναι σε παραπάνω επίπεδο και η ομάδα του χρωστάει. Νομίζω ότι από σήμερα, με τα δυο χαμένα πέναλτι, συνειδητοποιεί ότι πλέον αυτός χρωστάει στην ομάδα. Και τον βλέπω να το ξεπληρώνει σε καμιά δεκαριά μέρες... ;)

μεσα εισαι κατι με λεει οτι στο τηγανι οι "δανεικοι" μας θα φανε γαυρο......
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Πολύ σωστή απόφαση να εκτελέσεις εσύ ξανά το 2ο πέναλτι. Έτσι κάνουν οι σωστοί παίχτες και άσε τους lossers να λένε ότι θέλουν. Το χασες όμως, αλλά δεν (πολύ)πειράζει. Καλός στο πρώτο, άφαντος στο δεύτερο ημίχρονο.
Άβαταρ μέλους
SRV

Δημοσίευση από SRV »

Sick Bastard έγραψε:Πολύ σωστή απόφαση να εκτελέσεις εσύ ξανά το 2ο πέναλτι. Έτσι κάνουν οι σωστοί παίχτες και άσε τους lossers να λένε ότι θέλουν. Το χασες όμως, αλλά δεν (πολύ)πειράζει. Καλός στο πρώτο, άφαντος στο δεύτερο ημίχρονο.
Άρρωστε, μπήκα να γράψω το ίδιο, διάβασα το post σου και καλύφθηκα 100%.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Εξαρτάται από το παίκτη και τη γενικότερη αποδοχή που έχει

Πχ αν στη θέση του Στοχ ήταν ο Κλάους θα είχε γίνει σήμερα της καρι@λας.
Πχ αν ήταν ο Γκαρσία , δε θα γινόταν καθόλου κουβέντα.

Είναι μια κατάσταση που πιο πολλά έχεις να χάσεις παρά να κερδίσεις.. άρα καλύτερα να μη μπλέξεις αν δεν είσαι βαρύ όνομα και έχεις αρκιντια ως παίκτης
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

giapas έγραψε:Εξαρτάται από το παίκτη και τη γενικότερη αποδοχή που έχει

Πχ αν στη θέση του Στοχ ήταν ο Κλάους θα είχε γίνει σήμερα της καρι@λας.
Πχ αν ήταν ο Γκαρσία , δε θα γινόταν καθόλου κουβέντα.

Είναι μια κατάσταση που πιο πολλά έχεις να χάσεις παρά να κερδίσεις.. άρα καλύτερα να μη μπλέξεις αν δεν είσαι βαρύ όνομα και έχεις αρκιντια ως παίκτης
αμα ηταν ο Γκαρσια μπορει να ηταν χειροτερα τα πραγματα απο τους καλοθελητες ;)
giapas

Δημοσίευση από giapas »

ανέφερα το Παυλάρα ως παράδειγμα παίκτη με αρκιντια αλλά και με μεγάλη αποδοχή από το κόσμο .... !!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

stephanos έγραψε:Μέχρι τώρα έβλεπα μία εικόνα κάποιου που θεωρεί ότι είναι σε παραπάνω επίπεδο και η ομάδα του χρωστάει. Νομίζω ότι από σήμερα, με τα δυο χαμένα πέναλτι, συνειδητοποιεί ότι πλέον αυτός χρωστάει στην ομάδα. Και τον βλέπω να το ξεπληρώνει σε καμιά δεκαριά μέρες... ;)
ΜΑΚΑΡΙ!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”