Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
logios

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II

Δημοσίευση από logios »

Ρε παλήκαρε, εσύ και κάποιοι ακόμη δεν ασκείται κριτική , περιμένετε στην γωνία.
Ακόμη και καλές κινήσεις σας δημιουργούν υποψίες , για εμένα είναι καθαρά πόλεμος εναντίον της διοίκησης , του μεγαλομετόχου και εν τέλει του ΠΑΟΚ.
Μην μου γράψετε για απόψεις, για δημοκρατία και άλλα χιλιοειπωμένα, μπορεί ο γραπτός λόγος να παρερμηνεύεται αλλά πλέον για ορισμένα μέλη είναι ξεκάθαρο ότι θεωρούν τους διοικούντες άχρηστους άρα εκ προοιμίου αποτυχημένους με κακές επιλογές.
Φέτος είναι μια καινούργια αρχή και το σωστό είναι οι νέες συνεργασίες για να ξεκινήσουν σωστά και να παράξουν έργο πρέπει να περιβάλλονται με εμπιστοσύνη.
Δεν είναι λάθος αυτό που κάνει ο Σαββίδης , να δείχνει εμπιστοσύνη, ούτε θα είναι βλάκας αν τον διαψεύσουν.
Είμαι off topic και δεν το συνεχίζω άλλο .
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Υπονοησες τουλαχιστον εγω αυτο καταλαβα,οταν γραφεις πως γινεται η φενερ να αφηνει τον μοναδικο της αριστερο εξτρεμ και το πως αυτος ο παιχταρας των μεταξυ μας παιχνιδιων φευγει τι να υποθεσει καποιος?

Υ.Γ Οταν απευθηνεσαι σε ανθρωπους που μπαινουν στον κοπο να απαντησουν στις χαζοερωτησεις σου εστω και με χαζοαπαντησεις καλο ειναι να μιλας καλυτερα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

stelyk έγραψε:Ρε παιδια οκ μη του την πεφτετε και γινομαστε μπαχαλο χωρις λογο μια ερωτηση εκανε ο ανθρωπος, που οκ την εκανε καπως που φαινεται παρεξηγησημη. Αλλα προφανως ρωταει γιατι τετοιο παιχταρα και χωρις να σαι καμμια υπερομαδα δεν τον αφηνεις ετσι ευκολα να φυγει.
cool...

Η φενερ τα 2 τελευταια χρονια εχει αλλαξει επιπεδο δεν ειναι η ομαδα που αντιμετωπισαμε.
περσι εφτασε πολυ κοντα σε ευρωπαικο τελικο και αποκλειστηκε στις λεπτομερεις απο την μπενφικα.
Και στη τελικη επιπεδο βιερινια ειπαμε οτι ειναι ο παιχτης οχι μπειλ.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Sick Bastard έγραψε:Αν δεν σ αρέσει το τραγούδι μην το ακούς, δεν το βαλα για σένα έτσι κι αλλιώς.
Και δεν άρχισα εγώ να μιλάω μάγκικα.
Το ''αδειάζω το ροστερ'' δε με ικανοποιεί ως απάντηση.
Δεν απαξίωσα κανέναν παίχτη, δεν αναφέρθηκα σε κανένα ιατρικό πρόβλημα κι όμως μερικοί το πάτε εκεί με τη μία.
Ε, θα απαντήσω αναλόγως.

αυτό που λέει ο stelyk.

και ουτε καν είπα πρώτος τη λέξη ''ξεφορτώθηκε''
Το να λες τον αλλον να το βουλώσει ενω δεν σε μίλησε ασχημα ανωμνυμα είναι βλαχομαγκιά,

Αδειάζω το ρόστερ δεν σε καλύπτει?ενω εχει γίνει πρόπερσι απο εμάς?θα εχουν μειωμένα εσοδα επειδη θα μείνιυν εξω απο την ευρώπη
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

karlat85 έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:Ποιός τον απαξιώνει;

Απλά θέλω να μάθω γιατί ο παιχταράς που θυμάμαι απ το δικό μας ματς, τώρα τον δίνει δανεικό η ομάδα του.
Ξέρεις να που πεις; Είναι επειδή πέρυσι έπαιξε μόνο 20 φορές; Και γιατί;
Ξέρεις; Αν όχι, με όλο το σεβασμό, βούλωσέ το όχι τίποτα άλλο, αλλά για να μην βγάζεις ανόητα συμπεράσματα.

δεν σε μιλησα ετσι ΟΚ?,πήξαμε απο βλαχομαγκές,σου εξήγησε ο αλλος παραπάνω ,τι άλλο θες?αδειάζει το ρόστερ,

Τα ανοητα συμπεράσματα βγαίνουν απτς βλακείες τραγούδια που βάζεις
Έλα ρε , για μένα είναι η αφιέρωση. Ναι, τον παρεξηγήσαμε μια ερώτηση έκανε.......
black death

Δημοσίευση από black death »

obanebane έγραψε: Και στη τελικη επιπεδο βιερινια ειπαμε οτι ειναι ο παιχτης οχι μπειλ.
Ε καλά τώρα, αν κάποιος διάβαζε συχνά το φόρουμ και ήταν λίγο άσχετος με τη μπάλα θα συμπέραινε ότι ο πρώτος είναι καλύτερος.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

stelyk έγραψε:οι τραυματισμοι του απο

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.transfermarkt.co.uk/en/stoch/profil/spieler_45559.html
Season from to Injury
12/13 23.01.2013 27.01.2013
12/13 14.01.2013 21.01.2013 Flu
11/12 17.02.2012 19.02.2012 Knee injury

20 συμμετοχες περυσι σε ολες τις διοργανωσεις χωρις γκολ!!!

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://en.wikipedia.org/wiki/Miroslav_Stoch
Είναι klein τραυματισμοί και δεν κράτησαν για πολύ.
Αυτό το 20 συμμετοχές χωρίς γκολ με προβληματίζει, σημασία περισσότερο έχει το πόσα λεπτά έπαιξε, διότι αν έκανε 20 συμμετοχές και οι 10 ήταν αλλαγή στο 85', τότε δεν είναι τόσο σπουδαίο όσο φαίνεται...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Sick Bastard έγραψε:Αν δεν σ αρέσει το τραγούδι μην το ακούς, δεν το βαλα για σένα έτσι κι αλλιώς.
Και δεν άρχισα εγώ να μιλάω μάγκικα.
Το ''αδειάζω το ροστερ'' δε με ικανοποιεί ως απάντηση.
Δεν απαξίωσα κανέναν παίχτη, δεν αναφέρθηκα σε κανένα ιατρικό πρόβλημα κι όμως μερικοί το πάτε εκεί με τη μία.
Ε, θα απαντήσω αναλόγως.

αυτό που λέει ο stelyk.

και ουτε καν είπα πρώτος τη λέξη ''ξεφορτώθηκε''
Τι δε καταλαβαινεις? γιατι θα μας τρελανεις και το συνεχιζεις κιολας,αφου μπηκες στο κοπο να δεις το τρανσφερμαρκετ κοιτα λιγο τι ροστερ διαθετουν οι τουρκοι,και γιατι ειναι κακο στη τελικη ενας πολυ καλος παιχτης να μην υπολογιζεται απο μια ομαδα του επιπεδου της φενερ?
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

obanebane έγραψε:Υπονοησες τουλαχιστον εγω αυτο καταλαβα,οταν γραφεις πως γινεται η φενερ να αφηνει τον μοναδικο της αριστερο εξτρεμ και το πως αυτος ο παιχταρας των μεταξυ μας παιχνιδιων φευγει τι να υποθεσει καποιος?

Υ.Γ Οταν απευθηνεσαι σε ανθρωπους που μπαινουν στον κοπο να απαντησουν στις χαζοερωτησεις σου εστω και με χαζοαπαντησεις καλο ειναι να μιλας καλυτερα.
Επειδή εσύ κατάλαβες λάθος η ερώτησή μου είναι χαζή; Fuck logic όχι αστεία.
Λεώ σύμφωνα με τη τρανσφερμαρκ είναι το μοανδικό τους εξτρέμ. Ούτε ασπάστηκα αυτό που γράφουν, ούτε τίποτα, μια ελάχιστη, μικρή έρευνα έκανα των 2 λεπτών. Επίσης, αφού παιχταρά τον θυμάμαι τι να πω; και το έγραψα για να δείξω σε ορισμένους λόγιους και καρλάτους ότι το θεωρώ μια χαρά παίχτη, άσχετο αν αυτοί λόγω κόμπλας δεν καταλαβαίνουν.
Τώρα, πως εσύ έβγαλες το συμπέρασμα ότι αναφέρομαι σε ιατρικά προβλήματα κι από εκεί είναι και χαζές οι ερωτήσεις (φαντάζομαι εσύ κάνεις μόνο έξυπνες) είπαμε fuck logic.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

επειδή και εγώ εξέφρασα αμφιβολίες και απορίες, γίνεται να αφήσετε στην άκρη προσωπικές κοντρίτσες και να μου δώσει κάποιος να καταλάβω?

είναι τόσο υψηλού επιπέδου πλεόν η Φενερ που δε χρειάζεται έναν τόσο καλό παίκτη? Πέρυσι πχ , στα υπόλοιπα παιχνίδια ποιος έπαιζε στη θέση του? Φέτος έκαναν καμιά μεταγραφή για εκεί?

Ανεξάρτητα απο το τρόπο που εκφράζεται κάποιος, δε γίνεται να μην αμφισβητήσεις κάποια πράγματα ούτε να μην είσαι σκεπτικός-επιφυλακτικός. Και αυτό δε προκαλείται ούτε από κοντρα για διοικηση , ούτε απο εξυπνάδα ούτε τίποτα. Η όλη ιστορία των δανεικών στις περισσότερες ομάδες, δείχνει ότι δανεικός παίκτης δε φεύγει κάποιος όταν πάει καλά... όταν για χ-ψ λόγους υπάρχει θέμα, τότε σκέφτεσαι να τον δανείσεις ( πχ τραυματισμός νεσιντ, πχ κάτω-βόλτα Νιμανί και άλλα πολλά )
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αράξτε ρε παιδιά, μισή παρεξήγηση και αρπάζεστε, και οι δύο πλευρές.
Είναι Αύγουστος, δίνει ΑΓΩΝΑ ο Π.Α.Ο.Κ. απόψε, κλείνουμε παιχταρά και βρίσκετε αφορμή πάνω στο πιο ασήμαντο από τα τρία για να ψιλοαρπαχτείτε..
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Over & out από μένα, ξεσκίστε ελεύθερα, ζήτω το έθνος.
Άβαταρ μέλους
obanebane

giapas έγραψε:επειδή και εγώ εξέφρασα αμφιβολίες και απορίες, γίνεται να αφήσετε στην άκρη προσωπικές κοντρίτσες και να μου δώσει κάποιος να καταλάβω?

είναι τόσο υψηλού επιπέδου πλεόν η Φενερ που δε χρειάζεται έναν τόσο καλό παίκτη? Πέρυσι πχ , στα υπόλοιπα παιχνίδια ποιος έπαιζε στη θέση του? Φέτος έκαναν καμιά μεταγραφή για εκεί?

Ανεξάρτητα απο το τρόπο που εκφράζεται κάποιος, δε γίνεται να μην αμφισβητήσεις κάποια πράγματα ούτε να μην είσαι σκεπτικός-επιφυλακτικός. Και αυτό δε προκαλείται ούτε από κοντρα για διοικηση , ούτε απο εξυπνάδα ούτε τίποτα. Η όλη ιστορία των δανεικών στις περισσότερες ομάδες, δείχνει ότι δανεικός παίκτης δε φεύγει κάποιος όταν πάει καλά... όταν για χ-ψ λόγους υπάρχει θέμα, τότε σκέφτεσαι να τον δανείσεις ( πχ τραυματισμός νεσιντ, πχ κάτω-βόλτα Νιμανί και άλλα πολλά )

Το οτι μπορει να μην υπολογιζεται και θελουν να τον πουλησουν δεν μπορει να παιζει?
Και οτι τον στελνουν δανεικο καπου που να παιζει για να ανεβασει τις μετοχες του και να πουληθει περισσοτερο απο οσα αξιζει τωρα δεν μπορει και αυτο να ισχυει?
Εγω αν δε μπει ρητρα στον παιχτη τοτε ναι θα στραβωσω μονο τοτε ομως.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Τοκ!τοκ!Ειναι τρελοι αυτοι οι ΠΑΟΚτσηδες

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Τέλος πάντων,απλως,απάντησα στην ερωτηση σου ποσα αριστερα εξτρεμ εχει η φενερ,κανενα κομπλεξ προς εσενα,το σταματάω

Και η ρήτρα είναι κάτι σχετικο,αν θελει να τον αγορασει-πουλήσει ολα γίνονται,μπορει να μπει και ρήτρα 7 εκ,και να ερθει με 1,

Η φενερ θα εχει πολυ εγάλη απώλεια εσόδων οχι μονο απο τα λεφτα τις UEFA αλλα και απο το τουρκικο χρηματιστήριο μολις ανακοινωθεί η τιμωρία της
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”