prist64 έγραψε:Επειδη βλεπω υπερμετρη αισιοδοξια
χωρις να στοιχειοθετειται και επειδη εχω κι εγω κωλ......ε ε αποψη
θα κανω ενα σεναριο.
Δεν εχουμε παιξει με τα "χαψία" και χθες ηταν διαιτητης ο παππας.
Μπαινουμε μεσα και πιεζουμε και το τρεχουμε το Αγρινιο
οπως ακριβως εγινε χθες.
Αρχιζει το κορακι φρ και φρ και φρ και δεν σε αφηνει να παιξεις.
Βαζουμε το γκολ αλλά στην δευτερη φαση που τον "παιρνει" σηκωνει την σημαια ο λάινσμαν
και το ακυρωνει.Μαζι με τα άλλα φαλτσοσφυριγματα σε κανει "ανω κατω".
Στην φαση δοκαρι και εξω,ειναι δοκαρι και μεσα.
Στην κατασταση που ηταν το γηπεδο,πιο ευκολα ετρωγες ακομη ενα παρα εβαζες το τριτο να καθαρισεις το ματς.
Ειμαι περιεργος,αν και πιθανολογω ευκολα,τι θα διαβαζα σημερα.
................
Δηλαδή τώρα για να καταλάβω αδερφέ!
Πες μου ΈΝΑΝ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ που αρχίζεις και λες τα παραπάνω σενάρια.
Είδαμε μετά από ΠΟΛΥ καιρό έναν σοβαρό ΠΑΟΚ, με (επιτέλους) ένα ορθολογικό σύστημα στο χορτάρι!
Είδαμε παίχτες που έδειξαν πάθος, σοβαρότητα και πυγμή σε όλη την διάρκεια!
Και μεις καθόμαστε και μαυρίζουμε την ωραία ατμόσφαιρα με ΣΕΝΑΡΙΑ ότι ΑΝ ο διαιτητής μας έκανε εκείνο, ΑΝ η μπάλα έμπαινε δοκάρι μέσα, ΑΝ μας ακύρωναν γκολ, ΑΝ ...... ΑΝ η γιαγιά μου είχε παπάρια!
Και το άλλο δεν το πιάνω, ότι επειδή το γήπεδο ήταν πισίνα θα τρώγαμε εμείς ευκολότερα γκολ , παρά να βάζαμε!
Δηλαδή στην βροχή ο Παναιτωλικός έχει καλύτερη ομάδα από την δική μας και θα το έβαζαν αυτοί?
Θα μικρύνουμε και άλλο την ομάδα μας ρε παιδιά???
Αντί για να χαρούμε την όμορφή αυτή νίκη με την ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, εμείς λέμε για σενάρια ήττας. ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ για τον προπονητή ρε σεις! Πείτε κάτι αισιόδοξο για το καινούργιο ξεκίνημα του Βλάνταν και αφήστε την μίρλα!
Υ.γ. Μερικοί σταματήστε επιτέλους την συνεχόμενη ειρωνεία! 1-2 δεν πειράζει, αλλά όταν γίνεται σε όλα τα ποστ αρχίζει να γίνεται κουραστικό!
ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ και όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό .... να το κοιτάξει!
Σταράτα μιλάω και αδερφικά! Φαντάζομαι ότι απευθύνομαι σε σοβαρούς ανθρώπους που μπορούν να διαβάζουν!