joshua έγραψε:Μεγαλος μου φοβος για το φετινο καλοκαιρι ειναι μην επαναληφθουν λαθη του 2009 που χαρην μεγαλου νεοπλουτισμου αντι για ποιοτικες προσθηκες φεραμε μια καραβια μετριοτητων απο την οποια ελαχιστοι επιβιωσαν.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
- Maximus
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Καλό το βάθος και οπως τα λέτε, αλλά υπενθυμίζω και την άποψη του Τζόσουα...
Αν φτάσουμε στο επίπεδο να εχουμε στον πάγκο παίχτες οπως ο ιγκλεσιας, ο φυτανιδης τότε εχουμε κάνει ενα μεγαλο βήμα Στη δημιουργια μιας μεγάλης ομάδας!
Sent from my mind using boobs power
Sent from my mind using boobs power
ΑΥτό ακριβώς. ΕΙδικά ο Ιγκλέσιας όποτε τον έχουμε αντιμετωπίσει μας έχει ΤΣΑΚΙΣΕΙ στο κέντρο. Είναι αστείο και να τον παρομοιάζουμε με παίκτες στυλ Αμπουμπακάρι κλπ. Εκείνοι δεν ήταν τίποτα και έμειναν στο τίποτα.
Για τον Φωτάκη έχω εκφραστεί, δε βλέπω το λόγο να συνεχίζω να τον μειώνω δημοσίως.
Το ξαναγράφω ο Ιγκλέσιας πολύ καλή επιλογή. Ο Σκόνδρας έτσι κι έτσι. Ο Φυτανίδης για πάγκο μια χαρά.
Για τον Φωτάκη έχω εκφραστεί, δε βλέπω το λόγο να συνεχίζω να τον μειώνω δημοσίως.
Το ξαναγράφω ο Ιγκλέσιας πολύ καλή επιλογή. Ο Σκόνδρας έτσι κι έτσι. Ο Φυτανίδης για πάγκο μια χαρά.
με λιγα λογια δεν μπορουμε να κρινουμε τις μεταγραφικες κινησεις πριν ολοκληρωθει η μεταγραφικη περιοδος 

Και μπορεί να είναι ψιλά γράμματα, αλλά μην ξεχνάμε οτι εάν έρθουν 10+ παίκτες, το να γνωρίζονται τόσο καλά και μεταξύ τους και με το εδώ status quo τουλάχιστον 2-3 από αυτούς, είναι πλεονέκτημα για το δέσιμο της ομάδας. Γιατί συνήθως μέχρι να στρώσεις είναι που χάνεις βαθμούς στις πρώτες αγωνιστικές.
καταρχην που γραφει για σκονδρα και ιγκλεσιας ρε παιδια?
αν ερθουν και οι 2 μαζι και ο φυτανιδης θα μιλαμε για προτζεκτ βασισμενο σε ΓΔ? ο θεος να μας βοηθησει...
αν ερθουν και οι 2 μαζι και ο φυτανιδης θα μιλαμε για προτζεκτ βασισμενο σε ΓΔ? ο θεος να μας βοηθησει...
Μην σου πω και πριν ολοκληρωθεί η σεζόν 13-14...jibbie έγραψε:με λιγα λογια δεν μπορουμε να κρινουμε τις μεταγραφικες κινησεις πριν ολοκληρωθει η μεταγραφικη περιοδος

Αυτό από πού προκύπτει;marley 4 έγραψε:
Όταν θέλεις να χτυπήσεις πρωτάθλημα οι παγκίτες σου πρέπει να είναι επιπέδου Φυτανιδη και Ιγκλέσιας που σε όλες τις υπόλοιπες ομάδες πλην του γαύρου παίζουν βασικοί με κλειστά τα ματια. Αντίθετα ο Robert πχ δε μπορεί ούτε στον πάγκο του ΠΑΟΚ να είναι του χρόνου.
Τώρα για το τρέμε Zenit και Lyon και άλλα τέτοια νομίζω δεν υπάρχει μεταγραφή που να μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή η οποία θα προκαλέσει τρέμουλο σε ομάδες τέτοιου επιπέδου, γι αυτό καλό είναι τις μεταγραφές να τις κρίνουμε με βάση τα Ελληνικά δεδομένα και όχι με τα δεδομένα της Zenit που έχει το δεκαπλάσιο μπατζετ από μας. Και τον αν είναι πετυχημένη η μεταγραφική περίοδος ή όχι θα το κρίνουμε πρώτα στο τέλος της και μετά στη πορεία της χρονιάς και όχι αρχές Ιουνίου.
Τώρα για το τρέμε Zenit και Lyon και άλλα τέτοια νομίζω δεν υπάρχει μεταγραφή που να μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή η οποία θα προκαλέσει τρέμουλο σε ομάδες τέτοιου επιπέδου, γι αυτό καλό είναι τις μεταγραφές να τις κρίνουμε με βάση τα Ελληνικά δεδομένα και όχι με τα δεδομένα της Zenit που έχει το δεκαπλάσιο μπατζετ από μας. Και τον αν είναι πετυχημένη η μεταγραφική περίοδος ή όχι θα το κρίνουμε πρώτα στο τέλος της και μετά στη πορεία της χρονιάς και όχι αρχές Ιουνίου.
δεν προκυπτει απο καποθ ρε φιλε αλλα ρωταω με 4 παιχτες απο ατρομητο παραλογο σου φαινεται?
An δεν διαβασω για μεταγραφες στο επισημο site εγω δεν πιστευω κανεναν απο εσας.Δεν θα μου ανεβαζεται το αιμα στο κεφαλι τζαμπα και βερεσε... 

Πέρα από ξύλο και δύναμη, δημιουργικά μηδέν ο Ιγκλέσιας.
Και ο Λαζαρίδης εναντίον μας πέρα από καλός στην άμυνα σκοράρει κιόλας, να τον φέρουμε κι αυτόν.
Και τον Ναπολεόνι οπωσδήποτε, 2 φορές μας κάρφωσε στην Τούμπα ( άσχετα αν ήμασταν τρισάθλιοι και στις συγκεκριμένες φάσεις θα μας κάρφωνε κι ο Γιάννου ).
Και ο Λαζαρίδης εναντίον μας πέρα από καλός στην άμυνα σκοράρει κιόλας, να τον φέρουμε κι αυτόν.
Και τον Ναπολεόνι οπωσδήποτε, 2 φορές μας κάρφωσε στην Τούμπα ( άσχετα αν ήμασταν τρισάθλιοι και στις συγκεκριμένες φάσεις θα μας κάρφωνε κι ο Γιάννου ).