Argonaut4 έγραψε:Ολα τα χωριά φέτος μας πήραν αποτέλεσμα.....αλλα όχι ο Μπόλονι φταίει.
Ε όχι και χωριό ο Αστήρ Τριπόλεως! 3ος στη Super League!
Ούτε ο Παναθηναϊκός χωριό!
Είσαι εμπαθής και δάκτυλος του Ζαγοράκη (όπως πολλοί έχοντες εξουσία εδώ μέσα, να μην τα ξαναλέμε)! Και παίρνεις και λεφτά..
Argonaut4 έγραψε:Μοικάνε......τα λεφτά σε πια τράπεζα τα βάζεις?
Από την off-shore του PAOKmania δεν τα παίρνετε; ΡΕ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΛΕΜΕ!
Ο κλασσικός φετινός Π.Α.Ο.Κ.! Άχρωμος, άγευστος, ανοργασμικός, αδύναμος, άμπαλος.
Ευτυχώς τα εισιτήρια τα πλήρωσε ο Σαββίδης. Και δεν πήγε καν ο ίδιος. Κάτι ήξερε...
Πάλι καλά που τα play-offs πέφτουν μέσα στις Πανελλαδικές και δεν θα αναγκαστώ να δω αυτό το ποδοσφαιρικό εξάμβλωμα, που αν αυτή η ομάδα είχε πρόσωπο θα ήταν σαν τον Κουασιμόδο! Σιγά μην χάσω εγώ κάποια δίωρα από το διάβασμά μου για να δω αυτούς.
Τους καλοπληρωμένους βλαχοκάγκουρες!
Σκατόφλωροι! Αυτοί ήσασταν σήμερα!
Τουλάχιστον ας το πάρει η Τρίπολη. Το θέλουν, το μπορούν, το αξίζουν. Εγώ αυτούς θα υποστηρίξω..αφού παίζουν με τον γαύρο!
Υ.Γ.: Εσείς που λέγατε "klein mein το κύπελλο" δεν νομίζω να πειραχτήκατε σήμερα...έτσι;