28.Κώστας Κατσουράνης
- navigator11
Re: 28.Κώστας Κατσουράνης
Ευελπιστώ να κλείσει την καριέρα του εδώ,"ζωγραφίζοντας" για τα επόμενα 2-3 χρόνια για πλάκα σαν κεντρικός αμυντικός.Να κινηθούν οι σχετικές διαδικασίες το συντομότερο παρακαλώ.
Όταν μιλάμε για αξία μιλάμε για τον Κατσουράνη για μένα. Παίκτης που σέβεται την φανέλα του ΠΑΟΚ. Εδώ και καιρό αποστόμωσε τα κακός γραφόμενα γι αυτόν με ότι είχε σχέση με αποδυτήρια κτλπ.
Συμφωνώ στην άμεση ανανέωση του.
Συμφωνώ στην άμεση ανανέωση του.
Αφεντικό στον αγωνιστικό χώρο τον θέλω και αφεντικό τον Στέφενς στα αποδυτήρια που το δείχνει περίτρανα ότι είναι.

συμφωνώ απόλυτα με το "πιο ολοκληρωμένος" geo.
μαζί σου
και δυστυχώς δε βλέπω να βγάζουμε τέτοιο χαφ τα επόμενα χρόνια σα χώρα...
μαζί σου
και δυστυχώς δε βλέπω να βγάζουμε τέτοιο χαφ τα επόμενα χρόνια σα χώρα...
Μακάρι να τον κρατήσουμε και για του χρόνου.
Την αθλητική "αλητεία¨ του, δύσκολα την συναντάς σε επαγγελματία παίχτη. Ζεί και αναπνέει στο γήπεδο μονάχα, πώς να το πω αλλιώς......
Νομίζω (πιστεύω?) είναι ο μοναδικός άξιος διάδοχος του Παυλάρα στην ομάδα.
Μακάρι.
Την αθλητική "αλητεία¨ του, δύσκολα την συναντάς σε επαγγελματία παίχτη. Ζεί και αναπνέει στο γήπεδο μονάχα, πώς να το πω αλλιώς......
Νομίζω (πιστεύω?) είναι ο μοναδικός άξιος διάδοχος του Παυλάρα στην ομάδα.
Μακάρι.
Οχι και αξιος διαδοχος.
Ο Παυλαρας ειναι παικτης σημαια και συμβολο.
Αξιο διαδοχο θα κανουμε πολυ καιρο να δουμε.
Καλος ο κατσουρανης αλλα ως εκει. Εχει καιρο να μας αποδειξει οτι αξιζει περισσοτερα
Ο Παυλαρας ειναι παικτης σημαια και συμβολο.
Αξιο διαδοχο θα κανουμε πολυ καιρο να δουμε.
Καλος ο κατσουρανης αλλα ως εκει. Εχει καιρο να μας αποδειξει οτι αξιζει περισσοτερα
Σημασία έχει ότι όταν παίζει, λες και είναι χρόνια στην ομάδα. Βγάζει ένα αγωνιστικό πάθος που ειλικρινά με έκανε φαν του.