Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
- Dinos_Liverpool
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Ε σα δε ντρέπεστε! Όλη η Ελλάδα θρηνεί που απαυτώθηκε ΚΑΙ ΠΑΛΙ η μεγαλύτερη εταίρα της Ευρώπης και σεις χαίρεστε! Ανθέλληνες!
Άντε και να ήμουνα Arsenal (α πα πα!) ή Schalke και να κληρωνόμουνα με γαύρο στον όμιλο. Ε, δεν θα χοροπήδαγα από χαρά ? Ε, δεν θα έλεγα: μείον ένας! Ε, δε θα είχα δίκιο, τελικά!
Πάντως, κατάφεραν τσιμπώντας ΜΟΝΟ ένα τεμάχιο, να τσιμπήσουν παράλληλα και δυο παπάρια. Πως λέμε "με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια", έτσι πάει και το "με ένα τεμάχιο δυο παπάρια"!
Να δεις ποιος θα έλεγε τώρα: "Άντε γεια, ρε!". Να εδώ το έχω... αλλά δε μου' ρχεται!
Άντε γεια ρε, μλκ Τσουκαλά... Βολέψου με τα @@ του Παπαδόπουλου, καραγκιοζάκο!
Άντε και να ήμουνα Arsenal (α πα πα!) ή Schalke και να κληρωνόμουνα με γαύρο στον όμιλο. Ε, δεν θα χοροπήδαγα από χαρά ? Ε, δεν θα έλεγα: μείον ένας! Ε, δε θα είχα δίκιο, τελικά!
Πάντως, κατάφεραν τσιμπώντας ΜΟΝΟ ένα τεμάχιο, να τσιμπήσουν παράλληλα και δυο παπάρια. Πως λέμε "με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια", έτσι πάει και το "με ένα τεμάχιο δυο παπάρια"!
Να δεις ποιος θα έλεγε τώρα: "Άντε γεια, ρε!". Να εδώ το έχω... αλλά δε μου' ρχεται!
Άντε γεια ρε, μλκ Τσουκαλά... Βολέψου με τα @@ του Παπαδόπουλου, καραγκιοζάκο!
[dailymotion]xv9wz5_mexes-overhead-kick-goal-ibrahimovic-style-anderlecht-0-2-ac-milan_sport[/dailymotion]Odi έγραψε:Οποιος θέλει ας δει το 0-2 της Μίλαν με την Αντερλεχτ..Ποιος Ιμπρα;Μέξες!
Να ρε απίστευτο γκολ.....του μεξες.....κυριακο τα έστειλες τα γαβρακια με 27 τελικές και 65% κατοχή οι ηλίθιοι της ΕΡΤ μιλάνε για ατυχία ;
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
- Μπαρκαρούτσος
Βασικά την πηδά ακόμα, γιατί μετά είπε "Εντάξει, δεν χωρίσαμε ακριβώς, είναι μια περίεργη φάση..."!!GI4NNEN4 έγραψε:
Αποστόλη! Πάλι σκόραρε ο δικός σου
ΑποστόληςΑ έγραψε:Σκοράρει αδιακρίτως! Όχι σαν τον βλάκα τον Στέφανο που ομολόγησε δημόσια ότι τον άφησε η γκόμενα!
Ναι αμέ σκοράρει συνεχώς...όχι μόνο στη φωτό , αλλά και τότε στο αεροπλάνο με το Κουτσια που πέρνανε φωτό από την αεροσυνοδό!
Έλα ρε Κλάους αλάνι , που θα σε συγκρίνουνε με το γατάκι
- ΑποστόληςΑ
Αυτό που θα φάει την Κυριακή!sourmenetes έγραψε:"Φνηνο γκολ του στοιχισε την προκριση..."
Δηλαδη ποιο ειναι το ακριβο γκολ???
- ΑποστόληςΑ
Τα γκολ στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκόι τα έβαλε πάντως!giapas έγραψε:Ναι αμέ σκοράρει συνεχώς...όχι μόνο στη φωτό , αλλά και τότε στο αεροπλάνο με το Κουτσια που πέρνανε φωτό από την αεροσυνοδό!
Και αν συνεχισει να σκοραρει...ξερεις τι θα σημαινει αυτο,Αποστολη?
Πως προκειται για αλλον εναν ποδοσφαιριστη που δεν αντεξε το βαρος της φανελας του ΠΑΟΚ.Οπως εχει συμβει με παρα πολλους κατα το παρελθον,οι οποιοι εβγαζαν ματια στις ομαδες τους και μολις ηρθαν στον ΠΑΟΚ......τους ψαχναμε...
Πως προκειται για αλλον εναν ποδοσφαιριστη που δεν αντεξε το βαρος της φανελας του ΠΑΟΚ.Οπως εχει συμβει με παρα πολλους κατα το παρελθον,οι οποιοι εβγαζαν ματια στις ομαδες τους και μολις ηρθαν στον ΠΑΟΚ......τους ψαχναμε...
Κλασσικη εμφανιση της ΔΕΚΟ Πειραιως εχθες....Κλαρινο και στην καλυτερη στο Europa.... Βεβαια το ακομα καλυτερο θα ηταν η απευθειας προκριση στον ελληνικο καναπε αλλα οσονουπω ερχεται και αυτη....
Αντι να κανουν τον σταυρο τους που εφυγαν με ενα τεμαχιο μιλανε και για καλη εμφανιση ...Αλλα πρεπει να αναβουν λαμπαδα εκει στο κ@λολιμανο....Καθε χρονο με την Αρσεναλ και με κατι ομαδες που λαχταραμε ολοι μας ...Δεν εχει κληρωθει με μια Μπαρτσα, Ρεαλ , Μπαγερν , Μαντστεστερ να της βρουν μια και καλη το σημειο G....
Οσο δε για την ΝΕΤ , το μονο που απομενει ειναι να μιμηθουν την Βορειο-Κορεατικη τηλεοραση που θα δειχνει μονο τις καλες φασεις του γαυρου....
Αντι να κανουν τον σταυρο τους που εφυγαν με ενα τεμαχιο μιλανε και για καλη εμφανιση ...Αλλα πρεπει να αναβουν λαμπαδα εκει στο κ@λολιμανο....Καθε χρονο με την Αρσεναλ και με κατι ομαδες που λαχταραμε ολοι μας ...Δεν εχει κληρωθει με μια Μπαρτσα, Ρεαλ , Μπαγερν , Μαντστεστερ να της βρουν μια και καλη το σημειο G....
Οσο δε για την ΝΕΤ , το μονο που απομενει ειναι να μιμηθουν την Βορειο-Κορεατικη τηλεοραση που θα δειχνει μονο τις καλες φασεις του γαυρου....
τόσο άχρηστοι, που ούτε ένα καλό ταμειάκι δεν μας δίνουν πια...μόνο τα εντός τηγανιού κλάρίνα πληρώνουν κάπως. ας είναι καλά η Ντόρτμουντ (όνομα και πράμα χθες) και τα διαόλια της.
- Sick Bastard
Το ωραίο είναι ότι μια γαυρόφυλλάδα, λέει ''κάτι μας χρωστάει το europa'' .
Μα τι βόϊδαροι είν τουτοι ρε.
Μα τι βόϊδαροι είν τουτοι ρε.
Ναι, περίσσεψαν κάτι φλόκια από πέρσυ και θα τα πάρουν αναδρομικά τα σκατοορκ.
- Μπαρκαρούτσος
Εγώ θέλω να κοιμηθεί ο θεός του ποδοσφαίρου, να φτάσει τελικό EL ο *ωλόγαυρος, να κερδίζει με 1-0 στο 90' κάθε αγώνα (στον τελικό να φάει 10 γκολ όμως!) αφού έχει σκυλιάσει με τους παίκτες του να γράφουν δεκάδες χιλιόμετρα στο γήπεδο! Να παίζουν ψόφιοι στο ελληνικό πρωτάθλημα, και με τους παίκτες που θα έρθουν τον Γενάρη να πάρουμε το πρωτάθλημα!
Sick Bastard έγραψε: λέει ''κάτι μας χρωστάει το europa'' .
Ποιος ξεχναει τις δυο μαγικες βραδιες με την Νιουκαστλ για παραδειγμα , που το κοντερ εγραψε συνολικα 7 τεμαχια ????
Roman, εγώ προτιμώ να κάνουν 2 τρελά κλαρίνα, για να φανεί το πόσο εδώ είναι όλα για την πάρτη τους, και στην Ευρώπη χωρίς παραρτήματα και χωρίς κοράκια, κατεβαίνουν τα βρακάκια.RoMaN έγραψε:Εγώ θέλω να κοιμηθεί ο θεός του ποδοσφαίρου, να φτάσει τελικό EL ο *ωλόγαυρος, να κερδίζει με 1-0 στο 90' κάθε αγώνα (στον τελικό να φάει 10 γκολ όμως!) αφού έχει σκυλιάσει με τους παίκτες του να γράφουν δεκάδες χιλιόμετρα στο γήπεδο! Να παίζουν ψόφιοι στο ελληνικό πρωτάθλημα, και με τους παίκτες που θα έρθουν τον Γενάρη να πάρουμε το πρωτάθλημα!
Αυτό για κούραση δεν θεωρώ οτι τους επηρεάζει. Έχουν δύο (ή και τρεις με δανεικούς,μικρούς κλπ) 11άδες που χαλαρά παίρνουν πρωτάθλημα εδώ. Θα κουραστεί ο Μήτρογλας και θα "αναγκαστούν" να παίξουν με Τζιμπούρ...εγώ τους θέλω ταπεινωμένους στην Ευρώπη για να τους τσούζει.