Καλα ο τυπος ειναι στην κοσμαρα του. Κλασικη περιπτωση εφετζη. Αντι να σκαει που ειναι για τον π.... οποτε παιζει, σκεφτεται οπως εμεις πιτσιρικαδες που λεγαμε να παιζουμε σε γεματη Τουμπα και να βαλουμε γκολ στο 90 και να μας αποθεωνουν... ονειρα ενος 8χρονου... οχι 25χρονου επαγγελματια ο οποιος δεν κανει καν τα στοιχειωδηΗ αποθέωση που ψάχνει ο Κουμάλο
Διαβάστε για τη μεγάλη επιθυμία του Νοτιαφρικανού άσου του ΠΑΟΚ, Κουμάλο, όπως την εκφράζει μέσω facebook
Η κερκίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ και ειδικότερα η κερκίδα της Τούμπας είναι μέσα στο μυαλό του Μπονγκάνι Κουμάλο. Αυτό δείχνει και το μήνυμα που ανήρτησε ο Νοτιοαφρικανός αμυντικός στην προσωπική ιστοσελίδα του στο facebook
"Κουμάλοοο! Κουμάλοο! Λατρεύω ένα τέτοιο σύνθημα" τονίζει ο 25χρονος στόπερ προκαλώντας ποικίλα σχόλια, θετικά και αρνητικά, από τους φίλους του "Δικεφάλου".
Μάλιστα, σε συνομιλία με έναν εξ αυτών ο Κουμάλο ξεκαθαρίζει "ελπίζω να σκοράρω σύντομα, αλλά ο βασικός στόχος μου είναι να κερδίζουμε και να κρατάμε ανέπαφη την εστία μας" και υπόσχεται "αν όμως σκοράρω, θα έρθω και θα πανηγυρίσω μαζί με τους οπαδούς".
σπορτ24
30.Bongani Sandile Khumalo
Re: 30.Bongani Sandile Khumalo
- Μπαρκαρούτσος
+stathis73 έγραψε:Εγω πάλι αυτο το μελαχρινό-ψηλό παιδί δεν νομίζω οτι είναι για πέταμα και οτι μπορεί ο κόουτς να πάρει πολλά απο αυτόν, απλά λείπει ενας Κοντρερας για να τον διδάξει με την εμπειρία του και να καλύψει τα όποια λάθη που γίνονται.
Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος.![]()
υγ: μη βαράτε ενταξει;;![]()
![]()
stathis73 έγραψε:Εγω πάλι αυτο το μελαχρινό-ψηλό παιδί δεν νομίζω οτι είναι για πέταμα και οτι μπορεί ο κόουτς να πάρει πολλά απο αυτόν, απλά λείπει ενας Κοντρερας για να τον διδάξει με την εμπειρία του
Γι άυτο αν θελει, ας παει στο γαυρο που θα ειναι εκει και ο "δασκαλος " του να του μαθει εκει τα μυστικα της μπαλας...

Οσο δε για την πιθανοτητα να βαλει ο συγκεκριμενος γκολ και να φωναζει και το γηπεδο ρυθμικα το ονομα του , ισοδυναμει με την πιθανοτητα να δω το επομενο παιχνιδι του ΠΑΟΚ στη σουιτα του Σαββιδη αγκαλια με τη Σκαρλετ Γιοχανσον....
- kataramenos5
shark4 έγραψε:stathis73 έγραψε:Εγω πάλι αυτο το μελαχρινό-ψηλό παιδί δεν νομίζω οτι είναι για πέταμα και οτι μπορεί ο κόουτς να πάρει πολλά απο αυτόν, απλά λείπει ενας Κοντρερας για να τον διδάξει με την εμπειρία του
Γι άυτο αν θελει, ας παει στο γαυρο που θα ειναι εκει και ο "δασκαλος " του να του μαθει εκει τα μυστικα της μπαλας...![]()
Οσο δε για την πιθανοτητα να βαλει ο συγκεκριμενος γκολ και να φωναζει και το γηπεδο ρυθμικα το ονομα του , ισοδυναμει με την πιθανοτητα να δω το επομενο παιχνιδι του ΠΑΟΚ στη σουιτα του Σαββιδη αγκαλια με τη Σκαρλετ Γιοχανσον....
Aπο την στιγμή που δεν έχουμε άλλο παίκτη με τα δικα του προσόντα (ύψος + δύναμη) με αυτόν φίλε μου πρέπει να προχωρήσουμε και ο λόγος που μίλησα για κοντρέρας είναι οτι δίπλα σε έναν εγκεφαλικό παίκτη-λίμπερο μπορεί να ανεβάσει ( κατά την γνώμη μου πάντα) κατα πολύ την απόδοση του.
Ποια δύναμη; Για να εκμεταλλευτείς τη δύναμη πρέπει να έρθεις σώμα με σώμα, ένα σπρώξιμο, κάτι με τον αντίπαλο.
Αυτός ούτε αγκαλιά έχει κάνει σε συμπαίκτη για το γκολ.
Ποιο ύψος και ποιο άλμα. Για να εκμεταλλευτείς το ύψος και το άλμα, πρέπει να έχεις καλό συγχρονισμό στο άλμα σου και κυρίως να εχεις σωστή τοποθέτηση. Αυτός εντός περιοχής δεν έχει διώξει ποτέ με κεφαλιά.
Αυτός ούτε αγκαλιά έχει κάνει σε συμπαίκτη για το γκολ.
Ποιο ύψος και ποιο άλμα. Για να εκμεταλλευτείς το ύψος και το άλμα, πρέπει να έχεις καλό συγχρονισμό στο άλμα σου και κυρίως να εχεις σωστή τοποθέτηση. Αυτός εντός περιοχής δεν έχει διώξει ποτέ με κεφαλιά.
- ΑποστόληςΑ
- PaOkArAsIrAkLiO
- ΑποστόληςΑ
Πολύ καλός χθες με σωστές τοποθετήσεις,καλές μεταβιβάσεις,ήρεμες κινήσεις.Μπορεί να μην είχαμε πίεση αλλά καθάρησε όποια υποψία υπήρχε.μαζί με Κατσικά απ' τους κορυφαίους χθες
An eixe kai antipalo na epitirei isws, alla xwris piesi kia pasa mono prps ta pisw h ston katse sta 2 metra de voithaei katholou stin anaptiksi, monima risko otan exei mpala
- buffalobill4
Τρικυμια
Εισαι δυνατος μονο στα ψηλα (κατω μας αναγκαζεις να κανουμε το σταυρο μας οποτε εχεις τη μπαλα στα ποδια.οι πασες στον τερματοφυλακα ακομα και οταν αυτος πιεζεται ειναι το φορτε σου) αλλα πηδωντας μονιμως σε λαθος χρονο καταφερνεις η να κανεις φαουλ η να χασεις την κεφαλια ακομα και απ αυτον τον τυχαιο τον Κορδερο.(ελεος)
Το nickname "ΤΡΙΚΥΜΙΑ" το κερδιζεις με το σπαθι σου, και πρεπει να σου πω οτι περιμενα να μπει σχεδον νοεμβρης για να μη σου κανω "προωρη κριτικη"
Ο Ιντζιδης που ειδα στην κρητη ειναι κατα πολυ καλυτερος σου.
ΥΓ Απο δω και περα οποτε αναφερομαι στο ονομα σου θα χρησιμοποιω το "ΤΡΙΚΥΜΙΑ"
Εισαι δυνατος μονο στα ψηλα (κατω μας αναγκαζεις να κανουμε το σταυρο μας οποτε εχεις τη μπαλα στα ποδια.οι πασες στον τερματοφυλακα ακομα και οταν αυτος πιεζεται ειναι το φορτε σου) αλλα πηδωντας μονιμως σε λαθος χρονο καταφερνεις η να κανεις φαουλ η να χασεις την κεφαλια ακομα και απ αυτον τον τυχαιο τον Κορδερο.(ελεος)
Το nickname "ΤΡΙΚΥΜΙΑ" το κερδιζεις με το σπαθι σου, και πρεπει να σου πω οτι περιμενα να μπει σχεδον νοεμβρης για να μη σου κανω "προωρη κριτικη"
Ο Ιντζιδης που ειδα στην κρητη ειναι κατα πολυ καλυτερος σου.
ΥΓ Απο δω και περα οποτε αναφερομαι στο ονομα σου θα χρησιμοποιω το "ΤΡΙΚΥΜΙΑ"