25. Costin Lazăr

Άβαταρ μέλους
cellophan

Re: 25. Costin Lazăr

Δημοσίευση από cellophan »

Τυπικό Αγγλικό οκτάρι για μένα.....στο ball handling δε, θυμίζει beckham........

:pano:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ευτυχώς που υπάρχεις κι εσύ....
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Πολυ καλος . Προκειται για πιο εξελιγμενο μοντελο του Σορλεν . Η αποδοση του πολλες φορες ειναι βαρομετρο για την ομαδα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Falegkos έγραψε:ενα κεντρο μονος.
Έτσι.
Άβαταρ μέλους
Stepas
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Stepas »

Με βάση τα όσα είδα στα δύο τελευταία ματς:
Σπουδαίος μπαλαδόρος για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος. Δεν του παίρνεις την μπάλα με τίποτα, ξέρει πάντα τι να κάνει σχεδόν υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Για μένα, είναι ο μέσος που ψάχναμε. Μπορεί να παίξει με οποιονδήποτε άλλον αμυντικό χαφ δίπλα του και το σπουδαιότερο μπορεί άνετα να παίξει και χωρίς τον Γκαρσία. Εμένα μου μοιάζει και box-to-box και "playmaker" και 8άρι. Κάτι τέτοιο δεν ψάχναμε το καλοκαίρι;

Ελπίζω να συνεχίσει έτσι και να μην είναι τόσο επιρρεπής στους τραυματισμούς όσο έχει δείξει μέχρι τώρα.
Άβαταρ μέλους
nninik

Δημοσίευση από nninik »

Εικόνα

Uploaded with ImageShack.us

μην τον ματιασουμε...
φτου, φτου...
σκορδα..
Εικόνα

Uploaded with ImageShack.us
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

:lol: :lol: :lol: :lol:

[youtube]ChjuOerjYyY[/youtube]
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

11δάτη μεταγραφή.

μετά από καιρό
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Πάρα πολύ καλές κινήσεις και με τη μπάλα και χωρίς.
Η δε ασσίστ του, πάσα μεγάλου παίχτου.
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

Kαλά ..πως τον άφησαν αυτόν τον παίκτη ? Και σε τέτοια ηλικία ? Τόσο καλύτερους έχουν ? Ούτε για πάγκο..?
Σιγά ρε ρουμάνοι..

Το γκολ με βάζελο πληρώνει στο 1.40 ... :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

παικταρας ... απλα πραματα
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Δημοσίευση από theoPAOK »

Εμένα μ' αρέσει όχι μόνο για τα τεχνικά χαρίσματά του..Αλλά και για τα αμυντικά..
Τον παρατήρησα συνεχώς μάρκαρε σαν σκυλί, έπεφτε τάκλιν κέρδιζε μπάλες..
Και όταν έκανε κάνα λάθος έτρεχε και έπαιρνε την μπάλα πίσω..Αν δεν τα κατάφερνε έπαιρνε τον παίχτη 8-)
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

«Όλα καλά στον ΠΑΟΚ»

Ο Κοστίν Λάζαρ παραχώρησε δηλώσεις σε ρουμάνικη ιστοσελίδα και μίλησε για την προσαρμογή του τη Θεσσαλονίκη, τους στόχους της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη, την ελληνική κουζίνα και την οικονομική κρίση.

Τα όσα είπε ο Ρουμάνος χαφ στην ιστοσελίδα "click.ro":

-Μετράς ήδη τρεις μήνες στην Ελλάδα. Πώς περνάς εκεί;
«Τέλεια. Προσαρμόστηκα στη ζωή εδώ και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Όλα είναι ήρεμα. Παραδέχομαι, πάντως, πως πληγώθηκα όταν έφυγα από τη Ρουμανία».

-Τι βρήκες στη Θεσσαλονίκη;
«Στην αρχή πολύ καυτή ατμόσφαιρα, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Το καλοκαίρι κάναμε προπόνηση στους 40 βαθμούς. Είναι υπέροχα εδώ. Νιώθω σαν να βρίσκομαι στον παράδεισο. Αστειεύομαι, αλλά το νιώθω. Έχω ένα σπίτι με θέα το Θερμαϊκό. Είναι πανέμορφα».

-Πώς περνάς την ώρα σου;
«Όταν δεν έχω υποχρεώσεις με την ομάδα μου, περνώ την ημέρα κοντά στη θάλασσα με τα παιδιά και τη γυναίκα μου. Τους πήρα μαζί μου από τη Ρουμανία γιατί δεν μπορώ μακριά τους. Καθόμαστε στην ταράτσα του σπιτιού και συχνά παρακολουθούμε τους ιστιοπλοϊκούς αγώνες. Είναι πολύ χαλαρωτικό. Πιστεύω πλέον πως ίσως θα έπρεπε να είχα φύγει νωρίτερα για το εξωτερικό».

-Βλέπουμε στη ρουμάνικη τηλεόραση πως υπάρχουν κοινωνικά προβλήματα στην Ελλάδα. Πώς είναι η ζωή εκεί;

«Είναι πολύ ακριβή. Ακόμη κι εγώ, που δεν παίρνω τον κατώτερο μισθό, εξεπλάγην. Ο κόσμος είναι δυσαρεστημένος με τα μέτρα που πήρε η ελληνική κυβέρνηση. Οι κινητοποιήσεις στη Θεσσαλονίκη ήταν ειρηνικές, αλλά στην Αθήνα επικράτησε χάος».

-Τι αυτοκίνητο οδηγείς;
«Αγόρασα ένα στο Βουκουρέστι, ένα Volkswagen Touareg».

-Έχεις συνηθίσει το ελληνικό φαγητό;

«Όχι. Κάποια φαγητά είναι εντάξει, αλλά τα περισσότερα παραδοσιακά σε σκοτώνουν. Προτιμώ να έτρωγα ό,τι και πριν, να πηγαίνω σε κάποια εστιατόρια ή να τρώω με την οικογένειά μου, στο σπίτι».

-Παρακολουθείς τους αγώνες της Ραπίντ;
«Φυσικά. Αγόρασα δορυφορικό πιάτο για να βλέπω τα ματς του ρουμανικού πρωταθλήματος. Ελπίζω να πάρει το πρωτάθλημα».

-Ποια είναι η σχέση σου με τους φανατικούς οπαδούς του ΠΑΟΚ;
«Πολύ καλή. Δεν θέλω να περηφανεύομαι, αλλά νιώθω ότι ο κόσμος με σέβεται πραγματικά και με εκτιμά. Πιστεύω πως πηγαίνω καλά. Μάλιστα σκόραρα στο ματς με τη Σάμροκ Ρόβερς, κάτι που δεν συνηθίζω. Μέχρι τώρα, όλα είναι καλά».

-Πώς τα πας με τα ελληνικά;

«Είναι δύσκολη γλώσσα. Ξέρω το δεξιά, το αριστερά, να χαιρετάω, αλλά όταν αρχίζουν γύρω μου να μιλούν, εγώ δεν έχω θέση».

-Πιστεύεις πως θα κληθείς στην Εθνική ξανά;
«Αν ο προπονητής με επιλέξει, θα είναι χαρά μου. Ξέρω πως γίνεται λόγος για ανανέωση, αλλά εγώ είμαι 30 χρονών και αισθάνομαι υπέροχα, ειδικά από τη στιγμή που ήρθα στην Ελλάδα».

-Πιστεύεις πως θα κατακτήσεις κάποιον τίτλο με τον ΠΑΟΚ φέτος;
«Είναι δύσκολο να ανταγωνιστείς τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Για την ώρα, είμαστε κοντά τους. Για μας έχει μεγάλη σημασία να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Europa League».

http://www.paokmania.gr/articles/footba ... anias.html

Μόνο τι ώρα πάει τουαλέτα δεν τον ρώτησαν... :lol: :lol: :lol:
Γειά σου παιχταρά... :D
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

κρατάω μόνο το τελευταίο

"Για μας έχει μεγάλη σημασία να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Europa League"

για μας έχει μεγάλη σημασία να κερδίσουμε τον ΠΑΟ, αντικρουόμενα συμφέροντα; θα δείξει.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

αυτο με τις δηλωσεις ειναι οτι να ναι αλλοι παμε για πρωταθλημα αλλοι δυσκολο αλλοι για γιουροπα αλλοι προσοχηστην ελλαδα.....δεν πρπει να μιλιουνται μερικοι μτξ τους..

και κακως η διοικηση δεν τους το χει κανει ξεκαθαρο οτι ο στοχος ερχεται μεσα απο το πρωταθλημα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”