Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Καμία....Το θέμα είναι πως ο παπαδόπουλος υπονομεύει τις προσπάθειες των νυν του ποδοσφαίρου και ασχολήθηκε και με ΑΣ γιατί έχει βλέψεις για το γήπεδο...απλό το θέμα.Η κουτάλα είναι μεγάλη και την μυρίστηκε...τσακαλάκι είναι εκτός από λ@$%@%@#$.

Πολλοί δεν ξέρουν....έχουν μεσάνυχτα δυστυχώς αδελφέ επειδή ο άνθρωπος δεν θέλει να φαίνεται...eorptol έγραψε:λογια λογια παχια και πολλα απο πολλους οταν ερχετε η ωρα ομως ελαχιστοι βαζουν το χερι στην τσεπη και ενας
απο αυτους ειναι ο βιολιδης ......

Αρα εδω κολλαει να χρεωσουμε μερικα καλα στον Κατσαρη, ο οποιος φυσικα και δεν εχει αναγκη την κουταλα απο το νεο γηπεδο, αρνηθηκε να το δωσει στον Ρωσο(και ολοι τον βριζαμε τοτε), και βαζει και λεφτα απο την τσεπη του για τον ΑΣ.
Οχι οτι δεν εχει κανει και λαθη.. Αλλα μονο οι νεκροι δεν κανουν λαθη..
Οχι οτι δεν εχει κανει και λαθη.. Αλλα μονο οι νεκροι δεν κανουν λαθη..
- sidpanos
φώτη κακώς έφυγε ο βιολίδης...
για το ποιόν του καθενός πάνω κάτω ξέρουμε...
τώρα...αν θελήσει πάλι να επιστρέψει στο μέλλον,καλοδεχούμενος...
ο ΠΑΟΚ μας χρειάζετε όλους...
για το ποιόν του καθενός πάνω κάτω ξέρουμε...
τώρα...αν θελήσει πάλι να επιστρέψει στο μέλλον,καλοδεχούμενος...
ο ΠΑΟΚ μας χρειάζετε όλους...
10000% κακώς έφυγε sidpanos.Φυσικά και μας χρειάζεται όλους ο ΠΑΟΚ...όχι όμως τα λαμόγια που προσπαθούν να φάνε από το μέγεθος του συλλόγου.

Aστεία ανακοίνωση Βιολίδη.Αυτός στρέφει τον κόσμο κστά του Παπ με τις παπαριές περί πολέμου πριν το ματς με τα ερπετά.Ο Παπαδόπουλος δεν έκανε κάτι κακό τώρα είναι το καταστατικό του ΑΣ.Και δεν φταίει που το ΔΣ έγινε πριν το ματς με ρούλη! Αν είναι δυνατόν! Και μεις μαζί τους είμαστε αλλά όποιος έχει άλλη γνώμη τον ''δίνουν'' στο κόσμο που δεν ξέρει...εκτός αν θέλουν να γίνει ο ΑΣ χουντικός. Πολύ ευαίσθητα γίναν τελευταία τα παιδιά...
ναι παναγια ειναι ο παπαδοπουλος την ιστορια με τα κυλικεια ποιος την εβγαλε ?
γιατι ο ζαγορ δεν θελει να ακουει για αυτον ?
γιατι ο παπαδοπουλος επιτιθετε συνεχεια στον βιολιδη ?
εγω ξερω οτι ο βιολιδης εδω και χρονια βοηθαει και οικονομικα ενω καποιοι αλλοι ψωφανε για λεζαντα......
γιατι ο ζαγορ δεν θελει να ακουει για αυτον ?
γιατι ο παπαδοπουλος επιτιθετε συνεχεια στον βιολιδη ?
εγω ξερω οτι ο βιολιδης εδω και χρονια βοηθαει και οικονομικα ενω καποιοι αλλοι ψωφανε για λεζαντα......
εγώ να κάνω μια ερώτηση, εάν το πρόβλημα είναι οι μετοχές που έχει ο βιολίδης στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο κύριος παπαδόπουλος δεν έχει μετοχές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ???
Είσαι το λιγότερο βαλτός εσύ...φίλε μου!!!br4 έγραψε:Aστεία ανακοίνωση Βιολίδη.Αυτός στρέφει τον κόσμο κστά του Παπ με τις παπαριές περί πολέμου πριν το ματς με τα ερπετά.Ο Παπαδόπουλος δεν έκανε κάτι κακό τώρα είναι το καταστατικό του ΑΣ.Και δεν φταίει που το ΔΣ έγινε πριν το ματς με ρούλη! Αν είναι δυνατόν! Και μεις μαζί τους είμαστε αλλά όποιος έχει άλλη γνώμη τον ''δίνουν'' στο κόσμο που δεν ξέρει...εκτός αν θέλουν να γίνει ο ΑΣ χουντικός. Πολύ ευαίσθητα γίναν τελευταία τα παιδιά...

Νομίζω τις μεταβίβασε αδελφέ ο Παπαδόπουλος.lefis έγραψε:εγώ να κάνω μια ερώτηση, εάν το πρόβλημα είναι οι μετοχές που έχει ο βιολίδης στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο κύριος παπαδόπουλος δεν έχει μετοχές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ???

Αν όντως ο Παπαδόπουλος έχει τέτοιους βρώμικους στόχους, η απάντηση του Βιολίδη είναι να φύγει και να του αφήσει το πεδίο ελεύθερο?! 

Μέσα έπεσες.Είμαι βαλτός.Δε λέω πως είναι Παναγίτσα ο Παπαδόπουλος αλλά η λογική -όποιος μας ενοχλεί με ερωτήσεις παραιτούμαστε και σας πετάμε στο λάκο με τα λιοντάρια- σε βρίσκει σύμφωνο οκ.Photis έγραψε:Είσαι το λιγότερο βαλτός εσύ...φίλε μου!!!br4 έγραψε:Aστεία ανακοίνωση Βιολίδη.Αυτός στρέφει τον κόσμο κστά του Παπ με τις παπαριές περί πολέμου πριν το ματς με τα ερπετά.Ο Παπαδόπουλος δεν έκανε κάτι κακό τώρα είναι το καταστατικό του ΑΣ.Και δεν φταίει που το ΔΣ έγινε πριν το ματς με ρούλη! Αν είναι δυνατόν! Και μεις μαζί τους είμαστε αλλά όποιος έχει άλλη γνώμη τον ''δίνουν'' στο κόσμο που δεν ξέρει...εκτός αν θέλουν να γίνει ο ΑΣ χουντικός. Πολύ ευαίσθητα γίναν τελευταία τα παιδιά...
άρα στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου πέρισυ δεν πήρε καμία μετοχή?Photis έγραψε:Νομίζω τις μεταβίβασε αδελφέ ο Παπαδόπουλος.lefis έγραψε:εγώ να κάνω μια ερώτηση, εάν το πρόβλημα είναι οι μετοχές που έχει ο βιολίδης στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο κύριος παπαδόπουλος δεν έχει μετοχές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ???

Kαι να πήρε θα τις μεταβίβασε.Αυτό είναι το κόλλημα -δεν μπορεί κάποιος απ τη ΠΑΕ που έχει μετοχές να είναι στον ΑΣ- που έβγαλε τον Βιολίδη απ τα ρούχα του.