Μεταγραφές Ιανουαρίου 2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Μεταγραφες Ιανουαρίου 2011

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Τι σκέφτονται στον ΠΑΟΚ για Αποστολόπουλο
Ποδόσφαιρο, Μεταγραφές 31 Δεκ. 2010 09:59 - Από Κώστας Πετρωτός

Οι διερευνητικές επαφές της ΠΑΕ με ΠΑΣ και ΟΦΗ για τον δανεισμό του νεαρού αμυντικού σε περίπτωση απόκτησής του. Γιατί οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" είναι διστακτικοί
2 σχόλια Σχολιάστε 2 σχόλιο

Στο πολύ "κλειστό", την χειμερινή περίοδο, κεφάλαιο των μεταγραφών, το μοναδικό όνομα που "έπαιξε" έντονα είναι αυτό του Βασίλη Αποστολόπουλου. Επισήμως η ΠΑΕ, από την πρώτη στιγμή που το θέμα βγήκε στο προσκήνιο, δεν αρνήθηκε ότι ο 22χρονος αμυντικός που την Παρασκευή (31/12) ολοκληρώνει την συνεργασία του με τον Ατρόμητο, προτάθηκε και εξετάζεται ως προοπτική μέλλοντος.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι "ασπρόμαυροι" έκαναν διερευνητικές επαφές με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον ΟΦΗ, προκειμένου, σε περίπτωση που προχωρήσει αυτή η μεταγραφή, ο παίκτης να πάει δανεικός σε μία από τις δύο ομάδες. Φαίνεται, όμως, ότι τα τελευταία 24ωρα το θέμα "κολλάει", αφού στον ΠΑΟΚ δείχνουν διστακτικοί στο να προχωρήσουν στη συγκεκριμένη μεταγραφή. Τα προσόντα του παίκτη είναι δεδομένα, όμως υπάρχει προβληματισμός για το γεγονός ότι ο ύψους 1.90 κεντρικός αμυντικός δεν έχει πάρει το χρόνο συμμετοχής που διαφαινόταν ότι θα έπαιρνε στα πρώτα χρόνια της παρουσίας του στην ομάδα του Ατρομήτου.
γυρο απ ολα ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Παιζουν με τη καψουρα μας και γραφουν για τον τεραστιο Κεζμαν σε καθε μεταγραφικη περιοδο???? Λυπηθειτε μας ρεεε :evil:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Το σχόλιό μου για το παικτη του Ατρομητου είναι ... δεν τον ξέρω,αλλά για να μη παίζει στον Ατρομητο δε πρέπει να ειναι κάτι το ιδιαίτερο.

Ασε που 22 ετών , δεν είσαι μικρός...να ήταν 18 να πώ ΝΑΙ, ας έρθει μπας και δουλέψει και βελτιωθεί.
Αλλά να είσαι 22 και να μη παίζεις ουτε στον Ατρομητο...μου φαίνεται παράξενο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δύο χαφ χρειαζόμαστε. Ένα αμυντικό και ένα πιο μπροστά (8άρι ή 10άρι), γιατί το πρόβλημα της ομάδας είναι στη ανάπτυξη του παιχνιδιού. Δεν μπορώ να ακούω άλλο για Κέζμαν και λοιπούς επιθετικούς, όταν έχω πέντες παίκτες γι' αυτή τη δουλειά (Filomeno. Muslimovic, Σαλπιγγίδη, Αθανσιάδη και Παπάζογλου).
Το πρόβλημα της ομάδας είναι ότι η μπάλα δεν κατεβαίνει εύκολα μέχρι τους επιθετικούς και γι' αυτό δημιουργούμε τόσες λίγες τελικές προσπάθειες (αρνητικό ρεκόρ).
Ή θα πάρουμε δύο καλά χαφ και θα κάνουμε αξιοπρεπή πορεία σε όλους τους θεσμούς (πρωτάθλημα, Ευρώπη, κύπελο), ή όχι και θα για μια ακόμη χρονιά θα μας φταίνε οι διαιτητές, και οι τραυματισμοί,
Άβαταρ μέλους
sernikos

Δημοσίευση από sernikos »

joshua έγραψε:Τι σχεση εχει βρε παιδια ο κλαους με τον κεζμαν,δηλαδη θα τρελλαθω.Οκ ο μικρος παει καλα,κερδιζει συμμετοχες με το σπαθι του αλλα να μεινει μονος φουνταριστος επιθετικος? Η κατασταση του κεζμαν ειναι ενα ερωτηματικο εχοντας αναλογα παραδειγματα που ελαμψαν οπως ο κοβασεβιτς (33 οταν ηρθε) αλλα και αλλα που απετυχαν.Εχουμε φερει ουκ ολιγα παλτα που πηγαν ακλαφτα και απο την αρχη δεν ενθουσιαζαν,ας φερουμε και μια παικταρα ετσι να κανουμε και εμεις την κ@@@@υλα μας μια φορα και χαλαλι αν δεν βγει.400-500.000 μας κοστισαν μπερεττα,δερμιτζακης ασε που αν φυγουν φιλομενο και μουσλι(?) ενας επιθετικος ειναι απαραιτητος.
οταν εφυγε ο μπερετα καποιοι βγαλανε τεφτερι και λεγανε στον τεο
"τεοοοοοοοοοο με τα δικα μας τα λεφτα κανεις πειραματα με προπονητες της πλακας"
τα ιδια και οταν εφυγε ο δερμι

λεω τωρα εγω, ερχεται ο κεζμαν και σερνεται, τι θα του σουρουν του τεο ξερεις;
(στραβο στομα) 'ρε θοδωρακη δεν εβλεπες οτι το παρατησες ο σερβος το αθλημα; στειλτον στο αγ.ορος για ψαρια ρε τεο'

αν δεν ερθουν λεφτα, σιγουρες κινησεις και λιγες..δεν λεω πουλεν ο ματεγια αλλα μπορει να διαλυθει αν τον βαλεις να βγαλει 3 ματς σε μια βδομαδα..
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Δύο χαφ χρειαζόμαστε. Ένα αμυντικό και ένα πιο μπροστά (8άρι ή 10άρι), γιατί το πρόβλημα της ομάδας είναι στη ανάπτυξη του παιχνιδιού. Δεν μπορώ να ακούω άλλο για Κέζμαν και λοιπούς επιθετικούς, όταν έχω πέντες παίκτες γι' αυτή τη δουλειά (Filomeno. Muslimovic, Σαλπιγγίδη, Αθανσιάδη και Παπάζογλου).
Το πρόβλημα της ομάδας είναι ότι η μπάλα δεν κατεβαίνει εύκολα μέχρι τους επιθετικούς και γι' αυτό δημιουργούμε τόσες λίγες τελικές προσπάθειες (αρνητικό ρεκόρ).
Ή θα πάρουμε δύο καλά χαφ και θα κάνουμε αξιοπρεπή πορεία σε όλους τους θεσμούς (πρωτάθλημα, Ευρώπη, κύπελο), ή όχι και θα για μια ακόμη χρονιά θα μας φταίνε οι διαιτητές, και οι τραυματισμοί,

+2011
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

Filomeno and Papazoglou DONT MAKE for PAOK even if we want to!

PAOK NEED A striker of class! Salpi,Musli,Athanasiadis and one of CLASS!

Then we need a right defender!

Also one that can play behind the attackers and afront of the defensive midfielders!
Άβαταρ μέλους
SRV

Δημοσίευση από SRV »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Δύο χαφ χρειαζόμαστε. Ένα αμυντικό και ένα πιο μπροστά (8άρι ή 10άρι), γιατί το πρόβλημα της ομάδας είναι στη ανάπτυξη του παιχνιδιού. Δεν μπορώ να ακούω άλλο για Κέζμαν και λοιπούς επιθετικούς, όταν έχω πέντες παίκτες γι' αυτή τη δουλειά (Filomeno. Muslimovic, Σαλπιγγίδη, Αθανσιάδη και Παπάζογλου).
Αποστόλη, ίσως το πιο καλό post σου,+1000
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ειναι προφανες οτι υπαρχει προταιρειτητα σε αλλες θεσεις πλην του επιθετικου,τα 2 χαφ και 1 δεξι μπακ.Απο εκει και περα κουβεντα για επιθετικο γινεται φανταζομαι σε συνδιασμο με σκεψεις για αποδεσμευση φιλομενο και μουσλι.Βεβαια με 250.000 που γραφουν κεζμαν δεν φερνεις και ειναι αστειο αν ισχυει αυτη η προταση.250.000 σου κοστισε περσι ο κριστιανο και αλλα τοσα ο εντινιο δεν ειναι δυνατον να περιμενεις να φερεις με τα ιδια τον κεζμαν.Οσον αφορα πιθανες αντιδρασεις σε ενδεχομενη κακη αποδοση του,εδω δεν μιλησαμε για τον σαλπι που σερνεται και κοστιζει 750.000 για τον μπουσαιντι που ειχε να παιξει μπαλα 2 χρονια και τοσους αλλους,για τον κεζμαν θα κραξουμε?
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ετσι απλα. Δημιουργικοτητα μας λειπει και οταν λειπει ο Βιτολο... τρεξιματααααα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

SRV έγραψε:Αποστόλη, ίσως το πιο καλό post σου,+1000
Ωριμάζω κι εγώ, σιγά- σιγά...
Άβαταρ μέλους
anestis_trelopaoki

Δημοσίευση από anestis_trelopaoki »

Ζαγορ φερε το πουλεν...Παιχτης μεγαλης κλασης.... :opaokara:

http://www.youtube.com/watch?v=T-i0UW3ZeZQ
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Ρε αφήστε τα σάπια και φέρτε το πουλέν!!

ΥΓ Πού είναι ο Παγωτατζής ρε παιδιά??
Άβαταρ μέλους
jpm4_neo

Δημοσίευση από jpm4_neo »

Τρομερος παικτης ο Κεζμαν!
Απο τους αγαπημενους μου επιθετικους μαζι με τον Ετο! :D

Τωρα βεβαια απ'οτι διαβαζω δε παιζει καθολου! :|
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

giapas έγραψε:Το σχόλιό μου για το παικτη του Ατρομητου είναι ... δεν τον ξέρω,αλλά για να μη παίζει στον Ατρομητο δε πρέπει να ειναι κάτι το ιδιαίτερο.

Ασε που 22 ετών , δεν είσαι μικρός...να ήταν 18 να πώ ΝΑΙ, ας έρθει μπας και δουλέψει και βελτιωθεί.
Αλλά να είσαι 22 και να μη παίζεις ουτε στον Ατρομητο...μου φαίνεται παράξενο.
Είναι παράξενο. Ένας παίκτης που πρόπερσι έπαιξε 10 ματς και πέρσι άλλα 10, φέτος μπήκε για 5 λεπτά. Όχι γιατί δεν ήταν καλός, αλλά γιατί δεν ανανέωνε το συμβόλαιό του με τον Ατρόμητο.
Είναι καλή ευκαιρία, αλλά αν δεν δοθεί δανεικός, κινδυνεύει να χαρακτηριστεί "ο έκτος στόπερ". Στην εθνική νέων έπαιζε δίδυμο με τον Παπασταθόπουλο όταν πήγαμε τελικό Euro πριν από τρία χρόνια. Μαζί τους στην εθνική, μεταξύ άλλων, οι Παπάζογλου και Κουτσιανικούλης. Τώρα αυτό δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”