PAOK Sports Arena - Παλατάκι

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
katafraktos

Re: PAOK Sports Arena - Παλατάκι

Δημοσίευση από katafraktos »

Taseos έγραψε: Πέμ 23 Απρ 2026, 09:36 Λάθος νομίζεις. Η ΚΑΕ πιθανώς θέλει να φτιάξει προπονητικό κέντρο μπορεί και όχι. Νομίζω η οροφή θα αλλάξει τελείως. Θα γίνει θόλος γενικά εγώ θέλω αλλαγή εξωτερικά αλλαγή εσωτερικά. Θέλω να φύγουν αυτά τα άθλια κάγκελα και οι άθλιες σκάλες με τοιχάκια. Εν ανάγκη ας χτίσει δίπλα ένα υπόγειο πάρκινγκ με νέο γήπεδο από πάνω μοντέρνο και αυτό ας γίνει εμπορικό κέντρο του γηπέδου. Δεν θα με χαλάσει καθόλου
Θα έχουμε ένα ακόμα καλοκαίρι δράματα για το γηπεδικο; Η εικόνα είναι χάλια, δέντρα έχουν φυτρώσει στις σκάλες. Ο χρόνος δεν είναι αρκετός το καλοκαίρι;

Ενδιαφέρον αυτό που λες για τον θόλο, υποθέτω θα φύγει η οροφή που είναι από λαμαρίνα; Ακούγεται πολύ χρονοβόρο αυτό. Συμφωνώ για τα κάγκελα και τους τοίχους, υπάρχει κάποια ιδέα πως θα φύγουν; Γιατί νομίζω χρειάζονται για να ανεβαίνει στις πάνω θύρες.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Πιθανώς και δε γίνονται τρομερές αλλαγές στο εσωτερικό μια και η σχεδίαση είναι τυπική ελληνική. Και από τι στιγμή που η χώρα έχει πάψει να έχει σχέση με το κάλλος και το κλασσικο, δε θα ξέφευγε αυτή η αθλιότητα. Νομίζω ότι το σχέδιο είναι να ξηλωθεί η άθλια οροφή και να γίνει θόλος προκάτ. Οπότε δεν ξέρω πόσο χρόνο χρειάζεται. Εγώ το παλατάκι το θέτω σχεδιαστικά εξωτερικά και εσωτερικά τελείως αντιαισθητικό γήπεδο. Μακάρι να το κάνουν κουκλί ή να χτίσουν άλλο δίπλα. Και αυτο ας γίνει food court μπουτίκ και ξενώνες αθλητών
Άβαταρ μέλους
paok-porter1337

Δημοσίευση από paok-porter1337 »

Taseos έγραψε: Πέμ 23 Απρ 2026, 09:36 Λάθος νομίζεις. Η ΚΑΕ πιθανώς θέλει να φτιάξει προπονητικό κέντρο μπορεί και όχι. Νομίζω η οροφή θα αλλάξει τελείως. Θα γίνει θόλος γενικά εγώ θέλω αλλαγή εξωτερικά αλλαγή εσωτερικά. Θέλω να φύγουν αυτά τα άθλια κάγκελα και οι άθλιες σκάλες με τοιχάκια. Εν ανάγκη ας χτίσει δίπλα ένα υπόγειο πάρκινγκ με νέο γήπεδο από πάνω μοντέρνο και αυτό ας γίνει εμπορικό κέντρο του γηπέδου. Δεν θα με χαλάσει καθόλου
μακαρι ρε συ γενικα ειναι η μονη κατασταση που με εχει απογοητευσει φετος στην ΚΑΕ, μακαρι να τα βρουνε να παμε παρακατω
Michael Scott

Δημοσίευση από Michael Scott »

ΠΡΕΠΕΙ να τα βρούνε για το γηπεδο μάγκες. Δεν γίνεται αλλιώς... Καλαίσθητο δεν το λες γενικά το παλατάκι, αλλα δεν παύει να είναι το πιο "νεόδμητο" ελληνικο κλειστο και η ακουστική του ειναι υπέροχη. Ήδη με τις παρεμβάσεις Χατζόπουλου το καλοκαίρι η εμπειρία θέασης ειναι δυο επίπεδα πανω απο τα προηγούμενα χρονια και με το cube ηταν ακομη καλύτερη.

Παρεμβάσεις μπορουν να γίνουν σίγουρα για να αλλάξει εντελώς αισθητική... Πχ:

-Αντικατάσταση των ανεκδιήγητων καγκέλων με τζάμια αλεξίσφαιρα ώστε να βλέπεις απο παντού πλεον και να μη χρειάζεται να σηκώνεται όλη η σειρά σε κάθε φάση.

-Αλλαγή των ηχοσυστημάτων του γηπέδου, με πιο σύγχρονα με "καθαρό" ήχο.

-Wifi για το κοινό όπως σε κάθε σύγχρονο γήπεδο της Ευρώπης, ώστε να μη νιωθεις σαν να μπαίνεις σε σπηλιά κάθε φορά και να χάνεις για ενα δίωρο την επαφή με τον έξω κόσμο λόγω απουσίας σήματος.

-Cube

-Lifting σε όλους τους προθάλαμους, τουαλέτες κλπ.

- (SOS) Αύξηση χωρητικότητας με τρόπους που δεν μπορω να συλλάβω αλλα αφου οι μηχανικοί του Μυστα λενε ότι γίνεται (το ειπε και ο Κλειτος στην εκπομπή προχθές για μαξ 10.000 χωρητικότητα) τοτε δεν εχουμε λογο να το αμφισβητήσουμε. Τωρα πως θα φτιαχτούν και σουίτες που λέγεται και θα αυξηθει και η χωρητικότητα δεν εχω ιδεα...

-Αλλαγη της εξωτερικής όψης του γηπέδου με καποιο πλέγμα ή αλλο τροπο.

-Φυσικά, αλλες εξωτερικές παρεμβάσεις, βαψίματα, θεσεις πάρκινγκ, θεσεις ΑΜΕΑ κλπ.
These users thanked the author Michael Scott for the post:
freemind
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Ο,τι γραφεις Μαικλ Σκοτ θεωρω πως ειναι δεδομενα στην ατζεντα για αμεσες παρεμβασεις. Εαν ξεκινησουμε με αυτα συν τις εξωτερικες παρεμβασους καλωπισμου και παρκινγκ, το γηπεδο ειναι ετοιμο για Ευρωλιγκα και δυο επιπεδα πανω απο τα σημερινα δεδομενα.
These users thanked the author Maurice_Escargot for the post:
Michael Scott
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”