3. Anis Boussaidi

silverado

Re: 3. Anis Boussaidi

Δημοσίευση από silverado »

Ελπίζω να μην μας κάνει καμιά ...μπουστιά στο μέλλον :opaokara: αλλα δε νομίζω φένεται μεγάλη παιχτούρα!!! :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Fantomas έγραψε:2ετές συμβόλαιο τώρα.

Μπράβο στον Σελουκ.

Και να μην ξεχνάμε και τα λόγια του Co Adriaanse:

"Έπαιξε καλά ως δεξί μπακ αλλά περισσότερο σαν δεξί χαφ γιατί είναι απίστευτα ισορροπημένος αμυντικά και επιθετικά".

(Η απόκτηση του Τυνήσιου αμυντικού ήταν επιλογή του Αντριάνσε που τον γνώριζε πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στη Μέταλουργκ Ντόνετσκ. Ο Ολλανδός τεχνικός που πήρε τη σκυτάλη στον πάγκο της αυστριακής ομάδας από τον Τζιοβάνι Τραπατόνι θέλησε να δημιουργήσει μία πολύ πιο επιθετική ομάδα από αυτή του Ιταλού προκατόχου του και ο Μπουσαϊντι είχε τα χαρακτηριστικά που ήθελε για τη θέση του δεξιού αμυντικού. Και τον δικαίωσε. Αγωνίστηκε βασικός και με δικό του γκολ η Σάλτσμπουργκ κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο. Ήταν στο παιχνίδι με τη Λινς όταν ο Μπουσαϊντι πέτυχε το 2-1.)
δεν ειναι περιεργο να τον δουμε στα χαφ μπροστα απο τον σναουτσερ(που θα εχει ειδικη αποστολη το μαρκαρισμα του στοχ)....με αρεσει σαν σκεπτικο... :ugeek: :ugeek:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

πως ειπατε?και κορυφη σαλπι?μμμμμμ .......
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

δεν ξερω γιατι αλλα τον επαγγελματια τον θελω οπωσδηποτε κορυφη σε αυτο το ματς... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Κι εγώ. Αλλά δεν θα έχει από πίσω Ίβιτς.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

νομιζω απαντες τον θελουν κορυφη το σαλπι αλλά ολο το ζουμι ειναι τι αντιμετωπισης θα τυχει,τρωγοντας ακομα περισσοτερο ξυλο σε σχεση με εδω.αν δεν σφυριζονται τα φαουλ υπερ του,οπως προχθες,θα αποδυναμωθει πολυ η παρουσια του και η συνεισφορα του στην επικινδυνοτητα μας για τους τουρκους.λεγαν ορισμενοι φιλοι οτι πολυ λιγα πραγματα ο σαλπι προχθες.νομιζω οτι προκειται για καπως επιφανειακη προσεγγιση.μεσα στις μονομαχιες ηταν,ετρωγε μαπες,του εγιναν πολλα φαουλ,που εκανε οτι δεν εβλεπε το γουρουνι,ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΠΟΒΟΛΗ,που,αν κατακυρωνοταν,θα μας εδινε σημαντικο ψυχολογικο αβανταζ να κυνηγησουμε νωριτερα το 2ο γκολ.αν τυχει ιδιας αντιμετωπισης και εκει μεσα .....
Άβαταρ μέλους
johnnie78

Δημοσίευση από johnnie78 »

Φαινεται να αρχίζει να βρίσκει τον εαυτό του. Δειχνει πολύ ώριμος παίκτης με μυαλό, χωρίς υπερβολές,μαγκιές και περιττές ενέργειες. Μην τον ματιάσω πάει καλά μέχρι τώρα...
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

sourmenetes έγραψε:Το μονο που πρεπει να προσεξει ειναι που μερικες φορες παει με τεντωνενο ποδι και στην ελλαδα θα πεσει πολυ καρτα...Ολα τ'αλλα ειναι λουκουμι..
+100
Καλό βέβαια ειναι να προσέξει και στον επαναληπτικό.... http://www.sport.gr/default.asp?pid=69&vid=25426
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

τι διαιτητης ειναι αυτος ρεεεεεεεε???ο θεος να βαλει το χερι του.... :ugeek: :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

«Θα τον πληρώσω εγώ»

21 Αυγ 2010 13:53, Από Σταύρος Κόλκας

Ο ΠΑΟΚ είχε πολλές επιλογές για τη θέση του δεξιού αμυντικού, όμως κατέληξε στον Ανίς Μπουσαϊντί. Έναν παίκτη που σε μία πρώτη ανάγνωση, ήταν επιλογή υψηλού ρίσκου. Η αλήθεια όμως είναι κάπως διαφορετική.

Σίγουρα ο ΠΑΟΚ προβληματιζόταν από το γεγονός της αποχής του από τους αγώνες της Σάλσμπουργκ την τελευταία σεζόν. Άπαντες, έψαχναν τους λόγους, που τελικά τους είπε χωρίς δισταγμό ο ίδιος ο παίκτης. «Ήθελαν να μη παίξω με την εθνική, εγώ αρνήθηκα να τους ακούσω, πήγα έπαιξα, αλλά ατύχησα και γύρισα τραυματίας. Αυτό δεν μου το συγχώρεσε ποτέ ο προπονητής μου» τόνισε ο Τυνήσιος με την έλευσή του στο Μπαντ Μπρούκενάου.

Ο παίκτης είχε προταθεί από τον Ντιμίτρι Σέλουκ, ο οποίος είχε στείλει πολλούς αγώνες του, όταν έπαιξε την πρώτη χρονιά στη Σάλσμπουργκ. Ο Βρύζας τον είχε δει σε τουλάχιστον δέκα αγώνες και αυτό που έλεγε ήταν «Αν καταφέρει να κάνει αυτά που τον έχω δει, θα… κλαίμε».

Ο ΠΑΟΚ το σκεφτόταν, λόγω της αποχής του, γιατί δεν είχε χρόνο, όμως τα χρήματα δεν περίσσευαν και έπρεπε να ρισκάρει.
Καταλυτικό ρόλο στη τελική συμφωνία έπαιξε ο Σέλουκ. Ο Ρώσος ατζέντης, σε ανύποπτη φάση και όταν είδε τον Βρύζα να το σκέφτεται είπε στον πρώην τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ. «Αν δεν σας παίξει, θα τον πληρώσω εγώ» είπε και ο Βρύζας σε εκείνη τη φάση είπε το ναι.

Ο Τυνήσιος που αμειβόταν μέχρι πρότινος με 800 χιλιάδες ευρώ το χρόνο, έκλεισε στον ΠΑΟΚ με 200 χιλιάδες. Και από την πρώτη στιγμή έδειξε πως το κατέχει το άθλημα και πως μπορεί να ανταποκριθεί σε υψηλό επίπεδο.

Αν συνεχίσει κατ αυτόν τον τρόπο, μάλλον ο ΠΑΟΚ θα ψάχνει φόρμουλα να τον κάνει δικό του, χωρίς να του βγει ο κούκος αηδόνι. Και για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να έχει σύμμαχο τον ίδιο τον παίκτη, που στη Θεσσαλονίκη δείχνει να ξαναβρίσκει τον εαυτό του.
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

:lol: :lol: :lol:

Βλέπω να τρέχουμε και να μη φτάνουμε κατά τον Ιανουάριο. Αλλά είναι νωρίς ακόμα. Μέχρι στιγμής το πρόσημο είναι θετικό. 1 πέναλντυ, μία σέντρα στο Σορλέν που κατέληξε γκολ και μια σέντρα που μετά από ασθενή απόκρουση κατέληξε πάλι γκολ.

Εντύπωση μου έχουν κάνει τα δυνατά αλλά ακριβείας τάκλιν του (εκτός από ένα νομίζω που πήρε και μια κάρτα). Επίσης σπάνια είδαμε σέντρα του να σκοτώνει πτηνό. Και οι μακρινές μπαλιές που κάνει (από άμυνα προς επίθεση) τις περισσότερες φορές καταλήγουν σε σημείο που υπάρχει επιθετικός μας. Βέβαια δεν είναι ο Μαικόν, έχει κάνει αρκετά λαθάκια αλλά γι αυτό μίλησα για πρόσημο θετικό και όχι για υπερπαίχτη. Και όλα τα παραπάνω αναφέρονται στις εμφανίσεις του μέχρι τώρα. Δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί, οπότε: υπομονή.

Το μόνο που με τρομάζει (όπως και αρκετούς που πόσταραν νωρίτερα) είναι οι καραγκιόζηδες με τη σφυρίχτρα που ίσως πολλά από τα τάκλιν του να τα έδιναν και κάρτα απλά και μόνο γιατί είναι δυνατά. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα δούμε τέτοια καραγκιοζιλίκια (περισσότερες ελπίδες έχω να πιάσω το Τζόκερ).
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

και κατι ακομα που ξεχασα να αναφερω...ηταν τρομερα βελτιωμενος σε σχεση με τον αζαξ σε αυτο που λεγαμε οτι ενω το εχει ...μολις επερνε μπαλα εκανε αμεσως μεγαλη μπαλια...με την φενερ δεν το εκανε αυτο....βεβαια ηταν και πιο ευκολος ο προσωπικος του αντιπαλος
Άβαταρ μέλους
johnnie78

Δημοσίευση από johnnie78 »

Σωστο αλλα επισης βοηθαει παρα πολυ το οτι καθε μερα που περναει δενεται ολο και περισσοτερο με το συνολο και βρισκει πατηματα, τα οποια τον κανουν πιο σιγουρο.
professor v

Δημοσίευση από professor v »

Εγω παλι διερωτιεμαι, μηπως θα μας ληψει ο Βρυζας στις επερχομενες μεταγραφικες περιοδους?
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Αυτό είναι σίγουρο. Όσο καλές επιλογές κι αν κάνουμε, ο Βρύζας θα είναι πάντα απώλεια... :(
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”