eorptol έγραψε:
τωρα θες να στην πω παλι να γραψω τι ελεγες για leonardo ? που πηγε στην αεκ ο παικταρας ? "παρτε τον για να παρουμε το πρωταθλημα " και τωρα η αεκ παει να τον πασσαρει οπου βρει σε ανταλλαγη με παικτες που την ενδιαφερουν ......γιαυτο εμεις απο εξω λεμε πολλα χωρις να ξερουμε εσυ βαφτισες το λεοναρντο σουπερ παικτη
αλλα στην πραξη ο χιμενεθ θελει να το διωξει λες να μην ξερει κατι παραπανω ?
τωρα με τον ζουελα μπορει να υπηρχε προβλημα με τον μανατζερ του και με τον ιδιο δεν ξερουμε τι παιχτηκε
μην βγαζουμε συμπερασματα τοσο ευκολα .....χαρακτηριστικο το δικο σου παραδειγμα με τον λεοναρντο.....
εγω θελεις να σου γραψω παλι τι πιστευε ο ζαγορακης για σαλμον,φρουντζα,αλαν,μπαιανο,φωτακη,φιλομενο,κνολ που οχι απλα ειπε γνωμη αλλα τους πηρε και στην ομαδα και τους πληρωσε κιολας ??
αλλα ο φουρνος πουλαει φρεσκα κουλουρια
οτι εκανε εκανε ο ζαγορακης και καθε φορα τον κρινουμε για τα προσφατα οχι για αυτα που εγιναν πριν 3 χρονια
εσυ παλι δεν θυμαμαι για κανεναν τι γνωμη ειχες..
το μονο που θυμαμαι απο εσενα ειναι να μου την λες για τον λεοναρντο
θα περασουν 3-4 χρονια και θα μου λες ακομα θυμασαι ρε κουφαλα ροναλντο τι ελεγες για τον λεοναρντο??
ολη η ελλαδα τον ηθελε τοτε τον λεοναρντο
τωρα δεν παιζει καλα τι να κανουμε μπορει να εκανα λαθος εκτιμηση μπορει να μην κολησε με την αεκ δεν ξερω
παντως απο παιχτες τυπου φωτακη,τσουκαλα κτλ σιγουρα θα τον προτιμουσα ακομα και τωρα