Αυτό πάλι που το πας? Είχα ακούσει τον Βεζυρτζή τον ίδιο πριν 5-6 χρόνια στη Δίκη της Δευτέρας να λέει πως είχε υπογράψει κανονικά προσύμφωνο με τον Γκάλη και όταν πήγε να το ανακοινώσει στον Ίβκοβιτς (η συμφωνία ήταν ήδη δεδομένη!), αυτός γύρισε και του είπε: "Τι να τον κάνω αυτόν? Έχω τον Κόρφα!". Βέβαια μετά από αυτό μου έπεσαν οι τρίχες, δε ξέρω τι πορεία και κατάληξη θα είχαμε, αλλά τον Γκάλη έπρεπε να τον πάρουμε και για λόγους γοήτρου και πικαρίσματος, αλλά και για να μη δυναμώσει η Αθήνα..brigate4 έγραψε:...και δεν πήρε τον Γκάλη να τους το χτυπάμε μια ζωή
Πού το βρήκες ρε συ Damon αυτό το βιντεάκι? Ψάχνω, αλλά δε βρίσκω τίποτα. Σαν τώρα τη θυμάμαι τη φάση πάντως..Ημιτελικός κυπέλλου Κόρατς 93-94. Ο μοναδικός ίσως αγώνας στην ιστορία που γυρίσαμε! Χάναμε αν θυμάμαι καλά καμιά 18 πόντους και τελικά κερδίσαμε με 2! Μια που λέμε για Χένρυ Τέρνερ όμως και για Γκάλη, πάρτε αυτό!:DamoN έγραψε:επειδη με ψησατε με την συζητηση σας εβλεπα βιδεακια απο εκεινη την εποχη στο γιουτουμπε...επεσα σ ενα βιντεακι με 360 του τερνερ σε ματς με εμας.....ο χριστος και η παναγια
[youtube]9PDL1mqEt1g[/youtube]Trikaliotis έγραψε:Πού το βρήκες ρε συ Damon αυτό το βιντεάκι? Ψάχνω, αλλά δε βρίσκω τίποτα. Σαν τώρα τη θυμάμαι τη φάση πάντως..Ημιτελικός κυπέλλου Κόρατς 93-94. Ο μοναδικός ίσως αγώνας στην ιστορία που γυρίσαμε! Χάναμε αν θυμάμαι καλά καμιά 18 πόντους και τελικά κερδίσαμε με 2! Μια που λέμε για Χένρυ Τέρνερ όμως και για Γκάλη, πάρτε αυτό!:DamoN έγραψε:επειδη με ψησατε με την συζητηση σας εβλεπα βιδεακια απο εκεινη την εποχη στο γιουτουμπε...επεσα σ ενα βιντεακι με 360 του τερνερ σε ματς με εμας.....ο χριστος και η παναγια
[youtube]c4pd935LM6M[/youtube]
ΕΠΟΣTrikaliotis έγραψε:Ενώ απεναντίας στη μαλακία του Φασούλα στον τελικό της Ναντ έκανε ένα απλό "όοοο-ουου" και σταμάτησε! Τελοσπάντων επειδή έχω ξενερώσει οριστικά από ότι φαίνεται με το μπάσκετ, μετά και τα τελευταία γεγονότα με τα χρέη, θα καταντήσω να ποστάρω μόνο εδώ για το ένδοξο παρελθόν μας, αφού μέλλον με τον θίασο του κυρ=Θανάση δε βλέπω..Πάρτε και αυτό γιατί θυμάμαι το έλεγε ο Palok πιο παλιά για το συγκεκριμένο παιχνίδι με τον Μουστάφ!
[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/dZnqbP2CcwA&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/dZnqbP2CcwA&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]