ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ. 24/01, 19:00 ΝΕΤ
Re: ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, 24/01, 19:00 ΝΕΤ
Καλημερα. ΜΥΝΗΜΑ προς παικτες : Ξερουμε απο πριν πως θα εχουμε εχθρικη διαιτησια γι αυτο και δεν χωρανε δικαιολογιες για τυχον κακο αποτελεσμα. Ετσι κι αλλιως δεν θα κριθειτε για το αποτελεσμα αλλα για την προσπαθεια
που θα κανετε μεσα στο γηπεδο. Δωστε τα ολα και θα αναγνωριστειτε για ακομη μια φορα. Δωστε τα ολα και τα υπολοιπα θα ερθουν μονα τους.Εχετε στο νου σας οτι φορατε βαρια φανελα και εχετε μιλιουνια απο πισω σας και μην μασησετε ουτε στιγμη στο τηγανι. Εμπρος αετε...
που θα κανετε μεσα στο γηπεδο. Δωστε τα ολα και θα αναγνωριστειτε για ακομη μια φορα. Δωστε τα ολα και τα υπολοιπα θα ερθουν μονα τους.Εχετε στο νου σας οτι φορατε βαρια φανελα και εχετε μιλιουνια απο πισω σας και μην μασησετε ουτε στιγμη στο τηγανι. Εμπρος αετε...
Θα συμφωνησω σε ολα με το σχολιο του Γκας, προσθετοντας οτι ενδομυχα νιωθω οτι ηρθε η ωρα για ενα διπλο στο Καραϊσκακη. Μακαρι η Κυριακη βραδι να ειναι μια καλη Κυριακη για ολους μας.
ΥΓ Οταν εισαι ΠΑΟΚ δεν εχεις να φοβηθεις τιποτε και κανεναν, αλλα πρεπει να εισαι ΠΑΟΚ οχι μονο στα λογια αλλα και στην ΨΥΧΗ!!!!
ΥΓ Οταν εισαι ΠΑΟΚ δεν εχεις να φοβηθεις τιποτε και κανεναν, αλλα πρεπει να εισαι ΠΑΟΚ οχι μονο στα λογια αλλα και στην ΨΥΧΗ!!!!
- DimisK
- Επικοινωνία:
Καλημέρα Πλατωνίκα!!!! Σε πεθυμήσαμε!!!
Λοιπόν, από τους παίκτες μας θα ήθελα πέρα από τα αυτονόητα, δύο ακόμα πράγματα:
1. Να συνειδητοποιήσουν ότι το αυριανό ματς είναι ματς γοήτρου και μόνο. Κι αυτό για να παίξουν χωρίς άγχος. Αν χάσουν, ΟΚ, δεν έγινε και τίποτα, συνεχίζουμε και είμαετε εντός στόχων. Αν κερδίσουμε, τα κέρδη θα είναι πολλαπλά! Το άγχος θα το έχουν οι γαύροι και όσο περνάει η ώρα και δεν βάζουν γκολ, τα πόδια τους θα βαραίνουν.
2. Να μην επηρεαστούν από τις προκλήσεις των παικτών του γαύρου. Και αυτό το λέω κυρίως στους...ευέξαπτους! Να μην πέσουν στην παγίδα και να τους εκνευρίσουν..αγνοώντας τους! Αυτό θα τους σπάσει τα νεύρα....
Το ματς είναι δύσκολο, πολύ δύσκολο, αλλά τούτος ο ΠΑΟΚ, μπορεί πολλά πράγματα...
Είμαι αισιόδοξος....
Και αφού θα είμαι παρών, πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά!

Λοιπόν, από τους παίκτες μας θα ήθελα πέρα από τα αυτονόητα, δύο ακόμα πράγματα:
1. Να συνειδητοποιήσουν ότι το αυριανό ματς είναι ματς γοήτρου και μόνο. Κι αυτό για να παίξουν χωρίς άγχος. Αν χάσουν, ΟΚ, δεν έγινε και τίποτα, συνεχίζουμε και είμαετε εντός στόχων. Αν κερδίσουμε, τα κέρδη θα είναι πολλαπλά! Το άγχος θα το έχουν οι γαύροι και όσο περνάει η ώρα και δεν βάζουν γκολ, τα πόδια τους θα βαραίνουν.
2. Να μην επηρεαστούν από τις προκλήσεις των παικτών του γαύρου. Και αυτό το λέω κυρίως στους...ευέξαπτους! Να μην πέσουν στην παγίδα και να τους εκνευρίσουν..αγνοώντας τους! Αυτό θα τους σπάσει τα νεύρα....
Το ματς είναι δύσκολο, πολύ δύσκολο, αλλά τούτος ο ΠΑΟΚ, μπορεί πολλά πράγματα...
Είμαι αισιόδοξος....
Και αφού θα είμαι παρών, πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά!

Άποψη πρώτη: Τόσα χρόνια ΠΑΟΚ βλέπω, και όσο ζω μόνο ένα διπλό θυμάμαι μέσα στην έδρα του δαφνοστεφανομένου γκέι. Άρα οι πιθανότητες νίκης μας είναι ελάχιστες.
Άποψη δεύτερη: Εδώ δεν μπορέσαμε να τους πατήσουμε στην κατάμεστη Τούμπα που φλεγόταν από το πρώτο λεπτό. Θα τους κερδίσουμε εκεί?
Άποψη τρίτη: Οι διαιτησία θα είναι αναμενόμενα προκλητική και ότι και να κάνουμε θα χάσουμε.
Άποψη τέταρτη: Ο γαύρος έχει πολλαπλάσιο μπάτζετ από εμάς άρα σιγά μην το κερδίσουμε το ματσάκιον!
Άποψη πέμπτη: Τρία χρόνια ντέρμπυ δεν πήραμε. Θα πάρουμε αυτό που το χρειάζεται τόσο πολύ ο γαύρος??
ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ???? Διαβάζοντας όλα τα ποστ σε αυτό το τόπικ έχω αντιληφθεί ότι οι περισσότεροι μας θεωρείται... φαβορί! Γνώμη μου είναι ότι παρασύρεστε... Πρέπει να προσγειωθείτε και να καταλάβετε ότι οι πιθανότητες διπλού είναι λίγες... Αυτό δεν σημαίνει ότι θα χάσουμε αλλά χαμηλά τη μπάλα. Εδώ φτάσαμε να μιλάμε στα τελευταία ποστ ότι θα πάρουμε πρωτάθλημα... Και όλοι εσείς που πανηγυρίζεται τώρα και λέτε τη καλή ομάδα που έχουμε αύριο μπορεί να τους διώχνεται όλους...
Προσωπικά στα @@ μου όλα... Ρε δεν με νοιάζει με ποιον παίζουμε. Χέστηκα για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του... Εγώ ΠΑΟΚ είμαι... Οχι αντι-ολυμπιακός. Όσους πόντους μας έδωσε ο Πανθραξ άλλους τόσους θα μας δώσει ο γαύρος. Τίποτα παραπάνω... Θέλω να μπούμε παθιασμένα και να κερδίσουμε... Τίποτα άλλο...
ΥΓ1: Αγωνιστικά πιστεύω ότι όποιος βάλει πρώτος γκολ κέρδισε. Ούτε εμείς είμαστε ικανοί να το γυρίσουμε, ούτε αυτοί. Αρα το να παίξουμε μονο άμυνα θα είναι αποτυχία, γιατί κάποια στιγμή θα το φάμε...
ΥΓ2: Πάω να το παίξω στο στοίχημα... 0-2 ακριβές σκορ...
ΥΓ3: Με τη ν'ίκη ρε ΠΑΟΚάρα μου...
Άποψη δεύτερη: Εδώ δεν μπορέσαμε να τους πατήσουμε στην κατάμεστη Τούμπα που φλεγόταν από το πρώτο λεπτό. Θα τους κερδίσουμε εκεί?
Άποψη τρίτη: Οι διαιτησία θα είναι αναμενόμενα προκλητική και ότι και να κάνουμε θα χάσουμε.
Άποψη τέταρτη: Ο γαύρος έχει πολλαπλάσιο μπάτζετ από εμάς άρα σιγά μην το κερδίσουμε το ματσάκιον!
Άποψη πέμπτη: Τρία χρόνια ντέρμπυ δεν πήραμε. Θα πάρουμε αυτό που το χρειάζεται τόσο πολύ ο γαύρος??
ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ???? Διαβάζοντας όλα τα ποστ σε αυτό το τόπικ έχω αντιληφθεί ότι οι περισσότεροι μας θεωρείται... φαβορί! Γνώμη μου είναι ότι παρασύρεστε... Πρέπει να προσγειωθείτε και να καταλάβετε ότι οι πιθανότητες διπλού είναι λίγες... Αυτό δεν σημαίνει ότι θα χάσουμε αλλά χαμηλά τη μπάλα. Εδώ φτάσαμε να μιλάμε στα τελευταία ποστ ότι θα πάρουμε πρωτάθλημα... Και όλοι εσείς που πανηγυρίζεται τώρα και λέτε τη καλή ομάδα που έχουμε αύριο μπορεί να τους διώχνεται όλους...
Προσωπικά στα @@ μου όλα... Ρε δεν με νοιάζει με ποιον παίζουμε. Χέστηκα για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του... Εγώ ΠΑΟΚ είμαι... Οχι αντι-ολυμπιακός. Όσους πόντους μας έδωσε ο Πανθραξ άλλους τόσους θα μας δώσει ο γαύρος. Τίποτα παραπάνω... Θέλω να μπούμε παθιασμένα και να κερδίσουμε... Τίποτα άλλο...
ΥΓ1: Αγωνιστικά πιστεύω ότι όποιος βάλει πρώτος γκολ κέρδισε. Ούτε εμείς είμαστε ικανοί να το γυρίσουμε, ούτε αυτοί. Αρα το να παίξουμε μονο άμυνα θα είναι αποτυχία, γιατί κάποια στιγμή θα το φάμε...
ΥΓ2: Πάω να το παίξω στο στοίχημα... 0-2 ακριβές σκορ...
ΥΓ3: Με τη ν'ίκη ρε ΠΑΟΚάρα μου...
Για όσους ζουν στη Χαμουτζία τώρα στο γαυροκάναλο σπορτβ
τα μικρά αετόπουλα απ' ευθείας με τον γαύρο
Μόλις το καρφώσουμε θα ενημερώσω...
τα μικρά αετόπουλα απ' ευθείας με τον γαύρο
Μόλις το καρφώσουμε θα ενημερώσω...
poio kanali re
?????????????????????????????????? GAMISTE TOYS
Το να χαθεί η να κερδηθεί μια μάχη δεν σημαίνει ότι χάθηκε και ο πόλεμος.............
Έτσι θα πρέπει να προσεγγίσουμε το αυριανό ματς, σαν μια μάχη............
Ο πόλεμος είναι διαρκείς με συνεχόμενες μάχες σε όλα τα επίπεδα οικονομικό,διοικητικό, αγωνιστικό κ.ο.κ, γιαυτό το όποιο αποτέλεσμα δεν θα πρέπει να μας αποπροσανατολίσει απο τα πραγματικά προβλήματα που θα πρέπει να ξεπεράσει ο ΠΑΟΚ. Μάχες θα δίνονται συνέχεια στόχος είναι να κερδίσουμε τον πόλεμο...........
Έτσι θα πρέπει να προσεγγίσουμε το αυριανό ματς, σαν μια μάχη............
Ο πόλεμος είναι διαρκείς με συνεχόμενες μάχες σε όλα τα επίπεδα οικονομικό,διοικητικό, αγωνιστικό κ.ο.κ, γιαυτό το όποιο αποτέλεσμα δεν θα πρέπει να μας αποπροσανατολίσει απο τα πραγματικά προβλήματα που θα πρέπει να ξεπεράσει ο ΠΑΟΚ. Μάχες θα δίνονται συνέχεια στόχος είναι να κερδίσουμε τον πόλεμο...........
Αυτες οι δυο παρατηρησεις πρεπει να μπουν καλα στο μυαλο μας.gash04 έγραψε:Σωστός.paok4kyriakos έγραψε:Μια προειδοποίηση: Παρακαλώ μετά απο ένα καλο αποτέλεσμα στον αυριανό αγώνα, μην τα ισοπεδώσετε όλα. Σε περίπτωση ενός πολυ καλού αποτελέσματος παρακαλείστε να τα ισοπεδώσετε και να μην αφήσετε τίποτα όρθιο!
Αϊντε ΠΑΟΚΑΡΑ!
Το ίδιο όμως θα πρέπει να ισχύσει και στην περίπτωση νίκης του ΠΑΟΚ.
Να μην θεοποιηθεί κανείς απο τους παίχτες μας ακόμα και ο προπονητής για το χρέος τους άλλωστε εμείς τους πληρώνουμε και να πάμε μέχρι τέλους αγωνιζόμενοι μέχρι εσχάτων των δυνάμεων μας ειδικά αν έχουμε και στραβοπάτημα του πράσινου βρυκόλακα που έχει σπρωχτεί για να είναι εκεί πάνω όπως και το μπουρδέλο που αντιμετωπίζουμε αύριο.
Αν κερδισουμε θα εχουμε παρει μονο 3 βαθμους,οπως σε καθε παιχνιδι,δεν παιρνουμε τιποτα παραπανω,εκτος βεβαια απο ηθικη ικανοποιηση,η οποια ομως δεν μεταφραζεται βαθμολογικα.
Απο την αλλη αν κερδισουμε πρεπει να προσεξουμε παρα πολυ στην διαχειρηση της νικης,γιατι ακολουθει ενας γολγοθας κυριως εκτος εδρας και θα πρεπει να ειμαστε απολυτα συγκεντρωμενοι...

SPORTTV πρώην ματζικ.diniko80 έγραψε:poio kanali re
καλά παίζουμε δυο φάσεις στο δεκάλεπτο
τα παϊδια μας έχουμε χάσει...
ά ρε γμτ...
πότε θα δούμε και τη πρώτη ομάδα να παίζει έτσι το γαύρο;;;
( βρε λες αύριο;;; )
ά ρε γμτ...
πότε θα δούμε και τη πρώτη ομάδα να παίζει έτσι το γαύρο;;;

( βρε λες αύριο;;; )
Rizla,εξαρταται και πως το βλεπεις.........Ειναι απλα 3 βαθμοι????????Ας πουμε για εμενα και που εχω καταγωγη απο Καμινια ειναι σαφως κατι μεγαλυτερο.........Παντως το ματς με τα Γιαννενα στο κυπελλο ειναι πιο σημαντικο αν το δουμε αποκλειστικα με βαση τη λογικη......

-
Η αποστολή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας για τον εκτός έδρας αγώνα εναντίον του Ολυμπιακού στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Superleague 2009/2010.
Μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης στην οποία πήραν μέρος κανονικά τόσο ο Vladan Ivic όσο και ο Mirko Savini ο Fernando Santos ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα, που αποτελείται από τους:
Χαλκιά, Kresic, Αραμπατζή, Κουτσιανικούλη, Μαλεζά, Παπάζογλου, Φωτάκη, Contreras, Cristiano, Edinho, Garcia, Ivic, Lino, Savini, Sorlin, Sznaucner, Vieirinha και Vitolo.
http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMCCode= ... =14PDAKDO6
Διπλό μεσ'το τηγάνι ΠΑΟΚ ολε-ολε!!
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας για τον εκτός έδρας αγώνα εναντίον του Ολυμπιακού στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Superleague 2009/2010.
Μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης στην οποία πήραν μέρος κανονικά τόσο ο Vladan Ivic όσο και ο Mirko Savini ο Fernando Santos ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα, που αποτελείται από τους:
Χαλκιά, Kresic, Αραμπατζή, Κουτσιανικούλη, Μαλεζά, Παπάζογλου, Φωτάκη, Contreras, Cristiano, Edinho, Garcia, Ivic, Lino, Savini, Sorlin, Sznaucner, Vieirinha και Vitolo.
http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMCCode= ... =14PDAKDO6
Διπλό μεσ'το τηγάνι ΠΑΟΚ ολε-ολε!!
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
- PABLO GARCIA1