Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. 25/10/2009 (19:00)

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Athens

Re: Παναθηναικος-Π.Α.Ο.Κ 25/10/2009 (19:00)

Δημοσίευση από Athens »

λιγα πραγματα γιατι ειμαι πολυ στεναχωρημενος...
ο ΠΑΟΚ επαιξε οπισθοχωρημενα και δεν μου εκανε καθολου καλη εντυπωση αυτο...
οι παικτες που εχει δεν μπορουν πλην ορισμενων να δωσουν ποιοτητα στην ομαδα..
δυστηχως και ο προπονητης ειναι στην καρακοσμαρα του..
επειδη ομως ΠΑΟΚ ειμαστε και παντοτε θα ελπιζουμε ας ξεχασουμε την σημερινη μερα οσο το δυνατον γρηγοροτερα...
:opaokara: :opaokara:
Υ.Γ. και η :redcard: ηταν απαραδεκτη
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

yiannisPAOKitalia έγραψε:
.jpg

ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΔΕΣ όλου του κόσμου, το είδωλό σας, προσκυνήστε το!
Αλλά μέχρι κι αυτός λιγότερο γκρίνιαζε..ΜΙΖΕΡΟΙ ΜΥΡΛΙΑΡΗΔΕΣ :redcard:
:lol: :lol: :lol: lol ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!!
PERS9

Δημοσίευση από PERS9 »

MANIAKOS έγραψε:απο σημερα ουσιαστικα δεν μπορουμε να μιλαμε για υπερβαση στο πρωταθλημα για φετος.....(εκτος αν πλησιασουμε λιγο και τους παρουμε τη θεση στα πλει οφ αλλα που.....)

Γι ατο προσοχη στι κυπελλο......

Δικαιη ηττα σημερα οτι και να λεμε....η ομαδα εχει βελτιωθει σε σχεση με τις αρχες αλλα ειμαστε λιγοι....

Εναν επιθετικο πολυ καλο και εναν πλαγια και αν δεν φορμαριστουν Φωτακης Σορλεν εναν παραγωγικο παικτη στο κεντρο........

Δυστυχως το λαθος που κανουμε παντα ανεβαζουμε μονοι μας την αξια των αικτων μας και σε κτ τετοια ματς φαινονται ποιοι αξιζουν και ποιοι οχι...Π.χ Φωτακης σε σχεση με καρα, Σορλεν-Κατσουρ και αλλοι, το ιδιο και με δανεικους που εχουμε(οσοι ειδαν χθες αγρ αστερα σερρας)....Αλλα λεφτα εχουν αυτοι....αλλα εμεις
Πολλά δίκια αυτό το comment...
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Τα παιδιά που είναι για νάνι είναι καλώ να πάνε να κοιμηθούνε γιατί κάνουνε κακό στην υγεία μας!!!

Photis άντε αγόρι μου, πλάκα μας κάνεις; η Απλά είσαι από τους τύπους που γουστάρουνε να παίζουνε με τα νεύρα των άλλων;

Ποια ομάδα έπαιξε παθητικά ρε παληκάρια; ο ΠΑΟΚ; Ποιο παιχνίδι βλέπατε ρε εσείς; Μαλαματίνα εναντίον Κουρτάκι;

Ποιος Κουτσιανικούλης ήταν ανύπαρκτος ρε παληκάρια; στοπάρει την μπάλα με το στήθος αφήνει πίσω του τον αμυντικό του βάζελου με την τεχνική του, βάζωντας το σώμα του μπροστά και πλάγια την μπάλα... και ο άλλος τον ρίχνει κάτω και ανύπαρκτος; Έτσι είναι οι ανύπαρκτοι; ( εαν ο Νίνης ήταν στην ίδια φάση θα μιλάγατε για κλάση ποδοσφαιριστή απλά γιατί θα έδινε το πέναλτυ!!!

Τι πράμα; ο Φωτάκης και ο Σορλέν δεν κολλάνε; Εγώ έναν αντίπαλο είδα μόνο το κοράκι που δεν μαρκάρετε και έπαιζε την μπάλα στα καρέ του ΠΑΟΚ ( μακράν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του βάζελου)

Από την στιγμή που ο βάζελος μας έβαλε 2 γκολ το παιχνίδι έπρεπε να λήξει ισσόπαλο.

Ο ΠΑΟΚ με 1-2 μιλάω για το πεντακάθαρο πέναλτυ που έπνιξε ο κόρακας θα πήγαινε 1-3 γιατί πολύ απλά αυτοί θα είχανε κενά πίσω!!!

ΛΥΠΑΜΕ για πολλά αδέρφια εδώ μέσα. Παθητικός και ανύπαρκτοι και δεν μπορούμε και μπλα-μπλα. Γίναμε σύγχρονοι στην Ελλάδα δεν μιλάμε για την διαιτησία και κατηγορούμε τους παίκτες μας. Ενώ σήμερα τα κοράκια με σφάξανε!!!
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

τα προσωπικά σε προσωπικά μηνύματα ή αλλιώς πμ...ευχαριστώ...
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

REalcon έγραψε:Τα παιδιά που είναι για νάνι είναι καλώ να πάνε να κοιμηθούνε γιατί κάνουνε κακό στην υγεία μας!!!

Photis άντε αγόρι μου, πλάκα μας κάνεις; η Απλά είσαι από τους τύπους που γουστάρουνε να παίζουνε με τα νεύρα των άλλων;

Ποια ομάδα έπαιξε παθητικά ρε παληκάρια; ο ΠΑΟΚ; Ποιο παιχνίδι βλέπατε ρε εσείς; Μαλαματίνα εναντίον Κουρτάκι;

Ποιος Κουτσιανικούλης ήταν ανύπαρκτος ρε παληκάρια; στοπάρει την μπάλα με το στήθος αφήνει πίσω του τον αμυντικό του βάζελου με την τεχνική του, βάζωντας το σώμα του μπροστά και πλάγια την μπάλα... και ο άλλος τον ρίχνει κάτω και ανύπαρκτος; Έτσι είναι οι ανύπαρκτοι; ( εαν ο Νίνης ήταν στην ίδια φάση θα μιλάγατε για κλάση ποδοσφαιριστή απλά γιατί θα έδινε το πέναλτυ!!!

Τι πράμα; ο Φωτάκης και ο Σορλέν δεν κολλάνε; Εγώ έναν αντίπαλο είδα μόνο το κοράκι που δεν μαρκάρετε και έπαιζε την μπάλα στα καρέ του ΠΑΟΚ ( μακράν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του βάζελου)

Από την στιγμή που ο βάζελος μας έβαλε 2 γκολ το παιχνίδι έπρεπε να λήξει ισσόπαλο.

Ο ΠΑΟΚ με 1-2 μιλάω για το πεντακάθαρο πέναλτυ που έπνιξε ο κόρακας θα πήγαινε 1-3 γιατί πολύ απλά αυτοί θα είχανε κενά πίσω!!!

ΛΥΠΑΜΕ για πολλά αδέρφια εδώ μέσα. Παθητικός και ανύπαρκτοι και δεν μπορούμε και μπλα-μπλα. Γίναμε σύγχρονοι στην Ελλάδα δεν μιλάμε για την διαιτησία και κατηγορούμε τους παίκτες μας. Ενώ σήμερα τα κοράκια με σφάξανε!!!
+100000
PaokPtolemaidaG4

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

25 years later έγραψε:Sera4 για να μην σου δωσω καμια αλλη ευχη και αρχισεις να αλλαζεις 55 χρωματα γραψε κανενα επιχειρημα πανω σ αυτα που εγραψα και διατυπωσε την αποψη σου!!!ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΡΕ ΠΑΠΑΤΖΗ!!!Ειναι η 2η φορα που το κανεις αυτο!!!Εχεις κανενα προβλημα μαζι μου???Αμα θες να βρεθουμε πουθενα να το λυσουμε ρε ψευτομαγκα!!!
Πίσω από τη Μητρόπολη με παρέα.. :opaokara:

Εγω το εχω πει πολλες φορες στους αντμιν να γινουν λιγο πιο χιτλερικη σε μερικα πραγματα. Μετα απο καθε ηττα, καθε αρνητικη φαση για την ομαδα μας βγαινουν καποια μελη και βρισκουν ευκαιρια και ριχνουν λαδι στη φωτια εκμεταλευομενοι την πικρα μας μπας και παρασυρθουμε και προκαλεσουμε μεγαλυτερο κακο. Δε λεω ονοματα αλλα εγω προσωπικα εχω ψιλιαστει ποιοι βγαινουν και ποτε.
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

REalcon έγραψε:Τα παιδιά που είναι για νάνι είναι καλώ να πάνε να κοιμηθούνε γιατί κάνουνε κακό στην υγεία μας!!!

κοιτα πολυ καλα τα λες αλλα για ακομα μια φορα οι παιχτες μας δεν ειχανσ καθολου νευρο κατ' εμε
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

ε αμα ειναι το μπατζετ ας μην παιζουμε και ας νικανε στα χαρτια.......να μην τρελενομαστε κι'ολας...
2007-2008 παοκ-ολυμπιακος 1-1
παοκ-παναθηναικος 0-1
παοκ-αεκ 0-4
ολυμπιακος-παοκ 2-1
παναθηναικος-παοκ 2-0
αεκ-παοκ 2-0
2008-2009 παοκ-ολυμπιακος 0-0
παοκ-παναθηναικος 0-0
παοκ-αεκ 1-1
ολυμπιακος-παοκ 2-0
παναθηναικος-παοκ 3-0
αεκ-παοκ 1-0
PLAY OFF
παοκ-παναθηναικος 0-1
παοκ-αεκ 0-1
παναθηναικος-παοκ 4-1
αεκ-παοκ 3-1
2009-2010 παοκ-ολυμπιακος 1-2
παναθηναικος-παοκ 2-1

ρε μηπως φταιει η γκαντεμια......ή μηπως φταιει ο καιρος......μαλλον πρεπει να φταινε τα U.F.O

...2009-2010 αεκ-παοκ?
ολυμπιακος-παοκ?
παοκ-αεκ?
παοκ-παναθηναικος? KEEP WALKING..........................

ΠΑΟΚ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΙ'ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΣΤΟΝ ΤΑ ΜΟΥ ΕΠΑΝΩ

φιλικα προς GIKA
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Ακουγεται και το εξης:
"Ναι νταξει μωρε να το αφησουμε πίσω το ματς σημερα και να ασχοληθουμε με το κύπελλο ....εκεί άλλωστε ειναι η ευκαιρία μας...."

ΞΕΧΝΑΤΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ?????

Κάποιοι παίζουν το πρωτάθλημα με σημαδεμένα φύλλα και εμεις εξακολουθούμε να τρώμε τις σάρκες μας μόνοι μας...
25 years later

Δημοσίευση από 25 years later »

REalcon αδερφε πρωτη φορα βλεπεις τετοια εχθρικη διαιτησια απεναντι μας?Δε νομιζω...Το θεμα δεν ειναι καθε φορα να τα ριχνουμε στη διαιτησια!Αυτα γινοταν,γινονται και θα γινονται!Το θεμα ειναι τι κανουμε εμεις?Και εμεις για ακομη μια φορα μπηκαμε χωρις νοοτροπια νικητη ενω ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ!!!Αυτο με πειραζει περισσοτερο απ ολα...
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

παιδια δε τιθεται θεμα παικτων....γιατι αν τιθεται,τοτε ποτσ γενεν ο εργοτελης του ογκουνσοτο να κανει τον γαυρο να μη ξερει που παν τα τεσσερα στο καραισκακη?Δηλαδη εχουμε χειροτερους παικτες απτον εργοτελη?

ε αμα εχουμε χειροτερους τοτε πεστε το....

Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΝΙΚΗΤΗ....Η νοοτροπια νικητη κατα τον σαντος ειναι να θελεις να νικησεις.....ΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ 11 ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ,ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ....δεν υπαρχει ομαδα που να μη θελει να κερδισει.Το ολο θεμα ειναι να το παρουσιαζει αγωνιστικα και πραγματικα το χω δει σε ελαχιστα παιχνιδια αυτο και δυστυχως τα παιχνιδια αυτα ηταν με πολυ μικροτερης εμβελειας ομαδες απτην δικια μας.....
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

gika έγραψε:
tigon4 έγραψε:παιδια εγω πραγματικα εχω βαρεθει να χανουμε απο τους τρεις κατω.......οτι μα οτι και να γινει στο τελος παντα θα χανουμε........βαρεθηκααααααααααααααααααααααααααα............................γαμω την τρελα μου........και σιγα μην παρουμε την τριτη θεση οχι γιατι οι αλλοι ειναι τιποτα καλοι(αρης,αεκ) αλλα εμεις ειμαστε για τον πουτσο κανονικα...........απο τωρα αεκ-παοκ=1...............ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ.....ΤΕΛΟΣ....καποιος φταιει για αυτο... :evil:
1) Περσυ είμασταν καλοί και φέτος δεν είμαστε???
2) Πως γίνεται να είμαστε χειρότεροι όταν ο βασικός κορμός είναι ο ίδιος??
3) Ποιος φταίει για το ότι χάνουμε?? Μηπως εσύ και εγώ που στην ΑΜΚ δεν βαλαμε όσα έβαλε ο Πατέρας στο βάζελο?? Εχεις σκεφτεί τη διαφορά μπάτζετ??
4) Αμα βαρέθηκες τόσο πολύ (δεν θα πω τη μ@λ@κια πάνε και γίνε πρόεδρος), αλλά θα πω (μιας και ξέρεις τι φταίει) πάνε μίλα στον Βρύζα (στα γραφεία της ΠΑΕ είναι τα πρωινά) ή στον Σάντος (όταν έχει προπόνηση) και πέσ' τους τις απόψεις σου! Δημοκρατία έχουμε και είμαστε και μέτοχοι!! Εχεις άποψη! Κάνε μια εποικοδομιτική συζήτηση με τους δύο αυτούς και ξανασκέψου αυτά που είπες!

Φιλικά...

Επείδη έχω κάνει τέτοια συζητηση με τον τέως πρόεδρο (σε τετ α τετ στο σπίτι ενός κοινού γνωστού μας) σε παροτρύνω να πας πάσο σε αυτά που γράφεις και να μην το συνεχίσεις!

ΥΓ Πολλά + στον πηγασο...
ΓΑΜΩ *(^*^%$*
φιλικα,... το χεσαμε
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

αυτο που μου κανε εντυπωση ειναι οτι σε καθε φαουλ του βαζελου, ο κυκλος που σχηματιζοταν ηλεκτρονικα απο το συνδρομητικο, ηταν 2-3 μετρα πιο μπροστα απο εκει που τοποθετουσε ο Σπαθας το τειχος..

κατα τ αλλα μια απ τα ιδια..αυτα ειναι τα στανταρ μας, ο αθλητισμος αλλαξε, Λεοντιαδηδες δεν υπαρχουν πια..
25 years later

Δημοσίευση από 25 years later »

Dj_timo έγραψε:
25 years later έγραψε:Sera4 για να μην σου δωσω καμια αλλη ευχη και αρχισεις να αλλαζεις 55 χρωματα γραψε κανενα επιχειρημα πανω σ αυτα που εγραψα και διατυπωσε την αποψη σου!!!ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΡΕ ΠΑΠΑΤΖΗ!!!Ειναι η 2η φορα που το κανεις αυτο!!!Εχεις κανενα προβλημα μαζι μου???Αμα θες να βρεθουμε πουθενα να το λυσουμε ρε ψευτομαγκα!!!
Πίσω από τη Μητρόπολη με παρέα.. :opaokara:

Εγω το εχω πει πολλες φορες στους αντμιν να γινουν λιγο πιο χιτλερικη σε μερικα πραγματα. Μετα απο καθε ηττα, καθε αρνητικη φαση για την ομαδα μας βγαινουν καποια μελη και βρισκουν ευκαιρια και ριχνουν λαδι στη φωτια εκμεταλευομενοι την πικρα μας μπας και παρασυρθουμε και προκαλεσουμε μεγαλυτερο κακο. Δε λεω ονοματα αλλα εγω προσωπικα εχω ψιλιαστει ποιοι βγαινουν και ποτε.
Dj Timo?Να γινεσαι πιο σαφης και να λες ονοματα...ακομη κι αν εννοεις εμενα!Αν τυχον εννοεις εμενα σιγουρα θα υπαρχουν αποδειξεις απο παλιοτερα ποστ μου!Ετσι δεν ειναι?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”