Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

sidpanos έγραψε: για να μπορέσεις να συγχωρεθείς πρέπει να μάθεις να συγχωρείς...
Σωστός εν Χριστώ αδερφέ Πάνο :)
sidpanos έγραψε: το θέμα είναι οτι ο σάλπι έχει πολλά θετικά....
όπως το ότι είναι απο το τσικό της ομάδας...
οτι είναι έλληνας..
και απο του χρόνου έχουμε 6+5
το ότι μπορεί να σκοράρει 10+
το ότι δεν δημιουργεί πρόβλημα στα αποδυτήρια...
το ότι δεν τραυματίζεται ποτέ που το βάζεις??
εκτός αν έρθει σε μας και αρχίσουν οι τραυματισμοί.....
sidpanos έγραψε: δεν είμαστε κριτές...είμαστε οπαδοί...
όπως γίνεται με σάντος τώρα...
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ αλλά δεν γουστάρω σάντος,κονσεισάο και χαλκιά πχ...
διαλέξτε και πράξτε τι θέλετε...
Εεππ εδώ έχουμε θέμα....
Εκτός από οπαδοί, μπορούμε και να κρίνουμε...και για μένα επιβάλλεται κιόλας....
Πρόβλημα θα δημιουργούσαμε στην ομάδα, άμα γιουχάραμε,αποδοκιμάζαμε ή με κάποιο τρόπο απαγορεύαμε στην διοίκηση να κάνει ότι αυτή θεωρεί καλό....
Οταν παίρνεις διαρκείας,μετοχές, πας γήπεδο,είσαι κοντά στην ομάδα, μπορείς ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ...όχι φυσικά με την έννοια επειδή πληρώνω θέλω να γίνει το δικό μου....σε καμμιά περίπτωση...άλλωστε μην ξεχνάμε... για μπάλλα μιλάμε όχι για καμιά περίεργη επιστήμη.
PaokPtolemaidaG4

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

Βαριεμαι να κραξω αυτους που με κραζανε πριν πολυυυυ καιρο που ειχα πει οτ θα υπαρξει θεμα κι ας ειναι ζεστο το θεμα ακομα της "προδοσιας". Μεχρι και το γκαλοπ μου ειχαν κλειδωσει γιατι διχαζε και δεν υπηρχε ποτε θεμα επιστροφης.
Χαιρετε
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Ο Σαλπιγγίδης κάνει παπάδες με την εθνική...μια κλάση πάνω απ'όλους τους άλλους...

:pano:
dolphinto

Δημοσίευση από dolphinto »

photis, ελπιζω να βαζεις και τους Ουκρανους μαζι...σωστα? :D
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Όλους φίλος....

:pano:
PaokPtolemaidaG4

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

Κοιταξτε το Παοκμανια τον θεωρει ακομα προδοτη και στη μαυρη λιστα οποτε οποιος αντμιν λεει τωρα για επιστροφη καλα θα κανει να τον βγαλει απο εκει αλλιως λεγεται υποκριτης. Καποτε εφτιαξα ενα πολλ για την επιστροφη του και μου το κλειδωσανε γιατι ειναι προδοτης. Τωρα τι εγινε.... Yianko?
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Τι προδοσίες ρε παιδιά..ωριμάζουμε νομίζω...και πρέπει αν βλέπουμε το καλό του ΠΑΟΚ και μόνο αυτό.Εμένα καρφί δε μου καίγεται για τον παίκτη σαλπιγγίδη αλλά με ενδιαφέρει τα μέγιστα ο ΠΑΟΚ.Γι'αυτό όποιος παίκτης είναι παικταράς και μπορεί να έρθει στον ΠΑΟΚ και είναι και έλληνας τι θα κάνω να μην τον θέλω???Εγώ τον έφτιαξα σαν παίκτη δεν θα τον θέλω???Αυτός δεν είναι και ο στόχος του προπονητικού???Να φτιάχνει παίκτες???Ή μάλλον και αυτός ο στόχος...
Άβαταρ μέλους
fiorentinos

Δημοσίευση από fiorentinos »

Καλό είναι να κρίνουμε κάθε παίκτη από την τωρινή του φόρμα και όχι από το παρελθόν και ότι έχει κάνει. Έχουμε παραδείγματα από το παρελθόν. Ότι είναι να γίνει θα γίνει ανεξάρτητα από το τι λέμε και τι ψηφίζουμε εμείς.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Πάντως σήμερα μετά λύπης μου είδα ότι ο Σάλπι άρχισε να ειδικεύεται και αυτός στο άθλημα της βουτιάς...τελικά άμα πατήσεις το πόδι σου στην πρωτεύουσα, ειδικεύεσαι στο άθλημα...άμα παίζεις και στην ομάδα του πρωταθλητή της κατάδυσης δε....
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

για τον σαλπιγγιδη ολα δειχνουν οτι θελει να γυρισει στον ΠΑΟΚ το καλοκαιρι
τους εχει ριξει δεκα χυλοπιτες τους βαζελους για ανανεωση και μαλλον το κανει γιατι εχει τον ΠΑΟΚ στο μυαλο του
βεβαια δεν ξερουμε τις προθεσεις του βρυζα
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

Μάγκες αν γυρίσει ο Σάλπι,λέω ΑΝ γυρίσει,την ώρα που θα γυρίσει δεν θα ανοίξει ούτε μύτη ούτε τπτ...Και γι αυτούς που δεν τον θέλουν,ας με βάλει 15 γκολάκια κι ας με πάρει ένα σωρό πονταλάκια,κι ας σηκώσω καμιά κούπα,ας τον κράζουν οι υπόλοιποι....
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

δεν παιζει να ερθει ο Σαλπι στον ΠΑΟΚ ρε παιδια! αντε μην τρελαινεστε παλι!
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Dj_timo έγραψε:Βαριεμαι να κραξω αυτους που με κραζανε πριν πολυυυυ καιρο που ειχα πει οτ θα υπαρξει θεμα κι ας ειναι ζεστο το θεμα ακομα της "προδοσιας". Μεχρι και το γκαλοπ μου ειχαν κλειδωσει γιατι διχαζε και δεν υπηρχε ποτε θεμα επιστροφης.
Χαιρετε
ρε αδερφε συγνωμη κιολας...
ΠΑΟΚ είσαι η σαλπιγγιδης;
η μηπως θεωρεις το σαιτ να θελει το κακο του ΠΑΟΚ; γιατι ηρεμησε λιγο με την επιθεση περι σαλπιγγιδη....
εσυ βαζεισ το γυρισμο τουυ πανω απο την ηρεμια τη; ομαδα;.
χαλαρωσε :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

γιατί ρε παιδιά αν έρθει ο σαλπιγγίδης πίσω θα μας κάνει κακό μόνο?
οργουελ επανέρχομαι σε εσένα...
αν έρθει ο σάλπι γιατί πρέπει να επαναστατήσουμε?μήπως είναι πισωγύρισμα?
μήπως είναι εκ των προτέρων λανθασμένη επιλογή?γιατί αν δεν κάνω λάθος με σαλπιγγίδη ανεβαίνεις ένα σκαλί πάνω επιθετικά...
φέτος έλλειπε ο οργανωτής που θα κουβαλάει μπάλα και ο γκολτζης...μέχρι τώρα τουλάχιστον...
δώσε του χρόνου παπάζογλου δανεικό,πάρε κοντό και αθανασιάδη και έχεις κάνει μια επίθεση φωτιά....

να επαναστατήσουμε όταν δούμε οτι η διοίκηση υπερφορτώνεται παίχτες και μεγάλα συμβόλαια
ο ερασιτέχνης δίνει ή ανέχεται τις αυθαιρεσίες σε παε,καε,ταπ και σε όλα τα αθλήματα...
γιατί όλα αυτά τα χρόνια στασιμότητα παντού....που είναι οι άνθρωποι που θα προτείνουν κάτι για να μεγαλώσει ο σύλλογος...
σταθερά στο 8 σαν δυναμική...ποτέ πιο πάνω...γιατί δεν υπάρχει προσπάθεια..
βάλε μαζί με το διαρκείας απαραίτητα εγγραφή στον ερασιτέχνη πχ να σ πω..αλλά που είμαστε εμεις οι πανηγυρτζήδες οπαδοί που με τον γαυρο κάνουμε σολντ αουτ και το μπάσκετ χαροπαλεύει?
πουθενα....ο πρώην ιδιοκτήτης ο δ,που είναι...ο κύριος απο το ωραιόκαστρο τι κάνει στην βίλα του?
που είσαι για να επαναστατίσεις εκεί που χρειάζεται?
στον καναπέ όπως συνήθως?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ?

αλλά να επαναστατήσεις για τον σαλπιγγίδη αν έρθει?
εκεί θα επαναστατήσεις γιατί έτσι σε βολεύει...μέχρι εκεί είναι η επανάστασή σου..
έπειτα για ποια προδοσία μιλάμε?τα λεφτά είναι στο ωραιόκαστρο...
ασπίδα μπήκε ο κοντός...δεν θέλει και πολύ μυαλό για να το καταλάβεις...
και μην το πάρετε προσωπικά..συζήτηση κάνουμε...
προσωπικά θεωρώ ότι όποιος μιλάει για προδοσία έχει κολλήσει στην προηγούμενη διοίκηση...
όποιος θεωρεί ότι ο κάθε σαλπιγγίδης θα παίρνει τόσα και θα βάζει 10+ γκολ προχωράει όπως σκέφτεται η διοίκηση...

υγ..τον σάντος δεν τον θέλουν 200-500 άτομα και φωνάζουν..υπάρχουν τουλάχιστον 500 άλλοι που θέλουν σάντος...
ή τον τριετή σχεδιασμό...
ή και τον κοντό...
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Πάνο μάλλον δεν έχεις δει κάποιο απ' τα πολλά post μου που κάνω κρα για να γυρίσει πίσω ο Σάλπι...που φυσικά για μένα ΔΕΝ είναι προδότης...αλλά ακόμα κι αν ήταν...έχουν γυρίσει πίσω τόσοι άλλοι που έκαναν τα ίδια και χειρότερα και ούτε γάτα ούτε ζημιά...και όχι στην ακμή τους αλλά στα τελειώματα τους.
Οπότε αν τα λες για μένα, λάθος κατάλαβες.
Αυτά από μένα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”