19. Βασίλης Κουτσιανικούλης
Re: Βασίλης Κουτσιανικούλης
Δεν ξέρω για τον Μητσοτάκη πως τελειώνει αλλά έχω κάτι άλλο για σένα αποκλειστικό.
[youtube]4p6_WZJJNBw[/youtube]
[youtube]4p6_WZJJNBw[/youtube]
καλά, κι εγώ off topic, αλλα αδερφέ το ίδιο ένιωσα κι εγώ! Ως πιτσιρικαs μου είχε αφήσει ψυχικά τραύματα αυτό το καταραμένο Road Runner, ένιωθα πραγματικό μισος μιλάμε! Τώρα φτιάχτηκε για τα καλά η μέρα μου!nikos55 έγραψε:Αχ, gash πραγματικα δεν ξερω πως να σε ευχαριστησω! Δεν ηξερα την υπαρξη αυτου του τελευταιου επεισοδιου. Εφυγε ενα βαρος απο πανω μου. Αυτο το κωλο-μπιπ-μπιπ με στοιχειωνε απο μικρο, δεν αντεχα να το βλεπω. Ηθελα να το πιασει το κογιοτ και να το κανει 32.000 κομματια. Και η λυτρωση ηρθε τωρα μερικες δεκαετιες αργοτερα!
Ευχαριστώ κι εγώ τον gash, σου εύχομαι ολόψυχα...Κουτσιανικούλη να πιάνεις στο στόμα σου και Μέση να γίνεται!

- Maximus
Τι κακοι ανθρωποι που ειστε ρε παιδι μου ωρες ωρες...nikos55 και 8emis...
Εγω το συμπαθουσα το μπιπ μπιπ...
Παλιο-gash...
Να φυγεις ρε! Να πας αλλου να μαυριζεις παιδικες ψυχες!
Εγω το συμπαθουσα το μπιπ μπιπ...

Παλιο-gash...
Να φυγεις ρε! Να πας αλλου να μαυριζεις παιδικες ψυχες!
Χαχαχααα...οντως και εγω δεν ηξερα για το τελευταιο επεισοδιο του κογιοτ 
Μπραβο ρε γκας
αυτο με τον σφουγγαρακη ειναι που μας αποκαλυπτεται η πουστρ@?

Μπραβο ρε γκας

αυτο με τον σφουγγαρακη ειναι που μας αποκαλυπτεται η πουστρ@?
nikos55 έγραψε:ΥΓ. Αν εχεις κι ενα επεισοδιο με το Δρακουμελ να πιανει και να τρωει αυτα τα γαμημενα τα στρουμφακια, pls ποσταρε το.

- ContrerasPablo
ειλικρινα ευχαριστω το μισω το κολοπουλιgash04 έγραψε:plato6 έγραψε:Εχθές μέχρι να κοιμηθώ έβλεπα τον Ραπτόπουλο στην tv και δεν θυμάμαι ποιος το είπε εκείνη την ώρα αλλά έχει απόλυτο δίκαιο..
όταν βλέπεις τον Κουτσιανικούλι στο γήπεδο είναι σαν βλέπεις το γνωστό καρτουν road-runner....ο Βασιλάκης είναι σαν το Κογιοτ..παίρνει φόρα όπως κάνει και το Κογιοτ τρέχει τρέχει να πιάσει το κοτόπουλο και μόλις το φτάνει μπαμ πέφτει επάνω σε ότι βρει μπροστά του..![]()
![]()
Λευτεριά στο Κογιοτ! Road Runner στα κάρβουνα με ριζότο και φρέσκα λαχανικά!!!!![]()
![]()
Ο Ραπτόπουλος πάλι απληροφόρητος είναι.
Επειδή διέλαθε και αυτός θα του αφιερώσω το τελευταίο επεισόδιο του μπίμπ-μπίμπ.
Σαν παραβολή λοιπόν στο τελευταίο επεισόδιο το κογιότ τρώει το μπίμπ μπίμπ σαν κοτόπουλο όπως ακριβώς είπες φίλε Πλάτο.
Όπερ σημαίνει ότι ο Σάντος έχει πολλά να του μάθει μέχρι να πετύχει τους στόχους του και θα έχει να κάνει πολλές άκυρες εμφανίσεις όπως και έγιναν στα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Πανιώνιο.
Όπως και το κογιότ είχε πολλές αποτυχίες στο να πιάσει το μπίμπ-μπίμπ.
Δεν πιστεύω ότι ο κόσμος μας έιναι ώριμος και αξιολογεί την έξτρα δουλειά του πουλέν του Σάντος.
Να δημιουργήσει έναν έξτρα παίχτη που θα αφήσει ιστορία στον Ελληνικό χώρο.
Μπορεί να μην κράζει αλλά περιμένει γρήγορα αποτελέσματα.
Δεν κράζει γιατί σιωπά όταν πριν λίγο καιρό φώναζε γιατί δεν τον βάζει και τώρα που τον έβαλε είδανε πως δεν κάνει.
Δεν μπορείς να κρίνεις έναν παίχτη απο 1 ή 2 παιχνίδια.
Τα ίδια ισχύουν και για τους Αθανασιάδη Γεωργίου και άλλους δανεικούς.
Χρειάζεται πίστωση παιχνίδια στα πόδια τους και παααάρα πολύ υπομονή.
Για τον Ραπτόπουλο λοιπόν αφιερωμένο.
Κογιότ-Κουτσιανικούλης
Road runner-επιτυχία ή γκολ.
[youtube]vj3uMTwqtTU[/youtube]
- ContrerasPablo
παντα μου την εδινε να νικανε τα καλα
οπως και ο τουιτι ενα κολοπουλι...γιατι αρεσει στις γυναικες?μαλλον επειδη ειναι ΠΟΥΛΙ,ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΙ....και γκευ.....γκευ πουλι....εχετε κανενα με τον σιλβεστρο να το τρωει,ειχα εφιαλτες οτι θα με ετρωγε το κολοπουλι....
και στο τομ αντ τζερυ....το κολο ποντικι ξεφευγευ...τα στρουμφακια αλλα αυτα....δρακουμελ γαμισε τα...

οπως και ο τουιτι ενα κολοπουλι...γιατι αρεσει στις γυναικες?μαλλον επειδη ειναι ΠΟΥΛΙ,ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΙ....και γκευ.....γκευ πουλι....εχετε κανενα με τον σιλβεστρο να το τρωει,ειχα εφιαλτες οτι θα με ετρωγε το κολοπουλι....
και στο τομ αντ τζερυ....το κολο ποντικι ξεφευγευ...τα στρουμφακια αλλα αυτα....δρακουμελ γαμισε τα...
- PAOK_NORTH_ARMY
Αν και το ξεχειλώσαμε το τόπικ του Βασιλάκη με τα Looney Tunes μπορώ να πω με τη σειρά μου ότι νιώθω πλέον ανακουφισμένος και χαρούμενος που επιτέλους πιάστηκε το κωλομπιπμπιπ.
Παρεμπιπτόντως πρέπει να είναι parody και όχι κάτι αληθινό οπότε τζάμπα χαιρόμαστε. ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ (όχι ο υπαρκτός, μη κατηγορηθώ και για προεκλογικά συνθήματα)

Παρεμπιπτόντως πρέπει να είναι parody και όχι κάτι αληθινό οπότε τζάμπα χαιρόμαστε. ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ (όχι ο υπαρκτός, μη κατηγορηθώ και για προεκλογικά συνθήματα)

Ζω για την στιγμή που θα πάω σε ταβέρνα και θα δω τον Τομ, τον Σιλβέστερ, τον Δρακουμέλ και το κογιότ να τρώνε παρέα τα στρουμφάκια, το τουιτι, τον Τζερι και για επιδόρπιο το κολοπούλι...!! Αιντααα!! 

- ContrerasPablo
οντως ειναι fake....Τεπσα μπιλυ γερα μαζι θα ξαναφερουμε τον παοκ μας ψηλα
Ήμουν από τους λίγους που προβληματίστηκα από τη μετεγραφή του Βασίλη στον ΠΑΟΚ, τότε που όλοι έγραφαν θριαμβευτικά λόγια όταν τον πήραμε. Καλός ο Βασίλης, ελπιδοφόρος, αλλά ο ΠΑΟΚ φέτος χρειαζόταν 3-4 ποιοτικούς παίκτες για να συμπληρώσει το ρόστερ του. Μετά την μετεγραφή του Κούτσια γ@μηθηκε όλος ο μεταγραφικός σχεδιασμός: δεν αποκτήθηκε καλός σέντερ μπακ και πήραμε τον φθηνό Τσιρίλο, δεν αποκτήθηκε σέντερ φορ μεγάλης ποιότητας και πήραμε τον Φιλομένο (καλός παίκτης, όχι όμως παικταράς), ενώ την τελευταία μέρα αποκτήθηκε δανεικός δεξί μπακ. Και για να μην αναφερθώ στον μεσοεπιθετικό... ακόμη τον περιμένουμε (και ο Ίβιτς παίζει χωρίς ανταγωνισμό σε αυτή τη θέση...). Αυτό ήταν το λάθος, σε δύσκολους καιρούς να δαπανάς 1,6 εκ για έναν ελπιδοφόρο... αυτή είναι η πολυτέλεια και όχι αν κάθονται τα 600.000 στον πάγκο (τα οποία όταν χρειάστηκε ήταν ο καλύτερος και πιο σταθερός παίκτης...)
gika έγραψε:nikos55 έγραψε:ΥΓ. Αν εχεις κι ενα επεισοδιο με το Δρακουμελ να πιανει και να τρωει αυτα τα γαμημενα τα στρουμφακια, pls ποσταρε το.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Υπάρχει σε τσόντα η στρουμφίτα να το δίνει στον μπαρμπαστρούμφ και στον γκρινιάρη και σε μερικά ακόμα βρωμοστρούμφ!
Για λόγους φορουμίστικους όμως δεν είναι εφικτό το βίντεο να παιχτεί!

Βαλτο στο topic "Αγωνες απο την παγκοσμια ποδοσφαιρικη ιστορια", να το κατεβασουμε σε rappidshare
:whatever:
Αιντε γερα, Κουτσιανικουλη παιχταρα (μην υποδειχθω και σε θεση off topic
)

:whatever:
Αιντε γερα, Κουτσιανικουλη παιχταρα (μην υποδειχθω και σε θεση off topic

μεγαλη δικαιωση του Σαντος εναντια στους μαγους της κερκιδας..Το παιδι δεν ειναι ετοιμο,θελει ειδικη μεταχειριση..Ειμαι σιγουρος πως ο μηχανισμος του ΠΑΟΚ δε θα ξαναπαρασυρθει απο ασχετους γνωστες(?) της πλακας και στο τελος θα βγει κερδισμενος και ο Κουτσια και ο ΠΑΟΚ
- paok4kyriakos
Εκανε μια σχετικά καλή παρουσιά, ενώ θα μπορούσε να χρηστεί και σκορερ, αμα δεν έβγαινε λανθασμένα οφσαιντ σε μια φάση λίγο μετά την είσοδό του!