Λάμπρος Χούτος
Re: Λάμπρος Χούτος
Πιστεύω στις ικανότητες του αλλα ακόμα δεν τις έχει δείξει.Εύχομαι να το κάνει στα play of γιατί αλλιώς δε βλέπω να έχει μέλλον στην ομάδα μας και θα είναι κρίμα.
Τον πιστευω πολυ, ξερει μπαλα και το μονο που χρειαζεται ειναι να μπει στη νοοτροπια του Σαντος...Αν μαθει οτι πρεπει να γινει εργαλειο του προπονητη του και οτι δεν θα παιζει ολη η ομαδα για αυτον, τοτε θα μπορει να προσφερει πολλα.
Σημερα εδειξε ακομη πιο ομαδικος απο τις αλλες φορες, μακαρι να συνεχισει ετσι..Ειναι καλο χαρτι, τον πηραμε τζαμπα σχεδον, αξιζει να τον πιστεψουμε. Ηταν απογοητευμενος απο την εμφανιση του, φανηκε οταν βγηκε. Θα προσπαθησει πολυ για να μεινει. Ειναι η τελευταια του ευκαιρια να παιξει σε μεγαλη ομαδα και το ξερει.
Σημερα εδειξε ακομη πιο ομαδικος απο τις αλλες φορες, μακαρι να συνεχισει ετσι..Ειναι καλο χαρτι, τον πηραμε τζαμπα σχεδον, αξιζει να τον πιστεψουμε. Ηταν απογοητευμενος απο την εμφανιση του, φανηκε οταν βγηκε. Θα προσπαθησει πολυ για να μεινει. Ειναι η τελευταια του ευκαιρια να παιξει σε μεγαλη ομαδα και το ξερει.
Δεν ήταν κακός σήμερα αλλά δεν έπιασε και την ευκαιρία από τα μαλλιά, όπως κάποιοι περιμέναμε. Τα play off θα είναι μια ακόμα ευκαιρία και για τον Χούτο.
- Isaak the Greek
Δασκαλε θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω.Στα πλευ οφ εμεις πρεπει να κοιταξουμε πως θα πατησουμε στον λαιμο τους αλλους 3.
Δεν νομιζω οτι η συγκεκριμενη χρονικη στιγμη προσφερεται για δευτερες ευκαιριες.Για μενα δυστυχως αυτος ο παιχτης τελειωσε.Ειπαμε να τον βοηθησουμε , αλλα πρεπει να μας βοηθησει κι αυτος.
Δεν νομιζω οτι η συγκεκριμενη χρονικη στιγμη προσφερεται για δευτερες ευκαιριες.Για μενα δυστυχως αυτος ο παιχτης τελειωσε.Ειπαμε να τον βοηθησουμε , αλλα πρεπει να μας βοηθησει κι αυτος.
Πιστευα πολυ σε αυτον αλλα.....
Αυτο που με πειραζει ειναι οτι δεν προσπαθει αρκετα.Στον ΠΑΟΚ που φτιαχνουμε,θα μεινουν μονο αυτοι που θα δειξουν διαθεση για δουλεια.
Κριμα.
Αυτο που με πειραζει ειναι οτι δεν προσπαθει αρκετα.Στον ΠΑΟΚ που φτιαχνουμε,θα μεινουν μονο αυτοι που θα δειξουν διαθεση για δουλεια.
Κριμα.
Ευτυχώς έχουμε καταλληλους ανθρώπους για να εκτιμήσουν αν αξίζει να μείνει η όχι.
Καλύτερα έτσι. Δεν σκοράρει, αλλά κερδίζουμε. Όσο γίνεται αυτό, τόσο θα προσπαθεί να παίζει ακόμη πιο ομαδικά, για να παίρνει ευκαιρίες. Και έχει καταλάβει ότι δεν τον έχουμε εμείς ανάγκη, ενώ αυτός θέλει να μείνει. Έχει την ψυχολογία που είχε στην Ίντερ δηλαδή.
Το πιστεύω. Στα play-off θα βγάλουμε γούστα με τον Λάμπρο.
Το πιστεύω. Στα play-off θα βγάλουμε γούστα με τον Λάμπρο.
Και σε πατάει ένα Χατρικακι με τον Πανσερραικό και μπαινει με ψυχολογια στα πλευ οφφ και αρχιζει τα γκολ και εκει περα...
απλα τα πραματα
απλα τα πραματα

σιγα μη βαλει και χατρικ ρε παιδια ο χουτος..ας βαλει 1 και βλεπουμε...μπορει να δουλευει σε προπονησεις αλλα δεν το παω τον παιχτη..γνωμη μου παντα... 

Ο ποδοσφαιρικός εγωισμός του Χούτου πιστεύω ότι τον εμποδίζει να θέσει το αναμφισβήτητο ταλέντο στην υπηρεσία της ομάδας. Ο Χούτος καλώς ή κακώς είναι βεντέτα και όχι εργαλείο. Οι παίχτες εργαλεία (βλέπε Σορλέν) μπορεί να μη σου πάρουν μόνοι τους το παιχνίδι, αλλά προσαρμόζονται εύκολα και προσφέρουν (κάνουν τη δουλειά τους) άμεσα.
Από την άλλη οι παίχτες βεντέτες μπορεί να μην ταιριάξουν άμεσα με την ομάδα, αλλά να καθαρίσουν μόνοι τους ένα παιχνίδι (να κάνουν το κομμάτι τους).
Ελπίζω στα δύσκολα ματς των play-off ο Χούτος να κάνει το κομμάτι του.
Από την άλλη οι παίχτες βεντέτες μπορεί να μην ταιριάξουν άμεσα με την ομάδα, αλλά να καθαρίσουν μόνοι τους ένα παιχνίδι (να κάνουν το κομμάτι τους).
Ελπίζω στα δύσκολα ματς των play-off ο Χούτος να κάνει το κομμάτι του.
Προσωπικά από τους παίχτες που έφερε η διοίκηση είναι ο 1ος με τον οποίο είχα πρόβλημα και δεν γούσταρα να έρθει ..
Τώρα όμως δεν είναι ώρα για να λέμε αν ο παίχτης τελείωσε ή όχι από τον ΠΑΟΚ και αν θα μείνει .. Τώρα είναι ώρα πλέι οφ και θέλω όλη η ομάδα (ακόμα και ο μισητός για μένα Χούτος) να πετάει στο γήπεδο ..
Όχι κράξιμο στους παίχτες, ανεβάζουμε ψυχολογία και πάμε στα πλέι οφ ..
Μετά τα πλέι οφ η διοίκηση είμαι σίγουρος ότι θα πράξει το σωστό!
Τώρα όμως δεν είναι ώρα για να λέμε αν ο παίχτης τελείωσε ή όχι από τον ΠΑΟΚ και αν θα μείνει .. Τώρα είναι ώρα πλέι οφ και θέλω όλη η ομάδα (ακόμα και ο μισητός για μένα Χούτος) να πετάει στο γήπεδο ..
Όχι κράξιμο στους παίχτες, ανεβάζουμε ψυχολογία και πάμε στα πλέι οφ ..
Μετά τα πλέι οφ η διοίκηση είμαι σίγουρος ότι θα πράξει το σωστό!
Να πω την αλήθεια ούτε και εγώ ενθουσιάστηκα με την απόκτηση του Χούτου το χειμώνα. Γενικά δεν τον έχω σε εκτίμηση ποδοσφαιρικά. Δεν ξέω όμως έχω ένα έντονο προαίσθημα ότι στα play offs θα μας κάνει να τρίβουμε τα μάτια μας... Ίσως να μου το βγάζει αυτό η γενική εικόνα της ομάδας φέτος, ίσως τα ανάλογα παραδείγματα με τον Μπακαγιόκο,τον Αναστασάκο και τον Χαλκιά... Ήμουν το ίδιο προβληματισμένος και με αυτές τις περιπτώσεις το καλοκαίρι κι όμως έχουν βοηθήσει πάρα πολύ. Ελπίζω να το κάνει και ο Λάμπρος αυτο (ανεξάρτητα αν μείνει ή φύγει το καλοκαίρι)...
Τελικα δεν παιζομαστε. Η ιδια ιστορια...μερικες μετριες εμφανισεις (γιατι κακες δεν ηταν) και βγαινουν ολοι "εγω τα'λεγα, δεν κανει" κλπ κλπ.
Τελικα εχω πεισθει οτι ισχυει αυτο που λενε. Στα ματια του κοσμου, εισαι οσο καλος ησουν στο τελευταιο σου παιχνιδι. Μια καλη εμφανιση να κανει ο Χουτος και αμεσως ολη η μιρλα θα εξαφανιστει ως δια μαγειας!
Τελικα εχω πεισθει οτι ισχυει αυτο που λενε. Στα ματια του κοσμου, εισαι οσο καλος ησουν στο τελευταιο σου παιχνιδι. Μια καλη εμφανιση να κανει ο Χουτος και αμεσως ολη η μιρλα θα εξαφανιστει ως δια μαγειας!
- Isaak the Greek
αν αυτος ο παικτης με τα προσοντα του κανει προετοιμασια σαντος θα κανει παπαδες του χρονου.....αν εγινε ο μαλεζας παικτης σε ενα καλοκαιρι τοτε ο χουτος θα τον ζητανε στη μιλαν του χρονου