Σταύρος Κόλκας
Re: Σταύρος Κόλκας
Έφαγε στράβωμα ο γκαρσία για τη θέση που έπαιξε με το χωριό της ολλανδίας...Έχει αιμάτωμα απλά θέλει αν πει πως δεν είναι κάτι σοβαρό και απλά κάνει πως δεν μπορεί...αυτά.

Τελικα ειμαστε ή του υψους ή του βαθους.Απο εκει που υμνουσαμε τον γκαρσια,τωρα δεν τον θελουμε.Μια ενδιαμεση σταση δεν μπορουμε να κρατησουμε ρε παιδια.Ενταξει πηραμε Βιτολο,αλλα και ο Γκαρσια θα χρειαστει.Οπως και να το κανουμε αυτη τη σιγουρια και την τεχνικη που εχει ο Γκαρσια δεν την εχει ο Βιτολο.Χαλαρωστε.
Αρχιζουν να μου μπαινουν υποψιες παντως απο αυτη τη σταση του Κολκα και την ολη φαση που εχει γινει τις τελευταιες μερες.Ο Σταυρος παντα ελεγε για τον Γκαρσια οτι τον εχουμε υπερεκτιμησει.Ισως και η σταση του απεναντι στον Γκαρσια τον τελευταιο καιρο να ειναι μια αντιδραση προς ολους εμας γι αυτη την ξεχωριστη συμπαθεια που εχουμε δειξει σ αυτο τον παικτη.Ισως να θελει να αποβαλει ολο αυτο τον ενθουσιασμο απο πανω μας.
ΥΓ:Παντως ο Σαντος τον εξεθεσε τον Γκαρσια στην Ολλανδια βαζοντας τον ως αριστερο χαφ.Μεγαλο λαθος.Στην προσπαθεια του ο Σαντος να χωρεσει ολους του εμπειρους εκανε λαθος.Γιατι ξερει οτι σ αυτα τα ματς μετραει η εμπειρια περισσοτερο απ οτιδηποτε αλλο.
Αρχιζουν να μου μπαινουν υποψιες παντως απο αυτη τη σταση του Κολκα και την ολη φαση που εχει γινει τις τελευταιες μερες.Ο Σταυρος παντα ελεγε για τον Γκαρσια οτι τον εχουμε υπερεκτιμησει.Ισως και η σταση του απεναντι στον Γκαρσια τον τελευταιο καιρο να ειναι μια αντιδραση προς ολους εμας γι αυτη την ξεχωριστη συμπαθεια που εχουμε δειξει σ αυτο τον παικτη.Ισως να θελει να αποβαλει ολο αυτο τον ενθουσιασμο απο πανω μας.
ΥΓ:Παντως ο Σαντος τον εξεθεσε τον Γκαρσια στην Ολλανδια βαζοντας τον ως αριστερο χαφ.Μεγαλο λαθος.Στην προσπαθεια του ο Σαντος να χωρεσει ολους του εμπειρους εκανε λαθος.Γιατι ξερει οτι σ αυτα τα ματς μετραει η εμπειρια περισσοτερο απ οτιδηποτε αλλο.
Ρε αδελφέ δεν είναι αυτό το θέμα... το θέμα είναι ότι του κάνει πόλεμο από τότε που ήρθε στον ΠΑΟΚ.. Εγώ δεν εξετάζω αν ο Γκαρσία το έπαιξε ή όχι τραυματίας, αλλά αν το έκανε οποιοσδήποτε άλλος παίκτης (π.χ. Φωτάκης ή Βιτόλο) δεν θα αναφερόταν καν στο ρεπορτάζ του. Όλη τη χρονιά τον πολεμάει ανελέητα... και είναι άσχημο όχι για τον Γκαρσία, αλλά για τον καθε παίκτη...
Μου δινει την εντύπωση πως σκέφτεται κάπως έτσι: "Μπορεί να τον αγαπάτε όλοι, αλλά εγώ θα τον φάω ότι και να λέτε"
Και το κακό είναι ότι το έχει σχεδόν καταφέρει...
Μου δινει την εντύπωση πως σκέφτεται κάπως έτσι: "Μπορεί να τον αγαπάτε όλοι, αλλά εγώ θα τον φάω ότι και να λέτε"
Και το κακό είναι ότι το έχει σχεδόν καταφέρει...
Παιδιά δεν καταλαβαίνω γιατί λέτε ότι πολεμάει τον Γκαρσία.Εγώ δεν το καταλαβαίνω...Δηλαδή και λίγ λέει αν με ρωτάτε εμένα.Αυτός τον ζει κάθε μέρα στις προπονήσεις κλπ...Εμείς απλά τον βλέπουμε να πουλάει μούρη και χαριεντιζόμαστε...Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ!!
Δε λέω να φύγει ο Γκαρσία,ούτε ο Κόλκας νομίζω το λέει αυτό.Απλά να σταματήσουμε να θεοποιούμε ποδοσφαιριστές μισθοφόρους...!!

Δε λέω να φύγει ο Γκαρσία,ούτε ο Κόλκας νομίζω το λέει αυτό.Απλά να σταματήσουμε να θεοποιούμε ποδοσφαιριστές μισθοφόρους...!!

Που τον βλέπει ο Κόλκας??
ΧΑΧΑΧΑΧΑ σιγά μη σηκωθεί να πάει αν δει προπόνηση το κρεατοσφαιρίδιο... Με το ζόρι παει να κάνει εκπομπή.
ΧΑΧΑΧΑΧΑ σιγά μη σηκωθεί να πάει αν δει προπόνηση το κρεατοσφαιρίδιο... Με το ζόρι παει να κάνει εκπομπή.
Εαν τον ζεί και στις προπονήσεις βρε Φώτη ας πάει να κοουτσάρει.Photis έγραψε:Παιδιά δεν καταλαβαίνω γιατί λέτε ότι πολεμάει τον Γκαρσία.Εγώ δεν το καταλαβαίνω...Δηλαδή και λίγ λέει αν με ρωτάτε εμένα.Αυτός τον ζει κάθε μέρα στις προπονήσεις κλπ...Εμείς απλά τον βλέπουμε να πουλάει μούρη και χαριεντιζόμαστε...Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ!!
600 ο Γκαρσίας και 600 ο Πορτογάλος να η εξυγίανση.
Λες όχι στην προσωπολατρία και μιλάς λες και θίξαμε τον Ζαγοράκη.
Για τον Κλόκα λέμε.
Φίλε Φώτη εμένα η ένστασή μου δεν είναι ο Γκαρσία.... αν όντως πουλάει μούρη και δημιουργεί προβλήματα πρέπει η διοίκηση να βρει όποια λύση νομίζει. Θέλω από τους ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ να κρίνουν όλους τους παίκτες αντικειμενικά και να μην γίνονται ούτε αβάντες σε κάποιους, ούτε να πολεμούνε κάποιους άλλους...Photis έγραψε:Παιδιά δεν καταλαβαίνω γιατί λέτε ότι πολεμάει τον Γκαρσία.Εγώ δεν το καταλαβαίνω...Δηλαδή και λίγ λέει αν με ρωτάτε εμένα.Αυτός τον ζει κάθε μέρα στις προπονήσεις κλπ...Εμείς απλά τον βλέπουμε να πουλάει μούρη και χαριεντιζόμαστε...Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ!!
Δεν χρειάζεται να είσαι πολύ έξυπνος για να καταλάβεις τι κόλημα έχει ο Κόλκας με τον Γκαρσία: Μόνο αν άκουγες τις μεταδώσεις του σε παιχνίδια που έπαιζε ο Γκαρσία και αν διάβαζες την κριτική παικτών την άλλη μέρα στην εφημερίδα που γράφει.... Εγώ νόμιζα ότι έβλεπα άλλο παιχνίδι...
ioanmits αυτο λεω.Μου μπαινουν υποψιες οτι ΙΣΩΣ και να το ξεκινησε ο κολκας το ολο θεμα με "δηθεν" τραυματισμο γκαρσια για να μας κανει να χαλαστουμε με τον παικτη.Αυτα εκλαμβανω απο τη σταση του και απο τα λεγομενα του τις τελευταιες μερες.
Δλδ αν καθε φορα που τραυματιζεται καποιος παικτης,αρχιζουμε να το ψαχνουμε,στο τελος δεν θα γουσταρουμε κανεναν παικτη.Ελεος.
Μπορει να ειναι παοκτσακι ο Κολκας,αλλα δεν παυει να ειναι δημοσιογραφος και να κουβαλαει αυτη την αλαζονεια που εχουν ολοι οσοι περναει η αποψη τους και επηρεαζουν τον κοσμο.
Δλδ αν καθε φορα που τραυματιζεται καποιος παικτης,αρχιζουμε να το ψαχνουμε,στο τελος δεν θα γουσταρουμε κανεναν παικτη.Ελεος.
Μπορει να ειναι παοκτσακι ο Κολκας,αλλα δεν παυει να ειναι δημοσιογραφος και να κουβαλαει αυτη την αλαζονεια που εχουν ολοι οσοι περναει η αποψη τους και επηρεαζουν τον κοσμο.
Όχι ρε συ αδελφέ.Απλά τυχαίνει να βλέπω πως ο Κόλκας τα πράγματα που λέει γίνονται και αναρωτιέμαι μήπως ξέρει κάτι περισσότερο...Έχει πολλά στα οποία διαφωνώ με τον Κόλκα όπως η στάση του και το επίπεδο ομιλίας του όταν κάνει εκπομπές αλλά εντάξει.Κανείς δεν είναι αλάθητος.Το σίγουρο πάντως είναι πως ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ το παιδί.Και επιπλέον συμφωνώ μαζί του για Γκαρσία(πριν είχα διαφορετική άποψη,πίστευα άλλα μέχρι που ήρθε ο Βιτόλο) αλλά και για Βερόν!!!

Συγνώμη φίλε Φώτη δηλαδή για να καταλάβω ένα πράγμα.
Για να διαμορφώσεις άποψη για έναν παίχτη περιμένεις την άποψη του Κόλκα ή του gash ή του οποιουδήποτε δημοσιογράφου?
Αν περιμένεις Κόλκα ή gash να ακούσεις και δεν ακούς απευθείας την πηγή τον Σάντος συγνώμη αλλά λάθος γνώμη θα έχεις για όλα γενικά.
Αν δεν θέλεις να ακούς κανέναν και μόνο την συνείδηση σου τότε ακόμα καλύτερα αλλά μπορείς να σφάλεις στο τέλος.
Και εν τέλει προσωπολατρία είναι που ακούμε την άποψη του κάθε Χ κάθε Ψ και όλους που έχετε εκεί πάνω όταν σχολιάζουν.
Δηλαδή οι υπόλοιποι δεν έχουν άποψη?
Υ.Γ Δεν αμφιβάλλω καθόλου για τα ΠΑΟΚτσήδικα φρονήματα του Κόλκα και δεν μου λέει τίποτα αυτό.
Για να διαμορφώσεις άποψη για έναν παίχτη περιμένεις την άποψη του Κόλκα ή του gash ή του οποιουδήποτε δημοσιογράφου?
Αν περιμένεις Κόλκα ή gash να ακούσεις και δεν ακούς απευθείας την πηγή τον Σάντος συγνώμη αλλά λάθος γνώμη θα έχεις για όλα γενικά.
Αν δεν θέλεις να ακούς κανέναν και μόνο την συνείδηση σου τότε ακόμα καλύτερα αλλά μπορείς να σφάλεις στο τέλος.
Και εν τέλει προσωπολατρία είναι που ακούμε την άποψη του κάθε Χ κάθε Ψ και όλους που έχετε εκεί πάνω όταν σχολιάζουν.
Δηλαδή οι υπόλοιποι δεν έχουν άποψη?
Υ.Γ Δεν αμφιβάλλω καθόλου για τα ΠΑΟΚτσήδικα φρονήματα του Κόλκα και δεν μου λέει τίποτα αυτό.
Νομίζω μέσα από τις κριτικές που κάνω κάποτε για τα παιχνιδια της ομάδας μας ρε συ Γκας φαίνεται αν έχω άποψη για τον κάθε παίκτη.Εντάξει δεν θα τσακκωθούμε τώρα και για βλακείες...Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ και κανένας κόλκας η γκαρσία η φώτης κλπ...

να σταματησουμε να θεοποιουμε παικτες αλλα οχι και να τους υπονομευουμε και στοχοποιουμε οπως κανει τωρα ο κολκας. δεν πιστευω να εγινε τιποτα πειθαρχικο γιατι πολυ απλα η διοικηση θα τον τιμωρουσε και θα το μαθαιναμε ολοι. και δεν ειναι δυνατον στον 1ο αγωνα με χερενφεν να ηταν ο μονος που σκυλιαζε μεχρι το 90 και μετα σε μια βδομαδα να στραβωσε . και αριστερα επαιξε λογο αναγκης. ποτε δεν εδειξε στο κατω κατω στοιχεια βεντετισμου. με τον μπακαγιοκο περσυ δεν δημιουργηθηκε απο κανεναν αρνητικο κλιμα εις βαρος του και οταν γυρισε στην ομαδα ειχε παντα θερμη υποδοχη. τωρα με τα πες πες και τα υπονοουμενα και χωρις να εγινε τιποτα παει να χαλασει μια πολυ καλη εικονα ενος παικτη, μονο και μονο επειδη ενας δημοσιογραφος δεν τον παει καθολου. σε πολλα συμφωνω και σε αλλα διαφωνω με κολκα αλλα ο ΤΡΟΠΟΣ με τον οποιο αναφερεται καποια θεματα ειναι τελειως λαθος
ενας απο τους μεγαλυτερους αμυντικους μεσους που εχω δει με την φανελα του ΠΑΟΚ ηταν ο γεωργιανος ομαρ τετρατζε.
το ατομο επαιζε με την ιδια ευκολια στοπερ (στυλ κοντρερας, παικτης με τεραστιο μυαλο και τεχνικη καταρτηση και χωρις πλουσια σωματικα προσοντα) και αμυντικο χαφ.
ηρθε στον ΠΑΟΚ μετα απο ενα σοβαρο τραυματισμο (τελευταια του ομαδα νομιζω οτι ηταν η ρομα) αλλα οσο επαιζε εδινε μια κλαση και μια ποιοτητα που δεν ειχε ο ΠΑΟΚ. εκανε παιχνιδι, εκοβε, και ηταν παντα στην σωστη θεση. με λιγα λογια τεραστιος παικτης (οι περισσοτεροι θα τον προλαβαν βεβαια αλλα αξιζει να τον θυμομαστε).
Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΤΟΥΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ.
συμφωνα με την ποδοσφαιρικη θεωρια του κολκα, στην οποια ο κοφτης πρεπει να παταει περιοχη, ο ομαρ τετρατζε δεν εκανε για τον ΠΑΟΚ.
επισης συμφωνα με τον κολκα, στα συστηματα που εφαρμοζει ο σαντος, δεν πειραζει να εχεις αργο επιτελικο χαφ (ιβιτς), αρκει να εχεις γρηγορο κοφτη. μονο τοτε θα δεις γρηγορο ποδοσφαιρο. οταν εχεις γρηγορο κοφτη.
με λιγα λογια, το παιδι εχει παρει χαμπαρι απο την πρωτη στιγμη τα γουστα του σαντος, τα εχει υιοθετησει 1000% και προσπαθει να εμφανισει τον εαυτο του ως προφητη της αγωνιστικης εξελιξης του ΠΑΟΚ. (σας τα ελεγα εγω, μολις ερθει ο βιτολο θα παρει τον πουλο ο παμπλο, ο κουτσια θελει χρονο, ο ιβιτς κανει δουλεια που δεν την βλεπει ο πολυς κοσμος κτλ, κτλ).
το ατομο επαιζε με την ιδια ευκολια στοπερ (στυλ κοντρερας, παικτης με τεραστιο μυαλο και τεχνικη καταρτηση και χωρις πλουσια σωματικα προσοντα) και αμυντικο χαφ.
ηρθε στον ΠΑΟΚ μετα απο ενα σοβαρο τραυματισμο (τελευταια του ομαδα νομιζω οτι ηταν η ρομα) αλλα οσο επαιζε εδινε μια κλαση και μια ποιοτητα που δεν ειχε ο ΠΑΟΚ. εκανε παιχνιδι, εκοβε, και ηταν παντα στην σωστη θεση. με λιγα λογια τεραστιος παικτης (οι περισσοτεροι θα τον προλαβαν βεβαια αλλα αξιζει να τον θυμομαστε).
Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΤΟΥΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ.
συμφωνα με την ποδοσφαιρικη θεωρια του κολκα, στην οποια ο κοφτης πρεπει να παταει περιοχη, ο ομαρ τετρατζε δεν εκανε για τον ΠΑΟΚ.
επισης συμφωνα με τον κολκα, στα συστηματα που εφαρμοζει ο σαντος, δεν πειραζει να εχεις αργο επιτελικο χαφ (ιβιτς), αρκει να εχεις γρηγορο κοφτη. μονο τοτε θα δεις γρηγορο ποδοσφαιρο. οταν εχεις γρηγορο κοφτη.
με λιγα λογια, το παιδι εχει παρει χαμπαρι απο την πρωτη στιγμη τα γουστα του σαντος, τα εχει υιοθετησει 1000% και προσπαθει να εμφανισει τον εαυτο του ως προφητη της αγωνιστικης εξελιξης του ΠΑΟΚ. (σας τα ελεγα εγω, μολις ερθει ο βιτολο θα παρει τον πουλο ο παμπλο, ο κουτσια θελει χρονο, ο ιβιτς κανει δουλεια που δεν την βλεπει ο πολυς κοσμος κτλ, κτλ).
Φίλε kos όλα τα λεφτά το post σου... Για μένα ο Ομάρ Τετράτζε (Όμηρος Ιωσηπίδης στα ελληνικά) ήταν ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής σε αξία που πέρασε από τον ΠΑΟΚ. Ποιος Κονσεϊσάο και ποιος Γκαρσία και ποιος Βαλένσια τώρα...
Φυσικά και δεν πατούσε περιοχή κι αυτός.... αλλά να κάνω και εγώ μια ερώτηση: Ο Βιτόλο πατάει περιοχή;;;;
Φυσικά και δεν πατούσε περιοχή κι αυτός.... αλλά να κάνω και εγώ μια ερώτηση: Ο Βιτόλο πατάει περιοχή;;;;