Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
palok έγραψε:και η 6η καλή είναι. αρκεί να μην πέσουμε κάτω από αυτήν οπότε πάνω σε γαυροβάζελο. Μετά στα play offs όλα γίνονται. όχι από αυτήν την ομάδα αλλά και από κατώτερες ομάδες στην ελλάδα που αντιμετωπίζουν αθηναϊκές ομάδες χωρίς έρεισμα (π.χ. πανελλήνιος)
+1
Κατά τα άλλα,καλό είναι να βάζουμε τους στόχους (κυρίως προσωπικούς) όσο γίνεται ψηλότερα. Στο μπάσκετ και ειδικότερα στην ομάδα μας, τους στόχους θα τους βάλει η διοίκηση και ο κόουτς. Όχι εμείς, ο κόσμος. Μπορεί να έχουμε ελπίδες για οτιδήποτε, μπορεί να ελπίζουμε σε τρίτη θέση θέση ή και για πρωτάθλημα. Όσο ψηλότερα βάλουμε τον πήχη, τόσο περισσότερο θα χτυπήσουμε και θα πονέσουμε. Εγώ κρατάω τα λόγια του Σούλη και της διοίκησης. Όσο για το τι θέλω εγώ για την φετινή χρονιά, ισχύει ότι έχω ξαναγράψει. Οικονομική εξυγίανση. Αυτή θα γίνει η βάση για μελλοντική αγωνιστική ανάταση. Κατά τα άλλα, αγωνιστικά ότι κάτσει.....
Υ.Γ. Όσο λιγότερα περιμένουμε (αγωνιστικά) τόσο περισσότερο θα χαιρόμαστε τις νίκες. Πάρτε για παράδειγμα την νίκη με το σκουλήκι. Προσωπικά δεν περίμενα καν την νίκη, πόσο μάλλον την διαφορά. Το απρόσμενο με κράτησε ξάγρυπνο (ναι DimisK, το βρήκες )
ΑΡΗΣ - Αγρια νύχτα!
01/11/2009 01:21
Η βραδιά είναι οδυνηρή για τον Αρη, αυτή η ήττα από τον ΠΑΟΚ (η πιο βαριά στην ιστορία των ντέρμπι της Θεσσαλονίκης) δεν χωνεύεται με τίποτα. Και συνεχίζεται η άσχημη ατμόσφαιρα και εκτός κλειστού Πυλαίας.
Το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή του Αρη από το γήπεδο του ΠΑΟΚ προς το Αλεξάνδρειο δέχτηκε επίθεση με πυρσούς από αγνώστους, ενώ όταν έφτασε στον προορισμό του ακολούθησε νέα επίθεση. Αυτή την φορά φραστική προς τους παίκτες από 100 οπαδούς του Αρη, οι οποίοι περίμεναν καρτερικά την αποστολή. Υπήρξαν έντονες αποδοκιμασίες, από τις οποίες η μοναδική. Kόσμια που μπορεί να γραφτεί είναι «τώρα κάντε ξανά δηλώσεις.». Συνομιλία υπήρξε σε υψηλό ύφος ανάμεσα σε οπαδούς και τον προπονητή της ομάδας, Φώτη Κατσικάρη, ο οποίος τους είπε μεταξύ άλλων «Πονάω και εγώ όπως πονάτε και εσείς».
Αυτή την ώρα παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση είναι κλεισμένοι στα γραφεία της ΚΑΕ στο Αλεξάνδρειο. Η νύχτα είναι πολύ μεγάλη και δύσκολη. Την Κυριακή (01/11) το πρωί ο Φώτης Κατσικάρης όρισε στις 9:00 προπόνηση - «καψώνι». Στους παίκτες θα μιλήσει και ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Δαμιανίδης, για να τους πει το τι μέλλει γενέσθαι. Θα ακολουθήσει συνάντηση Δαμιανίδη - Κατσικάρη για να αποφασιστούν οι αλλαγές. http://www.sportnet.gr/report.php?id=203687
palok έγραψε:.... Εγώ πάντως στην Κυψέλη μαζί με άλλους 3 στο κέντρο του γηπέδου έμεινα να δω την ομάδα μου μέχρι το τέλος. κάποιοι άλλοι έφυγαν στο 25. Και έμεινα όχι για να φωνάζω όπως οι άλλοι "ντροπή και βγάλτε τις φανέλες". έμεινα ΚΟΝΤΑ στην αγαπημένη μου ομάδα. ...
Μετά τον Μπρίτον Τζόνσεν, που θα μείνει εκτός δράσης για δύο μήνες, και τον Ίαν Βουγιούκα, που θα απουσιάσει για 7-10 μέρες από τις υποχρεώσεις της ομάδας, ο Πανελλήνιος επλήγη και πάλι από την κακοδαιμονία. Ο Κώστας Χαραλαμπίδης έχει ενοχλήσεις από ένα χτύπημα που δέχτηκε στο ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό και θα εξεταστεί την Τρίτη.
Δεν πρόκειται για κάτι ιδιαίτερα ανησυχητικό, αλλά ο Ηλίας Ζούρος θα περιμένει με αγωνία να διαπιστώσει την κατάστασή του εν όψει της αναμέτρησης με τον Ηλυσιακό στο κλειστό της Κυψέλης για την τρίτη αγωνιστική.
palok έγραψε:.... Εγώ πάντως στην Κυψέλη μαζί με άλλους 3 στο κέντρο του γηπέδου έμεινα να δω την ομάδα μου μέχρι το τέλος. κάποιοι άλλοι έφυγαν στο 25. Και έμεινα όχι για να φωνάζω όπως οι άλλοι "ντροπή και βγάλτε τις φανέλες". έμεινα ΚΟΝΤΑ στην αγαπημένη μου ομάδα. ...
Χμμμ...
Κάπου παραδίπλα θα μουν και γω σκυθρωπος.
Περασμένα Ξεχασμένα
χαχα. είμαστε 4 άτομα στο κέντρο ακριβώς. Κανένας άλλος δίπλα. Τα υπόλοιπα παιδιά ήταν στην έξοδο (καμιά 10αρια άτομα). Μήπως ήσουν ένας από τους διπλανούς μου??? Να τα πούμε την επόμενη φορά (Μαρούσι)!!!!!
Οικονομικά προβλήματα εμφανίζονται επικίνδυνα πλέον στον ορίζοντα για τον Άρη. Οι "κίτρινοι" μετά την αλλαγή σκυτάλης το καλοκαίρι στον προεδρικό θώκο, περίμεναν ότι ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ, Θανάσης Τζεβελέκης, θα κάλυπτε το οικονομικό άνοιγμα της περυσινής σεζόν όπως είχε υποσχεθεί.
Όπως φαίνεται όμως κάτι τέτοιο δε θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο αφού ο κ. Τζεβελέκης παρά τις δεσμεύσεις του, θεωρεί πως δεν έχει κάποια οικονομική εκκρεμότητα με τους "κίτρινους". Αυτό όπως είναι λογικό φέρνει τη διοίκηση της ομάδας αντιμέτωπη με τις οφειλές της προηγούμενης σεζόν, κάτι που εφόσον γίνει πραγματικότητα σίγουρα θα δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα.
Αυτό έχει ως επόμενο την άμεση σύγκληση Δ.Σ. από τον Γιάννη Δαμιανίδη προκειμένου να βρεθεί κάποια λύση. Εκεί ο πρόεδρος της ΚΑΕ θα ζητήσει από τους μετόχους να πάρουν τις αποφάσεις τους όσον αφορά το χρέος της ομάδας.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ένταξη του Χουάν Ντίξον στους ρυθμούς της υπόλοιπης ομάδας συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς, ενώ σε καλό δρόμο βρίσκεται και η αποθεραπεία του Δήμου Ντικούδη. http://www.basketblog.gr/pages/ViewCont ... 39&w=0&m=1
Προτείνω να πάρουν τον Δρόσο να τους βγάλει από το αδιέξοδο.....
Γιάννης Δαμιανίδης:
"Θα μιλήσω ως Αρειανός και ως παράγοντας. Ήταν κάτι το ανεξήγητο. Κανένας δεν μπορούσε να το φανταστεί, πόσο μάλλον εγώ προσωπικά, που βλέπω καθημερινά την αλλαγή του κλίματος με τον νέο προπονητή. Ήταν ένα "μπλακάουτ", που δεν το περίμενα", είπε αρχικά τον "Άρης FM 92.8" o ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ.
X-Files δηλαδή.Φωνάξτε τον Μόλντερ και την Σκάλη για να σας λύσουν το μυστήριο. Μέσα σε 35 μέρες θα τα έχουν καταφέρει. Ετοιμαστείτε τώρα να διευρύνεται το σερί σας με τον βάζελο (0 στα 3)
sport24: Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένονται στη Λάρισα και οι Αλέξης Κυρίτσης και Νέστορας Κόμματος που όπως όλα δείχνουν θα υπογράψουν με την Ολύμπια.
diniko80 έγραψε:η φετινη μας υπερβαση θα ειναι αγωνιστικα η 5η θεση στη κανονικη διαρκεια και διοικητικα η αξιοπρεπεια μας μεχρι το τελος (οχι μειωση του ροστερ, διοικητικη σταθεροτητα και πληρωμενοι παικτες)
kostasff έγραψε:Οικονομικά προβλήματα εμφανίζονται επικίνδυνα πλέον στον ορίζοντα για τον Άρη. Οι "κίτρινοι" μετά την αλλαγή σκυτάλης το καλοκαίρι στον προεδρικό θώκο, περίμεναν ότι ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ, Θανάσης Τζεβελέκης, θα κάλυπτε το οικονομικό άνοιγμα της περυσινής σεζόν όπως είχε υποσχεθεί.
Όπως φαίνεται όμως κάτι τέτοιο δε θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο αφού ο κ. Τζεβελέκης παρά τις δεσμεύσεις του, θεωρεί πως δεν έχει κάποια οικονομική εκκρεμότητα με τους "κίτρινους". Αυτό όπως είναι λογικό φέρνει τη διοίκηση της ομάδας αντιμέτωπη με τις οφειλές της προηγούμενης σεζόν, κάτι που εφόσον γίνει πραγματικότητα σίγουρα θα δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα.
Αυτό έχει ως επόμενο την άμεση σύγκληση Δ.Σ. από τον Γιάννη Δαμιανίδη προκειμένου να βρεθεί κάποια λύση. Εκεί ο πρόεδρος της ΚΑΕ θα ζητήσει από τους μετόχους να πάρουν τις αποφάσεις τους όσον αφορά το χρέος της ομάδας.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ένταξη του Χουάν Ντίξον στους ρυθμούς της υπόλοιπης ομάδας συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς, ενώ σε καλό δρόμο βρίσκεται και η αποθεραπεία του Δήμου Ντικούδη. http://www.basketblog.gr/pages/ViewCont ... 39&w=0&m=1
Προτείνω να πάρουν τον Δρόσο να τους βγάλει από το αδιέξοδο.....
Το φοβόντουσαν, το περίμεναν κι εν τέλει έγινε. Οι "Ασκοί του Αιόλου" ανοίγουν στον Άρη με τον πρώτο που τίθεται αντιμέτωπος με τους "κίτρινους" να είναι ο Σάββας Ηλιάδης. Ο πρώην παίκτης του Άρη, όπως και αρκετοί άλλοι, έχει να λαμβάνει χρήματα από την περυσινή σεζόν, τα οποία όμως μέχρι στιγμής δε του έχει καταβληθεί.
Έτσι ο Ηλιάδης απέστειλε σήμερα στα γραφεία της ΚΑΕ εξώδικο με το οποίο ζητάει μέχρι τη Δευτέρα να του έχουν εξοφληθεί τουλάχιστον τα μισά χρήματα που του οφείλονται (90 χιλιάδες ευρώ το συνολικό χρέος).
Να σημειωθεί πως τα συγκεκριμένα χρήματα είχε δεσμευτεί πως θα τα δώσει ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ, Θανάσης Τζεβελέκης, ο οποίος όμως μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει πράξη τα λεγόμενά του.
Πάντως ο Ηλιάδης δεν είναι ο μοναδικός παίκτης στον οποίο οφείλονται χρήματα και δεν αποκλείεται η κίνησή του να αποτελέσει την απαρχή ενός "κύματος" προσφυγών.
Άρχισαν τα όργανα http://basketblog.gr/pages/ViewContent. ... &c=139&m=1
σαν είδηση δε μου λέει κάτι. αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του ελληνικού μπάσκετ. τα ίδια γίνονται τόσα χρόνια και με εμάς (εννοώ τον ΠΑΟΚ). Δυστυχώς υπάρχει (ιδίως εδώ στη Θεσσαλονίκη) μια δίψα για διάκριση που πυροδοτείται από τους οπαδούς κυρίως (οτι αυτό σημαίνει-έστω μια συμμετοχή στην ευρωλίγκα) που μας προτρέπει να απλώσουμε τα πόδια μας πιο μακριά απ οτι φτάνει το πάπλώμα. με αποτέλεσμα αυτές τις καταστάσεις οι οποίες μάλιστα συνοδεύονται και από ανευ πραγματικής ουσίας επιτυχίες (σιγά τη συμμετοχή στην ευρωλίγκα...final 4 ούτε το 2100 δεν πάμε!!!!). Εδώ βέβαια θα έρθει κάποιος και θα κάνει το συνήγορο του διαβόλου: και τι να κάνεις ρε αδερφέ?? να περιμένεις το θάνατο μοιρολατρικά ενώ οι βαζελόγαυροι θα γεμίζουν πρωταθλήματα και ευρωπαϊκές κούπες???? κοίτα τι κάνει η Real στη μπάλα που χρωστάει 600 εκ. ευρώ.
Είναι ένα ερώτημα που με απασχολεί ιδιαίτερα. θα έλεγα (χωρίς να μπορώ να απαντήσω σίγουρα) τα εξής: απόλυτη γνώση της ιστορίας της ομάδος, πρόεδρος που αγαπάει ανιδιοτελώς την ομάδα, buissness plan, μεγάλος αριθμός ανθρώπων που μπορούν να δίνουν 20Κ το χρόνο αφιλοκερδώς (όσο ένα megane 2litro δηλαδή), 8.000 διαρκείας κάθε χρόνο, γεμάτο γήπεδο κάθε παιχνίδι, πλήρης εκμετάλευση κάθε εμπορικού προιόντος (από το γήπεδο ως boutique), κυνήγι ταλέντων σε μικρή ηλικία (έλληνες και ξένους) και ρήτρες 1Μ ευρώ, προπονητής νικητής (π.χ. σούλης), μη γκρίνια από τους οπαδούς (γιορτή σε κάθε παιχνίδι), ανάγνωση του πώς παίζεται το μπάσκετ σήμερα ιδίως από zeljko, messina, pascual, pianigiani, blutt (επιστημονικά καθαρά), παίκτες με γρήγορα πόδια, μαύροι αποκαλύψεις (όπως οι jabber, winston, hutson, watson κλπ.), ίδιος κορμός ελλήνων-ξένων παικτών για πολλά χρόνια, ψηλοί με μεγάλο άλμα που πάνε στο επιθετικό rebound (τη sienna περιγράφω αν δεν το καταλάβατε...). όλα αυτά λοιπόν σε ένα διάστημα 4-5 χρόνων όπου τελικά η αρμονική πορεία όλων αυτών των πραγμάτων θα οδηγήσει στο να μας αγοράσει ένας σοβαρός επιχειρηματίας. ειλικρινά (και δεν περίμενα πως θα το πω αυτό) αν δεν μπει ένας σωστός επενδυτής στο μπάσκετ δε βλεπουμε τίτλο ούτε το 3009 (δείτε πάλι την πορεία της sienna που λόγω χρημάτων δεν μπορεί να προσφέρει το κάτι παραπάνω κάτω από τη ρακέτα για να πάρει την ευρωλίγκα)...
πάει μελαγχόλησα, γιατί σκέφτομαι οτι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ...