Argonaut4 έγραψε:Maximus έγραψε:Παιδια, το paokmania συγκαταλεγεται αναμεσα στα καλυτερα και πιο επισκέψιμα site του ελληνικου ιντερνετ. Μην λετε τώρα ότι δεν βγάζει τα έξοδα διαχείρισης!
Εγώ εκτιμώ ότι βγάζει και παραπάνω από τα έξοδα... Και προς Θεού, δεν σας κατακρίνω! Εφόσον βγάζει χρήματα, με γεια σας με χαρά σας. Όλες οι επιτυχημένες προσπάθειες, καλό είναι να αμείβονται.
Ρε Μάξιμε..........επειδή δεν ξέρεις αδερφέ μην επιμένεις.Δεν βγαίνει.........παλιότερα έβγαινε.
Κοίτα Αργοναύτη, επειδή βλέπω ότι το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ κινείται αποκλειστικά με Google Adsense και όχι με ανεξάρτητες διαφημίσεις (πλην του fratelli) -εκτος και αν κανω λάθος και δεν το εχω παρατηρησει- είναι λογικό να υπάρχει μία μείωση εσόδων...
Γιατί πέρα από το CTR (Click Through Ratio-δηλαδή το ποσοστό κλικαρίσματος σε διαφημίσεις), το οποίο δεν μπορώ να ξέρω πόσο είναι στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ και πόσο το έχουν δουλεψει τα παιδια (δηλαδη αν η τοποθεσία μεσα στην ιστοσελίδα είναι η κατάλληλη, αν οι διαφημίσεις είναι στοχευμένες κλπ), το CPC (Cost Per Click - δηλαδη το κόστος ανα κλικ) είναι λογικό να έχει πέσει σε περίοδο κρίσης, καθώς οι εταιρίες "ποντάρουν" λιγότερα φράγκα στις διαφημίσεις τους, αρα και το κέρδος είναι λιγότερο...
Τώρα, ας μην μπούμε σε νούμερα, γιατι προφανώς και εγώ δεν τα ξέρω ,απλα εικασίες κάνω. Αλλά ακόμα και αν το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ έχει αναζητήσει την λύση ενός dedicated server, τα έξοδα μαζι με το κόστος διαχείρισης δεν πιστευω να είναι πάνω από 200-300 ευρω τον μήνα, δηλαδή 2.500 -3.500 τον χρόνο...
Τώρα συγνώμη, αλλά δεν μπορώ να διανοηθώ μία ιστοσελίδα όπως το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ, με χιλιάδες επισκέψεις καθημερινά, που συγκαταλέγεται στις 300-400 πιο επισκέψιμες Ελληνικές σελίδες, ότι δεν βγάζει τα έξοδα διαχείρισης μέσω των διαφημίσεων...!
Και το ξανατονίζω ότι δεν το κατακρίνω. Όλες οι ιδέες, όταν είναι καλές και "πιάνουν", αξίζει να πετύχουν κοινωνικα και επιχειρηματικά. Δεν υποννοώ ότι λέτε ψέματα ,προς Θεού, αλλά ακόμα και αν δεν το βλέπετε επιχειρηματικά και κάνετε απλά το χόμπι σας, τουλάχιστον αναζητήστε κάποιον ειδικό για να σας φέρει ίσια βάρκα, ίσια πανιά. Γιατί με την επισκεψιμότητα του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ, μπορεί αυτό να γίνει χαλαρά, χωρίς και το site να χάσει τον χαρακτήρα του...