συμφωνω και διαφωνω ταυτοχρονα φιλε μου.thief έγραψε: Στα αρνητικά ότι οι αρδ ήτανε κατώτεροι των περιστάσεων. πχ δεν υπήρξε ερώτηση αν το περσινό άνοιγμα καλύφθηκε, δεν υπήρξε ερώτημα για το πόσο τα χρέη που έχουμε στο Δημόσιο επιρεάζουν την αδειοδότηση της ομάδας από την Ευρώπη και αν το γεγονός ότι είναι υπό εκδίκαση μας δίνει κάποιο +. όπως επίσης στο θέμα των Αράβων αν υπήρξε εγγυητική επιταγή (θέμα που είχαμε σχολιάσει και με το Kos αν θυμάμαι καλά εκείνη την περίοδο) έτσι ώστε να έχουν πραγματικά δικαίωμα να μιλάνε στα μμε της πόλης.
δεν εγινα αυτονοητες ερωτησεις. την συνεντευξη δεν την ακουσα (2-3 λεπτα μονο) αλλα την διαβασα.
σους αρδ δεν αναγνωριζω το ελλαφρυντικο της ανοησιας ή της μειωμενης ποιοτητας.
οσο μπουφος και να εισαι μπορεις να γραψεις στο χαρτι 5-10 σοβαρες ερωτησεις. ακομη και εαν σου παρει 5-6 ωρες....
ειδικα οταν κανεις παραπονο γιατι ο αλλος μιλαει μια φορα τον χρονο.
προσωπικη μου εκτιμηση, απο αλλες συνεντευξεις που εχω ακουσει αλλα και απο το 3λεπτο που ακουσα σημερα, ειναι οτι τον τρεμουν. δεν παιζει σεναριο κανενας απο αυτους εκει μεσα να δευτερολογησει, να διορθωσει, να διαφωνησει.....
στα ματια τον κοιτανε, και μολις δουν οτι τα παιρνει αλλαζουν θεμα. για εμενα ειναι δεδομενο οτι ακομη και οι ιδιοι εφυγαν με αποριες απο εκει μεσα. θα τα ρωτησουν οφ δε ρεκορντ και θα μας τα μεταφερουν. εχει ξαναγινει.....