5. Pablo Gabriel García Pérez

Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

και εδω η συνεχεια που ο βαγγελης δεν προσεξε :lol: :lol: :lol:

Πώς βλέπεις το ελληνικό πρωτάθλημα; Υπάρχει κάτι που να σε έχει παραξενέψει;
«Είναι ένα καλό πρωτάθλημα, όλες οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε. Φυσικά, έχει τις παραδοσιακές δυνάμεις, αλλά χωρίς μεγάλες διαφορές από τις υπόλοιπες. Αν κάτι με παραξένεψε, είναι η επιμονή των διαιτητών να σφυρίζουν πολύ. Αυτό έχει αντίκτυπο στους ρυθμούς των αγώνων».

- Είναι αλήθεια πως είχες πρόταση από άλλη ελληνική ομάδα, ενώ είχες συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ; Τι ακριβώς συνέβη τότε;

«Δεν έχει σημασία, ακόμη κι αν όντως είχε συμβεί αυτό. Εγώ ήρθα για να υπογράψω στον ΠΑΟΚ, όπως και έγινε, και πραγματικά είμαι πολύ ικανοποιημένος γι’ αυτό».

- Ο αγώνας εναντίον του Ολυμπιακού είναι ντέρμπι κορυφής. Τι ακριβώς πρέπει να κάνει η ομάδα σου για να φύγει από το Καραϊσκάκη με θετικό αποτέλεσμα;

«Εμείς σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας, αλλά περισσότερο τον εαυτό μας. Το μεγαλύτερο όπλο που πρέπει να έχουμε γενικά ως ομάδα είναι η ταπεινότητα. Με βάση αυτό θα δουλεύουμε περισσότερο, δεν θα επαναπαυόμαστε και θα κρατήσουμε τα πόδια μας στη γη. Πρέπει να δίνουμε και το αίμα μας για τις νίκες! Αυτό πρέπει να κάνουμε και στο συγκεκριμένο παιχνίδι, χωρίς να αισθανθούμε ότι αυτή η αναμέτρηση έχει κάτι περισσότερο ή κάτι λιγότερο από όλες τις άλλες στο πρωτάθλημα. Είναι αγώνας με ιδιαιτερότητες, αλλά εμείς πρέπει να ακολουθούμε το πλάνο μας».

- Η ομάδα σου μπορεί να πετύχει κάτι παραπάνω από τους στόχους της;

«Ξεκάθαρα ο στόχος μας είναι το Κύπελλο UEFA. Αν δεν πετύχουμε αυτό, θα έχουμε αποτύχει. Φυσικά, όλα μπορούν να γίνουν, με την προϋπόθεση ότι η δική μας νοοτροπία δεν θα αλλάξει. Αν εμείς αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια σοβαρά, αν δίνουμε την ψυχή μας για την ομάδα και τις νίκες, όλα μπορούν να συμβούν».

- Ο κόσμος πώς σε αντιμετωπίζει;

«Κάτι προσπαθούν να μου πουν, αλλά δεν καταλαβαίνω λόγω γλώσσας (σ.σ.: γελάει)! Από την πρώτη μέρα που πάτησα το πόδι μου στο αεροδρόμιο, με την υποδοχή που μου ετοίμασαν, μέχρι και σήμερα, όπου με πετυχαίνουν, η συμπεριφορά τους αποπνέει σεβασμό και αγάπη στο πρόσωπό μου. Είναι κάτι που εκτιμώ ιδιαίτερα, πέρα φυσικά από τη συγκλονιστική ατμόσφαιρα που δημιουργούν στα παιχνίδια. Για αυτήν, βέβαια, δεν υπάρχει λόγος να αναφερόμαστε εμείς, όταν όλοι οι αντίπαλοι έχουν δηλώσει πόσο εντυπωσιασμένοι μένουν στην Τούμπα».

- Πέρασες από τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μίλαν. Τι κάνει αυτούς τους συλλόγους να ξεχωρίζουν;

«Κυρίως η οργάνωση και η οικονομική ευρωστία τους. Το ότι συμμετέχουν σε πρωταθλήματα στα οποία και οι υπόλοιπες ομάδες έχουν αντίστοιχη οργάνωση και γνώση του ποδοσφαίρου. Και φυσικά το ότι έχουν πολλούς οπαδούς εντός και εκτός των χωρών τους».

- Βλέπεις να έχει ο ΠΑΟΚ κοινά σημεία με την Οσασούνα; Οι ΠΑΟΚτσήδες θεωρούν πως έχουν πολλά κοινά με τους Βάσκους...

«Γενικά, οι ομάδες των Βάσκων δεν αντικατοπτρίζουν μόνο τον αθλητισμό της περιοχής. Είναι οι εκπρόσωποι μιας ολόκληρης κουλτούρας. Ξέρω ότι και για τον ΠΑΟΚ ισχύει το ίδιο, ενώ έχω δει στο γήπεδο της Τούμπας αναρτημένη τη σημαία των Βάσκων και αυτό μου έκανε εντύπωση».

- Πώς είναι να αγωνίζεσαι σε μια ομάδα που τη διοικούν ποδοσφαιριστές οι οποίοι σταμάτησαν το ποδόσφαιρο τα τελευταία 1-2 χρόνια;

«Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει μια οργάνωση και μια φιλοσοφία που επικεντρώνεται στον ποδοσφαιριστή οφείλεται ακριβώς σε αυτό το γεγονός. Ο Ζαγοράκης και ο Βρύζας βλέπουν το ποδόσφαιρο στη σωστή του βάση και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που διοικούν τον σύλλογο. Είναι ασφαλώς ο πιο σίγουρος δρόμος, να εμπιστεύονται τα σωματεία παλιούς ποδοσφαιριστές, με γνώση όμως του αντικειμένου. Φαίνεται ότι στον ΠΑΟΚ όλα λειτουργούν σωστά».

«Το ποδόσφαιρο είναι μια διαρκής μάχη»

Ο τρόπος που αγωνίζεται συνήθως τρομοκρατεί αντιπάλους, αλλά και θεατές. Πολύ δυνατός στις μονομαχίες του, δεν φαίνεται να έχει αναστολές, αρκεί να κερδίζει. Πολλοί είναι αυτοί που ύστερα από ένα μαρκάρισμά του το σκέφτονται να πλησιάσουν ξανά στον χώρο ευθύνης του, αλλά ο ίδιος δεν θεωρεί τον εαυτό του «δημόσιο κίνδυνο». Χαρακτηρισμό που του απέδωσε ο έτερος «Σαλονικιός» Γκαρσία, ο Νάτσο του Αρη, ύστερα από μια από τις αρκετές φορές που πιάστηκαν στα χέρια στους αγώνες Ουρουγουάης – Βολιβίας. «Δημόσιος κίνδυνος δεν είμαι. Το προφίλ μου δεν ξέρω πώς φαίνεται στους υπολοίπους. Αυτό που ξέρω είναι ότι από 17-18 χρόνων δουλεύω, όχι πάντα με τις καλύτερες συνθήκες και όχι σ’ ένα οικείο περιβάλλον. Αυτό σε δυναμώνει, σε σκληραίνει. Επίσης, δεν παίζω ποδόσφαιρο για χόμπι. Είναι το επάγγελμά μου, το αγαπώ και το σέβομαι. Αυτό τρέφει εμένα και την οικογένειά μου. Θεωρώ, λοιπόν, ότι πρέπει να το αντιμετωπίζω με σοβαρότητα. Αν δεν κάνεις τα πάντα, θα τα κάνει κάποιος άλλος και θα σου πάρει τη θέση. Είναι μια διαρκής μάχη το ποδόσφαιρο. Ετσι το βλέπω».

«Ολα γίνονται για τη νίκη»

Πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί για τη σχέση του με τον Νάτσο Γκαρσία, όμως ο ίδιος αφήνει τα όσα συνέβησαν στο παρελθόν αφού είχαν έναν πολύ απλό στόχο. Τη νίκη. «Είναι μια τυπική σχέση δυο επαγγελματιών που κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για τις ομάδες τους. Για εμένα δεν υπάρχουν ούτε εχθροί ούτε φίλοι μέσα στο γήπεδο. Εγώ θέλω να κερδίζω. Αν ο Νάτσο είναι απέναντί μου, αυτόν πρέπει να κερδίσω. Εξω απ' το γήπεδο είναι μια άλλη ιστορία», τόνισε ο Ουρουγουανός διεθνής σταρ του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

Η "αλητεια" χρειαζεται σε εναν αγωνα, αλλα να σε "δικαιωνει" και να "δικαιωνεσαι" κανοντας χρηση αυτης...
ειναι ημιχρονο του ματσ, ελπιζω σε ενα καλυτερο δευτερο ημιχρονο απο τον Πάμπλο.... :D
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Εικόνα

"τη εκανες παλι ρε παμπλο??"
"Με ακούμπησε ρε το γατάκι και του λεω ΠΑΟΚ ΡΕ ΝΙΜΟΥ και του ρίχνω μια ψιλή να μην το ξανακάνει"
"τη ψηλή ρε παμπλο τα αντερα του πέταξες"
"εεεε δεν βαριεσε ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ."
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

ΜΕΓΑΛΑ @ΡΧΙΔΙ@!!!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΘΕΕ!!!!!!!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ(ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ GAY-ΡΟΣ)ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΡΩΕΙ 4-5 ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕΣ................
:shock:

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Εχεις μεγαλα αρ@ιδια..Ειναι τιμη μας να παιζεις στον ΠΑΟΚ...τιποτα δν θα φαει..μια αγωνιστικη λογω κοκκινης..Αφου ετσι το κρινε ο διατητης δεν υπαρχει το βιντεο
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

ΡΕ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ.....100 ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ Β ΟΜΑΔΑΣ ΕΦΑΓΕΣ.....ΣΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ ΘΑ ΚΩΛΟΣΟΥΝ???????????
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΑΔΕΛΦΙΑ.............. :roll:
:shock:
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

To ΠΑΟΚΤΣΗΛΙΚΙ των παιχτων ΔΕΝ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ ΜΕ το πόσες μπουνιές θα δώσεις στον αντιπαλο....

ΕΛΕΟΣ.......ΜΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΜΕ και ΜΗΝ ΤΙΤΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ως μαγκια και τροπο αντιμετωπισης.....ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΣ.....(ανεξαρτητα αν τον προκαλεσε το μ@λ@κισμένο ο ντιογκος) :?
Άβαταρ μέλους
leo4mar

Δημοσίευση από leo4mar »

PABLO GARCIA εισαι μεγαλο αλανι!! Δηλαδη τι να εκανε εφαγε την αγκωνια εφαγε το βρισιμο τι ειναι κανενας ψοφιος gay???????Eιδατε και στο τελος τον γαμιολη τον ντουντου τι του εδειχνε? PABLO GARCIA εισαι μεγαλο ΠΑΟΚΙ!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

αδερφε εν μερη συμφωνω...αλλα να λεμε τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη, ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ θα λες την αληθεια...αν υποθεσουμε οτι μεσα στην ΤΟΥΜΠΑ ενας αντιπαλος θα ειχε κανει κατι αντιστοιχο σε εναν παιχτη μας ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ??

λυπαμαι αλλα ο ΓΚΑΡΣΙΑ σημερα ΔΕΝ ΗΤΑΝ ο ΓΚΑΡΣΙΑ των αλλων παιχνιδιών.....
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΕ ΟΠΟΙΟΣ:

Εχει τις φωτογραφιες απο το ματς:

1. Της Γροθιας στη Λουλου
2. Της στιγμης της αποβολης που "ζηταει" απο το ΚΑΚΟ να του βαλει χειροπεδες

οπως με ενημερωσει με pm!!!!

Χαλαλι η ηττα!!!!!

:) :) :)
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Ρε παιδια τη λετε????

Μια χαρα τα πήγε μονο αυτος έκοβε στο κεντρο
δεν μπορεί να παίξει το ελλνικο πρωτάθλημα γιατι οι διαιτητές με το παραμικρό σφυρίζουν ο τροπος που μαρκαρι (με τον ομο και εκτοπίζει) το σφυρίζουν ολο φαουλ.

Εμενα μου αρεσε απλα θελει ακομα να δουλέψει πολυ την φυσική κατασταση.

Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΒΡΟΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΊΑ....ΗΓΈΤΗΣ.
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

giannikis έγραψε:ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ενέργεια από ένα τέτοιο παίχτη
να προκαλέι τέτοιο εκνευρισμό και να επηρεάζει
αρνητικά την ομάδα...Καλός ο τσαμπουκάς
αλλά με όρια όχι σε βάρος της ομάδας.
+10000000000000 :?
Άβαταρ μέλους
apaikto$

Δημοσίευση από apaikto$ »

Γεια σου ρε Πάμπλο ΑΛΑΝΙ - Πολύ σε χάρηκα σήμερα! - Πάρα πολύ!!!!
:) :?
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Πάμπλο τ'αγουέρι'μ..... Είσαι θεός... Απλά ήθελε λίγο ακόμα σχεδιασμό...

Γύρισε, είδε που είναι ο διαιτητής, τον έβαλε μπροστά στο οπτικό πεδίο του επόπτη και του την κάρφωσε. Αν έβαζε και πλάτη στην μόνη κάμερα που είναι ορατό (αν είδατε μόνο από μια φαίνεται), θα ήταν το τέλεια οργανωμένο έγκλημα.

Κρίμα γιατί θα φας τιμωρία και σε χρειαζόμαστε στο γήπεδο.
koulos

Δημοσίευση από koulos »

Υπαρχει μαγκια και "μαγκια"...Ο Γκαρσια σημερα ηταν "μαγκας".Αν προκληθηκε ας εβρισκε αλλον τροπο να το ανταποδωσει.Θυμηθειτε τι ειχαμε σουρει του Καρεμπε για τις μπουνιες σε Οκκα-Καφε.Και κατι αλλο: θα φαει μια αγωνιστικη για την κοκκινη-αλλη βλακεια του αυτη-και κανα 2 για τη μπουνια απο το βιντεο λογω αντιαθλητικης συμπεριφορας.Την "μαγκια" του θα την πληρωσει η ομαδα που για 3 ματς θα ψαχνει αμυντικο χαφ-και εμεις που τον επικροτουμε,καθως στη θεση του θα δουμε τον ....Μπαλαφα!
Αν στα επομενα ματς ο Σαντος δεν εχει λυσεις στο κεντρο-θυμιζω χρωστανε τιμωριες Βερον,Ιβιτς-και χαθουν θεωρητικα ευκολοι βαθμοι,μην φωναζετε.....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”