Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
MALEF

Re: Freitas Adelino André Vieirinha

Δημοσίευση από MALEF »

ελα να φευγουμε απο τα off.....
μονο τα τυπικα εμεινανα(λενε) μακαρι δλδ....
http://contra.gr/Soccer/Hellas/Superlea ... 43177.html
αρε παιχτουρα μου.... :)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ε-Ε-ΕΡΧΕΤΑΙ!
Αρχίζουν να κλείνουν οι εκκρεμότητες!
Ε, τόσο καιρό στην Πορτογαλία ο Fernando, μπρίκια κολούσε;
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

ΜακάριΧ4444.
Αυτό είναι ΜΠΑΜ όντως.
Άβαταρ μέλους
scorpio4

Δημοσίευση από scorpio4 »

«Έτοιμος για περισσότερα»!

Αν δεν είχε τραυματιστεί σίγουρα θα ήταν σε θέση να δώσει πολλά περισσότερα στην πρώτη του χρονιά στην Τούμπα. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, όμως, ο Αντελίνο Βιερίνια θα έχει όλο τον χρόνο μπροστά του για να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ, μιας και ο «δικέφαλος» είναι μια ανάσα από την απόκτηση του! Ο Πορτογάλος άσος μιλώντας στο gazzetta.gr επιβεβαιώνει πως υπάρχουν θετικά νέα στην περίπτωση του, υπογραμμίζει ότι θέλει να παραμείνει στην Θεσσαλονίκη και υπόσχεται στον κόσμο της ομάδας ότι «μπορώ να δώσω περισσότερα»

- Οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως θα παραμείνεις στον ΠΑΟΚ;

«Δεν υπάρχει κάτι επίσημο, φυσικά έχω μάθει κάποια πράγματα, αλλά δεν μου έχουν τονίσει αν τελικώς θα μείνω στον ΠΑΟΚ και τα επόμενα χρόνια»

- Η επιθυμία σου ποια είναι; Θες να μείνεις στη Θεσσαλονίκη;

«Φυσικά θέλω να μείνω. Πέρασα πολύ καλά στη Θεσσαλονίκη, οι άνθρωποι της ομάδας μου συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά κάτι που ικανοποιεί. Ο κόσμος με στήριξε, το εκτιμώ και θα ήθελα να συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ».

- Ήταν μια σεζόν με τραυματισμούς για σένα. Αισθάνεσαι ότι θες να δώσεις κάτι περισσότερο στον ΠΑΟΚ;

«Βοήθησα όσο μπορούσα, όμως είμαι σίγουρος πως μπορώ να δώσω περισσότερα και είμαι έτοιμος εφόσον όλα πάνε καλά».

- Αισθάνεσαι καλύτερα που στον ΠΑΟΚ θα παραμείνει ο Φερνάντο Σάντος. Σε βοηθά αυτό περισσότερο;

«Στόχος μου είναι να δίνω ότι καλύτερο μπορώ για την ομάδα, ώστε να φτάσει στους στόχους της. Η παρουσία του Φερνάντο Σάντος σίγουρα με βοηθά και ψυχολογικά. Άλλωστε, με στήριξε αρκετά όταν υπήρξαν οι τραυματισμοί μου».

- Ο ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν εμφανίζεται ενισχυμένος. Είσαι ικανοποιημένος από τις μεταγραφές;

«Ο προπονητής με τη διοίκηση έχουν κάνει έναν προγραμματισμό και τον ακολουθούν. Η ομάδα έχει κάνει καλές μεταγραφές και το θετικό είναι ότι σχεδόν όλες θα είναι από την αρχή της προετοιμασίας. Πιστεύω ότι είμαστε πιο πλήρεις και αυτό θα μας βοηθήσει να βγάλουμε το δύσκολο πρόγραμμα».

- Ανυπομονείς να βρεθείς στην πρώτη συγκέντρωση;

«Περιμένω να μάθω επίσημα αν θα είμαι και φέτος παίκτης του ΠΑΟΚ. Αν όλα πάνε καλά θα ήθελα να βρεθώ με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου».

- Την περσινή σεζόν ο ΠΑΟΚ πάλευε για την έξοδο στην Ευρώπη και τα κατάφερε. Φέτος ποιοι είναι οι στόχοι του;

«Κάθε χρόνο και καλύτερα. Βέβαια, τα πράγματα είναι δυσκολότερα, αφού θέλουμε να προχωρήσουμε στην Ευρώπη, αλλά και να τα πάμε το ίδιο καλά στο πρωτάθλημα. Το έργο μας θα είναι δύσκολο, γι’ αυτό πρέπει από την αρχή να μπούμε δυνατά».

- Μπορείς να πεις ότι ο ΠΑΟΚ θα κυνηγήσει το Τσάμπιονς Λιγκ και κάποιο τίτλο;

«Αυτό κάναμε και φέτος, και αυτό θα επιδιώξουμε να κάνουμε και την επόμενη σεζόν. Γνωρίζουμε πολύ καλά τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε, όμως είμαστε ικανοί να παλέψουμε ως το τέλος».

«Καλύτεροι φέτος»

Λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας και ο ΠΑΟΚ είναι σχεδόν έτοιμος για το δύσκολο έργο του σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μεταγραφές ουσίες που κάνουν την ομάδα πληρέστερη, ωστόσο ο Πέδρο Βιερίνια τονίζει πως η εμπειρία θα είναι αυτή που θα δώσει στον «δικέφαλο» το κάτι παραπάνω.

- Εκτός από τις μεταγραφές, τι άλλο στοιχείο θα κάνει τον ΠΑΟΚ πιο ανταγωνιστικό την επόμενη σεζόν;

«Πιστεύω ότι κάτι περισσότερο και από τις μεταγραφές είναι η εμπειρία που αποκτήσαμε πέρυσι ως ομάδα. Πιστεύω ότι φέτος αυτό θα είναι και το δυνατό μας σημείο. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις την εμπειρία που πρέπει, έτσι ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες που θα βρεις μπροστά σου».

- Οι ομάδες εμφανίζονται πιο δυνατές φέτος. Δεν θα είναι τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα για τον ΠΑΟΚ;

«Καταρχήν αυτό είναι καλό για το πρωτάθλημα, αλλά σίγουρα δύσκολο για όλες τις ομάδες. Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας και όπως είπα είμαστε πιο έμπειροι».

- Θα ήθελα να μου κάνεις ένα σχόλιο για τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού, Σισέ, Κατσουράνης...

«Εξαιρετικές μεταγραφές που θα ανεβάσουν ακόμα περισσότερο το επίπεδο του πρωταθλήματος. Θα είναι για μας πολύ δύσκολο, αλλά ταυτόχρονα θα είναι και μια πρόκληση να βρούμε τέτοιους παίκτες μπροστά μας»

http://www.gazzetta.gr/content/view/38517/2/
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ευκαιρία για περισσότερες παρόμοιες σκηνές..http://www.youtube.com/watch?v=L468inwyIeM
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Κουτσια και Βιειρινια θα είναι ότι πρέπει για τέτοιες φάσεις...
Άβαταρ μέλους
cronos

Δημοσίευση από cronos »

Ευτηχως εμεινε!Και ας ειναι αυτος το μπαμ!

:? :? :?
Άβαταρ μέλους
LittleJohn

Δημοσίευση από LittleJohn »

gika έγραψε:Κουτσια και Βιειρινια θα είναι ότι πρέπει για τέτοιες φάσεις...
+1 εκατομμυριο.Με Βιεϊρινια στα καλα του και Κουτσια εχουμε να δουμε πολλους παπαδες φετος.Και κατι πολυ σωστο που ακουσα μια απο αυτες τις μερες,φανταστειτε στην φαση του κυπελλου αντι για Μπακα να ηταν ενας απο αυτους εδω,ουτε με νεφτι στον κωλο δεν θα προλαβαινε ο γιδΑβρααμ να τους φτασει
Άβαταρ μέλους
tsef4

Δημοσίευση από tsef4 »

Αντε ρε παιχταρα μου να μεινεις να δουμε το Βιερινια της αρχης και του τελους του πρωταθληματος και να πας και ακομα καλυτερα.Μαζι με τον Κουτσια ειμαστε για μεγαλα πραγματα!!!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

προεκυψε κανενα νεο μηπως για το μικρο?ολοι οσοι μας ενδιαφερουν συναντιουνται με τους "αρμοδιους" των ομαδων τους αλλα καμμια ευχαριστη ειδηση ποτε θα ακουσουμε.στο αναμενε και σημερα... :? :? :?
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Η επιστροφή του τεχνικού διευθυντή της Πόρτο, Ενρίκε Εντέρο στην Πορτογαλία, μετά από το ταξίδι του στη Μασσαλία για την μεταγραφή του Λούτσο Γκονζάλες από τους Δράκους στη Μαρσέιγ, φαίνεται ότι θα σηματοδοτήσει τις εξελίξεις στο θέμα και του Βιερίνια που αφορά τον ΠΑΟΚ.
Ο Δικέφαλος περιμένει την Πόρτο η οποία φαίνεται ότι θα αποδεσμεύσει τον παίκτη και έτσι θα μπορέσει να έρθει ως ελεύθερος στον ΠΑΟΚ! Ωστόσο δεν πιέζει τις καταστάσεις, για να μη ζητήσουν οικονομικά ανταλλάγματα οι Πορτογάλοι. Ο ίδιος ο Βιερίνια από την πλευρά του πάντως πιέζει όσο μπορεί του ιθύνοντες της Πόρτο για να του ξεκαθαρίσουν τις προθέσεις τους για το μέλλον του. «Από τη στιγμή που επέστρεψε ο Ενρίκε Εντέρο στην Πορτογαλία είναι θέμα χρόνου να επικοινωνήσουμε και να ξεκαθαρίσουμε το θέμα μου», επισήμανε χτες στο «Μ» ο Βιερίνια, ο οποίος θέλει να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ. «Πιστεύω ότι σύντομα θα τελειώσει το θέμα μου και θα επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη», πρόσθεσε με νόημα. Άλλωστε δεν περιλαμβάνεται και φέτος στα πλάνα του προπονητή της Πόρτο, Ζεσουάλδο Φερέιρα. Αντιθέτως είναι σημαντική μονάδα για τον ΠΑΟΚ και ο Σάντος τον περιμένει…

πηγη : το "εγκυρο" http://www.metrosport.gr/archives/25019
Άβαταρ μέλους
tsef4

Δημοσίευση από tsef4 »

Μακαρι να τελειωσουν και να ξεκαθαρισουν γρηγορα τα πραγματα και το παιχτακι να ερθει πισω.Αλλα παιζει και ενα ενδεχομενο να ζητησει λεφτα η Πορτο.
Άβαταρ μέλους
sarkofagoktinos

Δημοσίευση από sarkofagoktinos »

δεν νομιζω να ειναι τοσο ευκολο παιδια.ο τζαμπας πεθανε προ πολλου.γιατι να μας τον δωσουν τζαμπα,μας χρωσταν??σας τα λεω αυτα για να μην απογοητευτειτε σε περιπτωση που δεν ερθει.χρειαζεται το παιχτακι αλλα τι να κανουμε?δεν ειναι δικος μας.
erevos187

Δημοσίευση από erevos187 »

Δεν νομιζω να μας τον δωσει ακριβος τζαμπα αλλα αν ειναι να τον χασουν ετσι και αλλιως του χρονου γιατι να μην μας τον δωσουν με μια 10% μελλοντικα εσοδα απο μεταγραφη?

Ετσι ολοι κερδιζουν.
Άβαταρ μέλους
tsef4

Δημοσίευση από tsef4 »

Παιδια σιγουρα θα βγαλει κατι η Πορτο απο την ανανεωση δανεισμου η ακομα και την πωληση του παικτη..απλα να μην μας πιασουν το λοκω οσον αφορα τα χρηματα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”