Εθνική Ελλάδος- Σας πορώνει ή σας αφήνει αδιάφορους??
- ΑποστόληςΑ
Re: Εθνική Ελλάδος- Σας πορώνει ή σας αφήνει αδιάφορους??
Γελάτε όσο θέλετε! Σήμερα έχουμε ένα 3-0 τουλάχιστον!
- DaFFy_NaSH
Καλα είπαμε να είμαστε λίγο υποκειμενικοι αλλα εσυ το παράκανες αδερφε μου...ΑποστόληςΑ έγραψε:Γελάτε όσο θέλετε! Σήμερα έχουμε ένα 3-0 τουλάχιστον!

- ΑποστόληςΑ
Το ότι η - καθ' όλα - αντικειμενική άποψή μου είναι τόσο προωθημένη (forward) που τα κοινά μυαλά ωχρειούν να την ερμηνεύσουν, επ' ουδενί δεν δικαιολογεί αστήρικτους ισχυρισμούς του τύπου "το παράκανες"...
Εξ άλλου τις απόψεις μας εκφράζουμε όλοι εδώ μέσα και δεν είναι απαραίτητο να συγκλίνουν όλες στο +∞. Είναι γνωστό άλλωστε πως οι δικές μου κινούναται στον αντίπερα χώρο (-∞).
Εξ άλλου τις απόψεις μας εκφράζουμε όλοι εδώ μέσα και δεν είναι απαραίτητο να συγκλίνουν όλες στο +∞. Είναι γνωστό άλλωστε πως οι δικές μου κινούναται στον αντίπερα χώρο (-∞).
- ΑποστόληςΑ
Για όσους δεν κατάλαβαν (Μάξιμος, Δημήτρης κλπ) κάνω χιούμορ, λόγω ελείψεως άλλων, καλύτερων επιλογών!
- DaFFy_NaSH

Μακάρι να γίνει αυτο που λες αλλα είναι τοσο πιθανο οσο το να πάρουμε το μουντιαλ.. Παντως σήμερα ίσως βάλουμε 1 γκολ

τί χιούμορ ρε Απόστολε, 3-0 είναι το σκορ , να το ξέρετε , τα λέμε σε λίγες ώρες!ΑποστόληςΑ έγραψε:Για όσους δεν κατάλαβαν (Μάξιμος, Δημήτρης κλπ) κάνω χιούμορ, λόγω ελείψεως άλλων, καλύτερων επιλογών!
- paokathens
αδιαφορο ματς. 2-1 κ τελος οι αστειοτητες. πισω στα δντ και τα νησια για διακοπες. εξαλλου η ποιοτητα της ομαδας αυτης δεν ειναι για μουντιαλ μη γελιομαστε. ονδουρα κ παλι αν....
- ΑποστόληςΑ
Έχοντας την εμπειρία της ΠΑΟΚάρας μας, που από σκορποχώρι έγινε σιγά - σιγά (γιαβάς - γιαβάς), ΟΜΑΔΑ, τολμώ να πω, μετά την άθλια εμφάνιση με την Κορέα, ότι θα (ξανα)χάσουμε.
Αυτό που είδα στον πρώτο αγώνα ήταν η αίσθηση έντεκα ατόμων, ατάκτως εριμμένων, που έτρεχαν χωρίς να γνωρίζουν το πού και το γιατί. Δεν συζητάω καθόλου την ατομική εμφάνιση, αλλά μόνο την συνολική.
Το να λειτουργήσει αυτό πράγμα ως ομάδα μέσα σε πέντε ημέρες γιατί έτσι γουστάρουμε δεν μου φαίνεται λογικό. Δεν φτιάχνονται έτσι τα σύνολα.
Μπορεί βέβαια η εικόνα στο πρώτο παιχνίδι να ήταν τελείως πλασματική, αλλά αμφιβάλλω.
Μπορεί η δική μου κρίση να περνάει ...κρίση, όπερ λογικότερον, αλλά αυτό θα το δούμε σε λίγο.
Αυτό που είδα στον πρώτο αγώνα ήταν η αίσθηση έντεκα ατόμων, ατάκτως εριμμένων, που έτρεχαν χωρίς να γνωρίζουν το πού και το γιατί. Δεν συζητάω καθόλου την ατομική εμφάνιση, αλλά μόνο την συνολική.
Το να λειτουργήσει αυτό πράγμα ως ομάδα μέσα σε πέντε ημέρες γιατί έτσι γουστάρουμε δεν μου φαίνεται λογικό. Δεν φτιάχνονται έτσι τα σύνολα.
Μπορεί βέβαια η εικόνα στο πρώτο παιχνίδι να ήταν τελείως πλασματική, αλλά αμφιβάλλω.
Μπορεί η δική μου κρίση να περνάει ...κρίση, όπερ λογικότερον, αλλά αυτό θα το δούμε σε λίγο.
Η μεγαλειώδης εθνική Ελλάδος θα θριαμβεύσει εναντίον των Νιγηριανών και θα θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για τον εκτοπισμό από την πρώτη θέση της Αργεντινής.
Χικ.
(Αστεία αστεία πιστεύω ότι μπορεί η εθνική να το κάνει το ψιλομπάμ σήμερα)
Χικ.
(Αστεία αστεία πιστεύω ότι μπορεί η εθνική να το κάνει το ψιλομπάμ σήμερα)
Σωστός. Όλη η Νιγηρία το έχει παίξει άσσο.
- ΑποστόληςΑ
Ποιος όμως θα βάλει γκολ τώρα που θα λείπει ο γκολτζής μας;
Ο Σαλπιγγίδης φυσικά. Δεύτερο φαβορί ο Κυργιάκος. 

- Maximus
Η εμφανιση του πρωτου ματς ηταν κολπο του Γερμανου... Ακομα δεν το καταλαβατε;
Παμε για την 1η νικη σημερα και αλλη μια
με την "αδιαφορη" Αργεντινη και ...περασαμε! Ο ντιεγκο ειναι δικο μας παιδι...Μιλημενος λαιμαι...
Παμε για την 1η νικη σημερα και αλλη μια

- ΑποστόληςΑ
Αν κερδίσουμε σήμερα 1-0 και με το ίδιο σκορ την Αργεντινή, θα έχουμε 6 βαθμούς και 2-2 τέρματα.
Αν όμως οι Κορεάτες κερδίσουν τη Νιγηρία με 1-0, πηγαίνουν κι αυτοί στο 4-4, οπότε μετράνε τα γκολ στο μεταξύ μας παιχνίδι...
Όπερ εστί μεθερμηνευόμενον πως πρέπει να κερδίσουμε με 2-0 την Νιγηρία, ή αλλιώς την Αργεντινή!!
(ή και τις δυο)!
Αν όμως οι Κορεάτες κερδίσουν τη Νιγηρία με 1-0, πηγαίνουν κι αυτοί στο 4-4, οπότε μετράνε τα γκολ στο μεταξύ μας παιχνίδι...
Όπερ εστί μεθερμηνευόμενον πως πρέπει να κερδίσουμε με 2-0 την Νιγηρία, ή αλλιώς την Αργεντινή!!
(ή και τις δυο)!