Αν εισαι απο θεσνικη ξανθη.....paokakiG4 έγραψε:παιδια εσεις τι προτεινετε...πολιτικος μηχανικος ξανθης η τοπογραφων θεσσαλονικης???
Ετσι ειναι παντου κ στο τει ακομα περιισσοτερο...Paokintepo έγραψε:κατι ασχετο με εξεταστικη σχετκο με τις φοιτητικες εκλογες...
ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΠΟΧΗ 78% ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
του χρονου 90% θελω αλανια!!!![]()
![]()
Σε οποια σχολη σου αρεσει!!!!!!!!!!!Αλλιως θα την πατησεις σαν κι εμενα με τους Ηλεκτρολογους Μηχανικους.......paokakiG4 έγραψε:παιδια εσεις τι προτεινετε...πολιτικος μηχανικος ξανθης η τοπογραφων θεσσαλονικης???
Αδερφε να σε πω την αληθεια ποτε δεν το εχω σκεφτει σοβαρα το επαγγελματικο.Λαθος μου αλλα εφοσον εγινε λειτουργω μ αυτα τα δεδομενα.Και το βλεπω τελειως ψυχρα στο στυλ του τι εχει δουλεια αυτον τον καιρο και στο μελλον.Και ετσι οπως ειναι τα πραγματα βαραω τοπογραφων γιατι και λιγους εχει εδω που μενω και εχει να σηκωθει οικοδομη εδω(και γενικοτερα απ οτι ακουω)πολυ καιρο.Οποτε,δυστυχως γιατι θα προτιμουσα να μην ασχολιομουν με τα κωλοφραγκα,πρεπει ν σκεφτω κ τ ποιο θα με βοηθησει να βγαινουν τα ευραMakis4444 έγραψε:Σε οποια σχολη σου αρεσει!!!!!!!!!!!Αλλιως θα την πατησεις σαν κι εμενα με τους Ηλεκτρολογους Μηχανικους.......paokakiG4 έγραψε:παιδια εσεις τι προτεινετε...πολιτικος μηχανικος ξανθης η τοπογραφων θεσσαλονικης???
MANIAKOS έγραψε:τπτ δεν ειναι δεδομενο απο αποψη αποκαταστασης
Τιποτα δεν ειναι σιγουρο στην αγορα εργασιας..........Και την καλυτερη σχολη του κοσμου να τελειωσεις,αν δε σου αρεσει δε θα βρεις δουλεια που θα σε ικανοποιει.........Κι εγω σαν κι εσενα σκεφτομουν περσι............Μας εχουν βαλει ολους στο ηλιθιο τρυπακι..........paokakiG4 έγραψε:Αδερφε να σε πω την αληθεια ποτε δεν το εχω σκεφτει σοβαρα το επαγγελματικο.Λαθος μου αλλα εφοσον εγινε λειτουργω μ αυτα τα δεδομενα.Και το βλεπω τελειως ψυχρα στο στυλ του τι εχει δουλεια αυτον τον καιρο και στο μελλον.Και ετσι οπως ειναι τα πραγματα βαραω τοπογραφων γιατι και λιγους εχει εδω που μενω και εχει να σηκωθει οικοδομη εδω(και γενικοτερα απ οτι ακουω)πολυ καιρο.Οποτε,δυστυχως γιατι θα προτιμουσα να μην ασχολιομουν με τα κωλοφραγκα,πρεπει ν σκεφτω κ τ ποιο θα με βοηθησει να βγαινουν τα ευραMakis4444 έγραψε:Σε οποια σχολη σου αρεσει!!!!!!!!!!!Αλλιως θα την πατησεις σαν κι εμενα με τους Ηλεκτρολογους Μηχανικους.......paokakiG4 έγραψε:παιδια εσεις τι προτεινετε...πολιτικος μηχανικος ξανθης η τοπογραφων θεσσαλονικης???
Εχω ρωτησει καμποσους γνωστους αδερφε(πολιτικοι μηχανικοι ολοι εκτος απο εναν τοπογραφο) και γι αυτο σε ειπα οτι δεν σηκωνεται τπτ.Το κυνηγι δε με αγχωνει ειναι δεδομενο οτι για να πετυχεις πρεπει να φας χλιχλι αλλιως δεν βγαινεις.Τελος παντων θα τα βολεψω δεν καιγομαι!Ευχαριστω παντως για τις συμβουλεςΑδερφέ και τα δύο έχουν τα καλά τους. Οσο για αυτο που λες για το οτι δεν σηκώνοντε οικοδομές, ο πολιτικός μηχανικός δεν ασχολείτε μονο με οικοδομές. Εχω εναν φιλο μηχανικο ο οποίος τρέχει συνέχεια σε δημοπρασίες και διαγωνισμους για διάφορα έργα και έχει αρκετή δουλειά.. Εχει να κάνει με το πόσο θα το κηνυγησεις και πόσο θα μπεις στην νοοτροπία που λειτουργεί η εργοληψία στο Ελλαδιστάν.Τωρα για τοπογράφος, είναι ανάλογα την περιοχή που θα δραστηριοποιηθείς απότι μπορώ να καταλάβω, αλλα με λίγο τύχη θα μπορέσεις να μπεις σε μια ετερεία που αναλαμβάνει μεγάλα έργα (δρομους κτλ) και να έχεις μια σίγουρη και προσοδοφόρα εργασία. Μπορείς να ψάξεις κάποιον γνωστό σου είτε πολ. μηχανικο είτε τοπογράφο και να κάνεις μια συζήτηση γύρω απο το επάγγελμα και τις επιλογές που σου δίνει, και αν δεν έχεις γνωστό, μπορείς κάλλιστα να πας σε εναν κοντα στη γειτονιά σου η σε 2-3-5 και απλά να κάνεις συζήτηση εφόσον σε δεχτει, δεν είναι ντροπη και ξέρω πολλά ατομα που το κάναν αυτό.
Το ξερω αδερφε αλλα υπαρχουν και καποια δεδομενα εδω που μενω(δλδ στους 100 οι 80-85 ειναι πολιτικοι μηχανικοι και οι υπολοιποι τοπογραφοι)αρα πας εκει που πιστευεις οτι θα πιασεις καλυτερα!Αχα.Ναι ρε πουστη μου...θα δω πρωτη χρονια και αν δεν ικανοποιηθω με βλεπω να κανω ντου στο μαθηματικο.Ο μονος λογος που δεν παω αμεσως εκει ειναι το οτι ενω μ αρεσουν πολυ τα μαθηματικα με σπαει τα νευρα να τα διδασκω.Εδω φροντιστηριο εκανα σε εναν φιλο μου μαθηματικα γενικης να γραψει καμια βαση φετος στις ενδοσχολικες και στο μισαωρο ηθελα ν τον δειρωΤιποτα δεν ειναι σιγουρο στην αγορα εργασιας..........Και την καλυτερη σχολη του κοσμου να τελειωσεις,αν δε σου αρεσει δε θα βρεις δουλεια που θα σε ικανοποιει.........Κι εγω σαν κι εσενα σκεφτομουν περσι............Μας εχουν βαλει ολους στο ηλιθιο τρυπακι..........