Μα σας λέει ο Xayate,για του χρόνου θα τον ήθελε 3ο.
Καμιά φορά διαβάζετε καλά,τι λέει ο άλλος.
Γεια σου ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΤΙΜΙΕ Αλέξανδρε.
19. Alexander Jeremejeff
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Re: 19. Alexander Jeremejeff
Ωραιότατος τιμιότατος .
Εγώ βλέπω έναν ποδοσφαιριστή που πρώτα ξέρει μπάλα και μετά βγάζει το ενστινκτο του φορ .
Παίζει με πλάτη , κατεβάζει , μοιράζει , κρατάει , σκοράρει , πιέζει τουλάχιστον 60 λεπτά .
Εξαιρετική κίνηση
Εγώ βλέπω έναν ποδοσφαιριστή που πρώτα ξέρει μπάλα και μετά βγάζει το ενστινκτο του φορ .
Παίζει με πλάτη , κατεβάζει , μοιράζει , κρατάει , σκοράρει , πιέζει τουλάχιστον 60 λεπτά .
Εξαιρετική κίνηση
- O Teleutaios Savourai
- paokkerkir
Re: 29. Alexander Jeremejeff
Κοιτα να δεις...Που μάλλον έτσι ήτανpaokkerkir έγραψε: Πέμ 18 Δεκ 2025, 01:16 Λοιπόν, δεν υπάρχει σωστό δείγμα για τον παίχτη και το τι μπορεί και δεν μπορεί να κάνει.
Στον ΠΑΟ εκτός που δεν έπαιξε χρονικά όσο έπρεπε αν και ήταν πολύ αποτελεσματικός, έπαιζε και σε μια ομάδα όπου ήταν κυρίως μπάχαλο.
Πάρτε και δύο βιντεάκια του Άλεξ από Σουηδία. Το πρώτο από την χρονιά όπου βγήκε πρώτος σκόρερ, και το δεύτερο, το πιο ενδιαφέρον, από όταν έπαιζε Μάλμε. Και λέω πιο ενδιαφέρον, διότι έχει και plays του. Κατεβάζει μπάλα, βγάζει ασσιστ, μοιράζει, πιέζει. Απλά λιτά Λουτσεσκικά.![]()
Re: 19. Alexander Jeremejeff
5 γκολ σε 2,5 μηνες εχει, συν αρκετές ασιστ.
Τόσα δεν είχαν αρκετοί επιθετικοί που πέρασαν με υπερτετραπλάσια συμβόλαια και προμόσιον.
Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνει για να αποδείξει οτι έχει θέση στο ρόστερ.
Βέβαια και για τον Γιακουμάκη τα ίδια γράφονταν το καλοκαίρι.
Τόσα δεν είχαν αρκετοί επιθετικοί που πέρασαν με υπερτετραπλάσια συμβόλαια και προμόσιον.
Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνει για να αποδείξει οτι έχει θέση στο ρόστερ.
Βέβαια και για τον Γιακουμάκη τα ίδια γράφονταν το καλοκαίρι.
- These users thanked the author Мир for the post:
- paokkerkir