32. Greg Taylor
Re: 32. Greg Taylor
Από τις πιο άδικες αλλαγές που έχω δει όλα αυτά τα χρόνια.
Πολύ κακή αντιμετώπιση παικτη από το προπονητη του.
Και από τους συμπαικτες του.
- These users thanked the author giapas for the post:
- Amsterdamer_87
Το αν θα ξεχωρίσει ο μπακ, εξαρτάται και από τις διαθέσεις του μπροστινού του. Μπορεί να τον αναδείξει, μπορεί και να τον χαντακώσει όπως σήμερα, που όλες του οι πάσες στον Τέιλορ ήταν σε λάθος χρόνους και χώρους.Miles έγραψε: Κυρ 22 Μαρ 2026, 21:41 Γι' αυτό χρειάζεται Γιαννούλης του χρόνου ή οπωσδήποτε κάποιος για βασικός, για να μην γίνονται τέτοιες αχρείαστες αλλαγές, που απλά αποδεικνύουν ότι ο προπονητής δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στον αναπληρωματικό του παίχτη. Είτε θα παίζει ο Μπάμπα όλο το ματς είτε ο Γιαννούλης ή ο όποιος άλλος και τέρμα.
Ο τειλορ εχει.κανει στο πρωτο ημιχρονο πανω απο 10 φορες οβερλαπ κ ο ταισον του εδωσε τη μπαλα 3 φορες κ αυτες ηταν σκοτωμενες.. αδιανοητο οτι η αριστερη πλευρα δεν εχει κανει μιση καλη προσπαθεια στο 2ο ημιχρονοSera4 έγραψε: Κυρ 22 Μαρ 2026, 22:02Το αν θα ξεχωρίσει ο μπακ, εξαρτάται και από τις διαθέσεις του μπροστινού του. Μπορεί να τον αναδείξει, μπορεί και να τον χαντακώσει όπως σήμερα, που όλες του οι πάσες στον Τέιλορ ήταν σε λάθος χρόνους και χώρους.Miles έγραψε: Κυρ 22 Μαρ 2026, 21:41 Γι' αυτό χρειάζεται Γιαννούλης του χρόνου ή οπωσδήποτε κάποιος για βασικός, για να μην γίνονται τέτοιες αχρείαστες αλλαγές, που απλά αποδεικνύουν ότι ο προπονητής δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στον αναπληρωματικό του παίχτη. Είτε θα παίζει ο Μπάμπα όλο το ματς είτε ο Γιαννούλης ή ο όποιος άλλος και τέρμα.
Αν πω αυτά που πιστεύω θα φάω πολύ μεγάλο μπαμ...και δεν είμαι σε μουντ αποχώρησης τώρα.
-
Ally Samagoal
Μήπως υπάρχει λόγος που η αντιμετώπιση είναι αυτή και από προπονητή και από συμπαίκτες; Όταν όλη την σεζόν κάνει την μια μαλακια πίσω από την άλλη τότε λογικό είναι να μην θέλουν να του πασάρουν ή ο προπονητής με την πρώτη ευκαιρία να τον κάνει αλλαγή γιατί στο επιθετικό παιχνίδι είναι ανύπαρκτος με κακές κινήσεις και οι συμπαίκτες του δεν τον εμπιστεύονταιgiapas έγραψε: Κυρ 22 Μαρ 2026, 21:57 Από τις πιο άδικες αλλαγές που έχω δει όλα αυτά τα χρόνια.
Ε μπαίνει ο υπαρκτός μετά και κάνουμε το σταυρό μας σε κάθε τρανζίσιον, όπως και στη Λάρισα.
Λες και η ομάδα δεν έδειξε υπομονή σε παρατεταμένα κακά διαστήματα των Μπάμπα, Μειτέ, Τάισον, Κεντζιόρα κλπ και βρήκε το θύμα της σε έναν παίχτη που προσπαθεί να εγκλιματιστεί, κάνει 20 όβερλαπ και ο μπροστινός για ανεξήγητους λόγους ή δεν τον βλέπει ή του πετάει τη μπάλα πίσω.
Και μετά του τη μπαίνει και από πάνω.
Λες και η ομάδα δεν έδειξε υπομονή σε παρατεταμένα κακά διαστήματα των Μπάμπα, Μειτέ, Τάισον, Κεντζιόρα κλπ και βρήκε το θύμα της σε έναν παίχτη που προσπαθεί να εγκλιματιστεί, κάνει 20 όβερλαπ και ο μπροστινός για ανεξήγητους λόγους ή δεν τον βλέπει ή του πετάει τη μπάλα πίσω.
Δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει αλλά δε μου αρέσει καθόλου. Και στα μάτια μου ο τελευταίος που φταίει είναι ο Τέιλορ.
Η συμπεριφορά των συμπαικτών και του προπονητή είναι ακατανόητη για να μην πω τπτ χειρότερο.
Η συμπεριφορά των συμπαικτών και του προπονητή είναι ακατανόητη για να μην πω τπτ χειρότερο.
Σιγά τον Τέυλορ τον Άσλει Κόουλ. Όταν είσαι δυο σκαλιά χειρότερος από αυτόν τον Μπάμπα δε σου φταίει κανέναςSera4 έγραψε: Δευ 23 Μαρ 2026, 08:31 Ε μπαίνει ο υπαρκτός μετά και κάνουμε το σταυρό μας σε κάθε τρανζίσιον, όπως και στη Λάρισα.
Φίλε αυτό είναι τρομερά αντιεπαγγελματικό, σε οποιοδήποτε χώρο.Ally Samagoal έγραψε: Δευ 23 Μαρ 2026, 07:47Μήπως υπάρχει λόγος που η αντιμετώπιση είναι αυτή και από προπονητή και από συμπαίκτες; Όταν όλη την σεζόν κάνει την μια μαλακια πίσω από την άλλη τότε λογικό είναι να μην θέλουν να του πασάρουν ή ο προπονητής με την πρώτη ευκαιρία να τον κάνει αλλαγή γιατί στο επιθετικό παιχνίδι είναι ανύπαρκτος με κακές κινήσεις και οι συμπαίκτες του δεν τον εμπιστεύονταιgiapas έγραψε: Κυρ 22 Μαρ 2026, 21:57 Από τις πιο άδικες αλλαγές που έχω δει όλα αυτά τα χρόνια.
Δε πάει έτσι.
Χτες ο παίκτες, αν δεχτούμε την ασχετοσύνη μας, έδειχνε πολύ πιο ζωντανός από το Μπάμπα. Και τρομερά αδικημένος από το Ταισον όπου λες και έχει προηγούμενα μαζί του δε του έδινε ποτέ τη μπάλα. Επιδεικτικά όμως.
γιατί εγώ το βλέπω σαν μια κατάσταση εκμάθησης του οβερ λαπ?!!!! ποιος είπε ότι ο μπακ πρέπει να παίζει μόνο αυτή την εκδοχή παιχνιδιού?
το μπακ δεν χρειάζεται να κάνει μόνο οβερ λαπ. χρειάζεται να σταθεί δίπλα πίσω ή μπροστά από τον τάισον, να υποδεχτεί την μπάλα, να μπορεί να την κρατήσει, να βρει στήριγμα και στον εσωτερικό μέσο, να κάνει κίνηση εσωτερικά. μπορεί να κάνει κάτι από όλα αυτά εκτός από το να γυρίζει την μπάλα πίσω ή να κάνει αμέτρητα, άσκοπα οβερ λαπ σαν να προσπαθεί να εμπεδώσει τον ρόλο αυτό?
όμως ναι, ήταν καλύτερος από τον μπάμπα. τουλάχιστον αμυντικά, ναι.
το μπακ δεν χρειάζεται να κάνει μόνο οβερ λαπ. χρειάζεται να σταθεί δίπλα πίσω ή μπροστά από τον τάισον, να υποδεχτεί την μπάλα, να μπορεί να την κρατήσει, να βρει στήριγμα και στον εσωτερικό μέσο, να κάνει κίνηση εσωτερικά. μπορεί να κάνει κάτι από όλα αυτά εκτός από το να γυρίζει την μπάλα πίσω ή να κάνει αμέτρητα, άσκοπα οβερ λαπ σαν να προσπαθεί να εμπεδώσει τον ρόλο αυτό?
όμως ναι, ήταν καλύτερος από τον μπάμπα. τουλάχιστον αμυντικά, ναι.