Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
vs40

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από vs40 »

zissos έγραψε:
burbu έγραψε:
zissos έγραψε:Αν, λέω αν, κοιτάμε τον Πέτκοβιτς επειδή μας έβαλε γκολ και πολλοί εδώ πέρα τον θεωρούνε παιχταρά, γιατί δεν κοιτάμε και τον Μιόφσκι της Αμπερντίν? Για μένα είναι 100 φορές πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση από τον Πέτκοβιτς.
Τον θέλει η Σέλτικ και τον κοστολογούν γύρω στα 7εκ
Πολύ βλάκες θα είναι που δεν πάνε να πάρουν τον Πέτκοβιτς ε
Αν και μου αρέσει ο Πέτκοβιτς, ο Μιοφσκι είναι μακράν καλύτερη κίνηση. Μολις έγινε 25 ετών και τα τελευταία 2 χρόνια, που μετρανε πιο πολύ, για νεο παίκτη, έκανε τρομερά νούμερα. Στα μεταξύ μας ήταν πολύ καλός. Σίγουρα κοστίζει περισσότερα σε transfer fees λόγω ηλικίας, έχει ομως μεταπωλιτικη αξία. Αν τον αγοράσουμε 6εκ, άνετα τον πουλάμε σε 2-3 χρόνια 10εκ, ενώ έχει φθηνότερο κασε. Αυτό που με χαλάει είναι το ότι είναι Σκοπιανός και έβγαλε ένα κακό πρόσωπο στα μεταξύ μας ματς. Θα έρθει στην καρδιά της πραγματικής Μακεδονίας και θα λέει ΕΓΩ είμαι Μακεδόνας;
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Με 6 εκατομμύρια νομίζω έχει καλύτερες επιλογές από παίκτη της Αμπερντιν
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

6 εκατομμύρια να δώσει ο ΠΑΟΚ σε αγορά?
Και το γράφετε στα σοβαρά?
Luigi Vampa

Αν μπούμε ομιλους ίσως
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Tolaros έγραψε:6 εκατομμύρια να δώσει ο ΠΑΟΚ σε αγορά?
Και το γράφετε στα σοβαρά?
Γιατί δεν έχει δώσει πολλά τάληρα μέχρι τώρα?
Αν ο παίκτης δεν έχει κ πολύ ψηλό συμβόλαιο τα δίνει άνετα
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ποτε εδωσε 5 μυρια ο ΠΑΟΚ; Στον Ζαμπα; Οχι δεν τα δινει ανετα. Βασικα δεν τα δινει καν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Σάβ 06 Ιούλ 2024, 22:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Βρήκα τον Τ Τ.
Τσενκ Τοσούν
https://www.transfermarkt.gr/cenk-tosun ... eler/45671
Χωρίς ομάδα!!!
Luigi Vampa

Το ρεκόρ είναι για Ιγκασον 4 νομιζω
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ακριβως, 7 χρονια πριν. Επισης η μεταγραφη ηταν απο την Ροστοφ.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Εντάξει, δεν είναι τυχαίο ότι οι ακριβότερες μεταγραφές έχουν να κάνουν με Ρωσία. Προσωπικά στις συγκεκριμένες δύο δεν πιστεύω κανένα νούμερο.
Κατά τα άλλα παζαρεύαμε ένα μήνα το Νάρεϊ να πέσει 300 χιλάρικα.
Δε λέω ότι έχω κανά θέμα, λέω αυτή είναι η μεταγραφική πολιτική της ομάδας.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Συγνώμη, αλλά καταλαβαίνω καλά πως το 1.97, 9αρι των Ολλανδών είναι ελεύθερος για δανεικός, δεν υπολογίζεται δηλαδή; Σοβαρή παικτούρα είναι ο Weghorst. Κάτι σαν Γερεμέγιεφ on steroids. 20 γκολ άνετα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Δεν πάει βήμα όμως. Δεν θα κάνει επ'ουδενί όσα κάνει ο Brandon και δεν ξέρω πόσο καλός είναι με την μπάλα στα πόδια μακριά από το κουτί.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Δεν πάει βήμα όμως. Δεν θα κάνει επ'ουδενί όσα κάνει ο Brandon και δεν ξέρω πόσο καλός είναι με την μπάλα στα πόδια μακριά από το κουτί.
Για το ύψος του είναι εξαιρετικός με τη μπάλα στα πόδια, Μπάρκα. Τον έχω παρακολουθήσει αρκετά από το προηγούμενο EURO και μετά, γιατί μου είχε κάνει από τότε εντύπωση.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

nunies4 έγραψε:
Hayate έγραψε:Το μόνο εύκολο είναι να πάρουμε κάποιον παίχτη αυτήν την εποχή...Τρομερά δύσκολο να είναι κάποιος πολύ καλός..Οι ευκαιρίες θα παρουσιαστούν αργότερα...Μειτε και Κεντζιορα για τώρα και αργότερα φορ,εξτρέμ και ίσως κάποιος ακομα ανάλογα με τις αποχωρήσεις
Εμ θες να αγιασεις και δεν μπορείς...Ο Ρομπέρτο Περέιρα είναι κακός ας πούμε που υπέγραψε αυτή την εποχή.
Δεν ψάχνουμε παίκτη στην θέση αλλά σαν παράδειγμα το δίνω. Δεν την αντέχω άλλο αυτή την καραμέλα. Την δικαιολογία την έχουμε στο τσεπακι για κάθε μεταγραφική κωλυσιεργία της ομάδας εδώ και χρονια
Διακυβευονται 30(!!!!!)εκ τα οποία θα τα διεκδικήσουμε από θέση ισχύος. Ε λίγο ρίσκο και αποφασιστηκοτητα ρε γαμωτο. Λίγο
Ξέρεις κάτι; Εδώ και καιρό το συζητάω αυτό, το κομμάτι δηλαδή των 30+ εκατομμυρίων που διακυβεύονται λόγω του Ch.L. και κάποια στιγμή λέω "κάτσε ρε μλκ, το βασικότερο πράγμα που διακυβεύεται είναι το να ζήσουμε ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ την ομάδα σε όμιλο Ch.L".
Τι θέλω να πω. Από μικρό παιδί το ονειρεύομαι και από τότε που άρχισα να "νιώθω" η Ευρώπη ήταν πάντα το σημαντικότερο κομμάτι μου ως οπαδός.
Εκεί έχω κάνει τα καλύτερα ταξίδια, εκεί έχω ζήσει τις πιο απίστευτες εκδρομές, τα πιο απίστευτα σκηνικά, προκρίσεις, αποκλεισμοί, γκολάρες κλπ.

Ε του πούστη, δεν θέλω να φτιάξουν ομαδάρα για να μπουν 30 χαρτιά στα ταμεία της ΠΑΕ.
Θέλω να φτιάξουν ομαδάρα για να παίξουμε επιτέλους στο Champions League ρε φίλε.
Παράλογο ή λογικό, εγώ έτσι αισθάνομαι. Θέλω να δούμε την ΠΑΟΚΑΡΑ μας εκεί.
tonipap801

Δημοσίευση από tonipap801 »

mbison έγραψε:Βρήκα τον Τ Τ.
Τσενκ Τοσούν
https://www.transfermarkt.gr/cenk-tosun ... eler/45671
Χωρίς ομάδα!!!
Πολυ καλη περιπτωση εμπειρου παιχτη - μονο προβλημα η ηλικια του 33
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”