Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από aivas19 »

astral [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

Δεδομένων των αρκετών απουσιών το μόνο "λάθος" ήταν ότι δεν έβγαλε τον Κωνσταντελια, ο οποίος χτες ήταν εκνευριστικά κακός.
Αλλά μη έχοντας τα δύο βασικά εξτρεμ, που θα βασιστεί στην χρονιά, το μόνο που ίσως μπορούσε να δοκιμάσει ήταν να βάλει εξτρεμ τον βιερινια.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

aivas19 έγραψε:
legend έγραψε:
jibbie έγραψε:Το εντόπισες ήδη ρε σύ όπως είμαι σίγουρος ότι το εντόπισε και η ομάδα. Όταν ο ντελιας δεν, τότε η ομάδα δεν.
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΣΟ ΑΡΓΑ ΣΤΟ 65 ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ;
ΓΙΑΤΙ Ο ΖΙΒΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ;
ΓΙΑΤΙ ROTATION ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ;
Λογαριασμος με ενα σχολιο [FACE WITH TEARS OF JOY]
Θρυλος βλέπεις
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

jibbie έγραψε:Το εντόπισες ήδη ρε σύ όπως είμαι σίγουρος ότι το εντόπισε και η ομάδα. Όταν ο ντελιας δεν, τότε η ομάδα δεν.
Κανένας δεν ήταν καλά.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Σωστό, ωστόσο ο ντελιας είναι πιο επιδραστικος από άλλους στην επιθετική συνεισφορά και στη δημιουργία φάσεων , δεν είναι το ίδιο αν αυτός δεν είναι καλα πχ με το αν δεν είναι καλα ο μουργκ.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέστρεψε στη Ρουμανία για να περάσει αυτό το μικρό διάστημα και όπως συνηθίζεται, τα ΜΜΕ της πατρίδας του, τον… περίμεναν στο Βουκουρέστι.

Αφού δέχθηκε ερώτηση για το γεγονός ότι πρόσφατα, έγινε ο προπονητής με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία του ΠΑΟΚ, απάντησε… «Πρακτικά, η σεζόν που ξεκίνησε είναι η πέμπτη μου με τον ΠΑΟΚ. Είχα δύο στην πρώτη μου θητεία, και τώρα είναι η τρίτη μου χρονιά, στη δεύτερη. Είμαι ΠΑΟΚ, είναι η ομάδα της καρδιάς μου, όχι μόνο για τα επιτεύγματα που έχω πετύχει εκεί. Δε σκέφτομαι ότι πέτυχα τις περισσότερες νίκες στην ιστορία του συλλόγου, είμαι ΠΑΟΚ μέχρι τα βάθη της ψυχής μου».
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Και εμείς σε αγαπάμε Ραζβαν, μέχρι τα βάθη της ψυχής μας !!!

Απλά για κάποιους από εμάς ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από όλα
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Κ για κάποιους όχι
kos

Δημοσίευση από kos »

Χθές το φάγαμε γιατί δεν συμβιβάστηκε με το x.
Έβγαλε κεντζιορα, έβαλε Βιερίνια για να πάρει το διπλό.
Έμεινε λίγο πάνω ο Βιερίνια, έχασε τον αντίπαλο τελείωσε το ματς.
Αυτό που μένει είναι η νοοτροπία του να κυνηγήσει την νίκη. Οκ έχασε, συνεχίζουμε.
Για τα δεξιά Μπακ.... Πλην κεντζιορα.... Τα ίδια με πέρυσι.
Πιστεύει πραγματικά κάποιος ότι έχει σκοπό ο προπονητής να αυξήσει τον χρόνο του Βιερίνια στα 37;
Δεν τον έβλεπε πέρυσι και τον βλέπει φέτος;
Προφανώς είναι θέμα ετοιμότητας.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Κοουτς αφου βαζεις τον Βιερινια μεσα π παιζει ολο μπροστα κ δεν προλαβαινει να γυρισει πισω με τιποτα

Σ εκεινο το σημειο του παιχνιδιου στο 76'
βαλε τον Βιειρινια μπροστα εξτρεμ αριστερα στη θεση του Μουργκ
με Ντελια στο 10
ν παρεις το ματσακι

Πρωτος μαγκας θα ησουν σημερα κ ολοι θα μιλουσαν για την τρομερη εμπνευση του Ραζβαν να βαλει τον αρχηγο στην παλια του θεση κ να παρει το παιχνιδι

Τα λεω καλα?
AngelosMerkelidis91

Δημοσίευση από AngelosMerkelidis91 »

Special 4 έγραψε:Κοουτς αφου βαζεις τον Βιερινια μεσα π παιζει ολο μπροστα κ δεν προλαβαινει να γυρισει πισω με τιποτα

Σ εκεινο το σημειο του παιχνιδιου στο 76'
βαλε τον Βιειρινια μπροστα εξτρεμ αριστερα στη θεση του Μουργκ
με Ντελια στο 10
ν παρεις το ματσακι

Πρωτος μαγκας θα ησουν σημερα κ ολοι θα μιλουσαν για την τρομερη εμπνευση του Ραζβαν να βαλει τον αρχηγο στην παλια του θεση κ να παρει το παιχνιδι

Τα λεω καλα?
Ναι εγώ συμφωνώ... Ο Αντρέ πίσω δεν βοηθάει, όχι τώρα εδώ και 2 έτη... αλλά αφού τον θέλει το αφεντικό και η οικογένεια δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Ο Βιερινια είναι μόνο για 20-30 λεπτά μπροστά. Αλλά στον ΠΑΟΚ στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βροντα.

Επεξεργάστηκε ελαφρώς.

Mod Team
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

nunies4 έγραψε:
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέστρεψε στη Ρουμανία για να περάσει αυτό το μικρό διάστημα και όπως συνηθίζεται, τα ΜΜΕ της πατρίδας του, τον… περίμεναν στο Βουκουρέστι.

Αφού δέχθηκε ερώτηση για το γεγονός ότι πρόσφατα, έγινε ο προπονητής με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία του ΠΑΟΚ, απάντησε… «Πρακτικά, η σεζόν που ξεκίνησε είναι η πέμπτη μου με τον ΠΑΟΚ. Είχα δύο στην πρώτη μου θητεία, και τώρα είναι η τρίτη μου χρονιά, στη δεύτερη. Είμαι ΠΑΟΚ, είναι η ομάδα της καρδιάς μου, όχι μόνο για τα επιτεύγματα που έχω πετύχει εκεί. Δε σκέφτομαι ότι πέτυχα τις περισσότερες νίκες στην ιστορία του συλλόγου, είμαι ΠΑΟΚ μέχρι τα βάθη της ψυχής μου».
Αν δεν ήταν ΠΑΟΚ, δεν νομίζω πως θα μπορούσε να ανταποκριθεί σε όλα όσα έχει ζήσει εδώ.
Μόνο προπονητές που αγάπησαν την ομάδα, έκατσαν τόσα χρόνια εδώ (βλ. Άγγελος), και πάλευαν με όλες τις αντιξοότητες.
Σε προσωπικό επίπεδο, για τον ίδιο τον Ράζβαν, κάθε σεζόν μπορεί να πει κανείς ότι τον εξελίσσει και σαν προπονητή.
Χθες έβαλε παίκτη που βρίσκεται 1 εβδομάδα στην ομάδα και ένα 17χρονο φορ για να κυνηγήσει την νίκη.
Νομίζω πως οι αλλαγές που έφερε η σχέση ΠΑΟΚ-Λουτσέσκου στην εξέλιξη και των δύο πλευρών, είναι δύσκολο να γίνουν αντιληπτές την εποχή που ζούμε, λόγω καθημερινής τριβής. Κάποια στιγμή μετά από χρόνια όμως, θα μνημονεύεται αυτή η δεκαετία στην ιστορία του συλλόγου.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

AngelosMerkelidis91 έγραψε:
Ναι εγώ συμφωνώ... Ο Αντρέ πίσω δεν βοηθάει, όχι τώρα εδώ και 2 έτη... αλλά αφού τον θέλει το αφεντικό και η οικογένεια δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Ο Βιερινια είναι μόνο για 20-30 λεπτά μπροστά. Αλλά στον ΠΑΟΚ στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βροντα.
Το ματς με τους Σκωτσεζους δε το ειδες να υποθεσω.
Τι διαβαζουμε ρε φιλε....
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Παντως και εγω, ειδικα απο τη στιγμη που μαλλον κλεισαμε στις μεταγραφες, θα ηθελα ο Βιερινια να αποτελει επιλογη για μπροστα αλλα για καποιο λογο που δεν καταλαβαινω ο Ραζβαν αυτο δεν το σκεφτεται με τιποτα...
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Σε 3 μέρες ,ξανά να βγάλει 90λεπτο με τίποτα και δεν θα τον έβαζε αν δεν χρειαζόταν.
Και 20 λεπτά πολύ ηταν(για πιθανότητα τραυματισμού).

Έλλειψη αλλων.......αυτή την περίοδο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”