Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Maxpaok

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από Maxpaok »

Καλά είμαστε σοβαροί; παίχτη με δύο Χ??!!! Ένα στο κάθε πόδι?!!! Τον αγόρασαν 2 μύρια και τον αγοράζουμε 1.5? Που σημαίνει σε πτωτική πορεία.
Μόνο με ένα γκολ στο Ευρωπαϊκό?
Φταίμε εμείς μετά που φωνάζουμε
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Parolos έγραψε:
renegade έγραψε:
GINOLA έγραψε:Τουλάχιστον το "δεν θα γκρίνιαξει κάνεις λογικά " που είπα ήταν τίμια εκτίμηση
Χαααα γατάκι περιμενε
Μέχρι στιγμής όλοι θετικοί.
Για να δούμε με ποιον θα μαλώσεις τώρα!
:D

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχεις μία πλάκα ρε παρολε
Πίσω από τα ποστ μου τρέχεις... :lol:
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ο μόνος που γράφει για αναθέρμανση της περίπτωσης Κλαεσον είναι ο Τζιομπανογλου.
Ο Κόλκας γράφει ότι δεν είχε υπάρξει καμία προεργασία (3 πουλάκια κάθονται....).
Τώρα και του Τζιομπανογλου είναι πληροφορία η αντιγραφή από τον GINOLA δεν ξέρω αλλά είναι το μόνο ακριβές αρθρο η περίπου ακριβές με κάποιες σάλτσες και για περυσινο ενδιαφέρον
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Σάβ 14 Αύγ 2021, 00:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως γίνεται το Transfermarkt να δίνει κατά 83% ότι είναι κλεισμένος ο κύριος αυτός;;;;

https://www.transfermarkt.com/gojko-cim ... ler/150482
Άβαταρ μέλους
Magdi1976

Δημοσίευση από Magdi1976 »

kataramenos5 έγραψε:
Dark Knight έγραψε:Μου είπαν ότι πάμε για Κλάεσσον!
Μη φαμε παλι κλασιμον
Χαχαχαχαχαχαχα
Χαχαχαχαχαχαχα
Χαχαχαχαχαχαχα
Να σαι καλά ρε φίλε

Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

PaokPatraG4 έγραψε:Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως γίνεται το Transfermarkt να δίνει κατά 83% ότι είναι κλεισμένος ο κύριος αυτός;;;;

To έχει δώσει ως πληροφορία ένας βάζελος με πηγή τα γνωστά αποκαλυπτικά άρθρα του metrosport
Άβαταρ μέλους
Ronnie

Δημοσίευση από Ronnie »

PaokPatraG4 έγραψε:Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως γίνεται το Transfermarkt να δίνει κατά 83% ότι είναι κλεισμένος ο κύριος αυτός;;;;

Αυτά τα ποσοστά βασίζονται σε δημοσιεύματα. Αν πατήσεις πάνω στο πράσινο βελάκι θα σε μεταφέρει στη σελίδα που τα έχει συγκεντρωμένα, συγκεκριμεμένα για τον Τσίμιροτ έχουν γράψει το μέτροσπορτ και το πέητζνιους.
Άβαταρ μέλους
sakis_the_fraud

Δημοσίευση από sakis_the_fraud »

GINOLA έγραψε:Πάντως νσ πω την αλήθεια και με κάθε συμπάθεια σε όλους,απο ότι κατάλαβα υπάρχουν δημοσιογράφοι που αντιγράφουν πράγματα απο εδω με εντελώς χυδαίο τρόπο.

Και τώρα λογικά έχουν σιγουρευτεί ότι ξέρω πολύ καλα τι λεω ,θα με σημάδεψουν,οποτε μαγκες σορρυ,νομίζω θσ το βουλώσω για αρκετό καιρό για θέματα inside
Ευκαιρια για δυνατους παπαδες, 1 2 έτσι για να σπασει λιγο το στενό μαρκάρισμα.

Αντε να γινει καμια μεταγραφη να τελειωνουμε με τα χτυπητα κενα του ροστερ να μιρλιασουμε λιγο που δεν πηραμε και τερματοφυλακα!

Sent from my SAMSUNG S20 using Tapatalk
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Τίμιοι παίκτες αυτοί οι βόρειοι. Με Καλή νοοτροπία και αθλητική παιδεία. Επίσης δυνατοί, γυμνασμενοι. Δεν δημιουργούν προβλήματα. Εύκολα θα αγαπήσουν την πόλη και θα λατρέψουν την ομάδα μας.
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Γιατί έχουν για πηγή το Μετροσπορι που έχει να βγάλει μεταγραφική από την εποχη που έκανε εκπομπές ο Ζοζε.

https://www.transfermarkt.de/gojko-cimi ... ad_id/7277

Sent from my iPhone using Tapatalk
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

Πανω ραφι,παικταρας,αλλα συμφωνω με Norte οτι ειναι ρισκο η επιλογη του claesson.

Φυσιολογικα ποδοσφαιριστης τετοιας κλασης δεν θα ερχοταν στην ελλαδα.

Αν αποκτηθει και δεν βγαλει τραυματισμους ειναι σιγουρο οτι μπορει να κανει την διαφορα.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Totem_pk έγραψε:Η επικοινωνια για τα θεματα της ομαδας με εμας ειναι για μια ακομη χρονια τραγικη.δεν θελω να το πιστεψω αλλα νομιζω οτι μας θεωρουνε γιδια η γαυρους. Σε καθε περιπτωση οχι νοημονες οπαδους που εχουν και μια ιδιαιτερη σχεση με την ομαδα τους. Δεν ειμαστε ουτε θα γινουμε ποτε οπαδοι της Αθηνας. Που ενταξει βαζει χρημα ο προεδρος εγω γιατι να βαλω. Α η ομαδα δεν παει καλα δεν παω γηπεδο. Εμεις ειμαστε ποιο συναισθηματικοι. Και η αντιμετωπιση που τυγχανουμε με στεναχωρει.
Στο θεμα μας τωρα. Θα προτιμουσα να μου λεγανε οτι ναι οκ παμε για πρωταθλημα αλλα φτιαχνουμε και ομαδα τριετιας. Ανταυτου ακουσαμε 20 μυρια μεταγραφες ακουσαμε και βλεπουμε οτι γινονται κινησεις για γρηγορη επιτυχια με οποιο κοστος κιαν δημιουργει αυτο στο μελλον της ομαδας.
Αλλα και παλι απετυχαν. Αυτο το λεω γιατι την αλλη εβδομαδα παιζαμε κανονικα πρωταθλημα. Και εχουμε μια 5αδα δυσκολων παιχνιδιων. Ειναι πολυ ευκολο να βρεθουμε τον Οκτωμβρη 9-10 βαθμους πισω. Αργησανε. Πολυ. Και αν πηγαινανε οντως για πρωταθλημα ως παραδειγμα αυτος ο ρεμποτσο θα ηταν εδω και αν μας καθοτανε και Μπαμπα καλα θα ηταν. Στην τελικη 2 θελουμε εκει.
Τελειωνοντας το προβλημα που προεκυψε με Ολιβειρα δεν θα ηταν τοσο σοβαρο εαν ειχαμε μια στρωτη πορεια μεταγραφων και σχεδιασμου. Τωρα ηρθε και αυτο σαν το μισοκιλο στον αρσιβαριστα που σηκωνει τα 170 κιλα. Ειτε δυσκολευεται αφανταστα ειτε απλα δεν μπροει να το σηκωσει.

Συγνωμη για το σεντονι αλλα νομιζω οτι συμφωνουμε ολοι οτι η φετινη μεταγραφικη περιοδος ειναι αποτυχημενη μεχρι τωρα και ελπιζω να ειμαστε τυχεροι και να μην το πληρωσουμε ειτε με αποκλεισμο ειτε με το να μεινουμε πισω βαθμολογικα τον πρωτο μηνα του πρωταθληματος. Δεν θελει πολυ. 2-3 πιασμενα κορακια και παπαλα.

Υ.Γ. Ελπιζω πραγματικα να μην τρελαθουνε και σκορπισουν παλι στο πουθενα τα χρηματα του Ιβαν (και της ομαδας) σε λυσεις πανικου που θα υποθηκευσουν και αλλες χρονιες.
Δεν βλεπω για ποιο λογο θα επρεπε να μας θεωρησουν νοημονες οπαδους. Οι νοημενες οπαδοι δεν βριζουν τον ιδιοκτητη ουτε τον γιο του. Οι νοημενες οπαδοι δεν βριζουν τον Φερειρα ουτε τον Γκαρσια ουτε τον Λουτσεσκου επειδη δεν τους κανει τα κεφια και δεν φτιαχνει την ομαδα που εχουν φανταστει αυτοι στο πλειστεισιον. Οι νοημενες οπαδοι δεν λενε οτι η ομαδα ειναι παρατημενη επειδη δεν γινονται οι μεταγραφες που θελουν αυτοι στο χρονο που θελουν αυτοι. Ολοι αυτοι οι ειδικοι που νομιζουν οτι μπορουν να τα κανουν καλυτερα ας τσονταρουν να παρουν τον Αιγινιακο και να τον βγαλουν τσαμπιονς λιγκ με τις γνωσεις τους.
Οι νοημονες οπαδοι δεν βγαζουν πραγματα απ το μυαλο τους και να λενε μετα οτι τα ειπε η ομαδα (οπως τα 20εκ μεταγραφες)
Οι νοημενες οπαδοι δεν λενε οτι απετυχε η ομαδα πριν καν αρχισει το πρωταθλημα
Οι νοημονες οπαδοι δεν κραζουν με την πρωτη ευκαιρια οσους παικτες δεν γουσταρουν.
Οι νοημονες οπαδοι δεν χαιρονται οταν τραυματιζεται σοβαρα ενας παικτης της ομαδας. εδειξαν πολλοι τη χαρα τους σημερα και εμμεσα και αμεσα. Ουδεν κακο αμιγες καλου ειπαν αρκετοι.
Οι νοημενες οπαδοι δεν ζητανε 4 παικτες για καθε θεση, ολες οι ομαδες με 22-27 παικτες ροστερ παιζουν και οχι με 35
Επισης οι νοημονες οπαδοι δεν θεωρουν τον Φεραρι και τον Μπαραλες καλυτερους απο Βιερινια Καντουρι Ολιβειρα

Οποτε δεν βρισκω ουτε εναν λογο για να μας θεωρησουν νοημονες οπαδους. Ειδικα σημερα με αυτη την χαρα που ειδα απο πολλους για τον Ολιβειρα αηδιασα
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Τζινολα? Θα αλλάζεις ψευδώνυμα. Θα γίνεις μυστικός πράκτορας! Μόνο εμείς θα σε αναγνωριζουμε, ίσως...
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Μάλιστα...οπότε παπάς ολκής η φάση για Τσιμιροτ....
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ginola,τα παιδάκια αυτά έχουν πάρει κείμενα ολόκληρα από εδώ μέσα και αλλάζοντας 5-10 λέξεις τα έχουν αναρτήσει στα μπλογκ τους,μη τρελαίνεσαι φίλε.
Ο τελευταίος που έμεινε με αξιόπιστες πληροφορίες είσαι εδώ μέσα,συνέχισε,αυτοί δεν αλλάζουν.
Αυτό το φόρουμ,έχει δώσει φραγκακια στους τύπους αυτούς και θα συνεχίσει να το κάνει.
Υπάρχουν και πολλά παιδιά που ενημερώνονται σε μεγάλο βαθμό από εδώ μέσα, δεν υπάρχει λόγος να τους το στερήσουμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”