Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Έχω την αισθηση ότι κινούμαστε βάσει σχεδίου μια από τις ελάχιστες φορές.
Οποίος και να έρθει φαίνεται να έχει την έγκριση του προπονητή και αυτό μου αρκεί.
Ολα τα υπόλοιπα στο γήπεδο.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οποίος και να έρθει φαίνεται να έχει την έγκριση του προπονητή και αυτό μου αρκεί.
Ολα τα υπόλοιπα στο γήπεδο.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε φιλε γιατι απογοητευση; Εχεις Τσιγγαρα Αγκουστο νεους, εχεις Μιχαιλιδη Τζολη Μιχαι Περειρα και τους υπολοιπους νεους, γιατι να μην παρεις εγγυημενη επιλογη; Για πρωταθλημα πας. Επισης ποιος νεος με προοπτικη θα ρθει στην Σουπερλιγκ; Ειδαμε και τον Μουργκ που ειναι σχετικά νεοςpisakaipoupoula έγραψε:Μεταγραφικός στόχος κάτω των 29 ετών αρχίζει και θυμίζει σενάριο sci fi
Είναι τόσο ζόρι να βρούνε ένα ταλέντο? Τμήμα scouting δεν υποτίθεται ότι έχουμε? Με τι ασχολείται αυτό το τμήμα, με τους 30φεύγα του Καμπιονάτο?
Έστω ένα πρώην ταλέντο στα 23-25 που μπορεί να κάνει επαναφορά τύπου Μπάμπα Ράχμαν
Τι να πω απογοήτευση
Μόνο ηλικιακά υστερεί ο Σλοβενος ,πουθενά αλλού,με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό για τα χρόνια μπάλας που έχει μπροστά του σε καλό επίπεδο.Gospi έγραψε:Μπανε τον θεωρεις πιο γρηγορο απο Μισιτς?
Γενικοτερα καλυτερο του Μισιτς?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιδιά η καριέρα του μιλάει από μόνη της, δεν μπορείς να είναι τυχαίος παίχτης που έχει κοντά στα 400 παιχνίδια στη serie a.
Τραυματισμούς ιδιαίτερους δεν έχει,βασικός ήταν όπου και να πήγε.
Οκ 32 αλλά με ρυθμό και 10 σερί γεμάτες σεζόν.
Μην το συζητάμε,πολύ καλή προσθήκη αν γίνει.
Ότι γρηγορότερο από Σβαμπ, Εσιτι είναι απαραίτητα.
Αν είναι δυνατόν σε ταχύτητα πχ Μισιτσ όταν είχε την υγειά του σε μας ή Αγκουστο αλλά αμυντικά χωρίς τα μαρκαρίσματα για κίτρινη χωρίς αιτία και αφορμή.
Αν είναι δυνατόν σε ταχύτητα πχ Μισιτσ όταν είχε την υγειά του σε μας ή Αγκουστο αλλά αμυντικά χωρίς τα μαρκαρίσματα για κίτρινη χωρίς αιτία και αφορμή.
Πάντως αμα τους παίρναμε και τους 2 ( που δεν παίζει)
Το kurtic,silva,schwab,augusto,tsiggaras (kadduri)
Δεν υστερεί σε κάτι από το mauricio,Shakov,canjas,Oliveira,misic (kadduri)
Και τον έναν να πάρουμε πάλι ανώτερο είναι φίλε
Γιατί κι σαχοφ και κανιας απλά, απλούστατα ήταν παίκτες από χαμηλότερο ράφι, άσχετα αν πήραμε ότι είχαν να δωσουν
Γιατί κι σαχοφ και κανιας απλά, απλούστατα ήταν παίκτες από χαμηλότερο ράφι, άσχετα αν πήραμε ότι είχαν να δωσουν
obanebane έγραψε:Έχω την διαισθηση ότι τον Murg οLucescu θα τον λατρέψει!boogeyman77 έγραψε:
Μόνο μη μου πεις ότι είναι στόχος της Βέρντερ (που ήδη έχει γραφτεί) γιατί και πέρσι τα ίδια διαβάζαμε για το Μούργκ και ότι ήταν στόχος της...
Εγώ έχω την αίσθηση ότι θα τον βάλει στην λίστα προς αποχώρηση.[/quote]
Πιο πιθανο ειναι να παιζει βασικος ο Μουργκ παρα ο Τζολης. Αμα ανεβαινει ο Τειλορ καποιος πρεπει να τον καλυπτει και ο Τζολης δεν...
- bersekeros
Δεν τίθεται σύγκριση Kurtic, όχι μόνο με το Μίσιτς αλλά και με κανένα άλλο χαφ που είχαμε τα τελευταία χρόνια.
Με εξαίρεση τον Ολιβέιρα.
Πολύ μεγάλη μεταγραφή.
Με εξαίρεση τον Ολιβέιρα.
Πολύ μεγάλη μεταγραφή.
Ισχύει αλλά σκέψου να έπαιζαν Oliveira,misic βασικοί μαζί στα καλά τουςrainmaker έγραψε:Και τον έναν να πάρουμε πάλι ανώτερο είναι φίλε
Δεν μπορείς να συγκρίνεις έναν παίκτη που έκανε μια χρονιά στην Κροατία ( μια Λίγκα που βγάζει τοντσολακ πρώτο σκόρερ) και μια χρονιά στην Ελλάδα με έναν παίκτη που έχει δέκα χρόνια γεμάτη παρουσία στο Καμπιονάτο.
Όσο για την ηλικία,αυτοί οι παίκτες έχουν τόσο καλή αθλητικη υποδομή που στην Ελλάδα ( αν δεν έρθουν για διακοπές) κάνουν πλάκα μέχρι τα 35
Όσο για την ηλικία,αυτοί οι παίκτες έχουν τόσο καλή αθλητικη υποδομή που στην Ελλάδα ( αν δεν έρθουν για διακοπές) κάνουν πλάκα μέχρι τα 35
DamoN έγραψε:Πάντως αμα τους παίρναμε και τους 2 ( που δεν παίζει)
Όχι απλά δεν υστερεί αλλά θα είναι πολύ ανώτερο και από οποίο άλλο υπάρχει στην χώρα αυτή τη στιγμή.
Για τον Σίλβα ίσως να μην είμαι αντικειμενικός γιατί τον έχω καψούρα από παλιά.
Ο τύπος είναι υπέρ παιχταρας ή τουλάχιστον υπήρξε γιατί απο την Μονακό και μετά έχασα τα ίχνη του.
Πιο πιθανο ειναι να παιζει βασικος ο Μουργκ παρα ο Τζολης. Αμα ανεβαινει ο Τειλορ καποιος πρεπει να τον καλυπτει και ο Τζολης δεν...[/quote]Γκουερινο έγραψε:obanebane έγραψε:Έχω την διαισθηση ότι τον Murg οLucescu θα τον λατρέψει!boogeyman77 έγραψε:
Μόνο μη μου πεις ότι είναι στόχος της Βέρντερ (που ήδη έχει γραφτεί) γιατί και πέρσι τα ίδια διαβάζαμε για το Μούργκ και ότι ήταν στόχος της...
Εγώ έχω την αίσθηση ότι θα τον βάλει στην λίστα προς αποχώρηση.
Πραγματικά. Ειδικά τον πρώτο καιρό. Άψογο τακτικα ημίχρονο για παράδειγμα από τον μουργκ στο πρώτο φιλικό
Ο Vieirinha πάντως έλεγε μόλις είχε γυρίσει από Γερμανία ότι στην Ελλάδα μπακ παίζει άνετα μέχρι τα 38 .
Συμφωνώ σε αυτό που λέει ο ρενε
Συμφωνώ σε αυτό που λέει ο ρενε
Καλά ανώτερο αμα φύγει ο κάμαρα μπορεί να είναι και τώρα . Άντε με το ψέμα με μπουχαλακη,εμβιλα, Πέπε και μλκιες . Τρώμε την προπαγάνδα από δεξιά και αριστερά που παίζουν φιλικά όλη την χρόνια θα την λέμε και μεταξύ μας…obanebane έγραψε:DamoN έγραψε:Πάντως αμα τους παίρναμε και τους 2 ( που δεν παίζει)
Όχι απλά δεν υστερεί αλλά θα είναι πολύ ανώτερο και από οποίο άλλο υπάρχει στην χώρα αυτή τη στιγμή.
Για τον Σίλβα ίσως να μην είμαι αντικειμενικός γιατί τον έχω καψούρα από παλιά.
Ο τύπος είναι υπέρ παιχταρας ή τουλάχιστον υπήρξε γιατί απο την Μονακό και μετά έχασα τα ίχνη του.
Το κέντρο του γαβρου το έχουμε δει όταν παίζει μαζί μας.
Ακόμα και πέρσι που ήμουν σχεδόν τραγικός δεν ήταν κάτι το τρελό.
Ειδικά στο 1-1 στην Τούμπα τους εξαφανισαμε
Ακόμα και πέρσι που ήμουν σχεδόν τραγικός δεν ήταν κάτι το τρελό.
Ειδικά στο 1-1 στην Τούμπα τους εξαφανισαμε