14. Andrija Zivkovic
Re: 14. Andrija Zivkovic
Δυστυχως σημερα εβγαλε ανεξηγητο εγωισμο να βαλει γκολ. Κι ομως μια δυο φορες αν διαλεγε συμπαικτη, θα ειχαμε γκολ πιθανον.
Το γκολ την Κυριακή σ' έκανε σήμερα να μη δίνεις ούτε από το αριστερό στο δεξί σου.
Η ποδοσφαιρική λογική λέει, ότι σε τουλάχιστον 2 περιπτώσεις, έπρεπε να πασάρει στον Τισουντάλι, από το να κάνει σουτ
Αλλά όταν είδα αυτό που έχασε μετά ο Τισουντάλι, η λογική πήγε περίπατο
Αλλά όταν είδα αυτό που έχασε μετά ο Τισουντάλι, η λογική πήγε περίπατο
- Μπαρκαρούτσος
-
Ότι ήταν ο μόνος στο σημείο και έπρεπε να πιει καφέ μέχρι να έρθουν οι άλλοι δεν σας λέει τίποτα.
Από τους ελάχιστους φίλους μας που θα ήταν βασικός σε κάποια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα και φάνηκε και χθες.
Από τους ελάχιστους φίλους μας που θα ήταν βασικός σε κάποια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα και φάνηκε και χθες.
Καμια σχεση. Ειχε τουλαχιστον σε δυο περιπτωσεις παικτες σε καιριες θεσεις για πασα αλλα προτιμησε ατομικη προσπαθεια.
Δεν τράπηκες ρέ να φωνάξεις στον Όττο για τη μ****** που έκανες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Δευ 11 Νοέμ 2024, 01:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ που δεν είμαι φαν σου θα αποφύγω να σχολιάσω
Το έχω ξαναδεί το έργο με την πάρτη σου
Το έχω ξαναδεί το έργο με την πάρτη σου
- ΑποστόληςΑ
Το μονο που δεν μπορουμε να του προσαψουμε είναι οτι δεν τα δινει ολα. Τωρα το τι φταίει, ειμαστε ακαταλληλοι να το πουμε.
Όντως του φώναξε;renegade έγραψε:Δεν τράπηκες ρέ να φωνάξεις στον Όττο για τη μ****** που έκανες