20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Maximus

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από Maximus »

:lol:

Και όλα αυτα επειδη η σχολή έφερε καινουριο doctore, ο οποίος προτιμαει μονομάχους πιο αθλητικους...

Πρέπει να παρεμβει ο αυτοκρατορας για να του δοθει η ελευθερια του
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

renegade έγραψε:50πΧ ρωμαϊκή αρένα,ο όχλος πλέον ζητάει το αίμα και το κεφάλι του μονομάχου για τον οποίο πριν λίγο καιρό ζητωκραυγαζε, επειδή απλά τώρα πιο γέρικο κορμί δεν μπορεί να προσφέρει στο πλήθος το θέαμα που πρόσφερε στο παρελθόν.
Στο παραμυθάκι σου, το σημείο εκείνο που κάποιος θέλει ακόμα πιο χρυσό συμβόλαιο από αυτό που του προτάθηκε και το θέλει μόνο και μόνο επειδή είναι "σημαία", δε χωράει να το βάλεις;
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

"Όποιος θέλει οι "σημαίες" να παίρνουν ότι τους κατέβει στο κεφάλι,
να πληρώνει ο ίδιος".

Κάποιος από τον όχλο.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Όταν μου δείξεις έστω και ένα μήνυμά σου εδώ το οποίο θα είναι υπέρ της ομάδας, θα λες μπράβο για μία νίκη και όχι μόνο προβοκατόρικα μηνύματα... τοτε ίσως πιστω ότι είσαι οπαδός του ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

renegade έγραψε:50πΧ ρωμαϊκή αρένα,ο όχλος πλέον ζητάει το αίμα και το κεφάλι του μονομάχου για τον οποίο πριν λίγο καιρό ζητωκραυγαζε, επειδή απλά τώρα πιο γέρικο κορμί δεν μπορεί να προσφέρει στο πλήθος το θέαμα που πρόσφερε στο παρελθόν.
2020 μ.Χ. Η ομαδα έχει ματώσει οικονομικα μετα από απανωτες αποτυχίες στην Ευρώπη, αποτυχημένες μεταγραφές , υπερογκα συμβόλαια 3ετιας στους μονομαχους, απωλεια τηλεοπτικών εσόδων από ΕΡΤ, απωλεια διαρκεις από covid και οι μονομάχοι ζητούν το ΚΕΦΑΛΙ και το ΑΙΜΑ του ΠΑΟΚ και πλατσουριζουν , όταν καποιοι που δεν έγιναν ποτε σημαιες επαιζαν απλήρωτοι κι έφερναν κυπελλα
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Ο Βιειρινια πρεπει να μεινει οπως ξαναειπα στην ομαδα αλλα οχι με τα λεφτα που θελει...απο την αλλη εχει δικιο γιατι περυσι ανανεωσαν παικτες που δεν προσφεραν οσο αυτος με συμβολαια γυρω στο εκατομυριο(Βαρελα,μπισεσβαρ)...η λυση ειναι να προταθει μειωση σε αυτους αλλιως φερτε προταση και οχι να παρει τα ιδια και ο Βιειρινια...
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Για ποιο λόγο συγκρίνουμε το πέρυσι με το φέτος αγνοώντας πολύ σημαντικά πράγματα που συνέβησαν όπως η οικονομική στενότητα λόγω FFP, η πραγματικότητα του covid και φυσικά η ανανέωση των μεν ήρθε μετά το νταμπλ και του δε μετά από χρονιά χτικιο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Asimos την Πέμ 27 Αύγ 2020, 11:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Obdulio έγραψε:"Όποιος θέλει οι "σημαίες" να παίρνουν ότι τους κατέβει στο κεφάλι,
να πληρώνει ο ίδιος".

Κάποιος από τον όχλο.
Κοίτα επειδή ούτε εσύ ούτε εγώ πληρώνουμε, ας αφήσουμε να κρίνει αυτός που πληρώνει.

Άρα άστοχο αυτό που λες.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

Η υπόθεση Βιειρινια ποδοσφαιριστης έχει τελειώσει για τον ΠΑΟΚ. Χωρις προετοιμασία, χωρις συμμετοχή σε αυτό που ξεκινησε να θυμιζει ομάδα ξανά, τόσο εντος όσο κι εκτος αγωνιστικού χώρου.
Και πολύ φοβάμαι ότι θα χάσει και το πόστο στην ΠΑΕ που όλοι ειχαμε σίγουρο ότι θα Έχει.
Γιατί αν ήμουν Ιβάν όλο αυτό θα το θεωρουσα προσβολή, αν ηθελε κουβεντα μαζί μου θα του κανα ακόμη πιο μειωμένη πρόταση, το μηνιάτικο της πορταριας
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Η υπόθεση Βιερίνια έχει πολλές "υποθέσεις", νομίζω, άκουσα, μου είπαν, οπότε πρέπον νομίζω για αυτόν τον μεγάλο παίκτη, να μην βγαίνουν αυθαίρετα συμπεράσματα....
Όλοι τον αγαπήσαμε κι αυτός μας αγάπησε με το αζημιωτο βέβαια.

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Odi έγραψε:Αντρέ όσο σ αγαπάω, τόσο με απογοήτευσες που δεν βρήκες χρόνο να συγχαρείς την ομάδα ούτε με ένα story στο Instagram.
Ακριβώς έτσι !!! Θα μπορούσε να θεωρηθεί και μικροψυχία. Ακόμη και για τον Αρχηγό.
Κρίμα !!!
Έχει δείξει τόσο υπέροχες πτυχές του χαρακτήρα του.
Φυσικά όλα αυτά είναι υποθέσεις, χωρίς να ξέρουμε (εγώ τουλάχιστον) όλες τις παραμέτρους της περίπτωσης του.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Η μόνη προέκταση που έχει η υπόθεση Βιερίνια είναι η εμετική συμπεριφορά στελεχών τις ΠΑΕ απέναντι σε έναν ποδοσφαιριστή που πρόσφερε τα μέγιστα στην ομάδα. Ο τρόπος χειρισμού και τα βρωμερά non paper που εκπορεύτηκαν στο σύνολο του τύπου από δημοσιογράφους σκουπίδια, δεν έγιναν ούτε καν για δεδομένους εχθρούς του ΠΑΟΚ μας πχ Κούγιας. Εδώ όμως είδαμε να λειτουργεί ένας μηχανισμός σπιλωσης απέναντι σε ένα κομμάτι της ίδιας μας της σάρκας με φήμες που σπέρνουν σιχαματα αρδ και που ξεκάθαρο σκοπό είχαν να αποδομησουν με πλάγιο τρόπο τον Βιερίνια. Non paper για τον αρχηγό ρε; Δεν ντρέπεστε καθόλου;
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

σε ποιο non paper αναφερεσαι;
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Εντάξει έναν τον είπαν να κλάσει και αυτός χέστηκε... Μέχρι ο Ολιβέρια, Μπερμπατοφ, Μουσλι μέχρι νεκροί και ζωντανοί και ζόμποι και αλλόθρησκοι πριν ή και μετά το παιχνίδι είπαν τα προβλεπόμενα ...εσύ λες και σου καταστρέψαμε την καριέρα ένα πράγμα τόσο κακό σε έχει κάνει ο ΠΑΟΚ σου μαύρισε την καρδιά... ΕΛΕΟΣ . Δώστε του τον πορτοφολά 100 ευρώ να κάνει ένα στορυ να ηρεμήσουν τα παιδιά :mrgreen:
malampar

Δημοσίευση από malampar »

Andrew R έγραψε:Η μόνη προέκταση που έχει η υπόθεση Βιερίνια είναι η εμετική συμπεριφορά στελεχών τις ΠΑΕ απέναντι σε έναν ποδοσφαιριστή που πρόσφερε τα μέγιστα στην ομάδα. Ο τρόπος χειρισμού και τα βρωμερά non paper που εκπορεύτηκαν στο σύνολο του τύπου από δημοσιογράφους σκουπίδια, δεν έγιναν ούτε καν για δεδομένους εχθρούς του ΠΑΟΚ μας πχ Κούγιας. Εδώ όμως είδαμε να λειτουργεί ένας μηχανισμός σπιλωσης απέναντι σε ένα κομμάτι της ίδιας μας της σάρκας με φήμες που σπέρνουν σιχαματα αρδ και που ξεκάθαρο σκοπό είχαν να αποδομησουν με πλάγιο τρόπο τον Βιερίνια. Non paper για τον αρχηγό ρε; Δεν ντρέπεστε καθόλου;
Φιλε μου ισως να εχεις δικιο ισως κ όχι το μονο σιγουρο είναι ότι τα στελεχη κ οι δημοσιογραφοι εκτελουν εντολες δεν δρουν αυτονομα. τωρα εσυ αν συμφωνεις η διαφωνεις είναι δικο σου θεμα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”